Annons

Missa inte Nordics Abroad!!

Annons

Hej vänner!

Missa inte mitt avsnitt med podcasten Nordics Abroad som var och filmade hos mig för några veckor sedan! Snart kommer även ett avsnitt på youtube med lite roliga klipp från inspelningen så missa inte det heller!!

klicka HÄR för att komma direkt till avsnittet!

Kram Maria

Dela på:

8 kommentarer till “Missa inte Nordics Abroad!!”

 1. Kristina F skriver: 4 mars, 2020

  Jag ska alldeles strax lyssna på det ! Vill inte missa det . 😊 Men först ska jag iväg en sväng med dottern och barnbarnen till Bräckboden i Kungälv. Hon vill köpa kakor till byggarna som bygger deras hus.
  Kramiz Kristina F


  1. Kristina F skriver: 5 mars, 2020

   Åh vad det var roligt att höra dig prata om allt från din barndom i Västerås till hur Anita kämpade för att få visa in till USA. 😄👏
   Älskar hur du berömmer dina barn, att du ständigt lyfter dem. 💕
   Du är garanterat en fantastisk mamma åt alla 4.
   Idag ska jag och mamma gå på bio, den film med Rolf Lassgård som heter Min pappa Marianne.
   Handlar om honom som präst och som kommer ut som sitt rätta jag, dvs kvinna.
   Får se om jag är med på nån liten sekvens då jag satt i kyrkan vid inspelnigen. 🤭
   Ha en fin dag !
   Kramiz Kristina F


 2. Monica skriver: 4 mars, 2020

  Hej Maria!
  Va kul! Hann lyssna lite…är på väg till massage. Ska bli så skönt.
  Kram Monica


 3. Karin M skriver: 4 mars, 2020

  Hej Maria!
  Tack för ett underbart podcast-avsnitt 🤗
  Tack Maria för att du är just du, och tack för att du är så fin vän 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 4. . Karin Lagergren skriver: 4 mars, 2020

  Hej Maria!
  Har lyssnat och tycker att du är superbra ,alltid så trevligt att höra på dig
  Många kramar Karin Lagergren ❤️


 5. Dalkullanannanykvist skriver: 5 mars, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Nu har jag lyssnat.. Passade på medan jag var ute och promenera 😍 Det var jättekul och intressant att få höra dig berätta så mycket ifrån ditt liv.. Och jag blev så glad att du fick så mycket tid, trodde det var bara en liten intervju så det var en överraskning 👍🎉 Du var toppen 😍 Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 6. Nina skriver: 5 mars, 2020

  Väldigt trivsam och härlig pod-intervju måste jag säga 😊


 7. Margareta skriver: 5 mars, 2020

  Hej
  Vilken fin intervju eller samtal kanske passar bättre. Så roligt att höra dig i det sammanhanget.
  Kram Margareta 💖


Annons

Laddar