Annons

Varför blir det alltid så ugh!!!

Hej på Er och happy Friday!

Det blev lite sorgligt att krama om min syster idag men tänk vad stolt jag är över henne. Hon är så omtyckt och har sin egen lilla fanbas. Nu är hon snart hemma i Malmö igen. Hon berättade jätteroliga historier om livet som SAS flygvärdinna bland annat att nu serverar SAS jättelyxiga drinkar på deras businessclass och min syster skulle blanda en för första gången och gjorde fel och sedan allt som hände efter det. Hädanefter kommer jag bara att flyga SAS och jag vill flyga med min syster. Detta är ingen reklam för SAS utan bara hur lyckligt lottad resenären är som får min syster Catharina som flygvärdinna ❤️

Annons

Vi är så glada för den lilla tid vi får tillsammans. Vi båda är syskon som tycker att vi är varandras bästa vänner. Kan det bli bättre än så?

Annons

Så idag efter att jag och min syster skilts åt så åker jag på motorvägen och tänker att jag är inte 100% happy med mitt familjerum.

Jag tänker för mig själv att jag borde nästan titta in på Potterybarn och se om dom har några nya spännande kuddar.

Annons

Ser ni skillnaden på de olika fotona? Vilka fina toffsiga plädar eller hur och sedan urnorna med kulorna vid öppna spisen. Så den runda håriga puffen framför bordet ville Sara gärna ha och jag gillar den nya puffen som jag köpte. Så jag skulle bara in och titta och kommer ut ur butiken med allt från urnor, plädar, kuddar och annat som ni inte ser på fotot 😬 Ni alla som är duktiga på naturligt trä, hur kan jag få mitt kaffebord fint igen från fläckar och annat smuts? Jag skulle bli väldigt tacksam för svar.

Monica vad gott med dragonfisk eller skrev du fiskdragon? Jag äskar kryddan dragon det är samma krydda som i bearnaisesås.

När min syster kommer tillbaka om två veckor så ska hon sova hemma hos mig och då ska jag göra min supergoda kyckling curry med ris.

Angående Facebook så har dom börjat jobba på att få tillbaka mitt konto.

Annons

Hoppas ni alla har det bra. Januari är ju kanske lite utav en fattig och tråkig månad och snart är den över 🤓 Haha nu säger jag inte att någon av er är fattiga men jag hörde av någon att januari är den fattigaste månaden och speciellt tredje veckan innan lönen kommer. Må väl!

Kram Maria

Dela på:

14 kommentarer till “Varför blir det alltid så ugh!!!”

 1. Nettan skriver: 31 januari, 2020

  Hej Fina Maria

  Skoj att ni ses snart igen, Catharina är så fin i sin dress
  Vad fint du gör i ert hem, kuddar o filtar mm Som inredning tjejen Andrea Brodin säger 3 saker ska ändras i rummet så är de annorlunda, hon är ett proffs är ofta på Nyhetsmorgon
  Ja precis, jag hörde oxå om januari månaden, nu kom ju lönen redan den 24 denna månad

  Trevlig helg
  Kramisar Nettan


 2. Sanna skriver: 31 januari, 2020

  Bikarbonat, bästa rengöringsmedlet!


 3. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 31 januari, 2020

  Hej Maria!
  Förstår vad du menar med att du och din syster är bästa vänner också. Det är lika med mig och min syster.
  Så fint du gör i ditt hem. Jag känner igen mig när det gäller att gå in en heminredningsbutik. Man har bestämt sig för en sak men kommer ut med en massa. 🙂 Roligt att göra om och du är så himla duktig på det. Ska försöka ta efter lite av dina idéer. 🙂
  Önskar dig en härlig fredag.
  Kram från mig


 4. Anki skriver: 31 januari, 2020

  Halloj!
  Härligt att ni kan ses så ofta du och din syster. Att blanda drinkar kan vara lite trixigt men jag tror det ordnade upp sig till slut, eller hur 😉
  Jag är inte ett dugg förvånad över att du kom ut ur affären med en massa nytt 😄 Vet hur jag själv är när jag besöker den typen av butik 😂😂
  Januari är en månad när många har det lite kärvt efter alla helgerna och det är långt till lön. Men nu är alla glada igen 👍
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 5. Karin M skriver: 31 januari, 2020

  Hej Maria!
  Så fina ni är du och din syster, så mysigt att ha henne där, även besöken är korta så är de ju bättre än att inte ses alls 🤗
  Hihihi, ja visst kan det lätt bli så när man besöker en affär som har mkt man gillar 😊
  Tyvärr jag har inget tips till ditt bord, men kanske du kan fråga om råd där du köpt bordet.
  Helg igen, men P jobbar hela helgen, han jobbar 24 timmar sammanlagt lördag och söndag, så här blir det ingen helgfeeling 😔
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 6. Dalkullanannanykvist skriver: 31 januari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Ni är så fina.. Förstår att din syster är omtyckt hon med.. Hon var så glad och trevlig på blogg träffen 🌞
  Mysigt att ni ändå kan ses så ofta🎉💞🌞🌞💞🎉
  Du hittar ju jämt så fin inredning.. Haha det brukar bli så när man bara ska in och kika lite.. Filten med tofsar är Nice..
  Hoppas det ordnar sig nu med ditt Fb konto.. Inte kul när nån annan förstör..
  Ja Januari är tuff.. Men det går upp och ner..Ha en fin dag och Fredag kraam AnnaN ❤️


 7. Karro skriver: 31 januari, 2020

  Hej. Ang ditt bord så får du nog slipa och sen olja in det för att få fläckarna att försvinna. Så gör jag med våra köksbänkar och de ser som nya ut. Lycka till.


 8. Malin skriver: 31 januari, 2020

  Hej Maria !
  Så roligt att ni hinner umgås mellan hennes flygningar. Älskar din pläd och så fint med kulband ur krukan. Jättetråkigt med din fb såg senast igår ett nytt falskt inlägg.
  Ha det fint / kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 9. Monica skriver: 31 januari, 2020

  Hej Maria!
  Så fint du gör! Pläden med tofsarna var jättesnygg!
  Kul att du kan träffa din syster ibland när hon är på genomresa.
  Hon verkar vara en fin syster.
  Idag snöar det ymnigt hela dagen. Vi har varit utan snö hela januari så när det väl kommer är det också konstigt. Men det blir lite ljusare. Bor man så här som vi gör så är det väldigt mörkt på kvällarna.
  Kram Monica


 10. Margareta skriver: 31 januari, 2020

  Halloj. Lyckost dig som har en så fin syster kontakt. Min syster och jag är så olika och det skiljer 12 år mellan oss, jag är yngst. Har en bästis som är som min syster istället och vi har varit väldigt tajta sen vi var väldigt unga. Så roligt för er att kunna träffas nu. Hon är så fin. Skulle vara roligt att få flyga med henne.
  Vad fint det blev hemma hos er. Så roligt att köpa lite nytt och pigga upp hemmet lite.
  Önskar er en riktigt fin helg.
  Kram Margareta 💖


 11. Kristina Andersson skriver: 31 januari, 2020

  Hej Maria !
  Vad fint att du och din syster har sån fin relation jag förstår hur du känner dig när du träffar din syster. Jag har också en syster som jag inte träffar så ofta men när vi gör det så har vi så kul tillsammans med mycket skratt och ibland tårar. Här i Sverige visar man Svenska Hollywoodfruar i repris på kanal 3 och för att ge dig en komplimang så måste jag säga att du ser mycket yngre ut nu och är jättefin i håret.Ett tips för att ta bort kaffefläckar blöt upp fläcken med varmt vatten häll sedan 1 tsk bikarbonat ta en trasa och torka försiktigt vänta och se om det blev bättre upprepa igen tills det blir bra det gäller att ha tålamod hoppas det fungerar. Ha det så bra /Kram Kristina


 12. Kristina F skriver: 1 februari, 2020

  Lycka att ha henne hos dig igen. 😍
  Jag som träffat henne kan instämma i vilken underbar och lättsam människa hon är.
  Härligt att ni kan ses ofta nu då !
  Ja tänk så det kan förändra ett helt rum när man köper ny inredning.
  Både till det bättre och det sämre för visst tusan har man gjort blundrar ibland.
  Kul med kulorna i urnan. 😀
  Tyvärr inget tips på hur du kan få träet fint igen. Jag har fått samma dilemma med ett marmorbord , får nog bara byta ut det. 😔
  Kramiz Kristina F


 13. Sofia skriver: 1 februari, 2020

  Hej jättefint det blev.. kuddar är aldrig fel. Kram


 14. Marina skriver: 1 februari, 2020

  Haha Cooper verkar jättenöjd med familjerummet ;=))
  Kram


Annons

Laddar