Annons

Vi hajkar!

Idag bestämde Kamran och jag att vi sticker till båten och tömmer den lilla båten på allt regnvatten.

Vi kom i sista stund och det var bara att ta fram hinken och ösa. Det kommer att regna igen några dagar denna vecka sedan tror jag att det blir mera sol och varmt. Det var faktiskt ganska många som satt på sina båtar och filosoferade.

Annons

Kamran ville så gärna att vi skulle hajka lite idag och det har ju alltid varit min dröm. Så han tog mig till en jättefin hajk länga som går från Aliso Viejo till ”top of the world” i Laguna Beach. Hela hajken tog ca 1 timme och 45 minuter och det var så roligt. Är några av er kanske ingrodda hajkare? Jag menar har lite vana och erfarenhet inne och kanske reser till coola ställen för att hajka.

Annons

Vi visste inte riktigt om solen skulle vara ute eller om det skulle bli muligt och kallt. Det var mest soligt och de människor vi mötte var typ killar som hade på sig skjorts och ett linne och tjejerna hade gymbyxor med en sportsbehå. Här kom vi uppklädda för världens utmaning. Många hade med sig sina hundar och de såg så glada ut. Nästa gång ska vi ta med Copper och Molly men Molly tänker jag ha i en ryggsäck på ryggen. Jag tror inte att hon är mycket för hajk utan hon vill mer gå på asphalt eller gräs.

Annons

Jag vet att min syster och hennes flickvän Isabel är fans utav att hajka. Jag önskar att jag hade tagit hit dom när dom var här på besök förra året. Nästa svensk eller vilken gäst som helst som sätter sin fot i vårt hus som gäst/nattgäst ska vi ta på denna hajkrunda. Några killar skrek Stockholm, Sweden när de cyklade förbi i speedfart på deras mountainbikes. Kamran älskar sin lilla hoodie! Ser ni vad grönt och fint det är i bergen. Det är efter allt regn och för några månader sedan så var det wildfires.

Vi har ju precis firat det iranska nyåret och ja det var ju bara vi två. Kamran behövde inte dela ut en massa pengar från Koranen detta år vilket han alltid gör och det är ju en av barnens favoritrutin. Hoppas att vi kan återkoppla med den rutinen efter coronaviruset har lagt sig. Ja skämt åsido vi saknade vårt lilla nyårsfirande i mitten av mars.

Annons

Det här var verkligen inte första och sista gången vi är ute och hajkar. Vaa så himla härligt! Längtar tills vädret blir ännu bättre och vi är tillbaka till vårt vanliga lugna virusfria liv.

Sköt om er allihop och tack för era kommentarer. Såg ni mej i Landet Runt i fredagskväll SVT?

Annons

Kram Maria

Dela på:

13 kommentarer till “Vi hajkar!”

 1. Nettan skriver: 23 mars, 2020

  Hej Fina Maria

  Det ser jätte härligt ut på eran hajk ni hade, förstår att ni kommer göra det fler gånger, vovvarna blir säkert glada att få följa med, Molly kan testa och gå sedan får hon i din ryggsäck
  Jo jag såg dej igår kväll söndag, på landet runt, alltid lika skoj när du är på TV
  Ha en fin start på nya veckan
  Kramisar Nettan


 2. . Karin Lagergren skriver: 23 mars, 2020

  Hej Maria!
  Sitter och dricker mitt morgonkaffe och det känns ödsligt när man tittar ut men bara gubben min vaknar så ska vi ut på en skogspromenad och andas in lite frisk luft. Härligt med hajk och Molly och Cooperblir nog glada att få hänga med och jag hänger gärna med dig på en hajk när vi kommer till USA i augusti/september och vi ska bland annat bo i Laguna beach 2 nätter😀 .Ha det gott !
  Många kramar Karin Lagergren ❤️


 3. Karin M skriver: 23 mars, 2020

  Hej Maria!
  Ser så mysigt och skönt ut med er hajk 🤗 Tror absolut Copper och Molly också skulle gilla det 🤗
  Jag själv är ingen hajkmänniska, jag gillar inte skogen heller 😔
  Jag är så fruktansvärt livrädd för ormar, så jag undviker hellre såna ställen än att jag tar risken att se nån 😰
  Idag kommer mattläggaren bli klar i vår tvättstuga, sen är det lite småfix som P ska göra klart där innan tvättmaskin och sånt ska tillbaka in dit. Det blir så snyggt där, bilder kommer på insta sen 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


  1. Karin M skriver: 23 mars, 2020

   Hej igen 🤗
   Jag ska kika på play om jag jag kan hitta programmet, för det vill jag ju gärna se 🤗
   Kramar igen 💕


 4. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 23 mars, 2020

  Hej Maria!
  Så härligt det såg ut med hajk. Underbara bilder också.
  Hajk är inget som min man och jag testat men det ser onekligen härligt ut. Vi skulle må bra av att göra det så kommer nog föreslå honom det.
  Här lunkar livet på i virustider. Hysteriskt tycker jag men förstår att det gäller att vara försiktig. Har mer och mer slutat lyssna på radion som matar oss med propaganda om Corona hela dagarna. Blir så himla trött av det.
  Läste ett inlägg från en läkare att Coronaviruset är inte det som kommer krossa oss utan ekonomiviruset som blir av allt detta. Tror säkert han har rätt för hur många småföretag är det inte som redan går på knäna och inte blir det bättre av hur världen är nu.
  Vanligt sunt förnuft kommer vi långt med och att hitta glädjeämnen i vår vardag.
  Önskar dig och din familj en fantastisk dag.
  Kram
  Gunbritt


 5. Monica skriver: 23 mars, 2020

  Hej Maria!
  Vilka underbara bilder! Det är faktiskt fler som väljer att vara ute i naturen nu.
  Jag och min man har alltid varit ute och vandrat. Både i fjällen och i skogen. Vi bor ju väldigt nära skog så det blir många promenader där.
  Jag har nyss lämnat av min son och hans dotter vid tåget. Det har varit skönt att ha dem här. Det blir tomt.
  Kram Monica


 6. Malin skriver: 23 mars, 2020

  Hej Maria !
  Åh vad härligt med hajk, superbra motion. Roligt att höra det tillsammans. Då måste jag se om jag kan se om jag hittar programmet , kul!!
  Va rädd om er ❣️
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 7. Kristina Andersson skriver: 23 mars, 2020

  Hej Maria ! Måste vara underbart att vandra där vilken frihetskänsla, skulle verkligen vilja hajka där inga köer eller folkmassor bara frihet och ett ljuvligt lugn kan jag tänka mig att det är där. När min son är klar med sin sjuksköterskeutbildning ska vi nog besöka Laguna beach hoppas jag han tränar väldigt mycket och brukar promenera med mig.Ja jag såg dig i programmet Landet runt det var något som hette kändisbarnvakten och du skulle gör flash tattos med några barn som verkligen såg ut att trivas.Ha en fin vecka /kram Kristina


 8. Dalkullanannanykvist skriver: 23 mars, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Det ser ju så Nice ut.. Tänk att få hajka där på det vackra stället.. Det skulle man verkligen älska att få göra någon gång 🌞
  Söt vovvarna kommer nog tycka att det är kalas roligt att få hänga på nästa gång..
  Nej jag har tyvärr missat programmet.. Ska se om jag hittar det.. Ha en fin måndag och var rädda om er kraam AnnaN ❤️


 9. Anki skriver: 23 mars, 2020

  Halloj!
  Oj vilka vyer!! Härligt med hajk, det borde man göra oftare. Ska ta mig i kragen och se till att det blir av. Det är ju lättare nu när vi går mot ljusare och varmare tider.
  Nej, jag missade det programmet. Kanske hittar det nånstans 🙂
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 10. Margareta skriver: 23 mars, 2020

  Hej
  Det var mycket vatten att ösa ur båten. Ni kom i sista sekund där.
  Vilken härlig promenad ni hade och waaaoooow vilken vacker utsikt. Vi går ut i skogen ibland. Tycker om att ha kaffe med oss och sätta oss en stund efter ett tags vandrande.
  I år blir alla slags firande något helt annorlunda än man tänkt sig. Huvudsaken är att vi alla får vara friska.
  Var rädd om dig och din fina familj.
  Kram Margareta 💖


 11. Jenny skriver: 23 mars, 2020

  Eid mubarake 🙂 gott nytt persiskt nyår.
  Det blev inget större firande hos oss i år och för släkten i det hårt corona drabbade Iran var det inte heller något nämnvärt firande. Tråkigt. Men så länge vi har varandra och hälsan.

  Låter härligt med hajk, både för kropp och knopp.


 12. Kristina F skriver: 23 mars, 2020

  Så fina bilder på er när ni är ute och hajkar.
  Jag har inte provat på detta.
  Bara helt vanliga promenader i skog och mark men det är nog inte samma sak. ☺️
  Mina hundar hade garanterat älskat det.
  Ska se om jag kan kika på det avsnittet på playen då för missade det helt.
  Är så mycket annat just nu och som vanligt så mår jag inte hundra.
  Var hos doktorn idag och fick besked om en stor operation som ska göras om ett par månader.😩
  Coronaläget måste lugna sig först innan dem utför den bara .
  Jag hinner liksom aldrig resa mig innan jag slås omkull igen. 😔
  Kramiz Kristina F


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar