Annons

Tur att man har varandra :)

Hej alla vänner!

Ok nu känns det som om vi alla verkligen upplever samma oroliga vardag. Ni frågade om det är samma restriktioner här som ni har hemma i Sverige och det är det. Både Emma och Nicholas gör sin skola online. Alla barn och ungdomar är hemma från skolan. Tänk att nu börjar nog de flesta föräldrar förstå vilket jättejobb alla våra lärare gör för att undervisa våra barn 5 dagar i veckan. Känner att det måste vara en stressig tid just nu för de föräldrar som är hemma med sina barn och ska nu också helt plötsligt vara en lärare plus en förälder. Ugh det krävs tålamod.

Annons

Idag har jag varit hemma hela dagen. Jag hämtade visserligen upp min Starbucks latte. Jag har svårt att släppa den vanan. Det har regnat från och till hela dagen så jag planterade mig i soffan framför tvn med min sista snabbmakaroni tallrik. Nu är dom slut. Känns skönt så slipper jag läskas.

Annons

Tack för era kommentarer och ska verkligen prova din morotssoppa Kristina A. Just nu har jag kanske hälften av ingredienserna hemma. Anna N vad dåligt att du skulle få vänta så länge för leverans med mat. Ligger de efter så mycket? Hoppas Kristina F att din hund får bra värden i sina tester. Karin M jag hoppas verkligen att det löser sig med medicin till ditt barnbarn.

Sofia som frågade om mina stora ljus utomhus. De är från Potterybarn och är utomhusljus drivna med batterier. De tål både regn och sol och 2 st D batterier räcker nästan ett helt år. De kommer på vid 18.00 och lyser sedan i 5 timmar innan de automatiskt stängs av.

Annons

Tänkte att jag skulle dela med mig hur det ser varje kväll när Kamran kommer hem. Här sitter hans lilla hejarklackar och väntar på något gott. Självklart så har Kamran ingen disciplin när det gäller att inte ge hundar mat från sin tallrik. Copper och Molly tycker att det ser så gott ut när Kamran tuggar och svischar omkring på tallriken, skrapar fram och tillbaka med kniv och gaffeln. Ja ni vet kanske hur det ser ut, jag antar att vi är inte de enda hussarna som har tiggande hundar. Ja jag ger dom ingenting vid bordet.

Ok ny dag imorgon och jag hoppas att den blir lite mer innehållsrik. Det får bli en massa hundpromenader och frisk luft. Tur att vi har våra djur. Imorgon ska jag ge Molly ett bad.

Kram Maria och var rädd om er.

Annons
Dela på:

10 kommentarer till “Tur att man har varandra :)”

 1. Lillemor Johansson skriver: 19 mars, 2020

  Hej Maria!
  Har vaknat tidigt, dricker kaffe o lyssnar på fågelsång här hos mamma.
  Åker tillbaka till Stockholm på Söndag men tåget blev inställt så Richard hämtar mig på halva vägen.
  Vi skulle sen åkt till Kanarieöarna men jag tog tillbaks semestern och ska jobba.
  Får se till påsk om vi kan åka till mamma utan att riskera att smitta henne.
  Så fint Copper o Molly sitter och väntar på en smakbit😀
  Ha det fint
  Kram Lillemor


 2. Nettan skriver: 19 mars, 2020

  Hej Fina Maria

  Ser hur bedjande sötnosarna Copper o Molly sitter och kollar in husse ifall något ramlar ned haha Då kommer Molly bli extra fin efter sin skönhetsbad idag
  Ha en fin dag
  Kramisar Nettan


 3. RoseMarie skriver: 19 mars, 2020

  Hej Maria! Sötnosarna lilla Molly och Copper är så fina och söta. Förstår att dom väntar på något gott från Kamrans tallrik. Vilka tider vi är i nu med Corona. Tomt på hyllorna i butikerna även vissa varor på Apoteket. Musicalen som vi skulle på 14/3 på China ”En värsting till syster” blev inställd. Men vi har fortfarande våra biljetter kvar. Tror ändå inte att någon hade velat gå på detta nu för smittorisken. Sitta tätt och så mycket folk. På mitt träningsställe har dom endast gymmet öppet nu. Alla passen är inställda. Går promenader nu. Vi har haft några fina dagar med sol. Vi får vara rädda om varandra nu och hjälpas åt. Ha det så bra och var rädd om dig kram från din vän Rose-Marie.


 4. Karin M skriver: 19 mars, 2020

  Hej Maria!
  Tack för din omtanke om mitt lilla barnbarn ❤️
  Det verkar, tack och lov, ordna sig med medicin till henne tack vara fina vänner.
  Maria kan du ta en bild till på ljuslyktorna från Potterybarn och visa igen, jag måste ha missat de. Så himla bra med batteriljus i, och så länge batterierna håller i de 🤗
  Var rädda om er och ta hand om er 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 5. Dalkullanannanykvist skriver: 19 mars, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Ja nu är det bäst man håller sig hemma, både vuxna och barn 😱 Man får får försöka sysselsätta sig.. Göra sånt som man inte haft tid för förut..
  Hihi så fint söt vovvarna sitter och väntar på en go bit.. Tänk om husse kunde tappa en liten bit 😂🐾Ja de är för roliga djuren.. Verkligen tur att de finns ❤️Härligt för Molly att få ett bad.. Ja det är trist att det är så svårt att beställa på nätet just.. Det är så många som beställa, så d är lång väntetid.. Allt är knas nu 😱 Ha en fin dag och var rädda om er kraam AnnaN ❤️


 6. Sofia skriver: 19 mars, 2020

  Hej Maria! Tack för svaret .. fick ett battrie ljus av mormor men det håller 1-2 veckor bara.. roligt att det håller så länge.
  De är mycket som är stängt.. och visa ställen har börja med hemkörning nu.
  Det är jätte fint väder här idag.. kram Sofia


 7. Malin skriver: 19 mars, 2020

  Hej Maria !
  Ja vi alla försöker få vardagen att fungera på ett eller annat sätt. Tillsammans ska vi väl fixa det på något sätt eller hur ?
  Vad gulliga dem är, sitter då fint men jag förstår dig. Även Kamran , svårt att låta bli. Stor kram / malin mallan ❤️❤️❤️


 8. Angelica.B skriver: 19 mars, 2020

  Hej Maria! 🙂

  Försöker få livet att gå ihop samtidigt som jobbet skriker efter personal. Att vi får jobba 15 timmars pass i dessa tider är längre inte något ovanligt. Jag jobbar natt och får ibland fortsätta jobba morgonen där efter.
  Vi har såå många patienter som kommer in och vill bli testade för Covid-19.
  Så skönt att landstinget har lagt ut ett ”självtest” som man kan göra på nätet.
  Självklart är det inte samma sak, men det kanske kan lugna människor.

  Va sött dom sitter och tittar på när Kamran äter! 🙂 Förstår att det är svårt att inte ge dom något när dom sitter så fint!

  Kramkram Angelica


 9. Kristina F skriver: 19 mars, 2020

  De flesta har svårt att låta bli att ge hundarna mat när de själva äter och självklart gör man som man själv vill.
  Mina får inget om de sitter och tigger, det har de lärt sig vid det här laget och lägger sig snällt .
  Undviker i största möjliga mån att mata dem med för mycket vanlig mat.
  Men samtidigt så är det svårt när de kommer fram med sina bedjande ögon och putter lite på en: bara lite matte, ge mig en liten bit. 😂
  Det är först nu sen den lilla blev så dålig som jag blivit så insatt i det hela.
  Innan har mina fått allt möjligt emellanåt också men dock aldrig vid bordet.
  Är så himla glad för veterinären ringde idag och sa att Fannys värden nu var stabila .
  Så nu äntligen funkar sköldkörteln som den ska på henne 😄
  Hon får fortsätta medicinera resten av livet bara.
  Jag har varit på Maxi två ggr idag och även på apoteketet och ett bageri.
  Fick med mig det mesta jag behövde. Dock saknades ytdesinfektion som var resten på obestämd tid.
  Jag brukar använda det när jag torkar ur hundbäddarna.
  Har storstädat sovrummet återigen kliniskt rent idag. Slängde ut två små sängmattor som blivit för håriga och fula. Dem var ändå bara två år gamla. Får köpa nya.
  Sen åkte en annan soffa ut som vi också hade i sovrummet samt mitt löpband.
  Helt plötsligt blev det gigantiskt stort 🙂
  Tänkte måla om väggarna i nån ljusgrå/silvrig färg.
  Kramiz Kristina F


 10. Krisina Anersson skriver: 20 mars, 2020

  Hej Maria! Tänk så här i morgon vaknar du och tar det lugnt, livet fortsätter var man en i världen befinner sig allt kommer att bli bra.Om lampan slocknar så måste du se den som lyser/ Kram Kristina A.


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar