Annons

Bästa vänner och familj!

Oj nu börjar det verkligen att snörpa ihop sig. Vissa människor blir extra oroliga för Corona viruset och vad det innebär medans andra har en liten mer relaxed approach.

Så här såg det ut idag i min matbutik. Den högra sidan är toalettpapper och hushållspapper och som ni ser så är det helt slut. Det är en hemsk känsla när folk rycker åt sig och springer i panik. På den vänstra sidan är det en massa pappersprodukter som ingen bryr sig om.

Annons

Annons

Ja här ser ni min matvagn med min fina MM necessär kollektion i orange som ligger överst! Fasiken vad jag har fått användning av den kollektionen. Jag lovar att det har ni säkert också fått. Tyvärr är allt slutsålt men kom igen vilken fab kvalitet det var! Ser ni att de andra matvagnarna är lika proppfulla som min egen?

Ok så just nu har jag stirrat omkring i 2 dagar. Idag har jag tex homestylat ett hus åt Kamran och innan det gjorde jag även coolsculpting på mina innan och utan lår. Sedan gjorde jag ju all min shopping för mat som jag har nu lagt i plast lådor i gästrummets garderob med lock på. Det jag inte kommer att köpa under denna tid är alkohol och blommor. Onödigt om du frågar mig!

Annons

Haha säger jag och som ni ser så har jag 3 drinkar framför mig. Tycker att det känns skönt att ha ett urval därför det kommer jag kanske inte alltid att ha! Vatten, vin och en selleridrink.

Var rädd om er och utsätt er inte för oro och stress. Håll er inomhus om det finns möjlighet. Det kommer jag att göra.

Klaudija du har varit med oss här på bloggen en lång tid. Ugh låter inte kul att det blev bara en bunkring av kakor. Hoppas att det blir ett mer urval i butiken som du kan köpa snarast.

Malin var för tusan försiktig med er resa, ta inga risker.

Lisbeth, kan du tänka dig att jag stötte på Cecilia i helgen nere i Dana Point. Hon var där med sin fina Woody bil. Vi var på väg till båten men vi han ge henne en kram 💞

Annons

OBS OBS OBS!!!!

Kära Lilian du kommenterade om att jag inte skulle ha skrytit om mina Hermes armband osv i min youtube intervju med David. Jag har nu varit en offentlig person i Sverige i 10 år. Du kan inte ana hur många gånger jag har fått frågan “Maria, berätta hur rik du är, berätta om dina dyra ägodelar, berätta om dina sorger, berätta om dina värsta…..bl.a. bl.a. bl.a. osv osv. Jag har alltid knipit truten men denna gång visade jag kanske några armband. Snälla ni ta det inte så allvarligt!  Jag är nog den som skryter minst om vad jag har när det gäller pengar och familj. För jag vill att ni ska veta att jag hade kunnat brett 1000 mackor med skrytt och jeweler på toppen för oss alla att ta en smakbit av.

Kram och god morgon till er alla!

Kram Maria

Dela på:

18 kommentarer till “Bästa vänner och familj!”

 1. Nettan skriver: 13 mars, 2020

  Hej Fina Maria

  Huset blev säkert fint efter din homestylat, skoj att du hjälper Kamran. Ja dina väskor är bra kvalitet och fina
  Har du någon kontakt mer med Åsa Åhman som höll även i väskorna

  Trevlig helg
  Kramisar Nettan


 2. Anki skriver: 13 mars, 2020

  Godmorgon!
  Att kommentera dina armband hör endast till den kungliga svenska avundsjukan. Bry dig inte 🤗
  Fin minnesstund Elena hade ordnat. Jag såg champagneöppningen ❤️
  Coronaviruset har verkligen satt skräck i folk, stor hjälp av media som gärna vill förstora. Det dör tusentals människor varje år i den vanliga influensan och det har det inte gjort i Corona. De flesta tycker att det är väl överdrivet och tar det lugnt. Tvätta händerna och nysa/hosta i armvecket ska man väl alltid göra.
  Nu har jag gnällt klart.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 3. Lillemor Johansson skriver: 13 mars, 2020

  Hej Maria!
  Ja har flera av dina necessärer och de har varit praktiska, snygga o hållbara.
  Vi förbereder oss för att åka till min pappas begravning i Värmland och jag kommer stanna en vecka sen hos mamma.
  Vi har en planerad resa till Gran Canaria om några veckor men den känns inte så lockande nu med spridningen av Coronaviruset så vi får se hur det blir.
  Ha det gott fina Maria!
  Kram Lillemor


 4. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 13 mars, 2020

  Hej Maria!
  Den svenska avundsjukan är otrolig. Att du skryter om dina armband är väl inte hela världen. Tänk om folk kunde vara avundsfrisk istället. Ett mycket härligare ord som säger att: jag skulle vilja ha samma men så härligt att just du har det.
  Låter inte det mycket bättre?
  Vad Corona-viruset gäller så blir det mer och mer en hysteri och skapar en otrolig massa oro. Om man gör som man fick lära sig i småskolan, tvätta händerna och nys och hosta i armvecket så går allt så mycket bättre.
  Har lyssnat ordentligt några dagar (går inte att undvika då radion fullkomligt överöses med info) och vad jag förstått är det ingen fara för barnen utan det är den äldre generationen och de med underliggande sjukdomar som är i riskzonen. Så jag får räkna mig dit och ta det extra försiktigt.
  Nu ska jag njuta av dagen och skriva lite på min blogg.
  Önskar dig en fantastisk dag.
  Kram
  Gunbritt


 5. Karin Jsonperlemormor-farmor.bloggplatsen.se skriver: 13 mars, 2020

  Hej Maria!
  Så fort man berättar om något man är glad över,
  det kan vara någon ägodel, sina barn om de gjort något som
  man är stolt över, ja då skryter man.
  Nej fortsätt berätta om sånt du är glad o stolt över osv..
  kram Karin Json som är stolt över sina barn o barnbarn,
  o min hund som är så klok, även om han är lite envis..
  Ja jag är stolt över mannen min som promenerar en
  halv mil med hunden varje dag, fast han har cancer som han
  får behandling för o mår lite si så där emellanåt..


 6. Klaudija Martinovich skriver: 13 mars, 2020

  Hej Maria,

  Oj, det var verkligen mycket dom du handlade, vilket jag tycker är jättebra. Fast jag och min kära mamma är inte bättre vi heller. Vi har en affär här i Köping som heter ICA Maxi Big Inn och förra veckan var vi och köpte hem konserver med soppor (grönsakssoppa och köttsoppa) samt fiskbullar, vinbladsdolmar mm. Och två veckor innan hade jag ju som sagt beställt överlevnadskakor från Överlevnadsbutiken i Stockholm, från deras online butik då (det enda som dom hade kvar). Det är ju bra att bunkra lite, men vet ju aldrig. Hoppas verkligen att det här med Corona viruset är över snart. I Kina börjar det ju minska har man ju hört på TV, så jag tycker att det konstigt att andra länder inte gör som dom har gjort i Kina, då kanske det inte skulle sprida sig så mycket och kanske t om minska. Lite konstigt att alla länder gör olika när det gäller Pandemier. Alla borde göra likadant tycker jag. Bara min åsikt.

  Kram till dig och din kära familj samt till assistent Anna och lilla Ellie som är så urgullig!


 7. Sandra E skriver: 13 mars, 2020

  Hej Maria
  Visst är det oroväckande detta virus..man vet ju aldrig hur pass sjuk man skulle bli om man blev smittad.Men är inte orolig…får man det så är det väl så och då får man hoppas att det går bra..mer orolig över att mamma som är gammal och har dåligt hjärta skulle få det.Det enda man kan göra är att vara noga med handhygien osv.
  Sa åt min man att nu ska vi storhandla så vi inte behöver springa på affären så ofta..tror inte heller att jag kommer att gå på nöjes shopping..bättre att hålla sig hemma.En väldigt konstig situation det här…det har ju grasserat influensa förr utan såna här åtgärder vad jag kan minnas.Men det är jättebra att man gör allt för att minimera spridningen.
  Nog tycker jag att du ska kunna berätta om ditt armband och sånt utan att få kritik..man måste väl ändå få vara glad åt sina saker och få berätta utan att det ska uppfattas som skryt.
  Kram och ha en fin Fredag
  Sandra


 8. Karin M skriver: 13 mars, 2020

  Hej Maria!
  Jag tycker absolut inte du är någon skrytig person, tvärtom, du är väldigt snäll omtänksam och generös och jag gillar dig precis som du är 🤗
  Jag vill att du fortsätter berätta för oss och visa oss, precis så som du har gjort 🤗
  Ja här i affärerna gapar det också tomt på många hyllor. Vi har varit ut och storhandlat lite, det är helt slut på pasta, ris, konserver med bönor och liknande är väldigt urplockat, även vatten på flaskor var rätt tomt på.
  Så nog har folk bunkrat, har läst att vissa butiker börjar få slut på blöjor, välling och barnmat också.
  Jag känner en viss oro att drabbas av Corona, en vanlig förkylning tar oftast väldigt hårt på mig och då kan jag känna oro över hur jag då ev skulle kunna bli av coronaviruset 😔
  Men samtidigt så försöker jag tänka att jag ska inte oroa mig i förväg heller 😔
  Nu till nåt roligt, nästa vecka ska P börja renovera vår tvättstuga 🤗
  Nytt golv, nya väggar, nya skåp och hyllor. Det ska bli så kul med en helt ny tvättstuga 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 9. Kristina F skriver: 13 mars, 2020

  Du vet vad jag brukar skriva, bara de avundsjuka bryr sig !
  Berätta glatt om dina saker .
  Jag glädjs med dig. 😃
  Var och en köper vad den vill för sina pengar oavsett om det är dyra smycken ,kläder eller bilar osv.
  Det är också du som jobbat ihop dina pengar !

  Jag tycker det är galen hysteri i affärena och har inte bunkrat upp nånting.
  Ändå är jag definitivt i riskzonen som ständigt och jämt är sjuk.
  Just nu är jag förkyld igen, bara några dagar sedan jag blev bra från den tidigare.
  Om jag nu ens blev bra.
  Nä jag tror det är större risk att dö när du kör bil, av vanlig influensa som nån annan skrev osv….
  Men visst, försiktig ska man vara men det bör man alltid.
  Jag tror att när min tid är kommen så är den oavsett vad det är ….
  Det är riktigt snöslask ute, trots det tog jag en härlig morgonpromenad med hundarna.
  En liten påsklilja har tittat igenom i rabatten.
  Ett härligt vårtecken till trots. 😄
  Nu ska jag kolla en älskad gammal film – Ivanhoe.

  Kramiz Kristina F


 10. Lena L skriver: 13 mars, 2020

  Coronafeber överallt… Igår kväll skulle jag näthandla på Ica som jag alltid brukar göra. Det var kaos även på nätet det funkade inte i online butiken. Drog istället iväg till Ica kl 21 i går kväll för att slippa fredagshandling idag. Det var precis som på dina bilder Maria massor av tomma hyllor. Pratade med en kille han sa att det varit helt crazy hela dagen. Värre än julhandeln.

  ”Skryt” på Maria. Du har bägge fötterna på jorden och vet precis som vi alla ändå vad som räknas i slutändan att få vara frisk och att alla nära o kära har det bra.
  Kul att följa dig och din familj, fortsätt njut av livet.🌸🌞🌸

  Kram från Lena i Falun


 11. Malin skriver: 13 mars, 2020

  Hej Maria !
  Ja herregud , så där såg det ut i hyllorna här på Ica maxi också. Vi har handlat vi också även apoteksvaror men handsprit är fortfarande slut . Vi håller på att avboka nu och hoppas att det går bra med att få pengar tillbaka eller boka om senare. Skolorna kommer eventuellt att stängas, ebbas universitet har hemtentor. Allting känns då overkligt ….
  Att människor alltid ska tro att dem har rätt att uttrycka sig . Tänk efter istället innan dem skriver något så idiotisk.
  Cyberkram / malin mallan ❤️❤️❤️


 12. Kristina Andersson skriver: 13 mars, 2020

  Hej Maria ! Jag tycker först och främst att när man bloggar ska man inte visa sin avundsjuka utan man ska uppmuntra varandra till att få ha ett bra liv och att man får vara frisk speciellt i dessa oroliga tider.Du har inte bara skrivit om att det går bra för dig utan även delat med dig av dina svårigheter och det gör att de flesta människor tycker om dig för den du är.Du har lyckats bra med allt i ditt liv och jag kommer ihåg när du berättade om hur du hade det när du var liten och hur det var när du kom till Los Angeles.Jag kan inte förstå varför en del hakar upp sig då det går bra för någon annan.Som jag har skrivit tidigare har jag en son som läser till sjuksköterska. Jag uppmuntrar honom varje dag att tro på sig själv och att han kan bli specialist inom det yrket han valt det är bara att tro på sig själv då kan man nå hur långt som helst.Så tycker jag att du har gjort.Och jag förstår inte ordet skryt det används av andra människor som inte klarar av att det går bra för andra.Jag hoppas att alla som bloggar får vara friska och må bra! Ha det så bra/kram Kristina


 13. Monica skriver: 13 mars, 2020

  Hej Maria!
  Försöker personligen inte drabbas av panik när det gäller coronaviruset. Men det är mycket som ställs in och det märker man av. Det är väl bra att man försöker stoppa det.
  Just nu njuter jag av att min äldsta son med liten dotter är här. De ska stanna här i tio dagar. Jättekul eftersom vi inte ses så ofta.
  Idag är det min födelsedag så då kom dom ner och sjöng för mig. Det var extra roligt. Barnbarnet har hjälpt mig med tårtan. Det blev extra mycket bär på en sida…
  Ha det bra alla på bloggen!
  Kram Monica


  1. Kristina F skriver: 13 mars, 2020

   Grattis på födelsedagen ! 💐🎂
   Kramiz Kristina F


  2. Karin M skriver: 14 mars, 2020

   Grattis på födelsedagen 🎂🎉🥂🧁
   Kram Karin


 14. Dalkullanannanykvist skriver: 13 mars, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Visa så mkt smycken som du vill.. Jag blir bara glad av att se så mycket fint du har😍 Du har jobbat hårt för dina pengar.. Att folk alltid ska reta sig på nånting..
  Ja här är det också fullt i matkorgarna när man går på affären.. Jag bor ju mitt emot Willys och jag har aldrig sett så mkt människor där inne samtidigt någonsin.. Och det har varit så nu i flera dagar.. Men inga tomma hyllor ännu som tur är.. Visst är det säkrast att hålla sig hemma, men att promenera ska inte vara någon fara läste jag..
  Men man önskar bara att det var över för visst är man lite orolig och funderar mkt på hur det ska sluta.. Ha det fint och var rädda om er kraam AnnaN ❤️


 15. Camilla skriver: 13 mars, 2020

  Hej!

  Var oxå till butiken och skulle handla lite det är corona feber här oxå för toalett pappret var slut. Även andra marvaror det känns väldigt ovant och jobbigt att gå runt bland tomma hyllor!
  Men i värsta fall får det väl bli donken då! Eller nåt annat.
  Försöker att stanna hemma så mycket som det går men ibland måste en väg till jobbet iallafall. Trots dessa svåra tider.
  Har ett par resor inplanerade vet inte riktigt hur det blir med det. Usa resan är ju svårt att göra kanske i år beror på corona som sagt.
  Lyssnade på Nordics abroad det var trevligt fick några svar där som jag har funderat på. Såg film snutten oxå kul med hundarna som alltid vill vara med.
  Så fint Elena har gjort med bubbel och duvor !
  Livet är verkligen tufft ibland.
  Önskar en trevlig dag till dig Maria och alla andra!
  Kram
  Camilla


 16. Tusse skriver: 13 mars, 2020

  Hej Maria,
  Du har så vackra smycken och kläder, glad för din skull! Inte ett dugg avundsjuk – allt är frukten av hårt arbete. Nej jag är inte rädd för Corona, bara en hälsosam respekt. Har inte hört att det skulle vara någon livsmedelsbrist på gång, så jag tar det lugnt. Hetsar inte upp mig så lätt…


Annons

Laddar