Annons

Valentine galor!

Hallå alla kärleksfilurer!

Nu hoppas jag verkligen att ni alla har haft en trevlig och hjärtlig helg. Jag tror att denna alla hjärtans helg var en utav mina favoriter. Jag tyckte att allt flöt på utan en massa press. Kamran och jag var ju bjudna på ett party hemma hos våra kompisar Shaun och Mark. Jag fick i uppdrag att ta med en ostbricka.

Annons

Ja självklart hade jag ju  jättekul med min syster när hon var här i 24 timmar. Tiden är värt guld. Vi sjöng i bilen, shoppade och pratade nonstop!

Annons

Ja här ser ni lite utav min ostbricka, den blev kanon när den var klar. Jag fick även en present av Kamran och jag blev chockad. Jag fick en ring från Cartier som matchade mitt fina Cartier armband. Jag hade inte ens tänkt på någon present. Vaaaa så kul och jag blev så glad.

Det var så fridfullt idag att vara tillbaka på båten. Den har varit på service och båten var smutsig och dammig. Nu glänser den och Kamran och jag tog Swedelife på en tur. Alla nickar och hälsar på varandra typ välkommen ut ur din vinterhåla.

Kamran min envisa man som alltid tror att han har rätt. Jag är lika envis och tror att jag för det mesta har rätt. Jag önskar att ni kunde höra våra diskusssioner när vi ska lägga till med båten. Det är ju en väldigt hip restaurant bakom oss där vi lägger till så alla sitter och tittar på oss. Vi bryr oss inte så mycket men dom måste ju ändå skratta när dom ser oss försöka lägga till båten exakt med alla knopar och rep!

Annons

Käraste fina man får jag bjuda på en jordgubbe?  🙂 Vi drack lite champagne och åt chokladdoppade jordgubbar. En helt underbar söndag med sol och värme.

Jag har vissa problem som jag måste lösa. Först och främst är jag ovän med en dam i bokklubben. Jag har stäckt ut min arm och sagt förlåt. Det jag sa förlåt för var att hon rullade sina ögon när jag sammanfattade boken vi läst inför gruppen. Så nej det var inte mitt fel men jag har inga problem att säga förlåt. Jag blev arg på henne och sa typ looser! 😬

Anna eller Allas kommer att välja vinnarna för alla hjärtans dag tävlingen.

Kram och ha en fabulous måndag!! Maria

Annons
Dela på:

12 kommentarer till “Valentine galor!”

 1. Nettan skriver: 17 februari, 2020

  Hej Fina Maria

  Vad gulligt av Kamran, kan du inte visa ringen? Vad härligt att du och Catharina hade skoj de timmar ni träffades.
  Har Sara o Hanna slutat blogga? Jag brukar titta in då o då och de är inte uppdaterade sedan december

  Ha en fin start på nya veckan
  Kramisar Nettan


 2. Monica skriver: 17 februari, 2020

  Hej Maria!
  Vad mycket kul ni haft det! Jag minns när vi hade båt och just den här situationen när man lägger till är ju lite speciell. När vi sålde vår båt då var vi som bäst. Det kan bli både skratt och sura miner…
  Idag ska jag på morgonyoga. Det ska bli underbart!
  Kram Monica


 3. Sandra E skriver: 17 februari, 2020

  Hej Maria
  Men så kul att bli överraskad av sin man…så gulligt.Visst får vi väl se en bild på din ring.
  Det känns som om du haft en väldigt fin och mysig helg och även fått rå om din syster.Så skönt ibland att bara ha det lugnt och som jag brukar säga ..hinna stanna upp i tillvaron och bara få vara och njuta.
  Här har vi strålande sol idag efter gårdagens snöstorm som sen övergick i regn.Så idag blir det nog en långpromenad för igår ville jag inte ens sticka ut näsan genom dörren i det ovädret😊
  Ha en fin dag
  Kram Sandra E


 4. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 17 februari, 2020

  Hej Maria!
  Vilken underbar man du har. Att bli överraskad så där är helt underbart.
  Ni verkar ha haft en härlig helg. Så härligt att du fick umgås lite med din syster också.
  Här har vi städat lite i källarensom egentligen skulle behöva en stor sanering, men det får bli till våren. Skulle behöva beställa en container och slänga en massa grejor i. Tyvärr är min man en ”bra att ha” man så oftast blir inte mycket kastat. Förhoppningsvis kan jag få honom att ändra sig, för har man inte saknat det som legat i lådor i flera år så kan man lika gärna kasta det eller sälja.
  Idag får det bli inomhusaktiviteter för vädret är inte det bästa.
  Önskar dig en härlig dag.
  Kram


 5. Karin M skriver: 17 februari, 2020

  Hej Maria!
  Låter som ni har haft en superskön helg 🤗
  Så roligt att Kamran överraskade dig med ringen, om du vill får du gärna visa oss den 🤗
  Jag tycker det var dåligt gjort av damen i bok-klubben, nonchalant av henne att göra så när du gör din redovisning. Men starkt ändå av dig att be om ursäkt, få se då om hon också kommer göra det 😔
  Håller tummarna och hoppas på vinst 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 6. Malin Th skriver: 17 februari, 2020

  Hej Maria.
  Vilken härlig helg du har haft! Kul med fin present!
  Ni borde ha samma regler vi har på våra personalmöten. Vi gör en incheckning och går igenom reglerna, inte prata rätt ut, inte förminska någon med kroppsspråk mm det borde kvinnan ifråga lära sig.
  Ha nu en fin vecka,
  Kram Malin Th


 7. Malin skriver: 17 februari, 2020

  Hej Maria !
  Vad roligt att du känner så!!! Det är ju Superhärligt. Ja ibland måste man säga ifrån sedan är det upp till henne om hon är vuxen nog att se sitt ”fel” i det hela. Vad gulligt av Kamran , det är så roligt att få något när man inte ens tänker tanken. Reine gav mig 10 vita rosor, blev jätteglad och jag själv fick skämmas för jag gav inget ….
  Stor kram / malin mallan ❤️❤️❤️


 8. Angelica.B skriver: 17 februari, 2020

  Hej Maria!
  Va fint gjort av honom! Även om man kanske har alla hjärtans dag, varje dag, så är det alltid lite speciellt att få paket 🙂
  Härligt att ni fick spendera 24 timmar tillsammans! Det ser ut som ni har väldigt roligt när ni ses!
  Av min sambo fick jag en chokladask och en Calvin Klein väska som jag har trånat efter ett bra tag! 🙂
  Han fick en chokladask och en 3 rätters middag av mig! 🙂
  Vägen till en mans hjärta går via magen! Haha!
  Självklart måste man säga ifrån om något är fel! Hon har ingen rätt att sitta och himla med ögonen när du pratar. Det är snarare hon som ska be om ursäkt än du, för ditt lilla ord! 🙂
  Hoppas hon kommer på andra tankar snart!
  Ha en fortsatt fin dag!!

  Kram kram Angelica


 9. Kristina F skriver: 17 februari, 2020

  Vad roligt att bli uppvaktad så av Kamran.
  Visa oss gärna den fina ringen.
  Delad glädje är dubbel glädje.
  Skönt att ni fått dammat av båten och att allt funkar igen så ni kan ta er ut på era turer.
  Onödigt av damen i bokklubben att göra så. Hoppas ni kommer på god fot snart igen.
  Kramiz Kristina F


 10. Dalkullanannanykvist skriver: 17 februari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Mysigt att ha syster yster där.. Jag såg eran film på Insta, men har inte orkat varit så aktiv på ett par dagar.. Fick ju influensan.. Var till försäkringskassan först på möte haha.. Inge bra betyg till dem hihi.. Först idag d känns lite bättre.. Gulle Kamran som köper present.. Ja vore Nice att få se ringen 😍Så mysigt med båtdag.. Oj så tråkigt med damen på bokklubben.. Hoppas d ordnar sig ❤️ Himla dåligt beteende som vuxen..
  Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 11. Kristina Andersson skriver: 18 februari, 2020

  Hej Maria !
  Jag vet hur det känns när nån himlar så där med ögonen så hände för mig när jag hade en föreläsning det handlar oftast om avundsjuka ta inte så allvarligt på det.Min mamma sa till mig en gång ett visdomsord ”Älska glömma och förlåta det är livets stora gåta” Säg det till din vännina på bokklubben/kram Kristina


 12. Maria skriver: 18 februari, 2020

  Vad jordgubbarna såg härliga ut. Ja visa gärna ringen. Vilket härligt väder ni har. I Stockholm har det varit mörkt och kallt sen oktober. Så tråkigt. Kram fina du.


Annons

Laddar