Annons

Swiffer vilket kladd!

Hej och nu tänker jag inte glömma att prata om swiffers. Herregud vilket jobb att torka golvet med en sådan liten. Idag köpte jag en XL och har torkat som en galning. Jag vet inte om ni har typ samma grej hemma. Jag har köpt blöta torktrasor som man sätter på moppen men det droppar ju en massa och sedan torkar den ut ganska snabbt. Jag fick gå igenom 4 singel paket för att moppa på nedervåningen.

Annons

Haha jag försökte måla naglarna igår och valde svart. Jag visade Sara på FaceTime och hon höll på att skratta ihjäl sig. Nu ser det iallafall bättre ut. Tänk vad man har blivit bortskämd med vissa saker men man tror väl för tusan att man sk kunna klara av att torka golvet och måla sina tånaglar. Ugh!

Titta vad snyggt det blev med allt upphängt. Vi är så nöjda. Nu ska det bara köpas en stenvit tunn matta. Rudy hängde spegel, lampa och tavlan. Imorgon ska Kamran fixa ett el uttag och jag undrar hur det kommer gå 😬

Annons

Här är ringlampan som jag pratade om förut. Ni kanske kör med samma hemma hos er haha! Man kan alltså sätta mobilen på nedre delen av den upplysta ringen och ta foton eller köra på en videosnutt medans man samtidigt får ett ganska schysst ljus i ansiktet. Jag ska göra en videohälsning till er så får ni se.

Så här fin och glad är Kamran när han går till jobbet. Han vattnar lite och ser till att alla krukor har fått en liten mist. Vi har ju inte någon grön tumme precis men för en gångs skull så hoppas och tror jag att vi har viljan att få dessa örter och vegetables att växa och bli någonting här i livet.

Innan Kamran stack till jobbet så sa han att han är så glad att han kan gå till jobbet varje dag. Ja jag med sa jag! Vi skulle inte överleva att vara tillsammans varje dag. Vi är alldeles för envisa.

Annons

Vi ser verkligen fram till majskolvarna är satta för att växa ännu mer. Vi har redan utsatt ett ganska stort område för våra grönsaker.

Här är mina vänner i köket som växer så det knakar. Nu ska vi börja kolla efter olika lådor som man behöver när man fortsätter planteringen. När de går över till en mer ungdomstid.

Annons

Tidig morgon och jag hissar flaggan. Vi har ju köpt en ny flagga och Rudy hjälpte oss att sätta i de fina och lyxiga flaggspännena. Jag ser ut som en mopp och likaså Molly. Nu är hon badad och klippt topparna av mig. Jag ser tyvärr lika moppig ut. Ny dag imorgon eller hur?

Titta vad vit och fin Molly blev och hon behöver minsann ingen ringlampa. Det syns ju att hon är lite för långhårig men det gör ingenting. Jag är mer orolig över att Copper och Mollys naglar ska bli trimmade så jag kommer att ringa till veterinären på måndag och fråga om vi kan komma in.

Hoppas att ni alla mår bra. Verkar som de flesta utav er har hyfsat väder. Jag tror Kamran och jag ska åka till båten på söndag och grilla hamburgare. Då vill jag ta med oss hundarna så de kan lapa lite sol och titta ut över hamnen.

Annons

Imorgon tänker jag visa er vad fint det var när Hanna tog mig på en promenad runt deras golfrunda utanför deras lägenhet.

Malin Th du gör rätt som köper lite flamingo inspirerande nödvändigheter haha!

Lena kul att du såg oss men nästa gång säg hej för tusan eller tuta ifall du körde bil 💖

Kram till er alla från mig. Maria

Dela på:

7 kommentarer till “Swiffer vilket kladd!”

 1. Nettan skriver: 18 april, 2020

  Hej Fina Maria

  Vad fint studion blev, bra för er om ni behöver ta proffsbilder eller bara mysa där inne.
  Skoj att se eran odling hur det går, snart kommer ni kunna använda de till maten
  Ja lilla Molly är lika söt som alltid, hoppas du kan ta med vovvarna för fixning av klorna
  Ha en mysig helg
  Kramisar Nettan


 2. Kristina F skriver: 18 april, 2020

  Jag har sett reklam för Swiffers men tror inte på deras produkter, tyvärr.
  Däremot är jag helt såld på Norwex som har försäljning i många länder via homepartys.
  Deras microfiberdukar innehåller riktigt mycket fiber och har en backlockkontroll som är grym.
  Till golvet har jag en torrmopp och en fuktmopp.
  Våttorkar aldrig golv längre som man gjorde förr. Behövs helt enkelt inte med dessa superprodukter. Åh sen ska man ju inte ha vatten på golvet så som man hade förr, förstör mer än det gör nytta. 😆
  Ska skicka dig en länk så får du gå in och kika. 😀

  Nä nån sån ringlampa har jag då aldrig sett förut. 🤔 Om den funkar är det ju en bra grej, för hur ofta blir inte korten för mörka osv ?

  Snart börjar det spira i era odlingar,alltid roligt att se det växa upp och sen smaka på egna grödor. 😄

  Så snyggt det blev i studion ja ! Kul när allt börjar falla på plats liksom. 😊

  Visst är det viktigt att få klorna klippta , du gör helt rätt i att ringa veterinären om du inte känner sig säker nog själv. 😀

  Idag ska vi hämta hem husvagnen och är så glad för det. Om någon vecka ställer vi upp den på ett och samma ställe för hela säsongen.
  Det är en liten camping med stora platser, inte många andra i Sverige som har så stora.
  Det känns tryggt i dessa tider. Behöver heller inte dela servicehus med någon då vi har vårt egna. 😁
  Men nog lär det bli en annorlunda campingsommar för alla de som ligger tätt och eller inte visar hänsyn.
  Det känns verkligen att det är mycket pollen ute nu och det är så grönt redan på åkrana i närheten. Men man får göra det bästa av det med medicinering bara.
  Kramiz Kristina F


 3. Monica skriver: 18 april, 2020

  Hej Maria!
  Har aldrig sett en sådan ringlampa. Ska bli kul att se vad det blir för foton.
  Det är viktigt att man har bra städredskap. Det ska vara lätt och fungera. Jag torrmopar oftare än dammsuger numera. Men det blir ofta när man har hund.
  Gulliga bilder på Molly. Bra att du får hjälp med klorna. Jag brukar klippa klorna på vår hund. Han ligger på rygg och är så lugn.
  Spännande med era odlingar. Jag längtar till mer värme så man kan komma igång här också.
  Idag blir det en lugn dag. Vi kanske åker en vända och gör lite ärenden. Jag får vänta i bilen…
  Kram Monica


 4. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 18 april, 2020

  Hej Maria!
  Ringlampan är inget jag sett här men det verkar vara en cool pryl.
  Ja du det där med rätt städredskap är inte lätt. Jag är ganska less på min dammsugare som inte suger så bra och dessutom är sladden alldeles för kort så jag måste skifta uttag ganska ofta. Vill köpa en ny men den jag tittat på är lite dyr. Min som har den och han är supernöjd och dessutom är det lång sladd på den. 🙂
  Idag var planen att vara ute i trädgården och elda och kratta. Det blir inte så bra då det blåser en del så bara avvakta och hoppas det blir lugnare. Vill ju inte ställa till en storbrand.
  Blir spännande se när era odlingar växt på sig. Själv är jag dålig på sådant men har ju plats så egentligen kanske jag får tänka om och slänga ointresset i en papperskorg. 🙂
  Ha det så gott nu och ta hand om varandra.
  Kram
  Gunbritt


 5. Kristina Andesson skriver: 18 april, 2020

  Hej Maria ! Ja, det är sannerligen en glädje att se de frön man sått ge resultat, med den omsorg som Du och Kamran ger det ni odlat så tror jag att ni båda har fått gröna fingrar ska bli kul att se fler bilder.Studion blev verkligen fin, jordnära varma färger ljust och fint ser väldigt harmoniskt ut.Jag blir så glad när människor är så omtänksamma mot sina djur men alla är inte så.För några dagar sen var jag till City gross för att handla och det blåste nåt förskräckligt.När jag kom ut från affären satt en liten hund och den gnydde och darrade den satt mitt i blåsten utan nåt skydd.Jag blev så arg jag stannade en stund för att se när ägaren skulle komma……men min man sa att vi var tvungna att åka pust!!!Men mina näsborrar fladdrade säkert som tjuren Ferdinand.Apropå torka golv jag köpte på Bauhaus Bona spray mop för trägolv som är jättebra den ska även finnas i USA på Walmart tror jag det kanske kan va nåt underlättar städningen iallafall.Ha det så bra och ta hand om er alla/kram Kristina


 6. Karin M skriver: 18 april, 2020

  Hej Maria!
  Så himla fint det är i studion, vilken härligt rum 🤗
  Näe, nån sån ringlampa hade jag inte sett innan. Himla käck hoppas den funkar bra.
  Du, den moppen låter inget vidare bra alls den. Man blir ju tokigt på grejer som inte funkar som de borde 😫
  Här är min man hemma, han har varit hemma i två veckor nu och kommer vara hemma minst till den 15/5 ☺️
  Han blir lite rastlös, men han tycker ju om att fixa och dona, så det blir massa sånt gjort nu 👍🏼
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 7. Dalkullanannanykvist skriver: 18 april, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Oj den städningen låter krånglig.. Jag har min bästa vän dammsugaren och sen våt torkar jag efteråt.. Har ju ganska litet och det känns som om enda sättet att få riktigt rent är med dammsugaren 🌞
  Så fint det blev i rummet.. Aha är det så en ringlampa ser ut.. Hoppas den funkar bra 👍🎉Så duktiga ni är med örterna och de andra plantorna ni har satt.. De ser ut att växa iaf hahaha.. Kul att man får se och följa med..
  Söta Molly 💞Hon är alltid så fin och vit i pälsen.. Hoppas ni kan få hjälp med deras klor.. Ni kan inte klippa dem hemma annars?

  Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ❤️


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar