Annons

Ni är coola som tusan!

Så himla roligt att alltid läsa era kommentarer. Har jag inte papper och penna i närheten så kan jag ibland glömma er fråga eller undran och jag ber om ursäkt för det.

Idag hade vi en härlig båtdag, ja det var ju inte bikinväder men ändå så blev man varm om både hjärtat och själen haha fnys!

Annons

Idag sa Kamran att vi ska inte tvätta båten utan bara koppla av. Låter som en finemang idé tyckte jag och så blev det. Hanna och Rudy hade planer på att komma och hålla oss sällskap ett tag. Kul att vara med Kamran men roligare när barnen är med 🙂

Annons

Jag och mina nya båtbyxor. Jag är nu ett stort fan av märket Athleta, har ni det i Sverige? Låt mig genast veta isåfall. De gör bland annat byxor i lång!!!!! Vilket är perfekt för mig som är 180 cm lång.

Mumsfillibabba vi hade en jättegod lunch på Watermans där vi parkerade båten. Jag åt en poke tuna medans de andra hade en tuna platter, typ samma sak fast olika presentation av maträtten. Rudy beställde en svärdfisk sandwich som han sa var supergod.

Annons

Hanna och Rudy är så gulliga tillsammans och inte för att gå av ämnet men killen till vänster är också gullig. Rudy och killen verkar köra samma hårgelé. Båda är säkert surfare 🙂

Rudy tog detta foto med Hannas nya iPhone. Ganska blått eller hur 😬 ja det kanske var inställningen. Jag tror att jag också ska köpa en ny inom kort. Vi drack en spicy skinny jeans. Jag menar vem kommer på alla dessa drink namn?

Finns inget mer härligt än att titta på alla olika palmer som det finns här i södra Kalifornien. Jag tror dessa smala är en av mina favoriter. Vi har minst 5 eller 6 olika palmer i vår trädgård. Dock ingen smalis!!!

Annons

Inorgon blir det gym och en selleri drink innan det. Nu jäklar kör jag full patte tills jag känner att jag är tillbaka till min komfort look!

Kram till er alla Maria

 

Dela på:

14 kommentarer till “Ni är coola som tusan!”

 1. Nettan skriver: 24 februari, 2020

  Hej Fina Maria

  Vilken mysig dag ni hade på båten och att ni softar lite också. Visst är det fint med palmer, jag gillar de med. Jag har inte hört om de klädmärket, härligt att du hittat ett som du trivs med
  Ha en fin start på nya veckan
  Kramisar Nettan


 2. Malin Th skriver: 24 februari, 2020

  Hej Maria.
  Vilka härliga bilder! Det är så välgörande att solen skiner, vi har också några dagar med solsken.
  Vi har sportlov i Stockholm och roar oss på hemmaplan.
  Ha en fin måndag.
  Kram Malin Th


 3. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 24 februari, 2020

  Hej Maria!
  Åh vilken härlig dag ni hade på båten. Dina byxor är supercoola. Så härligt när det finns för oss längre. Jag är själv 174 och ibland har jag lite svårt hitta rätt längd. Har inte hört om det klädmärket.
  Hanna och Rudy är så fina tillsammans.
  Håller också med dig om killen bredvid Rudy att han också är fin. 🙂
  Önskar dig en fantastisk dag.
  Kram Gunbritt


 4. Karin M skriver: 24 februari, 2020

  Hej Maria!
  Så härligt ni har det på båten 🤗
  Sol här idag, men bara 3-4 plusgrader i skuggan. I solen är det skönt så jag ligger här i min solstol med bikini på och laddar kroppen med D-vitamin 🤗
  Jag älskar också palmer, de är så himla fina 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 5. Kristina Andersson skriver: 24 februari, 2020

  Hej Maria !
  Vad mysigt ni har det och håller med dig är alltid roligare när man är flera viktigt att koppla av ibland och återhämta sig för att kunna ta nya tag. Zalando har ett märke som heter Tall du kan googla på det dom har haft ett samarbete med athleta vet ej om dom har det längre.Sen har Åhlens väldigt fina byxor med bra kvalité.Ha en jättefin dag/kram Kristina


 6. Kristina Andersson skriver: 24 februari, 2020

  Hej igen Maria !
  Jag glömde att skriva när du googlar på Zalando gå in på Tall byxor så kommer du se att dom har jättefina byxor för de som är längre hoppas att det kan vara till hjälp.
  Hälsningar Kristina


 7. Liv Dag skriver: 24 februari, 2020

  Hej Maria!
  Åå så härligt ni har det!! Vilken snygg Väska du har på bilden?! Vad är det för märke?
  Mvh Liv


 8. Dalkullanannanykvist skriver: 24 februari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Så mysigt ni har det på båten😍Kul att Hanna och Rudy kommer förbi.. Jo visst blir det lite festligare om fler i familjen kan vara med.. Åh jag såg dina byxor direkt.. Så skönt med fladder.. Ska kolla in sidan direkt.. Så fint med palmer.. Älskar dem jag med, men såå längesen man såg några nu.. Nu ska jag äntligen passa på att ta en promenad efter att ha varit sjuk.. Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ❤️


 9. Monica skriver: 24 februari, 2020

  Hej Maria!
  Så härliga bilder! Snygga byxor och den blå väskan. Jag älskar blått.
  Idag har vi haft sol hela dagen och det har varit en underbar dag!
  Kram Monica


 10. Åsa skriver: 24 februari, 2020

  Försökte googla drinken, men hittade den inte. Såg så himla god ut. Vet du vad den va gjord av?
  Hälsningar // Åsa


 11. Karin Lagergren skriver: 25 februari, 2020

  Hej Maria!
  Så härligt ni har på båten👍och visst är det roligt om barnen kan vara med.
  Ibland måste man bara få släppa på alla måsten och bara få njuta. Snygga och sköna byxor och blått är alltid snyggt. Här hemma blir det nog en kall men vacker dag så det får bli en lång promenad idag sedan blir det att förbereda inför en kommande utställning. Ha det gott!
  Många kramar Karin Lagergren ❤


 12. Malin skriver: 25 februari, 2020

  Hej Maria !
  Vad härligt med sol och palmer , tänk vad jag längtar tillbaka till LA skulle vara så härligt att återkomma. Du är snygg som alltid, finns inget som inte klär dig vad jag har sett iallafall. Idag gjorde jag MR för att se i hjärnan , allt gick bra och nu återser det att få se ett resultat.
  Ha en härlig onsdag.
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 13. Margareta skriver: 25 februari, 2020

  Halloj fina Maria 💖
  Vad kul att Hanna och Rudy kom och hängde med er. Skönt att ni kunde ta det lugnt och bara vara i båten. Gör inget att det inte var bikiniväder, ni hade ju en fin
  dag på havet med varandra.
  Palmer är oxå ett av mina favorit träd, de är så vackra. Jag älskar oxå att titta på dem.
  Dina båt byxor ser jättesköna och bekväma ut. Som gjorda för båtliv.
  Lycka till på gymmet, hoppas allt går bra. Ta det försiktigt efter uppehållet.
  Kram Margareta 💖


 14. Kristina F skriver: 27 februari, 2020

  Härligt med sällskap av Hanna och Rudy. 😌
  En drink är ju aldrig fel, kan hålla med om att det finns många udda namn.
  Min favvo är ju kort och gott en P2 .
  Jag har alltid gillat palmer, vi har ju gott om dem när vi är i Thailand.
  Då njuter man av dem hela tiden.
  En gång dock så ramlade det ner en orm ur en palm, det var inte lika kul. Blev ganska så förskräckta där i solatolarna.
  Kramiz Kristina F


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar