Annons

Happy härliga friyay!

Tjenixen pixen på er!

Idag gjorde jag min cool sculpting och jag tror på ett super resultat. Jag var där i nästan tre timmar och jag gjorde mina inner thighs och outer thighs. Typ innanlår och utanlår 😬 låter det rätt?

Annons

Först och främst vill jag säga grattis till Maria Jansson som inte bara dricker lyxig champagne utan även uppföder fina chihuahua och har fått så många priser för det. Din butik brann ner i Norrtälje och du är redan uppe och kör en ny. Lycka till med allt Maria och familj.

Annons

Jag vet inte om jag börjar få lite tråkigt här hemma. Nej kanske inte tråkigt precis men jag behöver hela tiden ha saker att göra när jag är hemma.  Nu kommer ju min syster till LA på torsdag och om någon av er flyger SAS från Kastrup så kommer ni att flyga med min syster Catharina. Jag kommer att hämta henne när hon landar sedan sticker vi och shoppar och sedan hem till mig för mat och underhållning.

Jag har 3 sovrum som hon kan välja att sova i. Jag har iallafall köpt 2 jättelyxiga vita morgonrockar från Potterybarn som hänger bakom badrumsdörren i gästrummet. En storlek M och en storlek L jag tänkte ibland kan det ju vara jättekul att sätta på sig en jättestor morgonrock så man liksom känner sig liten och tunn. Jag tänker ju lite hotelstil så om någon av morgonrockarna försvinner så blir det en nota för gästen.

Annons

Imorse gjorde Kamran sitt kaffe från vår sovrumssvit. Det roliga är att vi nu gör vårt kaffe med Oat mjölk från Sverige. Jättegott! Vem av er har provat oatmjölk?

Ser paketet bekant ut? Jag är uppklädd för nu blir det dejtnight så jag har mina byxor i repris.

Det är mycket som händer just nu. Jag tror SHF tar ett litet break i år vilket är normalt efter 10 år av konstant action och mycket craziness. Jag kanske gör något eget i tv. Vi får se just nu håller vi på att brainstorma!

Annons

Kram till er alla Maria

 

Dela på:

16 kommentarer till “Happy härliga friyay!”

 1. Nettan skriver: 8 februari, 2020

  Hej Fina Maria

  Var de på benen (låren) du gjorde cool sculpting?, då läste jag fel i tidigare inlägg tro de stod vid revbenen
  Då är de extra fint hos er när din syrra kommer, ni kommer ha de så mysigt
  Ja de är så skoj att följa Maria J med sin vovvar och vinner massa priser, Grattis

  Maria kan du inte kolla om du kan börja ditt sälja bädd set igen? Jag kollade med Fyrklövern i veckan och de hade ingen information om de kommer åter, men de har skickat in mitt önskemål

  Kramisar Nettan


 2. Anki skriver: 8 februari, 2020

  Godmorgon!
  Härligt med människor som orkar komma igen efter en katastrof. Bra jobbat 👍
  Jag tycker det är härligt att krypa in i en stor morgonrock och bara mysa 😉
  Idag ska vi på kalas, äldsta barnbarnet ska firas 🥳
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 3. Kristina F skriver: 8 februari, 2020

  Ja heja Maria för fina resultat på hundarna samt drivkraften efter alla oturssaker som hänt dem ! 👏

  Jajamen Oatley serverade jag flitigt på jobbet förut. Många skolbarn som dricker det. Ja jag också för den delen. :))
  Sällan jag flyger den rutten men hade varit supermysigt att ha din syster som flygvärdinna.
  Så det blir uppehåll som du trodde !
  Tycker absolut du ska ha ett eget program,vill se så mycket mer av dig i rutan.
  Idag ska vi på lunch till ett par vänner. Efter det ska vi fixa i ordning i vårt nymålade vardagsrum, det är nu grått istället för vitt.
  Kramiz Kristina F


 4. Karin M skriver: 8 februari, 2020

  Hej Maria!
  Japp Oatley känner jag till från affären, den ser jag i kyldisken där.
  Har dock inte provat den, jag brukar använda Arlas laktosfri mjölk 🤗
  Så himla tråkigt att SHF tar en paus 😔 Men superskoj om du får ett eget program, det ser jag väldigt mycket fram emot. Jag tyckte så mycket om Montazamis med vänner när det gick 🤗
  Hur kändes det med Cool sculpting? Märker man skillnad fort eller måste man upprepa behandlingen flera gånger?
  Man brukar nog säga insidan och utsidan av låren, men innerlår och ytterlår blir ju samma sak 🤗
  Jag kan förstå din känsla därhemma, vissa dagar är lite tråkigare än andra, och vi som bara har en bil också, har P den till jobbet ja då är jag helt låst här hemma 😔
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 5. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 8 februari, 2020

  Hej Maria!
  Så härliga morgonrockar och som du säger härligt att krypa in i en stor och känna sig smal och läcker. 🙂
  Har provat Oatly men gillade den inte särskilt.
  Kan förstå din känsla för vissa dagar är svåra att fylla med något att göra. Man kan ju inte gå omkring och städa hela dagarna.
  Vi har bara en bil och den har maken till jobbet så jag är lite låst. I och för sig finns det buss och tåg att åka så klagar inte alls. Tycker bara det är bekvämare med bil.
  Önskar dig en fantastisk dag.
  Kram


 6. Cecilia skriver: 8 februari, 2020

  Jag och min man använder bara Oatly, har gjort det i många år, tål inte komjölk så bra! Använder det till all matlagning och bakning!


 7. Jeanette i Norrland skriver: 8 februari, 2020

  Hej på dig Maria
  Ja visst. Jag dricker Oatley ibland. De passar mig bra.
  Känns det inte lite skönt också att få vila från inspelningar ett tag?
  Ni hinner ju vara mer privata då. Men självklart ser jag fram emot när ni fruar kommer tillbaka, eller något eget program med dig.
  I dag har vi sol och ett par minusgrader. Så vackert.
  Jag passade på att gå på skaren, det känns alltid lite speciellt.
  Blev det någonsin skare hos dig när du bodde i Sverige. Eller hade du inte så mycket snö där nere i söder?
  Vinterhälsningar från
  Jeanette


 8. Lotta skriver: 8 februari, 2020

  Svenskt???
  Oatley ägs av det belgiska investmentbolaget Verlinvest 40 procent av Oatly och det kinesiska statsägda bolaget China Resources 30 procent. Övriga ägare är Industrifonden, Östersjöstiftelsen, de svenska grundarna och ytterligare privata ägare, däribland anställda.


  1. Amanda skriver: 11 februari, 2020

   Oatly utvecklades vid Lunds Universitet, har huvudkontor i Sverige och som du skriver själv så ägs det bla av svenskar 🙂 så skulle definitivt säga att det är svenskt även om det numera är utländska investerare inblandade. Ungefär som absolut vodka 🙂 Vi ska vara stolta över alla svenska produkter som kommer in på internationella marknaden b la Oatly som är populäraste havremjölken i USA.


 9. Dalkullanannanykvist skriver: 8 februari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Ja jag dricker ofta Oatly eftersom jag är vegan.. Och den som ni dricker är min favvo.. Det finns ju havregurt också, som är istället för yoghurt i olika smaker och den är också riktigt god 😍 Kul att ni gillar Oatly❤️
  Ja visst är det kul att Maria har ny butik och att det går så bra med vovvarna 🌞
  Oj då jag hoppas du kan göra ett eget program då, annars blir det så tomt utan dig i rutan..
  Jo en del dagar kan man ha tråkigt och inte en aning vad man ska göra.. Man får försöka hitta på något ändå.. Fast tycker att dagarna rusar iväg iallafall.. Men skoj att syrran kommer, då blir det väl full rulle 😍
  Så lång tid det tar med cool sculpting.. Hur många gånger måste man gå för att se resultat?

  Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 10. Carina skriver: 9 februari, 2020

  Hejsan.. undrar om du slutat med väskcollektionen ? Hade varit sugen på en..men hittar inget..snyft.. följer dina program..du är bara för härlig..jordnära..mvh från kolmården.


 11. Lillemor Johansson skriver: 9 februari, 2020

  Hej Maria!
  Känner igen förpackningen och köper ibland😀
  Kan vara skönt för dig med uppehåll från inspelningar men tråkigt för oss.

  Kan också känna mig rastlös när jag är hemma o plockar men sen när det händer mycket så försvinner känslan.
  Var på begravning i veckan och vi är många kusiner som träffades, så roligt, inte träffat några på många år, ändå kändes det som bara några veckor sen sist. Min mamma är nu ensam kvar av elva syskon.
  Vi var o såg Parasite på bio igår. Skruvad o bra.
  Ha en fin dag!
  Kram Lillemor


 12. Margareta skriver: 9 februari, 2020

  Halloj fina Maria 💖
  Hoppas du och Kamran fick en fin date night. Mysigt ni har det med era date nights.
  Härligt med kaffe maskin så i sovrummet. Slipper ni gå till köket och fixa kaffe om ni ligger i sängen är lata o myser.
  Vad tråkigt att det inte blir något SHW i år. Men låter jättespännande och roligt om du kommer med ett eget program. Blir ju ännu bättre och då får vi se bara dig i programmet waoow.
  Kul att din syster kommer snart. Ser mysigt ut med morgon rockarna.
  Ha en ny fin vecka.
  Kram Margareta 💖


 13. . Karin Lagergren skriver: 9 februari, 2020

  Hej Maria!
  Tråkigt om det inte det blir något mer Shf men ser verkligen fram emot om du skulle få ett eget program. Jag känner igen förpackningen och brukar köpa den ibland och ha i kaffet och när jag gör smoothies. I dag har jag varit på magnetröntgen och röntgat min rygg och nu håller jag tummarna för att det inte blir fler operationer. Ha det gott!
  Många kramar Karin Lagergren ❤️


 14. Sofia skriver: 9 februari, 2020

  Hej Maria! Tråkigt att det shf.. men hade varit roligt att se ett program om dig/familjen.. hoppas du får en bra söndag här är det skit väder.. kram


 15. Monica skriver: 10 februari, 2020

  Hej Maria!
  Roligt med nya planer för framtiden. Det får man ha. Kan ibland se gamla repriser på SHF och jag säger då det…men Maria du är bäst!
  Här är det måndag förmiddag och jag har varit på yoga. Det är helt underbart! Sen hem till vovven för promenad och till sist en kopp te.
  Vi var borta i helgen till snöigare trakter så min man fick åka skoter. Jag hade en skön och vilsam helg.
  Kram Monica


Annons

Laddar