Annons

Regn!

Hallå!

Men herre jisses vad mycket regn vi fick idag. Det var som en plasthinksdusch 10000 gånger efter varann inom en tid av 2 timmar. Det blev översvämningar överallt.

Ja detta är min trädgård. Tur att vi sopade och fixade med plantorna igår så att allt var redo för regnet. Jag tror inte att avloppen är så bra här så det blir väldigt lätt stop när blad och annat grus är i vägen. Som ni ser så har jag lagt alla kuddarna och ljus under vårt gazebo.

Annons

Annons

Idag var det sopupphämtning och så här såg det ut i hela området. Alla soptunnor var överallt! For med i regnets färd!

Copper och Molly var så rädda under spöregnet. Speciellt Molly hon skakade och jag höll om henne tills hon blev varm. Sedan flyttade jag in Coppers säng till mitt badrum så vi alla kunde vara tillsammans medans jag gjorde mig iordning.

Vad gjorde jag mig iordning för???  Jo jag var tvungen att gå till matbutiken och sedan till  hundaffären för att köpa mat till C och M. Jag väntar fortfarande på min symaskin. Var fasiken är den? Antar att den är försenad med Amazon Prime! Jag väntar ivrigt så att jag kan börja sy alla mina masker Som jag fått beställningar på som kanske hjälper lite som ett skydd för Covid-19. Allt är gratis såklart!

Annons

Kram och god kväll Maira

Dela på:

18 kommentarer till “Regn!”

 1. Nettan skriver: 7 april, 2020

  Hej Fina Maria

  Ojoj nu har ni fått lite regn, jag ser på gardinerna i nederkanten som de blivit, trist
  Nu kommer allt växa o bli extra grönt utav regnet
  Vovvarna myser ser jag i sina bäddar
  Denna vecka arbetar jag 4 dagar eftersom det är påsk
  Kramisar Nettan


 2. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 7 april, 2020

  Hej Maria!
  OMG vilket regnande. Hoppas soptunnorna stod kvar.
  Men du, tänk så grönt och fint det blir nu efter detta.
  Så mysigt vovvarna har det och tur att Molly blev lugnare.
  Igår hade vi en fantastisk dag, vädermässigt, då det var +15 grader. Såååå härligt men idag har vi regn. Har du skickat det hit kanske? Hihihi.
  Blir en innedag då jag kommer ägna mig åt min virkning. Håller på med en pläd som jag tror kommer bli riktigt bra. Olika nyanser av rosa och även lite rött då garnet är flammigt. Den som lever får se vad det blir. Kanske blir något som endast duger till katterna. Hihihi.
  Önskar er en underbar dag.
  Kramar i massor
  Gunbritt


 3. Wenche skriver: 7 april, 2020

  Hei Maria!
  Jeg blir så glad over å lese dine innlegg 🤗 Nå i disse tider leser man jo bare om corona, smitte, antall døde osv…. man blir jo litt deprimert….
  Så dagens lyspunkt er å titte innom din blogg og få positive impulser 🥰
  I dag skal jeg bade, føne og klippe min hund 🐩 deretter blir det en tur ut å lufte både meg og hunden 😊
  Stakkars Molly og Copper som ble så redde i regnværet, men du passer så godt på dem ❤️
  Klem


 4. Karin M skriver: 7 april, 2020

  Hej Maria!
  Jösses vad det har regnat hos er, jag förstår att hundarna blev lite oroliga. Vilken tur att ni hade förberett i trädgården innan.
  Här hade vi en underbart fin dag igår, strålande sol och termometern visade att maxteperaturen igår hade varit +26,9 grader 🤗
  Idag är det mörkt, murrigt, regnigt och +5,6 grader 😔
  Idag fortsätter vi greja på i tvättstugan, P byggde ihop garderoberna dit igår, så idag kan vi börja sortera och plocka in lite.
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 5. Malin skriver: 7 april, 2020

  Hej Maria !
  Jisses vad det regnade !!!! Hoppas på bättre väder , Molly och cooper som blev så rädda , stackars. Kul med beställningar till ett väldigt gott ändamål. Dem har börjat sätta glas/plast skiva vid kassorna ovissa butiker men inte hos oss …..
  Stor kram i regnet/ malin mallan ❤️❤️❤️


 6. Dalkullanannanykvist skriver: 7 april, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Oj så mkt regn.. Tur att ni förberett i trädgården.. Hoppas ni har bättre väder nu.. Stackars vovvarna som blev så rädda.. De tyckte nog det var tryggt att få vara med dig 💞
  Hoppas du får symaskinen så fort som möjligt så att många kan få munskydd 👍
  Hoppas din dag blir fin.. Själv sitter jag i soffan och segar.. Önskar jag hade lite mer ork.. En del dagar är man så trött bara… Ha det fint kraam AnnaN ❤️


 7. Monica skriver: 7 april, 2020

  Hej Maria!
  Oj vilken regn! Det kanske behövdes men stackars vovvar.
  Förresten hur går det med kolibrierna? Har ni någon blomma i trädgården som de gillar. Idag såg jag första koltrasten. Jag har hört den i några dagar. Det var ett vårtecken. Naturen är som den ska det känns bra.
  Idag har jag inte gjort så mycket. Det har regnat här också men hundpromenad blir det ju alltid ändå. Nu ska jag sätta mig med en kopp te och en tidning.
  Kram Monica


 8. Kristina Andersson skriver: 7 april, 2020

  Hej Maria ! Det var väldigt mycket regn hoppas att det lugnat ned sig nu. Visst vi behöver regn men ibland kan det bli för mycket. Förstår att Cooper och Molly blev rädda jag hade en katt som också blev jätterädd för både åska och regn då måste man finnas där och inge trygghet speciellt när dom skakar så fint att du värmde henne i din famn.Hoppas din symaskin kommer snart så du får fortsätta med din goda gärning gällande munskydd. Ha det så bra och efter regn kommer solsken/kram Kristina


 9. Anki skriver: 7 april, 2020

  Oj vad mycket regn ni fick. Soptunnorna fick ni väl hämta en bra bit hemifrån kan jag tänka mig. Tur att ni hann fixa i trädgården innan skyfallet kom.
  Det är inte roligt när djuren är så rädda att dom bara skakar men på bilden ser det ut som om dom har kommit till ro.
  Idag har vi haft aprilväder. Det började med sol, sen kom en regnskur, sen sol (då var jag ute på lunch), nu moln igen. Kommer säkert nån regnskur till. Dock är det ganska varmt, 12 grader plus men det blåser.
  Precis som Malin skriver så har dom satt upp plastskivor i vår ICA vid kassorna. Smart idé.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 10. Klaudija Martinovich skriver: 7 april, 2020

  Hej Maria,

  Oj, vad mycket regn ni får i Hollywood. Det kan inte vara kul! Vet du, jag fick just en snilleblixt. När allt det här med Corona är över, och ni kan skicka post och annat från USA igen (vet inte om ni kan det nu?), kan du inte ha någon tävling där du lotter ut några sådana där munskydd/ansiktsmasker som du syr? Kan ju vara bra att ha. Jag köpte en förpackning av 50 stycken på Kronans Apotek här i Sverige, och dom sitter bra på min mamma, men den är alldeles för stor för mig. Jag har litet huvud liksom, munskyddet liksom glappar på sidan och det är ju inte bra. Vissa grejer måste jag ha typ barnstorlek eller något sådant. Vet inte om dom har munskydd i olika storlekar eller om det är en storlek? Plasthandskar vet jag att dom har i S, M och L.

  Kramar till dig och familjen.

  Klaudija


 11. Jocke skriver: 7 april, 2020

  Vilket skyfall! Men du hade gärna fått använda mitt paraply medan jag blev blöt. Jag försöker ju alltid vara en gentleman! 🙂 Du skulle gärna få gå på mig för att komma över en vattenpöl också. 😉


 12. Angelica.B skriver: 7 april, 2020

  Hej Maria!

  Oj, så mycket vatten! Jag tycker det är lite obehagligt ibland när naturen visar sin kraft. Speciellt när det kommer till regn och blåst. Jag bor på landet så det är lite läskigt när träden svajar. Då blir jag nervös över att dom ska falla ner på någon av byggnader på gården.
  Väldigt tur att ni hann fixa trädgården innan skyfallet kom.
  Stackars små liv som blev så rädda! 🙁
  Det ser ut som att dom har det mysigt tillslut i alla fall när den värsta rädslan har lagt sig.

  Take care!

  Kramkram Angelica


 13. Christina Svärd skriver: 7 april, 2020

  Fint att Du skall sy munskydd
  Men urdåligt att Din logga. Stor som ett visitkort är fastsydd på framsidan

  Reklam i dessa tider med Corona.
  Inte seriöst
  Mvh Christina Svärd Lerberget Sverige


 14. Sofia skriver: 7 april, 2020

  Hej..verkligen mycket regn.. ni behöver väl mycket regn? Men synd om hundarna.. min ena hund gillar inte vatten. Kram


 15. Margareta skriver: 7 april, 2020

  Hej fina Maria 💖
  Var rena rama syndafloden som kom hos er. Stackars Molly och Copper som blev rädda, klart de vet ju inte vad som händer. Tur du ger dem så mycket kärlek och trygghet.
  Typiskt när man väntar på något så tar det tid innan det kommer. Väntar på böcker som jag beställt för två veckor sedan, men de var ännu inte skickade från firman när jag kollade.
  Vad fint och omtänksamt att du syr munskydd. Är något jag borde göra med.
  Kram Margareta 💖


 16. Pettersson skriver: 7 april, 2020

  Hej Maria! Jag är bara nyfiken 🙂 . Hemma hos dig veckostädar du själv eller har ni städhjälp som kommer hem och veckostäder?


 17. Kristina Anersson skriver: 8 april, 2020

  Hej ! Min mamma hade en bonad i sitt kök och den löd så här: En matsked kärlek en matsked gräl intages ofta och omskakas väl. Kram till er alla på bloggen vet ni att corona betyder krans och krona människan kommer att klara det här så är det bara.Ha det bra/ glad påsk till er alla jag kommer inte blogga på ett tag måste ta hand om min gamla pappa han är i varje fall inte oförmögen.


 18. Kristina F skriver: 8 april, 2020

  Vilket regnoväder ! Fy när det blir så mycket så att soptunnorna slussas omkring utomhus, då är det starka krafter.
  Hoppas att du har fått din symaskin nu så du kan komma igång med maskerna.
  Får se om det blir aktuellt här med framöver att bära det eller ej.
  Kramiz Kristina F


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar