Annons

Ibland luras jag!

Hej på er!

Nej jag har inte lurat er så himla mycket men igår tog jag inget kort på min supergoda paella. Orsaken är att jag skulle ta några foton på Hanna och Rudy det var någon kollaboration som Hanna hade med något företag. Hanna gillade inte korten och Rudy var absolut inte sugen på att ta en massa kort nu när det var superbowl. Så dom blev lite lätt osams och Rudy tackade för sig och åkte hem till hans föräldrar. Så Pamela, Carlos, Kamran och jag blev lite nedstämda och tänkte att detta var ju awkvard.

Annons

Det var ju till Hanna och Rudy som jag lagade denna goda skaldjurspaella. För att göra en lång historia kort så kom både Rudy och Hanna tillbaka på glatt humör och vi alla blev jätteglada. Gud vilken mesig historia haha.

Annons

Och vad är inte mesigare än denna bild? Vinkeln på fotot och mitt stora silikon plåster plus Carlos i bakgrunden. Söndagsmys med andra ord. Jag är iallafall en baddare på att laga mat och paellan blev som sagt en succé. Lätt att göra och jag använde arborio ris om ni vet vad det är? Det är ett italienskt ris som jag sedan addade saffran och kycklingbullion till. Ser ni min nya kudde bakom mig? Älskar min nya stil lite sådär boheem.

Så det här blir min superbowl bild när vinnaren Kansas City Chiefs vann igår och deras coach får en stor igloo pooler fylld med iskall Gatorade. Vi satsade en lite slant och Hanna, Rudy och jag vann men jag gav mina pengar till dom så dom skulle bli extra glada.

Annons

Imorse tog jag Copper och Molly med mig på en lång promenad ner till juicestället och köpte mig en stor färskpressad juice. Selleri, citron, ginger, och fennel utan is och inget sugrör. Jag visste inte att några utav er kan göra kombucha själva. Jag såg ett foto på scoby, vilket är blandad form av bacteria och yeast.

Denna vecka blir stor och excited för mig. Jag ska sätta i nya exstensions dock inte något lockigt omodernt svall det lovar jag. Utan bara lite längre och med ett mjukt fall över axlarna. Sedan ska jag färga rötterna på hårsalongen. På torsdag tänkte jag göra coolsculpting, vilket är en metod för att bryta ner lite unwanted fett som man kan få på sidorna strax under revbenen. Ni har kanske delade meningar på det men jag brukar göra det vart 3 år och det funkar bra för mig plus att det är ofarligt. Kanske till och med någon utav er har provat?

Ha en fin kväll och på onsdag när Anna kommer ska vi prata om tävlingen. Jag låter er veta.

Annons

Kram Maria

 

Dela på:

10 kommentarer till “Ibland luras jag!”

 1. Nettan skriver: 3 februari, 2020

  Hej Fina Maria

  Det var inte ett stort plåster, den syns knappt. Håret kommer bli jätte fint på dej som alltid. Jo jag vet vad coolsculpting, de går göra vid mage, bak på rygg/ höft, under hake mm Jag tycker det är helt ok att fixa o pyssla om sej, det är upp till var och en, man går ju på manikyr, frisörsalong då kan fixa annat med om man vill

  Kramisar Nettan


 2. Kristina F skriver: 3 februari, 2020

  Tur att det blev ett bra slut på dagen/kvällen i alla fall. Gjorde inget att det inte blev nåt kort på paellan.
  Härligt med en lång hundpromenad, vi har fått snö här så mina är extra glada nu.
  Du kommer säkert få håret så som du vill ha det, så himla härligt att lyxa till det igen och få det längre.
  Jag tycker också att var och en får göra dem ingrepp man vill . Andra kan ha sina åsikter för sig själva.
  Det är som med mina tatueringar, alltid nån som tycker det är fult men det skiter jag i.
  Så heja dig och det där ingreppet , coolsculpting.
  Imorgon är det yoga igen.
  Kramiz Kristina F


 3. Dalkullanannanykvist skriver: 3 februari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Vilken tur att Hanna och Rudy blev sams igen och kom tbx.. Fy man blir så nere när det blir så..
  Jag ser nya kudden.. Så fin.. Kul att ändra lite..
  Underbart med lång promenad med små sötisarna.. Man kommer alltid ut när man har vovvar.. Nice att fixa med håret.. Det kommer bli jättefint.. Ang att ta hand om kroppen så tycker jag att det är upp till var och en.. Man måste ju få bestämma över sin egen kropp.. Jag måste gå in och läsa om coolsculpting.. Skulle gärna vilja testa 👍 Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ❤️


 4. Camilla Wikström skriver: 4 februari, 2020

  Hej Maria!

  Villken mysig kväll ni hade och vad kul att Hanna och Rudy blev sams igen och kom tillbaks. Långpromenader med eller utan hund är också härligt det försöker vi göra så ofta det går även nu när vi inte har hund längre.
  Du kommer bli snygg i håret som alltid kul att piffa till sig lite själv försöker jag spara ut mitt korta men tror inte jag har tålamodet då det inte går att göra frisyr till en viss längd.
  När det gäller att fixa kroppen så är det upp till var och en själv har jag gjort coolsculpting och kan rekommendera det men jag var även tvungen att tänka på vad man åt och att man rörde på sig. Finns alltid folk som alltid har synpunkter på allt.
  Ha det bra.

  Kram från
  Camilla Wikström


 5. Anki skriver: 4 februari, 2020

  Halloj!
  Skönt att det ordnade sig och att alla blev glada.
  Vad är det hundarna har fått syn på? Verkar vara intressant 😀
  Var och en får göra vad den vill med sin kropp. Fråga bara inte mig vad jag tycker om man verkligen vill veta min åsikt. Jag säger vad jag tycker nämligen och det är inte alla som vill höra det.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 6. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 4 februari, 2020

  Hej Maria!
  Så skönt att det blev ett bra slut på kvällen.
  Det där plåstret syns knappt och ni är så fina tillsammans du och Kamran.
  Blir spännande se hur ditt hår kommer bli. Helt säker på att det blir super.
  Coolsculpting skulle jag behöva på hela kroppen 🙂 Lite för mycket oönskat fett både här och där. Tröstar mig med att jag för övrigt är frisk vilket jag tycker är viktigt.
  När det gäller att göra ändringar på kroppen så är det enda jag kan tänka mig att fylla mitt vänstra bröst som är lite mindre än det högra. Orsaken till det är att det togs bort en tårtbit när jag fick bröstcancer 2008. Jag är friskförklarad sedan 5 år och supernöjd ändå då det finns inlägg att stoppa i behån så det inte märks.
  Önskar dig en fantastisk dag.
  Kram


 7. Karin M skriver: 4 februari, 2020

  Hej Maria!
  Det gör absolut ingenting att bilden på paellan uteblev 🤗
  Skönt att kvällen fick ett lycklig slut ❤️
  Jag tycker också att det är upp till var och än att bestämma vad man vill göra med sin kropp. Det finns flera saker jag också hade kunnat tänka mig att fixa till, om jag hade haft möjlighet till det 🤗
  Coolsculpting måste jag googla på, det lät intressant 😊
  Skönt med en långpromenad med hundarna och juicen lät jättegod. Här kör jag på med min ingefärashot varje morgon, har Anna och du slutat göra den? Jag gillar den, både god och nyttig 🤗
  Soligt och fint här, men idag har vi minusgrader här.
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 8. Sandra E skriver: 4 februari, 2020

  Hej Maria
  Så roligt att ungdomarna blev sams igen…så klart att man blir ledsen när det blir så och du som lagat middagen för dem också …men som sagt slutet gott och allt blev bra igen .Dina kuddar är jättefina .
  Kan berätta att nu har vi fått riktig vinter till slut här…kommit mycket snö de senaste dagarna och solen skiner …20 grader kallt idag ..det är som ett vykort ute med den vita gnistrande snön.
  Min man och jag har alldeles nyss firat 40 årig bröllopsdag…Rubinbröllop kallas det visst..förstår inte hur fort tiden går egentligen.Så det blev en god middag och lite presenter.När vi gifte oss så var det ett liknande vinterväder som idag.. en gnistrande vinterdag med sol ..25 grader kallt…rimfrost på träden ..ett riktigt vinterbröllop…minns att jag var rädd att min brudbukett skulle frysa när vi var och fotograferade oss😊
  Ha en fin dag
  Kram Sandra E


 9. Jeanette i Norrland skriver: 4 februari, 2020

  Hej Maria
  Vad roligt att du vann. Grattis.
  Jag är egentligen inte så intresserad av detta, så jag satt inte uppe på natten för att se matchen. Men Kansas City Chiefs har jag ändå sett live en gång för några år sedan.
  Det var en upplevelse.
  Vad härligt att ni har så nära till juicestället att du kan promenera dit med hundarna.
  Här är det så halt på vissa vägar att man inte har någon lust att promenera.
  Men snart blir det bättre igen.
  Vad spännande att få se din nya frisyr 🙂
  Jeanette


 10. Lena skriver: 4 februari, 2020

  Så kul att du bjuder på inblick i familjelivet. Klart man blir osams ibland. För det mesta går det ju över. En fråga är du mörk i håret egentligen? Tänker på att du skrev att du färgar hårrötterna? Du bleker alltså inte? Jag är cendre/brunt hår å min frissa säger att det inte går att färga det ljust. Det sliter ju så mycket med blekning. Skulle vilja färga/tona istället.

  Kul att följa dig,
  Kram Lena


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar