Annons

Vad fasiken händer….

Hej på er!

Först och främst Kristina så vill jag att du ska veta att jag tänker på dig. Herregud vilken chock att öppna dörren till något så fruktansvärt. Jag tycker att det är så himla ledsamt vad dagens fina ungdomar går igenom. Vad är det som händer när allt går utför? Är det sociala medier eller familjen som inte funkar? Jag skulle göra vad som helst för att hjälpa ungdomar om jag bara hade lite utbildning i det området så skulle jag vara så glad. Vad fasiken skulle jag med en ekonomisk utbildning till när jag spenderar pengar och vill hellre hjälpa och vårda ungdomar med anxiety (stress). Min dröm var att jobba på bank! Kom igen det är inte alls vad jag är gjord för utan jag skulle blomstra i vård och hjälp. Det var det som jag ville bli innan jag började gymnasiet. Tyvärr trodde jag inte att jag hade the brains!

Annons

Kristina må bättre och vi alla tänker på dig ❤️

Annons

Idag badade jag Copper. Hon blev lite off när jag satt henne i tvätt hon. Copper är ju så van att Molly sitter där och darrar. Vi tvättade med Unite hundschampoo och Copper doftar nu som en liten dofttvål haha! Imorgon blir det Mollys tur.

Hanna och Rudy har nu börjat med deras egen in home photo shoot business. Dom har all equipment för att kunna ta jättefina foton. Idag jobbade de med en ny klient. Jag måste säga att dessa två är så gulliga tillsammans. Jag är extra glad att de bara bor 4 minuter från mitt hus. Jag önskar att Sara, Emma och Nicho också bodde närmare så att vi kunde träffas lite oftare.

Annons

Förresten så var Emma och lilla P hemma en snabbis idag för att hämta upp Wii spelet. Nu ska det spelas hemma hos Emma. Vi har massor av olika Wii spel så både hon och Mickey kommer att ha timtals av underhållning!

Karantän look men fasiken vad god mat jag levererar curbside till Hanna och Rudy. De fick pannbiff med lök, potatismos, broccoli, lingonsylt och en flaska röd vin och två små mint chokladboxar. Jag är så glad att jag att jag kan hjälpa till.

Kram till er alla. Idag pratade jag även med min bror Christian och hans lilla familj. Leonard är en riktig gullunge med en vit Emil frissa. Så gullig och han dansade och pillade i näsan för att reta pappa Christian.

 

Annons

 

Dela på:

24 kommentarer till “Vad fasiken händer….”

 1. Nettan skriver: 31 mars, 2020

  Hej Fina Maria

  Hanna o Rudy är så fina tillsammans, vad är det för bolag de startat ? jag kanske har missat detta eller glömt bort, fotar de åt tidningar?
  Ja det är mycket tragiskt vad som händer med ohälsa, jag tänker på dej Kristina
  Kramisar Nettan


  1. Kristina F skriver: 31 mars, 2020

   Tack Nettan ! ❤
   Kramiz Kristina F


 2. Kristina F skriver: 31 mars, 2020

  Tack för omtanken ! ❤
  Det är som en mardröm men vi bearbetar det genom att prata,prata och åter prata.
  Hanna är så snygg i håret när det är lite lockigt så.
  Vilken lycka för dem att bli så ompysslad med mat och dryck av dig.
  😃
  Kan man så är det fantastiskt att ge.
  Roligt också med deras olika samarbeten . Dina barn är så duktiga och produktiva. 😄
  Vaknar upp till -7 grader fast med strålande sol.
  Tar mig en promenad med hundarna och sen ska jag påskpynta . Eller i vart fall ta fram det och damma av det.
  Kramiz Kristina F


 3. Karin M skriver: 31 mars, 2020

  Hej Maria!
  Åhh Wii som är så kul, jodå periodvis spelas det här hemma också 🤗
  Mysigt att kunna komma förbi och få en sån matleverans 🤗 Skoj att Rudy och Hanna jobbar tillsammans.
  Går det bra att duscha/bada hundarna, eller försöker de hoppa ur?
  Igår var vi iväg och köpte skåp till vår tvättstuga, nu ska de bara monteras sen så börjar det bli klart där 🤗
  Vi var också tvungna att åka och köpa en ny spishäll, våran har gett upp. Så här har jag inte kunnat använda spisen sen i lördags, och nya hällen var ju såklart en beställningsvara, så den fick vi inte med hem direkt 😔
  Ja sån mardröm för Kristina F, jag beundrar hennes mod och hennes styrka i detta hemska, jag finns här för henne ❤️
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


  1. Kristina F skriver: 31 mars, 2020

   Tack vännen ! ❤
   Är glad som har dig som stöttepelare i detta svåra.
   Kramiz Kristina F


 4. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 31 mars, 2020

  Hej Maria!
  Först vill jag sända en tanke till Kristina F. Fy bubblan vilken upplevelse men beundrar hennes mod och styrka i detta.
  Härliga bilder på Hanna och Rudy som är så fina tillsammans. Förstår att du även vill ha Sara, Emma och Nicho nära. Jag har mina barn nära men nu under Corona tider så träffas vi inte så mycket. Det tar vi igen sedan när allt detta elände är över.
  Jag har inga problem med frivillig karantän då jag har min virkning att ta till och massor av böcker att läsa ikapp.
  Tror och hoppas att det kommer något gott ur detta i slutänden. Moder jord behövde en paus och har nu fått det.
  Nu ska jag ta mig en funderare på hur min hemsida ska se ut. Har länge tänkt göra det men inte kommit till skott som man säger. Vi får se vad det blir då jag är ganska oteknisk 🙂
  Önskar dig och din familj en underbar dag.
  Kramar i massor
  Gunbritt


  1. Kristina F skriver: 31 mars, 2020

   Tack för din förståelse ! ❤
   Kramiz Kristina F


 5. Monica skriver: 31 mars, 2020

  Hej Maria!
  Härligt att kunna stötta sina barn. Slöny ni har varandra.
  Gullig bild på Copper! Det var blandade känslor där…
  Idag tog jag bilen igen för att gå en hundpromenad någon annanstans. Hemskt onödigt egentligen men jag behövde se något annat. Tog faktiskt te och en smörgås med. Hittade en solig plats.
  Nu är det bestämt att yngsta sonen med familj inte kommer till påsk. Jättesorgligt men vad vad gör man.
  Kram Monica


 6. Kristina Andersson skriver: 31 mars, 2020

  Hej Maria ! Så jobbig upplevelse för Kristina F men som hon själv säger att prata och dela med sig av det som hänt är det bästa man kan göra.Vi människor vart vi än befinner oss i världen kan få uppleva saker som vi inte riktigt hade räknat med.Det som är viktigt att veta är ingen ska känna sig ensam med sin sorg eller kris utan att prata det är den enda vägen till att läka och att det får ta sin tid till det./kram Kristina


  1. Kristina F skriver: 31 mars, 2020

   Tackar allra ödmjukast för din omtanke ! ❤
   Kramiz Kristina F


 7. Monica skriver: 31 mars, 2020

  Hej Maria!
  Vad hände…jag menar skönt inte slöny…haha…
  Monica


 8. Margareta skriver: 31 mars, 2020

  Hej fina Maria 💖
  Vad tråkigt det som hände med Kristina F.
  Lilla Cooper ser så söt ut när hon blir badad, härligt med nybadad vovve.
  Ni ser alla glada och pigga ut. Hanna ser så glad ut för sin studieo, hoppas det går bra för dem. Det gör du rätt i som lagar lite mat och skämmer bort dem. Man får göra det bästa i dessa tider.
  Läste på aftonbladet att shf lägger ned, eller iallafall paus. Var jättetråkigt att läsa.
  Kram Margareta 💖


  1. Kristina F skriver: 1 april, 2020

   Tack ! ❤
   Kramiz Kristina F


 9. Anki skriver: 31 mars, 2020

  Halloj!
  Nästan då att Copper hoppar bort från handfatet 🥴 Vill inte riktigt vara med.
  Skönt att ha ett barn nära i alla fall 👍 Dom andra kommer nog nära så småningom.
  Idag vaknade jag till fem minus som sen blev fem plus framåt dagen.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 10. Dalkullanannanykvist skriver: 31 mars, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Oj jag var tvungen att gå tillbaka och läsa.. Hade missat vad som hänt ☹️
  Men fy så fruktansvärt hemskt.. Tänker på dig Kristina 😢❤️
  Söta Copper får sig ett bad hihi.. Hon ser inte så glader ut.. Hanna och Rudy är så fina tsm.. Kommer de att jobba hemifrån? Skönt att de bor så nära..Nu är det redan första april imorgon.. Så snabbt månaderna går.. Men just nu så vill man ju bara att tiden går fortare, för man hoppas ju att Corona ska försvinna ☹️ Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


  1. Kristina F skriver: 1 april, 2020

   Tack vännen ! ❤
   Kramiz Kristina F


 11. Malin skriver: 1 april, 2020

  Hej Maria !
  Beklagar Kristina , finner inga ord …
  Styrkekramar❤️
  Mysigt att familjen nära och Hanna och Rudy är så fina ihop. Vad tråkigt att shf läggs ner, hur känner du för det ? Nu kan du köra en egen tv-show!! Skulle vara roligt . Stor kram /malin mallan ❤️❤️❤️


  1. Kristina F skriver: 1 april, 2020

   Tack allra finaste ! ❤
   Kramiz Kristina F


 12. Kristina Andersson skriver: 1 april, 2020

  Hej till alla som bloggar! Jag önskar er alla en fin morgon och oroa er inte det gör inte jag.Vad ska vi vara oroliga för? Ta hand om nära och kära och skratta det är det som gör människan så unik och fantastisk, allt kommer att gå bra det gäller bara att ha förtröstan och hålla ut var inte rädda vi klarar det här! Kramar till er alla vad ni än befinner er på Jorden/Kristina A


  1. Kristina F skriver: 1 april, 2020

   Fint skrivet ! Ha en underbar dag du med ! 💕
   Kramiz Kristina F


 13. Sofia skriver: 1 april, 2020

  Hej.. det är så tråkigt att ungdomar mår så dåligt nu för tiden..
  Så gullig Copper är. kram


 14. . Karin Lagergren skriver: 1 april, 2020

  Hej Maria!
  Styrkekram till dig Kristina❤️Fruktansvärt att det är då många ungdomar som mår dåligt.
  Cooper ser inte så glad ut men dom är ju så himla söta alla hundarna❤️❤️❤️.Bra om man kan hjälpa varandra och framförallt nu i dessa tider.
  Ha det gott allesammans.
  Många kramar Karin Lagergren ❤️


  1. Kristina F skriver: 1 april, 2020

   Tack snälla du ! ❤
   Kramiz Kristina F


 15. Amelie skriver: 1 april, 2020

  Hej Maria,
  Tycker oftast du lägger upp bilder på Hanna och inte lika ofta på dom andra barnen 😔 Sköt om dig 🌸 Kram


Annons

Laddar