Annons

Ringlampa i huset!

Hej på er!

Vem vill inte se en aning bättre ut nu förtiden? Hanna har köpt en ringlampa som ska ge ett bra sken mot ansiktet när man tar ett foto.

Vi provade lampan och den funkade ganska bra.

Sara och Hanna kom hem idag. Det hade planerat att träffas hemma för att ta foton för alla deras kollaborations. Jag satt ihop ringlampan och korten kommer nog att bli väldigt bra. Jag var inte uppklädd för detta moment men det funkade ändå!

Annons

Annons

Det var jättekul och man trycker bara på en liten dosa som är uppkopplad genom bluetooth så tar lampan kortet. Jag visar er hur den ser ut imorgon. Vi har satt den i studion.

Sara har börjat att göra en Instagram live workout. Hittar ni henne så häng med! Det är Sara och en tränare. Hon tycker att det är väldigt roligt och inspirerande.

Själv går jag omkring hemma och syr face masks och vattnar mina örter som börjar komma upp. Visar er imorgon.

Annons

Ni alla verkar må bra och har full koll på vad ni vill göra och inte göra. Kul Karin M att din tvättstuga är nyrenoverad. Den blev verkligen fin 💞 Tänk vad många av oss som har fått så mycket gjort under dessa veckor eller har det kanske redan gått en månad.

Jag skulle ha varit på väg hem till Sverige nu men allt har ju ändrats tack vare Covid-19.

Det är fortfarande oklart om mamma och jag kan göra detta roliga tv program för Tv4 i juni. Vi får helt enkelt vänta och se.

Nu ska jag umgås lite med Sara och Kamran. Sara kommer att sova över så vi ska titta på Vanderpump Rules tillsammans. Inget jag egentligen tittar på men jag älskar att titta på Sara och se hennes glädje! Hon förklarar och är så involverad haha.

Kram till er alla Maria

 

Annons
Dela på:

14 kommentarer till “Ringlampa i huset!”

 1. Nettan skriver: 15 april, 2020

  Hej Fina Maria

  Vilka snygga foton på er, succé. mysigt att Sara sover över, jag gillar oxå Vanderpumps Rules
  Vad jag sett så är flygen stängda tom 15 juni, spännande vad de nu var du o din mam skulle eller kommer spela in, kanske något till Nationaldagen 6 juni eller något Midsommarfirande

  Kramisar Nettan


 2. Kristina F skriver: 15 april, 2020

  Fina kort på er alla 3.
  Låter som en rolig attiralj den där ringlampan. 😃
  Jag gillar Vanderpumps, Lisa är grym i allt hon tar sig för. 😄
  Idag kommer ägna mig åt att göra ett oasishjärta till begravningen imorgon. Hoppas den löper som den ska. 😔
  Men först måste jag åka och köpa blommor och band.
  Kramiz Kristina F


 3. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 15 april, 2020

  Hej Maria!
  Vilka fina kort på er och ni är så fina tillsammans.
  Din trädgård ser sååå härlig ut.
  Väntar fortfarande på att det ska bli lite varmare och torrare i marken så jag kan kratta bort allt gammalt löv och annat skräp. När det är gjort ska vi bygga en ny uteplats som vi ev bygger ihop med en ny bro till entrén. Vi får se vad det blir.
  Ha det så gott och var rädd om er.
  Kram
  Gunbritt


 4. Wenche skriver: 15 april, 2020

  Hei!
  Så flotte bilder av dere 💖
  Her er det regn og atter regn, jeg blir så lei av dette været…. Hadde vært så mye bedre om vi kunne vært ute i hagen og kost oss, både vi og hundene 😊
  Jeg må handle og lage litt middag før jobb, i dag blir det laks med purre og gulerøtter stekt i ovn, og potet, rømme og sweet chili saus som tilbehør. Kjempegodt 😋
  Ta vare på deg selv 🥰
  Klem ❤️


 5. Karin M skriver: 15 april, 2020

  Hej Maria!
  Tack 🤗 Jag är så nöjd med vår nya tvättstuga, så skönt att få rensat och ordning där inne också 🤗
  Åhh hoppas ändå att programmet med dig och din mamma kommer bli av, håller tummarna.
  Mysigt att träffa Sara och Hanna 🤗
  Du får visa oss ringlampan sen, vet inte riktigt vad det är ☺️
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 6. Malin skriver: 15 april, 2020

  Hej Maria !
  Vilka fina bilder på er tillsammans. Tyvärr verkar det som att man inte kan flyga på ett tag …..
  En annorlunda och hemsk tid, det blev paus på så mycket. Hoppas ni får en mysig kväll / kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 7. Anki skriver: 15 april, 2020

  Halloj!
  Fina bilder på er tre. Verkar magisk den där lampan 🙂
  Är så avis på er som kan sitta ute i trädgården och mysa. Vi får vänta ett tag till innan det är vår tur.
  Idag skiner solen men det blåser en hel del fortfarande. Jag åt lunch på vårt lokala hak idag, raggmunk med fläsk. En stor portion fick jag men det gick ner alltihop så nu får jag hålla mig till lättare mat ett par dar.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 8. Monica skriver: 15 april, 2020

  Hej Maria!
  Vilka snygga bilder på er! Kul att se.
  Har nyss varit ute och tittat lite i trädgården. Det är faktiskt lite varmare idag men än dröjer det nog ett tag innan man kan göra något ute. Har beställt en del fröer idag som inte brukar gå att hitta i butik. Längtar efter att få fixa i trädgården.
  Ta hand om er alla.
  Kram Monica


 9. Angelica.B skriver: 15 april, 2020

  Hej Maria!
  Men vilka fina kort på er alla! 🙂 Längtar efter att sitta ute i trädgården. Ser så somrigt och härligt ut hos dig.
  Håller tummar och tår för att ert program bli av! Skulle vara så mysigt att följa det.
  Jag brukar också kika på Vanderpumps Rules faktiskt! 🙂
  Idag har vi firat min sambo med middag på Pinchos! Jag tycker deras koncept är så charmigt! 🙂
  Jag kan äntligen avslöja att I’m pregnant! ;’)
  Har verkligen mått pyton dessa veckor så jag hoppas att det kommer lätta lite nu.

  Nu blir det soffläge!
  Ta hand om er!

  Kramkram Angelica


  1. Kristina F skriver: 15 april, 2020

   Supergrattis till dig ! 😍
   Kramiz Kristina F


  2. Karin M skriver: 15 april, 2020

   Grattis, vad roligt 🤗
   När beräknas den lilla födas?
   Kram från mig


 10. Kristina Andersson skriver: 15 april, 2020

  Hej Maria ! Ni ser verkligen snygga ut och ser ut att må bra.Och som du skrev, att vem vill inte se bättre ut dessa tider det tror jag är viktigt, speciellt för själen och immunförsvaret. Jag tror att man ska vara så positiv som man kan just nu.Jag brukar gå till en hudterapeut en gång i månaden men nu har jag undvikit det.Hon arbetar med olika märken bl.a med ett som heter M picaut som är helt fantasiskt. Två produkter som jag använder är Hydra miracle serum och precious oil dom är helt underbara. Hoppas att viruset avtar snart så du kan göra tv med din mamma.Apropå tv blev jag nyfiken på Ozark serien och James Bateman eftersom jag inte hört talas om den. Jag googlade och fann att James Bateman var med i Lilla huset på prärien jag tror det var 1980-1981.Tyckte det var lite kul med tanke på att det var din favoritserieJag brukar titta på Vanderpump rules Lisa har gjort så mycket fint för djur som har det svårt och sånt uppskattar jag att en del engagerar sig i. Hoppas få se hur mycket dina örter vuxit.Ha det så bra och ta hand om er och alla andra på bloggen/kram Kristina


 11. Dalkullanannanykvist skriver: 15 april, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Kul att Hanna och Sara hälsar på.. Oj vad är en ringlampa? Aldrig hört talas om, men det låter ju bra 😍Bilderna blev så snygga 😍
  Har inte hört talas om tv serien heller.. Men mysigt att Sara stannar kvar..
  Så trist att du och mam kanske inte kan göra programmet.. Annars kanske man kan flytta fram inspelningen? Det är ju svårt att veta när det är säkert igen..
  Så hemskt detta är.. Ikväll gick programledaren Adam Alsing bort utav Corona viruset 😢

  Ha en fin dag och var rädda om er och kraam AnnaN ❤️


 12. Kristina Andersson skriver: 16 april, 2020

  Hej Angelica. B
  Grattis hoppas att illamåendet går över snart jag vet hur det känns det går över.
  Sen kommer glädjen när du får hålla det lilla barnet i din famn/kram Kristina


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar