Annons

Date night!

Hejsan på er!

Ikväll är det datenight och jag är inte förbered. Det har varit ganska stressigt de sista dagarna. Jag homestylade ju även ett hus till Kamran igår tidigt på morgonen. Nu har syrran stuckit iväg och igår kväll så tvingade jag henne att kolla på ett program som heter ”my feets are killing me” ja ni kan ju tänka hur det programmet är upplagt.

Annons

Carina ville ha ett kort med några palmer i och här har ni ett haha! Ja kanske svårt att se hennes nya skor förlåt vi hade ju kunna tagit ett lite närmare kort.

Annons

Casual och business look men fasiken vad fin hon blev i de nya solbrillorna. Vi tog samma Chanel nagellacks färg på våra naglar och sedan svart på tårna. Ja ni fattar inte vad roligt det är att ha en syster som nästan är din halva.

Idag var jag tvungen att köpa något åt Kamran till ett hus. Jag kutade in på TJ Maxx och såg detta enorma lilla lamm. Jag lovar er att hade mina barn varit små så hade jag köpt det och ställt det i köket så barnen kunde hoppa på det och ge det en kram. Jag hade nog haft lammet under hela påsken. Efter påsken hade paniken satt in och jag tänker var kan jag förvara denna bjässe. Det hela hade nog slutat med att jag gett den till Lupita.

Annons

Ja här får ni en liten sneak peak från trädgården. Jag gillar det svarta och beiga det var ett bra val. Imorgon ska jag pyssla med mina pelargonier och ge dom lite vitaminer.

Nej Emma är inte klar som veterinär hon har ett antal år kvar men bättre sent än aldrig. Hon läser även business så hon måste läsa dubbelt ett litet tag. Hon har ju en Adviser på skolan som hjälper henne att göra bra val och ta de rätta stegen.

Passade på att smaka på mina ekologiska makaroner och det var inget fel på dom.

Nu kom Kamran hem så jag ska sticka upp och byta om till något fint.

Annons

Kram till er alla!

 

Dela på:

7 kommentarer till “Date night!”

 1. RoseMarie skriver: 29 februari, 2020

  Hej Maria! Åh så roligt att du och din syster kan träffas oftare nu. Hon är så fin i sin SAS kostym. Så vackra växter du har på framsidan av trädgården och jag älskar palmer. Så vackert med belysningen i trädgården och det blev så snyggt med dom nya dynorna och parasollen. Anna blev säkert glad när hon fick dina dynor och parasoll och det blev så snyggt, såg jag. Kul med date night. Här har vi fått snö och någon minusgrad. Vackert men lite försent. Solen tittade fram idag på klarblå himmel, så härligt. Kram från din vän Rose-Marie.


 2. Nettan skriver: 29 februari, 2020

  Hej Fina Maria

  Jag håller med snygga solisar Chatarina har och hennes business look, så snyggt. Så gulligt lamm, det fick mej att tänka på lammen jag träffade förra året i mars i Småland. Det ser mycket mysigt och fint ut i trädgården
  Igår var jag och fixade en nagel, för jag har haft inflammation i pekfingret i ca 2v så då kunde jag inte fixa den nageln när jag hade mani tid sist jag var där, hon är så snäll så hon fixade lite på de andra naglarna också och tog inget betald
  Ha en fin lördag
  Kramisar Nettan

  Ha en fin lördag


 3. Karin M skriver: 29 februari, 2020

  Hej Maria!
  Jag förstår att din syster ville ha en kort på er och palmerna, jag gillar också palmer 🤗
  Så skoj att ha sån fin kontakt med sin syster, det har tyvärr inte jag. Min syster och jag är som natt och dag, vi har inte mkt gemensamt alls faktiskt 😔
  Vad duktig hon är Emma som läser två utbildningar samtidigt nu ett tag.
  Det blev så fint med dina nya dynor, alltid skoj att förnya lite 🤗
  Hoppas er dejtnight blev lyckad och mysig ❤️
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 4. Gunbritt Dahlindraktanten.blogg.se skriver: 29 februari, 2020

  Hej Maria!
  Håller med dig hon blev så fin i sina nya solisar din syster.
  Jag älskar palmer och vore väderförhållandena bättre där jag bor skulle det finnas flera stycken i trädgården.
  Du har så fint i trädgården och ja det blev kanon med de nya dynorna.
  Hoppas ni fick en härlig dejtnight.
  Kramar i massor
  Gunbritt


 5. Margareta skriver: 29 februari, 2020

  Halloj
  Vad roligt med syster träff igen, så snart. Hon är så snygg i sina flygvärdinnekläder. Klär superbra i solbrillorna. Fint foto med palmer utanför ditt hus fick ni till. Två snygga bönor.
  Du har verkligen stylingkänsla, så snyggt du fått till det i trädgården. Vad fint det blev i lite halvmörker med belysningen. Roligt att det blev ett så bra resultat, förstår om du känner dig nöjd och glad för det.
  Beundransvärt av Emma att plugga så hårt. Två utbildningar på en gång. En supertjej.
  Ha en fin date med Kamran.
  Kram Margareta 💖


 6. Dalkullanannanykvist skriver: 29 februari, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Skönt ändå med date night efter all stress, då ni kan sitta och mysa och bara ta det lungt.. Hoppas ni hade det trevligt..
  Så kul att syrran varit där igen, ni verkar ha det så roligt💞Jag saknar min syster så.. Vi träffas inte alls ofta och hon bor ju inte kvar i Älvdalen och när jag åker upp så kan vi bara ses nån gång, istället för nästan varje dag..
  Tycker att ni fick till ett bra foto på er.. Jag älskar palmer jag med.. Fina solisar på fin syster.. Ni är så vackra båda två.. Gulligt lamm.. Wow vilken trädgård.. Det blev jättebra.. Jag håller med, så duktig Emma är👍
  Ha det så fint och kram tbx ❤️


 7. Kristina F skriver: 1 mars, 2020

  Härlig bild på er framför din framsida , fint med palmerna .
  Syrrans skor ser väldigt fotvänliga och bekväma ut.
  Perfekt med såna ! Solglasögonen var supersnygga på henne, vissa modeller klär man bättre i.
  Det där lammet var fint , det finns såna här hemma i mindre varianter och som man drar efter sig i ett snöre. Mitt barnabarn har ett sånt. Dem är så fina att ha ståendes på en hylla i barnrummet som dekoration också.
  Kramiz Kristina F


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar