Annons

Casual söndag!

Hej och glad måndag!

Vet inte riktigt hur ni alla mår eller vilken situation ni sitter i? Ja det här coronaviruset blev ju ett himla jobbigt projekt och i de värsta fallen förödande. Vet inte riktigt vad man kan göra mer för att hjälpa till. Hur ser eran vardag ut?

Annons

Vi har varit hemma och tagit det lugnt. Gjort lite organisation när det gäller MB. Vi kommer att donera lite av kläderna som vi har sytt upp och sedan behåller vi lite, typ alla t-shirts och allt  annat som alltid kommer att vara en klassiskt plagg.

Vi har så svårt att göra oss av med de sista plaggen till donation. Inte för att vi är snåla utan för att vi har lagt så mycket arbete bakom allt görande MB (Montazami Brand). Både Hanna och jag kände att vi organiserade ganska hyfsat. Easy game!

Annons

Igår var Emma hemma några timmar därför att lilla Penelope hade en klippning och tvätt tid!!! Oj vad fin hon blev men Molly och Copper brydde sig inte så mycket därför att de ville gosa med Emma under vilka som helst omständigheter. Kan ni se den lilla grinden in till mitt formal livingroom? Den är där därför att annars skulle Copper ha ett fritt fram att hoppa och sova på vartenda kudde. Jag vill faktiskt hålla ett rum fint och inte oroa mig för en massa hundstrån! Alla lyssnar när Emma spelar piano ❤️

Hade lite tid över för att trimma mina blommor. De är alldeles för vilda just nu!

Haha kul att läsa era kommentarer.

Annons

Ammi vad var frågan som du svarade på ?

Anna Nykvist haha både mamma och jag att i halsen när vi såg ditt Instagram. Det var verkligen ett roligt skämt!

Monica låter så gott med lasagne.

Kristina du verkar vara som mig snabb och effektiv. Soffan till tippen ✅

Nettan, Nicholas har inte Corona Virus han hade en liten after party chill. Förskräckligt ändå tycker jag! Nicho blir alltid lite sjuk när han har varit på dessa stora evenemang. Absolut inte min stil!

Det verkar som om de flesta av oss är i någon sorts av quarentine och om det är det bästa so be it! Vård och tankar på de äldre människorna som har lärt oss allt vi vet så gott som är det viktigaste just nu.

Annons

Kram Maria

Dela på:

17 kommentarer till “Casual söndag!”

 1. Ammi Uppsala skriver: 16 mars, 2020

  Halloj!
  Det var en tredelad fråga i landet runt och den första var typ – personen vi söker är född den 13/11. Betyget i engelska landade på en 1:a. I det här området bodde hon ett tag innan hon flyttade ner till Skåne…
  Lätt som en plätt!😀


 2. Sofia skriver: 16 mars, 2020

  Hej.. I lördags va det jätte skönt väder men igår var det inte lika roligt väder..
  Jag har alltid vilja lära mig spela piano och orgel.. kul att Emma ja spela piano..
  Har en fråga va är det för stor ljus du hade på din film som du vissa din fina trädgård.. Hoppas att du får en bra måndag.. kram


 3. Nettan skriver: 16 mars, 2020

  Hej Fina Maria

  Ja förstår att ni all njuter av Emmas pianospelande, jag kan hålla med, från de snuttar du du publicerat tidigare. Skoj att all vovvarna fick en lite träff, mysigt att Emma o Hanna var hos dej
  Klart att ni ska spara och använda er MB kläder, de går alltid åt och tänk vilken glädje och minnen ni har från den tiden

  Tack för ditt svar, Skönt att höra att Nicho ej har viruset.

  Kramisar Nettan


 4. Lisbeth skriver: 16 mars, 2020

  Hej Maria
  De första jag såg på bilden av Emma, är tatueringen på ryggen, de fattas bara Mor o Far så är Familjen fulltalig. Nu får vi hoppas att allt ordnar upp sig med virus situationen som vi hamnat i , vi får ta de lugnt o följa de råd vi får, Ha de så Bra! Lisbeth


 5. Karin M skriver: 16 mars, 2020

  Hej Maria!
  Vilka fina bilder på Emma och hundarna, jag förstår att ni alla njuter när hon spelar piano 🤗
  Mysigt att gå ute och pyssla om blommorna, jag längtar också efter det.
  Här hemma fortsätter vi att riva i tvättstugan, så på så sätt är vi lite isolerade och sysselsatta här hemma.
  P är ledig den här veckan, så jag hoppas att det mesta hinner bli klart därinne då.
  Ha en fin vecka allihopa och var rädda om er 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 6. Lena M skriver: 16 mars, 2020

  Alltid kul att få ta del av dina härliga och fina bilder om allt som händer runt dig. Det är givande och intressant.
  Här är det lugnt med virusoro, vi bor lite skyddat ute på landsbygden och lever på som vanligt.
  Idag blir det hundpromenad och tvätta lite soffkuddar.
  Kram


 7. Anki skriver: 16 mars, 2020

  Halloj!
  Stackars Emma får knappt plats på stolen när hon ska spela piano 🙂
  Jag sitter hemma och jobbar vilket dom flesta på mitt företag gör. Detta för att minska spridning av ev smitta. Ingen på företaget har dock fått Corona vilket är skönt.
  Idag var det ett riktigt dåligt väder på morgonen, snöblandat regn, men nu börjar det komma fram blå himmel. Det är lovat sol på eftermiddagen så jag kommer ta en promenad för att inhandla lite att äta till lunch.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 8. Kristina Andersson skriver: 16 mars, 2020

  Hej Maria ! Det är tur att din bloggsida finns. I alla tidningar i Sverige skrivs det bara om viruset det är ju bra att dom informerar men det kan bli lite för mycket också.Därför är det avkopplande att se vad du skriver och visar fina bilder och kul att läsa vad alla andra bloggare skriver om , det gör att man kan skingra sina tankar.Jag kollade på youtube igår och såg Maria Montazami dance moves Du och Hanna dansade ,vilken energi och glädje jag brukar göra så där emellanåt. Min granne städar varje torsdag och då sätter hon på musik.Längtar bara till sommaren och hoppas att allt blir bra snart ta hand om er och ha det så bra/Kram Kristina


 9. Malin Th skriver: 16 mars, 2020

  Hej Maria.
  Mysigt att rå om barnen och lilla P. Busiga Copper! Gillar också att fluga kuddar, på sitt sätt.
  Bara Corona hela tiden! Så håller med om att det är roligt att läsa något annat även om det är viktigt att vara uppdaterad.
  Ha en fin måndag.
  Kram Malin Th


  1. Malin Th skriver: 16 mars, 2020

   Fluga kuddar skulle det ju stå


 10. Malin Th skriver: 16 mars, 2020

  Fluffa (dumma autocorrect)


 11. Dalkullanannanykvist skriver: 16 mars, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Haha så kul att ni gillade skämtet 😂 Man måste få skratta lite ändå, även fast det är som det är.. Hälsa mamma 💞
  Ja det är mkt med Corona.. Många säger olika så man vet inte vem man ska tro på.. Jag är mest bara ute och går.. Går på affären om jag bara måste.. Nästa gång när jag får pengar så blir det att beställa från nätet.. Kul att du och Hanna hjälps åt.. Vilket gulligt foto på Emma och alla vovvarna.. De vill alla ha hennes uppmärksamhet 🐾🐾🐾Hon spelar så fint.. Nice att fixa med blomster.. Var rädda om er over there 🌞Och bloggare och alla andra Kraam AnnaN ❤️


 12. Monica skriver: 16 mars, 2020

  Hej Maria!
  Härliga bilder på Emma och vovvarna. Kul med någon som kan spela. När våra barn var yngre var det mycket musik i huset. Det var så roligt.
  Nu njuter jag med barnbarnet som är här.
  Kram Monica


 13. Klaudija Martinovich skriver: 16 mars, 2020

  Hej Maria,

  Vad söt Penelope blev efter badet och klippningen. Denna kort frilla passar henne perfekt tycker jag! Undrar en sak. Håller ni fortfarande på med Montazami Brand? Hur är det med dom där väskorna, plånböckerna, necessärerna mm som man kunde köpa på Viking Line förut? Har du inte kontrakt med dom längre? Skulle gärna ha köpt, men dom är för dyra för min budget tyvärr. Bor ju med min kära mamma och hela hennes pension samt lite av min går till att betala räkningar, så det är av min lön som vi lever av, typ köper mat, mediciner och annat som vi behöver. Får inte mycket över till mig själv. Vi klarar oss så gott det går.

  Kram.


 14. Margareta skriver: 16 mars, 2020

  Hej fina Maria 💖
  Kan tänka mig att det känns svårt att sortera ut vilka kläder ni ska sortera ut. Inte så konstigt med tanke på att ni lagt ned själ och hjärta i era kläder.
  Vad stämningsfullt det ser ut med vovvarna och Emma som spelar piano.
  Tack o lov så är vi friska från corona, än så länge iallafall. Men det är inte så kul för min man Aly sitter fast i Cairo och kan inte komma hit. Jag kan inte komma till Cairo, min flygbiljett har blivit avbokad. Var meningen jag skulle åkt nu till helgen. Vi skulle fira min födelsedag på Hilton helgen efter det. Så nu sitter vi här på varsitt håll.
  Hoppas ni alla får vara friska.
  Kram Margareta 💖


 15. Malin skriver: 16 mars, 2020

  Hej Maria !
  Ja nog tänker vi oss för men jag jobbar, undviker dock gym och större folkmängder . Försöker tänka lugnt och sansat men är lite orolig över mina föräldrar. Det är klart att ni ska ha kläderna kvar , dem är jättesnygga. Älskar min tassel top och en helsvart top.
  Vi hoppas att vi rider ut den här stormen , det kommer ta tid men om vi hjälps åt kommer det att gå. Kärlek till er allihopa här inne. Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 16. Kristina F skriver: 17 mars, 2020

  Minns dina pianosnuttar du lagt ut tidigare med Emma, hon är så duktig !
  Vad fina dina galler är, jag har ett par olika varianter både höga och låga och bruna,svarta och vita.
  Allt efter behovet just då.
  Mina går inte upp i sofforna om dem inte får ett ja från mig så där har jag tur. Dem är också helst i samma rum som jag .
  Ja du det är helt galet i denna världen nu:(
  Jädra Corona som ställer allt upp och ner . Folk är hysteriskt livrädda istället för att tänka sunt och radikalt.
  Det får inte gå till överdrift heller liksom.
  Jag lever på som vanligt och hoppas att vi överlever detta bara.
  Kramiz Kristina F


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar