Annons

Snö!!

Hej

Jag kan inte förstå att ni har fått snö igen. Ahh så jobbigt när man har inställt sig på lite vårkänslor. Här regnar det eller är dåligt väder så gott som vartenda söndag. Vi saknar att vara på båten på helgerna. Tro dock inte att jag sitter hemma och deppar för det.  Jag har haft full schå med workout och min trädgård. Den börjar bli så fin ❤️

Annons

Annons

Jag har håret uppsatt och ett läppstift som inte gör sig så bra när man använder blixt men utöver det så leker livet och jag är överlycklig hur min fina trädgård blir förvandlad till ett perfekt ställe att koppla av när som helst under veckan.

Jag ska spela in en video imorgon och skicka den till Anna assistent som är i Sverige så kan hon lägga in den åt mig. Då kan jag visa min trädgård och vad jag har gjort för en mer spa/resort look.

Ni kan inte förstå hur glad jag är över mitt nya inköp. Detta är en 100% silkes nattmössa 😬 som jag sätter på mig innan läggdags och sover i den hela natten. När jag vaknar och tar av den så är mitt hår inte trassligt eller sovaktigt, ja ni vet säkert vad jag menar. Jag köpte denna online och är jättenöjd. Håret håller sin form och är luftigt och fint.

Annons

Vad roligt att ni några av er lyssnade på min podcast. Jag tycker att jag är en öppen bok när det gäller det mesta så jag börjar verkligen oroa mig över vad jag ska prata om i mitt föredrag i Helsingborg, Skåne i april. Det kommer att bli april 23 och jag låter er veta när biljetter går till försäljning och om vad som ingår osv.

Kram till er alla Maria

 

Dela på:

16 kommentarer till “Snö!!”

 1. Nettan skriver: 6 mars, 2020

  Hej Fina Maria

  Vad fint det är i trädgården och snygg outfit du har. Söt nattmössa, jag sover alltid med håret i en mjuk tofs/knut mitt uppe på huvudet, så det inte trasslar sej o far runt i ansiktet osv (Hårbandet är mjukt för hårda o tajta är ej bra för håret, de sliter på håret, det räcker att jag har de ibland på dagarna)

  Trevlig helg
  Kramisar Nettan


 2. Birgitta skriver: 6 mars, 2020

  Vilken fin klänning 😊
  Var har du köpt den?
  Må så gott!
  Birgitta


 3. Marina skriver: 6 mars, 2020

  Hej Maria!
  Bra idé med nattmössa👍Lova att lägga in en bild när du har den på dig😁
  Kram


 4. Marina skriver: 6 mars, 2020

  Hej Maria!
  Bra idé med nattmössa👍Det kanske blir nästa trend här i Sverige efter tofsarna! Du är så underbart rolig med en härlig humor!😁😁
  Kram


 5. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 6 mars, 2020

  Hej Maria!
  Så fin klänning du har.
  Din trädgård är även den fin och ser fram emot videon från den.
  Nattmössan är fin, dock inget jag tror mig kunna använda. Inte omöjligt att det blir nästa trend i Sverige efter tofsarna. 🙂
  Älskar din härliga spontanitet och hur du bjuder på dig själv. Underbart.
  Önskar dig en fantastisk dag och helg.
  Kramar i massor
  Gunbritt


 6. Kristina F skriver: 6 mars, 2020

  Din trädgård är så fin , många små sittplatser att njuta av. 😀 Ohh vilkensöt nattmössa, får mig genast att tänka på Rödluvan och vargen. 😂 Den kommer göra gott för håret.
  Oh så bra, då har jag ett datum att se fram emot :)))
  Ha en fin helg !
  Kramiz Kristina F


 7. Anne- Britt skriver: 6 mars, 2020

  Hei, Maria.
  Ja, her er det også snø, og kjedelig er det. Vi hadde det så fint og vårlig ute helt til snøen kom. Håper snøen smelter fort.
  Blir spennende å se hagen din, blir sikkert lekkert 😊
  Jeg har også i år sådd tomater, paprika og Tagetes. Gledelig å se at det spirer og gror.
  Ønsker deg og dine en fin fredag.
  Klem fra Anne Britt 😊🌺


 8. Karin M skriver: 6 mars, 2020

  Hej Maria!
  Blir skoj med en video från din trädgård, mysigt och roligt att fixa till 🤗
  Så söt nattmössa 🥰
  Jag brukar sno ihop håret i en lös knut uppepå huvudet, på natten. Nu har ju jag väldigt tunt hår, så det funkar bra att göra så ☺️
  Jag förstår att ni saknar båtlivet, men snart har ni nog bättre väder igen och kan vara där 🤗
  Idag runt lunch kommer två av barnbarnen och deras mamma, det ska bli mysigt.
  Sen senare idag kommer de två äldsta barnbarnen hit, de ska sova här i natt. Det blir också mysigt 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 9. Lena M skriver: 6 mars, 2020

  Ooh vilken söt liten natthätta. Mina tankar går till Lilla huset på prärien, som jag älskade som barn och ungdom. Läste både böckerna och satt fastklistrad vid Tv:n. Härligt att minnas. Du kommer att se ut som vackra mamma Ingalls där i bädden.
  Här är det regn och översvämning i källaren, inte kul. Får gå med gummistövlar därnere. Usch! Hoppas snart på uppehåll.
  Kram och ha en härlig helg.


 10. Jeanette i Norrland skriver: 6 mars, 2020

  Hej Maria
  Jag tycker också att podden var bra. Du är så ärlig på ett bra sätt.
  Jag ser fram emot att se bilder från din trädgård. Det ger mig inspiration.
  Min trädgård syntes för tre dagar sedan, nu är den Helt täckt av snö. Helt tokigt vad snabbt det kan ändras.
  Jag fick nyss också veta vad som hänt Elena. Vi får alla tänka positiva tankar för henne.
  Kram från ett vitt Norrland.
  Jeanette


 11. Kristina Andersson skriver: 6 mars, 2020

  Hej Maria ! Jag lyssnade på din podd .Det du berättade om din uppväxt och relation med din mamma och syster berörde mig väldigt mycket och jag tror att din mamma är otroligt stolt över vad du har åstadkommit med ditt liv och för din familj.Som du själv säger att du är som en öppen bok stämmer, du är ärlig och är dig själv och står med båda fötterna på jorden. Var den Maria som du är på ditt föredrag du är omtyckt just precis för att du är den som du är.Ska bli spännande att se din trädgård Ha en jättefin helg/kram Kristina


 12. Klaudija Martinovich skriver: 6 mars, 2020

  Hej Maria,

  Vilken urgullig nattmössa, en sådan skulle jag vilja ha. Den ser ut som det som Laura Ingalls och dom andra tjejerna hade på sig i ”Lilla Huset på Prärien” när dom skulle sova.


 13. Dalkullanannanykvist skriver: 6 mars, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Snön har nu försvunnit här och solen har varit framme lite mer..
  Jag älskade att lyssna på podden..Så mycket nytt man fick veta och du berättar så bra..
  Jag ser fram emot filmen från din trädgård 😍
  Hihi vilken söt natt mössa, en sån kanske man skulle testa.. Men jag brukar ha håret i en lös fläta och det funkar bra det med 👍
  Ha en fin fredag kraam AnnaN ❤️


 14. Monica skriver: 6 mars, 2020

  Hej Maria!
  Gullig nattmösssa och jättefin klänning!
  Ska bli kul att se hur det blev i din trädgård.
  Ja här har vi fått massor med snö. Egentligen som det brukar vara.
  Har nyss haft en skön stund hos frissa. Lite ljusare hår denna gången.
  Kram Monica


 15. Malin skriver: 6 mars, 2020

  Hej Maria !
  Åh vilken fin nattmössa , måste ju vara super till håret. Ser ut som ”lilla huset på prärien ”. Alla flickor och mamma hade ju på sig sånna när dem skulle lägga sig. Ska lyssna på din podd, det är härligt att du bjuder på dig själv. Vad kul med live hälsning 😉 kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 16. Margareta skriver: 6 mars, 2020

  Hej fina Maria 💖
  Det kan jag verkligen säga, för du är så jättefin på fotot.
  Här i Skövde har vi ingen snö som tur, vill ha vår nu. Helst igår.
  Ska bli spännande att se från din trädgård på filmen du tagit.
  Spännande med ditt föredrag i Skåne i april. Låt oss veta om biljetterna. Skulle gärna vilja höra dig.
  Önskar dig en fin helg.
  Kram Margareta 💖


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar