Annons

Kalla mig ful fisk!

Hej på er allihop.

Jag hoppas att ni alla mår prima och att ni tog ett screenshoot på Kristinas recept på hennes laxgryta. Jag ska prova det när jag kommer hem till mamma i april. Jag måste börja preparera mig mentalt, jag menar jag ska stå på scen 1-2 timmar med föredrag och sedan Q and A. Kommer att bli roligt det lovar jag och sedan mingel efter det. Mer info kommer.

Annons

Monica jag letade efter receptet på soppan som jag faktiskt hade köpt på en bra matbutik som heter Gelson och ligger i Monarch Beach shopping center. Hittade det inte förstås så jag ska fråga dom om det är något dom kan dela med sig. Annars kan vi ju kolla på nätet och se om vi hittar en authentic chicken tortilla soup med majs och black beans.

Annons

Haha Gunbritt jag fick tänka till ett tag när du skrev mågen men jag antar att det är din svärson. Har jag rätt?

Karin M oroa dig inte om du slår på stort ibland och speciellt inte nu när det är kallt ute och kroppen kanske kräver och behöver lite värme i magen. Samma regel gäller för de flesta om du till exempel äter lyxigt till lunch så snåla med kalorierna till middag och nästa morgon.

Ja vi alla tänker såklart på Elena Belle och hennes lilla söta dotter Luna som nu har förlorat sin pappa. Jag ska verkligen låta Elena veta att ni alla här på bloggen skickar en varm hälsning och tänker på både Elena och Luna.

Annons

Ja det här är nu mitt nya liv. Jag vet inte hur många gånger jag har pumpat ut en klick sedan jag köpte flaskan imorse.

Imorse så var jag på boot camp och det kändes så bra att vara tillbaka. För att backa tillbaka några timmar så vaknade jag klockan 5 imorse utav att det blåste så otroligt. Jag hörde även något trilla ner på marken med en duns. Jag väckte Kamran därför att jag var så orolig att alla mina kuddar skulle ligga i poolen och att mina parasoller ska ha vält över. Två krukor hade trillat och gått sönder, två parasoller hade blåst ner varav en hade förlorat en arm. Ni vet hur ett parasoll har 6 eller 8 armar och mina har 8. För att backa tillbaka 3 dagar så hade jag köpt en ny parasoll med en tung bas som jag ställde vid min fontän. Det är samma märke på parasoll bodyn så att säga som mina 3 nya svarta i trädgården. Jag berättade för Kamran att jag måste genast köpa en ny bas/kropp till ett utav de svarta parasollen.

Sedan när jag kommer till butiken så berättade jag att mitt nya parasoll som jag köpte 3 dagar tidigare blåst ner och att en arm gick av när parasollet blåste ner (ljug). Det var ju den gamla parasollet som blåste ner. Inga problem sa Scott som var en parasoll expert. Åk hem och hämta det så får du ett nytt! 😬

Så detta är det fräcka jag gjorde var ju att lämna in en äldre (ja förra året) parasoll kropp den som gick sönder och byte parasolltyg. Sedan fick jag en ny parasoll. Hänger ni med? Ja hoppas att ni förstår 🤫

Annons

Ja detta får bli mitt blogginlägg för idag. Vi hörs imorgon och jag hoppas att ni har en super tisdag.

Kram Maria

Dela på:

8 kommentarer till “Kalla mig ful fisk!”

 1. Nettan skriver: 4 mars, 2020

  Hej Fina Maria

  Oj, det var inte skoj, ja ibland går saker sönder i blåsten, bra att du får ett nytt, ser framemot när du visar när allt är klart i din underbara trädgård

  Hur länge blir du i Sverige i April ?

  Kramisar Nettan


 2. Malin skriver: 4 mars, 2020

  Hej Maria !
  Vilken blåst ! Skönt att det ordnade sig med en liten liten vit lögn 😉
  Idag snöar det här hemma , inte alls roligt. Jag blir tokig på detta väder. Stor kram till dig / malin mallan ❤️❤️❤️


 3. Birgitta skriver: 4 mars, 2020

  Hej Maria
  Ja en liten vit lögn kan funka ibland !
  Tänker mycket på Elena & Luna ….
  Ha en bra dag !!
  //Birgitta


 4. Karin M skriver: 4 mars, 2020

  Hej Maria!
  Ja ibland får man ta till dessa små vita lögner ☺️
  Det har nog de flesta gjort nångång även fast ärlighet varar längst 🤗
  När i april åker du till Sverige?
  Idag vräker snön ner här 😩
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 5. Désirée Andersson skriver: 4 mars, 2020

  Hej Maria💕
  Hoppas att föreläsningen som du ska ha blir superbra. Lite förberedelser och det blir superbra.
  Du Maria har så många bra erfarenheter som är till din fördel💖. Det blir himla kul att följa dig & se vad det handlar om.
  Vill sända en varm hälsning till
  Elena & Luna❤️.
  Ha det gott nu Maria & din fina familj Kram Désirée🤗💕


 6. Kristina F skriver: 4 mars, 2020

  Ibland får man dra några vita lögner ! Allt för att saker och ting ska lösa sig. Hoppas du får nya grejer nu då. 😀
  Du får gärna skirva när du kommer till Sverige så jag vet vilken dag jag ska rikta in mig på :))))
  Det kommer garanterat gå bra, tala från hjärtat och allt löser sig.
  Du är så erfaren nu och förresten vad gör väl det om det blir ett litet fel ?
  Ibland är det sånt som lättar upp stämningen också. 🤗
  Nu är jag på jakt efter ett vitt sideboard och två små marmorbord.
  Blev så himla bra när vi målade om i varsagsrummet så nu vill jag ha nya möbler längs med den ena väggen. 😊
  Min ena hund har fått två frakturer på sina kindtänder, int brådskande med att dra ut som tur är men ändå. Man vet ju aldrig om dem har ont eftersom dem inte kan säga nåt.
  Kramiz Kristina F


 7. Dalkullanannanykvist skriver: 4 mars, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Jodå tisdagen är bra här 🙂 Kommer du inte till Stholm nånting nästa gång du kommer till Sverige? Så jobbigt när det blåser så mkt.. Hihi tur att du kunde få ett nytt parasoll 👍Det kommer gå så bra och det skulle vara så kul att få se ditt föredrag..
  Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 8. Camilla skriver: 5 mars, 2020

  Harligt att du fatt tag pa hand sanitizers! Har i New York e det slutsalt overallt! Men vi lagrar infor varje skolar sa har en del som tur ar.
  Sen tanker inte manga att ga till halso kost butiker. Fick tag pa en massa dar:)
  Corona virus e ju inget jag bekymmrar mig over sa mycket men man vill ju anda vara forberedd. Just in case.
  Hoppas man kan resa till sverige…europa verkar ju mest drabbade och svenskar reser ju mest i varlden.
  Scary.


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar