Annons

Kramade Kamran lite extra idag!

Hej!

Ja ni har säkert nu sett nyheterna angående Elena Belle. Hon förlorade sin man Michael igår söndag eftermiddag. Michael var ute på hajk med familjens hundar när han kollapsade. Hans liv gick inte att rädda. Jag är så ledsen och kan inte fatta att detta är sant. Jag lider med Elena och deras fina dotter Luna.

Annons

Kamran och jag skippade båten idag. Vädret var kallt och blåsigt och det regnade även en skvätt. Vi bestämde oss för att åka och handla nya byxor till honom och lite annat som han behöver i sin garderob. Jag lovade att jag skulle ta honom till Access lounge för ett glas champagne och vila fötterna lite.

Vi köpte först tre par byxor och en jättesnygg skjorta.

Annons

Titta vad fin han blev 🙂 ny skjorta och svarta jeans. Jeansen var lite stora så vi tog en storlek mindre. Eftersom jag är ICON grad på butiken så får vi allt vi behöver sy upp eller in eller ner gratis vilket Kamran tyckte var jättekul. Men vad lååååångsam han är, det ska återprovas, titta på prislappen, tänka igenom osv osv. Ja inget fel i det men jag är motsatsen. Jag provar aldrig ett plagg som jag handlar förutom om det är någon långklänning. Han fick även två par fina byxor till jobbet.

Efter byxköpet så gick vi till Vip loungen och vilade fötterna haha. Kamran tog en öl och jag ett glas champagne. Alla i min familj avskyr de lampor som dinglar och gör en massa ljud. Plus att en kille satt och rörde i hans glas i exakt samma rörelse så ljudet blev extra irriterande. Ja det gällde bara några minuter men jag tycker att man inte ens har tålamod för sådant fjant längre. Vi småpratade lite sedan bestämde vi oss för att byta en kjol som inte passade mig i storleken eftersom jag har gått upp lite i vikt. Efter det så gick vi och åt på vårt favorit ställe. Självklart frågade servitören var är era barn? Ja inte här sa jag, alla är utspridda för tillfället. Vi fick en gratis efterrätt 🙂

Annons

Ok här slutade vårt wi-fi att funka. Ugh det är något i området därför att Netflix funkar inte heller.

Pettersson min svärmor har en scarf när hon är ute på stan dock ingen svart slöja.

Kram till er alla och ha Elena Belle i era tankar som har precis förlorat sitt livs största kärlek och pappan till hennes dotter Luna.

Maria

 

Annons

 

Dela på:

20 kommentarer till “Kramade Kamran lite extra idag!”

 1. Ammi Uppsala skriver: 2 mars, 2020

  Hej, såg precis om Elenas man. Så ledsamt.😢


 2. Malin Th skriver: 2 mars, 2020

  Hej Maria.
  Så ledsamt att höra om Elenas man, fy vad sorgligt 😢
  Det får en verkligen att vilja krama alla nära och kära lite extra.
  Kram Malin Th


 3. Nettan skriver: 2 mars, 2020

  Hej Fina Maria

  Ja jag läste om Elenas man, usch så hemskt och ledsamt,jag lider med Elena o Luna
  Kramisar Nettan


 4. Monica skriver: 2 mars, 2020

  Hej Maria!
  Åh vad tragiskt med Elena Belles man!
  Ta hand om er alla och ha det bra.
  Kram Monica


 5. Anki skriver: 2 mars, 2020

  Godmorgon!
  Det är verkligen hemskt det som har hänt med Elenas man och Lunas pappa. Hoppas det gick fort så han slapp lida. Såna här händelser får en att stanna upp och tänka lite på sina nära och kära och sig själv också. Ta vara på varandra ❤️
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 6. Britt skriver: 2 mars, 2020

  Godmorgon
  Så fruktansvärt sorgligt😞
  Ja man ska ta vara på livet och vara tacksam och som du skrev i förra inlägget, njuta av varje sekund 🙏🏻♥️
  Kram Britt


 7. Maria Jansson skriver: 2 mars, 2020

  Hej.
  Maria låter som ni fick en trevlig dag trotts inställd båttur.

  Men va fruktansvärt det som hänt Elenas man.
  Kan inte föreställa mig hur hon o familj nära o kära mår.
  Så ledsamt att höra.
  Massa tankar o styrke kramar till Elena o hennes dotter❤️

  Kram från mig
  Maria J ❤️


 8. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 2 mars, 2020

  Hej Maria!
  Så tråkigt höra om Elenas man. Mina tankar går till henne och dottern Luna som nu ensam får tas igenom livet. Sänder massor av kramar till dom.
  Ha det gott och var rädda om varandra.
  Kram Gunbritt


 9. Margareta skriver: 2 mars, 2020

  Hej Maria 💖
  Livet är skört, kan ta slut när som helst. Mina tankar går till Elena Bell o lilla Luna. Så sorgligt, ledsen för deras skull.
  Kan tänka mig att du kramade Kamran extra efter det. Man blir påmind om livets ändlighet och då blir man extra rädd om de sina.
  Kamran blev fin i nya kläder. Ni är båda jättefina på fotona. Synd med alla dessa störande ljud då ni skulle koppla av.
  Var rädda om er och ha en ny bra vecka.
  Kram Margareta 💖


 10. Sandra E skriver: 2 mars, 2020

  Hej Maria
  Men så fruktansvärt det som hänt Elenas..tankarna går till henne och lilla dottern..så tragiskt.
  Ja man får en tankeställare om livet..man tar så mycket för givet.Man måste vara rädd om varandra för man vet inte vad som sker.
  Kram Sandra E


 11. Kristina F skriver: 2 mars, 2020

  Fruktansvärt tragiskt det som hänt, lider så med henne och lilla Luna.
  😥
  Härligt att du pysslar om Kamran lite extra. Stilig man i nya kläder. 😄
  Jag är som du, funderar aldrig innan, bara slår till på det jag vill ha. ☺
  Kramiz Kristina F


 12. Wenche skriver: 2 mars, 2020

  Hei Maria
  Så utrolig trist med Elenas mann 😢 håper hun har familie og venner rundt seg som tar vare på henne 💞
  Kamran var kjempefin i nye klær!
  Første vårdag i går, men nå snør det ute ❄️ Mars er en måned som ofte gir oss både snø, vind og regn mens vi egentlig venter på sol og sommer ☀️
  Klem 💖


 13. Karin M skriver: 2 mars, 2020

  Hej Maria!
  Men jösses 😱 Jag hade helt missat att Elenas man har gått bort 😔
  Så tragiskt och så ofattbart 😢
  Ja livet kan verkligen vända från den ena minuten till den andra. Man ska aldrig ta något för givet 😔
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 14. Klaudija Martinovich skriver: 2 mars, 2020

  Hej kära Maria,

  Läste nyss om Elena´s man. Var sorgligt. Jag tänker på henne och lilla Luna. Så synd om dom. Kram.


 15. Malin skriver: 2 mars, 2020

  Hej Maria !
  Men vad hemskt !!! Det har jag missat. Man hör så mycket om Corona att man tappar allt annat, åh vilken sorg och chock för Elena.
  Ta vara på tiden med varandra och krama om varandra xtra hårt.
  Stor kram till dig Maria !
  Malin mallan ❤️❤️❤️


 16. Dalkullanannanykvist skriver: 2 mars, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Ja jag läste vad som hänt.. Fy så fruktansvärt hemskt och sorgligt 😭Mina tankar går till Elena och lilla Luna😢❤️
  Tänk hur fort allt kan förändras..Njut av tiden tsm och var rädda om varandra ❤️
  Så fin Kamran blev.. När det gäller kläder så är jag också ganska seg.. Det kan ta lite lång tid.. Det är för att jag alltid har så svårt att hitta något jag trivs i.. Men annars så är jag snabb.. Kram och var rädda om er ❤️


 17. Angelica.B skriver: 2 mars, 2020

  Hej Maria!
  Fick nyheten om Elena Belle’s man inatt. Fruktansvärt! Så ung och hela livet framför sig tillsammans med sin familj. Ibland kan det gå så otroligt fort så man blir rädd.
  Kamran blev jättefin i sina nya kläder.
  Man ska vara rädd om varandra för livet går inte i repris.

  Kram kram Angelica


 18. Sofia skriver: 2 mars, 2020

  Hej.. så jobbigt för Elena och luna..
  Vilka snygga kläder.. kram


 19. Jeanette Nyman skriver: 2 mars, 2020

  Hej Maria

  Ja jag läste också om det att Elenas man gått bort så tragiskt och vad snabbt det kan gå.
  Fina kläder ni köpte.

  Kram
  Jeanette


 20. Kristina Andersson skriver: 2 mars, 2020

  Hej Maria ! Så sorgligt för Elena och hennes dotter Luna måste vara oerhört jobbigt för Elena hoppas hon har vänner som finns vid hennes sida.Förstår att du kramade Kamran lite extra det gjorde jag med min man och son idag.Här i Uppsala står vissa butikhyllor tomma människor människor har börjat bunkra på grund av coronaviruset min son som utbildar sig till sjuksköterska sa till mig att jag inte ska vara orolig.Hoppas att ni får en fortsatt fin vecka/kram Kristina


Annons

Laddar