Annons

Jag är inte den enda!!!

Halloj och först och främst tack för era kommentarer, betyder mycket för mig och är roligt att läsa om er vardag. Nettan jag blev så glad när jag läste att du sett Annas morfar Leopold i kyrkan när du var i Småland. Jättekul jag bad Anna att läsa din kommentar genast, hon är nämligen på middag med sin svägerska just nu.

Annons

Idag har jag kollat lite extra på Instagram och sett många kommentarer att alla verkar ha chillat just idag onsdag mitt i februari. Eftersom ni är 9 timmar före oss så blev jag super inspirerad och sa what the hecko, jag vill också chilla och släppa alla spänningar! När jag släpper spänningar så ser det ut såhär…

Annons

Fram med Baccarat vinglaset och min fina kristall godisskål med guldtången och på med min VS silk/cashmere pyjamas. Säger ni relax så hoppar jag på för jag är inte mycket för att ta chilltid. Molly är lite sotig och det blir så när vi är ute på promenader.

Hanna kom över och vi pratade lite om framtiden osv. Jag kommer nog att komma hem i slutet av aprildag då blir det blandat nöje och jobb. Jag kommer att ha ett uppdrag i Helsingborg som jag skulle bli jätteglad om ni alla kom till. Anna kommer med mer info snart.

Annons

Jag har ännu inte kunnat gå till gymmet tack vare mitt ärr på inner armled. En dum leverfläck som enligt doktorn rekommenderades att bli borttagen 😬 Jag måste vänta till nästa vecka sedan kan jag börja träna igen. Hur håller ni igång? Ska vi träna och ha golas tillsammans? Låt mig veta vad ni tycker är viktigt för er så att ni mår bra.

Idag jobbade Anna och jag med Ideal of Sweden. Jättesnygga nya fodral så håll utkik på mitt instastory. Snart kommer även Sara och Hanna att komma ut med deras kollektion med I of S (Ideal of Sweden)

Jätteroligt att se Anna idag. Vi jobbar för fullt när vi träffas vilket är numera en gång i veckan. Anna jobbar resten av tiden på datorn. Jag saknar henne och nu ser jag att hon har kommit tillbaka till sitt egna själv efter att ha sprungit efter lilla Ellie i över 1 år.

Annons

Ha en fin torsdag allihop 🦋 Maria

Dela på:

14 kommentarer till “Jag är inte den enda!!!”

 1. Nettan skriver: 20 februari, 2020

  Hej Fina Maria

  Snygg VS pyjamas, jag köpte liknade i höstas och gillar min o myser i. Glömde skriva igår att din ring är så fin som du fick av Kamran
  Härligt att se Anna igen på bild, förstår att ni har mycket på G
  Kramisar Nettan


 2. Anki skriver: 20 februari, 2020

  Godmorgon!
  Det är så skönt att bara strosa omkring eller bara sitta ner en stund med något gott i ett glas och bara mysa.
  Jag kör cirkelträning plus styrka med TRX- band och kettlebells och ibland också skivstång (lätt variant, den vanliga orkar jag knappt lyfta bara stången). Försöker träna tre gånger i veckan. Sen har jag Linedance en gång i veckan. Jösses vad mycket det blev när jag skrev upp allt. Men jag tycker det är roligt och jag märker att jag blir stark och får bra kondition så jag tänker inte dra ner på det.
  Ringen du fick av Kamran är jättesnygg.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 3. Karin M skriver: 20 februari, 2020

  Hej Maria!
  Jag önskar så att jag kunde träna, men som du vet så är det ju väldigt svårt för mig att göra det 😔
  Men det fanns en gång i mitt liv när jag tränade på gym 2 ggr/veckan och så gick jag på två pass aerobic varje vecka, men det var förr ☺️
  Så fin chill-bild på dig 🤗
  Kan tänka mig det är roligt när Anna kommer hem till dig och jobbar.
  Låter spännande med Helsingborg, men det blir nog svårt för mig att ta mig dit 😔
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 4. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 20 februari, 2020

  Hej Maria!
  Så snygg VS-pyjamas. Själv struttar jag omkring i joggingbyxor och en lång t-shirt fram till lunch. Sååå härligt att bara njuta av dagen och göra som man vill.
  För att hålla igång försöker jag äta så rätt som möjligt och ta promenader. Måste dock erkänna att jag varit ganska lat på sista tiden. Har dock slagit näven i bordet och bestämt mig för att det får vara nog med latheten. Nu ska ”kärringen” komma igång.
  Låter spännande med Helsingborg, synd bara att det är såååå långt från mig fast man vet aldrig.
  Önskar dig en fantastisk dag.
  Kram


 5. Kristina Adersson skriver: 20 februari, 2020

  Hej Maria !
  Du är jättefin i pyjamasen färgen klär dig väldigt bra.Som jag förstått är du en person som gillar att vara aktiv och i rörelse är själv en sån person men ibland måste man bara ”vara” och njuta och speciellt när du opererat bort en leverfläck.Jag brukar ta långa promenader och ibland sätter jag på bra musik och släpper loss det är så befriande och man blir så glad man behöver inte känna krav att prestera då man dansar utan man bara är.Här är ett recept på en enkel smoothie som är jättegod. Mandelmjölk , jordgubbar, eller hallon , persika, grekisk yougurt, flytande honung , och mynta.Skulle vara kul att komma till Helsingborg men jag måste jobba.Ha en jättefin dag / kram Kristina


 6. Camilla Wikström skriver: 20 februari, 2020

  Hej fina Maria!

  Jättefin mys pyamas jag har något liknande och sitter med en kopp kaffe på lördagar och söndagar och lyssnar på ring så spelar vi och melodikrysset.
  För att hålla igång så dansar jag bugg på månd lindeance tisd samt löpband hemma och när det blir vår så löper jag ute.
  Kul att se Anna och hon ser fräsch ut.
  Låter kul med ditt besök i Hbg och hoppas jag kan komma ner.

  Ha en toppendag

  Kram
  Camilla Wikström


 7. Monica skriver: 20 februari, 2020

  Hej Maria!
  Vilken fin pyjamas! Du passar så bra i rosa. (Det gör inte jag).
  Skönt att ta det lugnt ibland.
  Jag går på yoga en gång i veckan ock så tränar jag styrka en gång.
  Det blir lite hemma också, kort yoga varje morgon samt lite annan träning. Eftersom vi har hund så blir det många promenader. Försöker att äta så nyttigt det går men unnar mig även något ”onyttigt” ibland. Det får inte bli för strikt.
  Idag har jag vikarierat på mitt gamla jobb. Det var jättekul!
  Kul med Helsingborg. Få se vad du hittar på…
  Kram Monica


 8. Jeanette i Norrland skriver: 20 februari, 2020

  Hej
  Jo jag såg dina fina bilder på instagram. Härliga färger.
  Det ser så mysigt ut att sitta ute i värmen i pyjamas 🙂
  Jag brukar mest hålla igång med promenader.
  I dag är det mulet och ganska blåsigt, så ingen promenad i dag.
  Jeanette


 9. Dalkullanannanykvist skriver: 20 februari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Klart att du ska chilla ibland.. Det där ser då så mysigt ut.. Härlig pyjamas..
  Kul att träffa Anna.. Tråkigt att ni inte kan jobba ihop oftare.. Hoppas du har en fin dag kraam AnnaN ❤️


 10. Carinfrisorcarin.se skriver: 20 februari, 2020

  Wow Maria! Vilken snygg pyjamas! 😍 Jag hade också en chilla-dag i onsdags med pyjamas (inte så snygg) och vin 🥳 Ta hand om dig fina du!


 11. Angelica.B skriver: 21 februari, 2020

  Hej fina Maria! ❤️
  Men vilka härliga bilder! Det är lite för kallt för att sitta i pyjamas här i Sverige än men det kommer väl 😊
  Din pyjamas är btw jättefin!
  Idag blåser det som tusan ute. Det ska hålla på tills efter helgen. Köket är nu klart hemma! Min sambo köpte inte idén med klinkergolv denna gången men vi får se nästa gång det blir nytt golv om jag kan övertala honom 🤔😉 sitter just nu på jobbet och längtar efter ledig helg!
  Jag har letat efter ideal of Sweden skal till min mobil, huawei, men har inte hittat något än. Jag får söka vidare!

  Ha det gott!
  Kram Angelica 🌸


 12. Berit Stag skriver: 21 februari, 2020

  Hej Maria! Tusen tack för den fina vinsten! ❤️🙏 Jag har testat den i soffan ikväll och ska inviga den i sängen i natt.


 13. Carina skriver: 22 februari, 2020

  Hej Maria!
  Det är en sak jag undrar över. Visst är det så här i USA att antal rum i ett hus/lägenhet då räknar man bara sovrummen?
  Alltså jag har 2 sovrum och 1 vardagsrum, kök. Här i Sverige säger vi 3 rum och kök.
  I USA visst säger ni 2 rum och kök eller???


 14. Kristina F skriver: 22 februari, 2020

  Pyjamasen ser så mjuk och skön ut.
  Ja du ibland måste man chilla, ta det lite mer som det kommer.
  Då har ni extra kul ihop du och Anna när ni ses.
  Jag är förkyld fast mest med en envis hosta. Tar knäcken på mig.
  Kramiz Kristina F


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar