Annons

Våren allas favorit!

Jag tror faktiskt inte att många människor har mycket att klaga över när det gäller våren och dess ankomst. Allt grönt runt omkring oss tittar upp ur jorden med nyfikna ögon. Nästan som ett nyfött litet barn.

Annons

Bara som ett exempel sommaren är för kall, hösten är blä och vintern har inte sett skymten av snö osv osv. Våren är väntad av oss alla med nyfikna ögon om hur grönt allt kommer att bli runt omkring oss. Skön känsla med andra ord.

Önskar dock att man hade lite utav sommarbrännan kvar. Man är ju vit som en huvudvärkstablett.

Annons

Härlig bild, imorse tog jag Copper på en lång promenad och när vi var väl hemma så var det Mollys tur med en lite kortare prommis. När jag tog detta foto var klockan strax efter 9 och alla mina blommor har redan vaknat vid liv. Ja det verkar som om jag kör lila och vitt en sommar till. Trädgårdsmästarna var här idag och trimmade massor utav de små palmerna vid uppgången.

Fick en hälsning från Ellie som fick smaka av mammas (Anna) smoothie. De var nere och promenerade längs båthamnen i Dana
Point. Ellie kommer att bli lång efter sin morfar Leopold det syns redan. Kolla in lillfingret haha!

Min fina present från Kamran ❤️ en Cartier ring. Överlycklig!!!

Annons

Som ni kanske ser så är jag redo att byta ut min trädgårdslook. Jag kommer nu att köra svart och sandfärgade kuddar och parasoller. Allt tropical ( kuddar och dynor) kommer jag att ge till Anna för att hon har redan den looken i sin trädgård hemma i San Juan Capistrano. Uppe vid jacuzzin kommer jag att ha de smårutiga dynorna och resten dynorna kommer att bli  svarta eller randiga svart/beiga dynor. Vad tror ni?

Ok så att gå från Elinore Roosevelts Biography till The Handmaids tale är som dag och natt. Jag vet att det finns en serie The Handmaids Tale som jag kommer att börja kolla på imorgon. Jag antar att några utav er har säkert redan sett serien.

Annons

Nettan, Sara och Hanna tar en break från bloggvärlden.

Kram Maria

Dela på:

15 kommentarer till “Våren allas favorit!”

 1. Britt skriver: 19 februari, 2020

  Hej Maria
  Ja våren är underbar. Varje år tänker man att ”såhär mycket” längtade jag nog inte förra året, haha!
  Svart är alltid snyggt. Ni bor så fint.
  Ringen👌🏻
  Snart får vi också träffa Ellie🙏🏻❤️ Längtar.
  Idag får jag jobba hemifrån, trillade i trappa och tåleden tog nog skada, så jag måste röntga idag😩natten har varit hemsk.
  Allt gott önskas er❤️
  Kram Britt


 2. Nettan skriver: 19 februari, 2020

  Hej Fina Maria

  Härliga bilder du visar så grönt o fint. Jag längtar så till vår o sommaren. Gulliga Ellie, mumsigt med smoothie, jag håller med hon kommer bli lång, Leopold var förr på julottan i kyrkan på juldagen i Småland där jag brukar gå när jag är där vid julen

  Ok Tack för svar, ett tips är kanske att skriva de på bloggarna, inget elakt menat, ja menar om det är fler som undrar

  Kramisar Nettan


 3. Ammi Uppsala skriver: 19 februari, 2020

  Hejsan!
  Japp jag har sett alla säsonger av Handmaids tale. Spännande serie med hemskt innehåll.


 4. Anna-Lena Mattsson skriver: 19 februari, 2020

  Hej!
  Kan inte annat än beundra ert vackra hus. Trädgården är också mycket vacker. Vilket fantastiskt ställe att bo på. Tack för att du delar med dig av ditt liv.


 5. Karin M skriver: 19 februari, 2020

  Hej Maria!
  Underbara bilder från er trädgård och entrén till er hus, så himla fint 🤗
  Ringen du fick av Kamran är jättefin ✨👌🏼
  Ellie är så söt 🥰
  Ja våren är underbar, så magiskt när allt vaknar till liv igen. Kristina berättade att hos deras granne blommade krokus och snödroppar, så jag blev nyfiken att se om något hade hänt i mina blomland. Jag blev så himla förvånad att mina blåsippor blommade 😳
  Hade också små snödroppar som blommar, och tulpanerna hade kommit en bra bit på väg med sina blad, de var 15-20 cm höga, vilken överraskning jag fick 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 6. Sandra E skriver: 19 februari, 2020

  Hej Maria
  Visst längtar man till våren…har redan börjat känna för att pynta om här hemma från det vintriga till lite vårligt😊
  Ohh så fin din ring är.
  Svart och vitt är så snyggt både i inredning och kläder.Var på Ikea igår kväll en sväng och såg att dom hade svartvit mönstrade handdukar som jag tyckte var så snygga …går nog och köper dom till badrummet.
  Ha en fin dag
  Kram Sandra E


 7. Maria Jansson skriver: 19 februari, 2020

  Halloj Maria
  Ja visst längtar man efter vad våren har att erbjuda nu.
  Har varit allt för mörkt o trist vinter.
  Men ni ser ju ut att ha underbart väder over there 🙂

  Men den som väntar på nått gott…

  Kul med lite nya färger i trädgården 🙂

  Ha det bäst
  Kram från mig
  Maria J ❤️❤️


 8. Monica skriver: 19 februari, 2020

  Hej Maria!
  Ja visst är det härligt med våren. Det blir ljusare dagar. Kvällsmörkret kommer senare.
  Fin ring du fick!
  Det blir snyggt i er trädgård. Mysigt med kuddar och dynor.
  Idag blir det PT träning för min del. Vi hoppade över förra veckan så får se hur det går idag.
  Tack för rabatten på Allas shop
  Jag har beställt en blå väska. Ovanlig färg men jättesnygg.
  Kram Monica


 9. Camilla Wikström skriver: 19 februari, 2020

  Hej Maria!

  Visst längtar man till våren och här är den nog snart, såg i min trädgård att en del av mina lökar mm redan tittat fram. Vilken fin ring :). Svart och vitt är fint i alla miljöer och situationer har det mycket själv.
  Skönt att vi har sol och fint väder idag ca +5 grader så det blir en promenad på lunchen.
  Ha det bra och ha en fin dag.

  Kram
  Camilla Wikström


 10. Klaudija Martinovich skriver: 19 februari, 2020

  Hej Maria,

  Personligen så tycker jag att tropisk look är bättre än svart, det är en sådan deprimerande färg tycker jag, men du vet vad dom säger, smaken är som baken.

  Kramar till dig och din kära familj.


 11. Margareta skriver: 19 februari, 2020

  Hej
  Waoow vilken fin ring du fått av Kamran, supersnygg.
  Så härlig vårbild från ert fina hus. Tycker våren är den härligaste årstiden, det blir grönt och fåglarna sjunger och är glada, liksom vi människor efter en lång mörk vinter. Tycker vintern i Sverige varit perfekt för mig, utan snö.
  Oj så stor Ellie blivit. Kände inte igen henne först, men lika söt. Ja och så lillfingret, ska börjas i tid.
  Kram Margareta 💖


 12. Lena skriver: 19 februari, 2020

  Så fint o mysigt hus och trädgård & vilket väder. Njut av livet. ❤️🤗


 13. Camilla skriver: 19 februari, 2020

  Hej!

  Vilka underbara bilder ser ut som sommar och inte vår.
  Vad fint det är på framsidan av huset. Med alla palmer mm
  Underbart.
  Ja Ellie blir en lång tjej när hon blir stor!
  Fin ring du fick av Kamran.
  Jag shoppade lite sist när jag var på Macys i NYC det finns så fina smycken över allt som sagt. Lite kul ska en ha ibland.
  Trevlig dag eller kväll!
  Kram
  Camilla


 14. Malin skriver: 19 februari, 2020

  Hej Maria !
  Lilla söta Ellie , så himla fin. Coola skor:)
  Vad roligt med nya färger, kommer bli jättesnyggt !
  Ha det fint maria / kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 15. Dalkullanannanykvist skriver: 19 februari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Det har nästan känns som vår ett tag redan tycker jag, det har bara varit det gröna som saknats.. Blir skönt när d kommer på riktigt.. Åhh ni har så fint.. Mysigt med morgon promenad med söt vovvarna 🐾Ellie är så söt, det är så kul när hon dyker upp här då och då 💞 Ringen är jättefin 😍 Fint med lite förändring i trädgården..
  Jag har sett Handmaids tale.. Den är bra, men måste få varna dig för obehagliga scener😱 Ha en fin dag.. Själv vilar jag.. Fy så jobbigt det har varit med influensan.. Nu är det lite jobbigt i halsen bara ha d fint kraam AnnaN ❤️


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar