Annons

Så mycket tråkigt!

Hej på er alla!

Nu har det varit så mycket tråkiga nyheter både igår och idag om Kobe Bryants och hans dotter Gigis sorgliga bortgång. Vi har även fått reda på mer om de andra personerna som var i helikoptern. Så otroligt ledsamt.

Annons

Idag hör vi även på nyheterna om barnen som överlevde Auschwitz. De är så modiga och berättar om sina minnen och deras liv efter Auschwitz. Sorgligt!

Annons

Jag pratade med min mamma idag och hon berättade att ni har samma nyheter i Sverige.

Jag var hos tandhygienisten idag och fick mina tänder polerade. Fina gaddar sa tanten men du behöver bättra på ditt tandkött! Vaaaa sa jag vad händer? Hon föreslog att jag skulle inskaffa en Waterpik som visst ska vara superbra när det gäller att hålla ditt tandkött rent och fräscht. Ja den där ljusrosa looken. Så nu kan både Kamran och jag prova och förhoppningsvis se ett gott resultat. Annas mamma Katarina är ju i tandläkar branschen. Vad tror du om denna Katarina? Eller är det kanske någon annan som vet något om denna waterpik?

Annons

En ganska halvmulen eftermiddag. Kamran och jag var överlyckliga att vi klarade oss till båtbensinstationen innan vi gick torr på bensin.

Jag tänkte att det är dags att lätta upp lite glädje. Så varför kör vi inte en tävling/utlottning. Något våraktigt som får oss alla att tänka på våren och alla fina blommor och färger. Själv söker jag vårens färger. Vet ännu inte vilken route jag ska gå.

Kram till er alla och tack för kommentarer och uppmuntran när det gäller hår då och nu!!!!

Annons

Maria

Dela på:

19 kommentarer till “Så mycket tråkigt!”

 1. Nettan skriver: 28 januari, 2020

  Hej Fina Maria

  Ja det händer så mycket hemskt och så ofta. Härliga bilder du bjuder från båten
  Ha en fin tisdag
  Kramisar Nettan


 2. Anki skriver: 28 januari, 2020

  Godmorgon!
  Ja nu händer det mycket sorgliga saker. Krascher, sprängningar och dödsskjutningar. Hemskt.
  Det där med att tanka i tid är ibland en utmaning 😀 Tur att ni hann 😂
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 3. Malin skriver: 28 januari, 2020

  Hej Maria !
  Ja det händer mycket i världen , varje dag är det något man blir ledsen över. Tuff värld. Vad roligt med tävling !!ser man fram emot. Ha en fin vecka , ska själv kolla på nytt golv till undervåningen pga en vatten läcka ….
  Stor kram / malin mallan ❤️❤️❤️


 4. Angelica.B skriver: 28 januari, 2020

  Godmorgon Maria! 🙂
  Fruktansvärda nyheter! Ibland avstår jag att titta på nyheterna för det är mest bara elände och sorg som visas!
  Vi hade samma nyheter om Auschwitz. Tänk att det var 75 år sedan igår. Det är inte så himla längesedan ändå.
  Kommer inte ihåg exakt men har för mig att dom sa 6 milj människor som blev mördade. 6 MILJ! Det är ju jätte många!!
  Tycker en tävling/utlottning vore en fantastiskt idé! 🙂
  Tur att ni hann fram! 😀 Hade inte varit roligt att bli flytandes någonstans utan soppa! 🙂

  Ha en bra dag!
  Kram kram Angelica


 5. Anne- Britt skriver: 28 januari, 2020

  Hei Maria.
  Ja, triste nyheter. Sett det samme hos oss også.
  Selv om det er mye negativt og tungt, er det greit å klare å snu tankene over på noe godt.
  Tenk hvor bra livet er når man kan glede seg over de små ting 😊
  En tavling er selvfølgelig veldig hyggelig.
  Nå koser jeg meg med en kopp jordbærte og gleder meg over at vi går mot vår og lysere tider.
  Ha en fin dag!
  Klem fra Anne Britt 😊🌺


 6. Karin M skriver: 28 januari, 2020

  Hej Maria!
  Som fler redan skrivit, samma tråkiga nyheter här också 😔
  Jag brukar inte titta på nyheterna på tv, blir bara nedstämt och deprimerad då av allt som händer 😔
  I morgon är det min födelsedag (igen), men vi firade mig redan i söndags istället.
  Du får återkomma och berätta om waterpik, jag har nog aldrig sett nån liknande.
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 7. Monica skriver: 28 januari, 2020

  Hej Maria!
  Ja det var tunga nyheter men det finns vissa saker vi aldrig får glömma…
  Fina bilder på dig och båten!
  Det är viktigare än man tror med friskt tandkött. Det påverkar ens hälsa. Man får pyssla om sig.
  Igår såg jag på Idrottsgalan. Det var jättekul men jag säger inte någon vinnare ifall du vill se…
  Idag väntar mathandling och så ska jag gå till juveleraren igen. Nu har jag bestämt vad jag ska köpa.
  Kram Monica


 8. Kristina F skriver: 28 januari, 2020

  Jag slutade se på nyheterna för länge sedan…. det är bara elände i världen. Den ena katastrofen efter den andra. 🙄😔

  Den där waterpiken har jag inte sett här och heller inte hört talas om.

  En tävling vore kul :)))

  Längtar så efter våren nu.
  Är så glad för igår fick vi besked om att vi fick en säsongsplats till husvagnen . 🌼
  Det är på en av våra favoritcampingar. 🌟
  Det betyder att vi står där från april till september.

  Idag är jag hos frissan och slingar håret både ljust och mörkt.
  Klippte även av håret i en behaglig page,nästan 12 cm försvann.
  😀

  Kramiz Kristina F


 9. Angelica.B skriver: 28 januari, 2020

  Hej fina Maria!
  Din sida på Facebook är uppe igen och postar nya videos!!

  Kram kram Angelica


 10. Dalkullanannanykvist skriver: 28 januari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Ja fy så mycket hemskt det händer i världen.. Mitt hjärta blöder av allt 😢 Fruktansvärt med Auschwitz..
  Waterpik har jag aldrig hört talas om.. Kanske att tandläkare vet 🙂
  Fina bilder från båten.. Haha tur att ni hann tanka..
  En tävling skulle vara trevligt 😀🌷
  Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ❤️


 11. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 28 januari, 2020

  Hej Maria!
  Ja du det är mycket hemskt som händer nu. Mina tankar går till anhöriga till de drabbade.
  En tävling? Yes, va kul. 🙂 Det ser jag fram emot. .)
  Önskar dig en härlig dag.
  Kram från mig


 12. Malin Th skriver: 28 januari, 2020

  Hej Maria.
  Ja det händer mycket på en gång! Så viktigt att historien från förintelsen berättas så länge det finns människor kvar som upplevt det. När jag jobbade som distriktssköterska hade jag en patient som suttit i Auschwitz, hon hade mycket att berätta!
  Viktigt med friskt tandkött, jag har inte sett waterpiken förut.
  Kul med tävling!
  Kram Malin Th


 13. Kristina F skriver: 28 januari, 2020

  Maria jag har skrivit till dig igen, ny video uppe ! Stäng ner !
  Kramiz Kristina F


 14. Lillemor Johansson skriver: 28 januari, 2020

  Hej Maria!
  Ja så mycket hemskt dom händer hela tiden😢
  Härligt för er med båten.
  Ja tävlingar är alltid välkommet.
  Känner inte till waterpik men att blåsa rent med vatten låter väl bra. Du får berätta mer sen.
  Kram från Lillemor


 15. Elisabeth Ragnarsson skriver: 28 januari, 2020

  Måste bara fråga om din Facebooksida har blivit hackad? Flera andra som i kommentatorsfälten som undrar samma sak. Eller är det du som varje dag lägger upp filmer om folk som dyker, hoppar från berg etc?


 16. Klaudija Martinovich skriver: 28 januari, 2020

  Hej Maria,

  Det låter roligt med en tävling tycker jag. Längtar! Hoppas att jag vinner denna gång.


 17. Katarina ( Annas mamma) skriver: 28 januari, 2020

  Hej Maria!
  Ja det är verkligen mycket ledsamt som händer i världen nu.
  Vi får försöka att verkligen vara rädda om varandra ❤️

  Visst är det viktigt också med tandhälsan!
  Rosa ska tandköttet vara om det är friskt. Jag har ingen personlig erfarenhet av Water pik tyvärr. Det har inte slagit igenom i Sverige stort än vad jag vet. Ska på mässa i april får hålla utkik då! Det låter ju bra!
  Annars är tandborste och tandtråd finfina grejer!

  Hörde att det är problem med Facebook ! Usch så tråkigt och onödigt!
  Håller tummarna att det ordnar sig!
  Kram


 18. Margareta skriver: 29 januari, 2020

  Härliga bilder vid båten som ni tagit. Tid för avkoppling och värdefullt umgänge med maken hade du med. Sådana dagar ska man spara i sitt minnesalbum. Bra tips om tandköttet. Puh det är mycket man ska tänka på. Kostar på att hålla sig fräsch.
  Kram Margareta 💖


 19. Anita skriver: 31 januari, 2020

  Hej Maria!
  Visst händer det mycket tragiska saker i världen och har hänt ochså. I somras var min son på semester i Polen och besökte Auswitch och Birkenau. Han sa att det var intressant och tyckte att det var hemskt när man tänker på alla som dog där och hur de levde där…..
  Sonen har en liknande till att använda mellan tänderna som du köpt. Han tycker den är ganska bra. Använder den dagligen. Själv kan jag rekommendera GUM mellanrumsborstar eller hur man kallar dom. Jag har själv haft problem som du och fick rekommenderat att använda dom! Jag blev bra och det var smidigt och bra att använda. De jag har heter GUM Soft picks! (nej jag gör inte reklam men vill visa vad som hjälpt mig så bra).
  https://www.sunstargum.com/se/munhalsa/gor-sa-har/sa-har-gor-du-rent-mellan-tanderna.html
  Tack för en trevlig blogg, kul att följa med dig på nätet!
  Kram Anita


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar