Annons

Det finna alltid en morgondag!

Hej på er alla!

Haha jag måste verkligen hålla mig lite för skratt när jag läser vad Gunbritt  skriver i sina kommentarer. Gunbritt jag tror att du verkligen vill ha din trädgård krattad! Det verkar ligga tungt på ditt samvete. Jag hoppas att rycket kommer när man bara säger rakt ut till sig själv ”nu eller aldrig”! Jag vet hur jobbigt det är när något ligger över sitt huvud. Jag har nu stirrat på min symaskin och sytt ansiktsmasker hit och dit men det tar sådan tid. Jag lovar fler och fler människor och nu börjar det ligga ut över min kontroll.

Annons

Tänkte att jag skulle visa er några soliga bilder från när Hanna och jag promenerade runt hennes golfrunda ner till beachen häromdagen. Hanna hade full koll på ankparet och hade fått panik häromdagen när hon bara hade sett ankmannen. Hon såg paret tillsammans senare och allt var ok.

Annons

Tänk vad fint att bo såhär och det är bara att promenera runt och njuta av att titta in i allas trädgårdar på deras blommor och annat landscape.

Det är väldigt privat nästan som din egen trädgård. Allt är så välskött och fint. Hanna och Rudy spelar inte golf annars hade det ju varit fantastiskt!

Annons

Här får ni en liten glimt av vad otroligt vackert det är här i södra Kalifornien, ja inte bara här utan i hela världen. Jag är ledsen för alla familjer som har förlorat någon släkting, vän eller kärlek till Covid-19  och som kanske inte får en chans att uppleva detta. Fy vad tråkigt 😔

Idag har Kamran och jag fixat lite hit och dit runt huset. Det viktigaste var att Kamran skulle fixa en dimmer men det gick inte. Vi har ringt till elektrikern och hoppas på ett guidande från honom. Vi köpte några nya frön, persilja och selleri som Kamran redan har satt i pappkrukor.

Annons

Ha en fin söndag och njut av det goda. Ni alla älskar det goda här i livet och njuter gärna av ett glas champagne. Nu höjer vi glaset och säger SKÅL!

Kram Maria

Dela på:

12 kommentarer till “Det finna alltid en morgondag!”

 1. Sofia skriver: 19 april, 2020

  Hej.. vilken fin promenad runda.
  Jag har oxå funderat på sån där mask när man åker till jobbet eller något.. så mycket roligt ni odlar..
  Ditt förra inlägg vilken cool lampa..
  Du verkar haft en jätte bra helg..
  Själv har man oxå haft en bra helg.. i lördags va man ute hela dagen så hundarna var jätte trött.. i dag får man se vad man gör..

  Kram


 2. Nettan skriver: 19 april, 2020

  Hej Fina Maria

  Vilken underbart ställe som du och Hanna promenerade, helt ljuvligt. Och havet wow…
  Lampan du visade om jag inte minns fel är de endel som spelar in Youtube använder en sådan och verkar vara bra, så fota på nu du kommer få ännu finare bilder
  Kramisar Nettan


 3. Karin M skriver: 19 april, 2020

  Hej Maria!
  Åhhh vilken underbar miljö Hanna och Rudy bor i, det är otroligt vackert, vilken fröjd att promenera där 🤗
  Jag saknar havet så mycket, det har jag gjort varenda dag ända sen jag flyttade hit som 18-åring 😔
  Ja visst är det jobbigt när man liksom har saker ligger över en som man vill få klart med. Jag brukar skriva en lista då, så skönt att stryka saker från den, även om det bara står ”vattna blommorna”, så är det skönt att stryka från listan 🤗
  Nu ropar P att han har gjort frukost 🥰
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


  1. Karin M skriver: 19 april, 2020

   Alltså att han (P) har gjort frukost åt oss 🤗
   Kram igen


 4. Malin skriver: 19 april, 2020

  Hej Maria !
  Åh vilken härlig promenad och miljö !!!
  Jag har golfkort men spelar inte , tar sån tid och jag är inte duktig haha
  Roligt att det ni har satt ger resultat 🙂
  Stor kram / malin mallan ❤️❤️❤️


 5. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 19 april, 2020

  Hej Maria!
  Så härligt att du får dig ett gott skratt av mina inlägg. 🙂 Lovar att ta mig i kragen och kratta och göra fint på gården.
  Vilken härlig miljö att promenera i.
  Så duktiga ni är med era odlingar. Önskar jag hade gröna fingrar men mina duger mest till att virka. 🙂
  Ha det så gott och ta hand om varandra.
  Kram
  Gunbritt


 6. Kristina Andersson skriver: 19 april, 2020

  Hej Maria ! Så underbart vackert man kan nästan höra havets brus och känna solens värme bara genom att titta på bilderna.Tack o lov så kommer det bli varmare väder här hemma i Sverige jag tror att många längtar efter det speciellt just nu…….Att bli motiverad: Sätt upp ett mål du ska klara av att göra.Beröm dig själv när du gjort någonting bra.Många av oss glömmer bort det i vardagen och stressen.Enkla råd att följa oavsett vad det är du ska göra.Ha det så bra alla bloggvänner.Ett litet citat som jag skrev för många är sedan; ”Jag önskar att jag kunde ge dig en blomma som aldrig vissnar.”/ kram Kristina


 7. Anki skriver: 19 april, 2020

  Halloj!
  Verkligen härlig miljö att bo i för Hanna och Rudy. Den utsikten är to die for.
  Har ni sått ännu mer frön? Jösses vad ni ligger i. Det kommer bli värsta plantshopen, ha ha.
  Jag har rensat ogräs i syrenhäckarna och rabatterna i helgen. Nästan allt klart, resten får bli nästa helg när jag är ute i sommarstugan igen.
  Idag tog vi en tur med båten, det har äntligen slutat blåsa så förskräckligt.
  I morrn är det arbetsdag igen och en hel vecka ligger framför. Men veckan efter är kort vecka igen 🙂
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 8. Monica skriver: 19 april, 2020

  Hej Maria!
  Vilka vackra vyer! Skönt att kunna vara ute och se den fina naturen.
  Jag och min man har varit ute på den lite längre promenaden vi brukar göra på söndagar. Det var så fint och varmare än det varit på länge. Hunden blev så varm men vi hade vatten med till honom som tur var. Och fika till oss. Vi satt på en stock och lyssnade på fågelsång. Mysigt!
  Just nu håller min man på att sätta upp nya rullgardiner i sovrummet. Jag hör grymtningar där ifrån…
  Kram Monica


 9. Dalkullanannanykvist skriver: 19 april, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Nästan allt känns lättast i början.. En del dagar är allt trögt.. Jag har äntligen kommit igång med storstädningen.. Och nu längtar jag tills imorgon då jag får fortsätta haha 🙂 Tänk så olika d kan vara.. Och jag skriver också listor..
  Åh så fint det är där Hanna och Rudy bor.. Underbart ju 🌞Jag har bara spelat mini golf än så länge och det tycker jag är jättekul.. Tur att det ordnade sig för ank paret 💞
  Hoppas söndagen har varit toppen och ha det fint kraam AnnaN ❤️


 10. Kristina F skriver: 20 april, 2020

  Vilken underbar miljö att bo i ! Att ha naturen runt sig hela tiden ger ett annat lugn än att bo i storstaden. Så är det bara.
  Gillar golfbanorna även om jag själv inte är kunnig inom det området.
  Kramiz Kristina F


 11. Margareta skriver: 22 april, 2020

  Åh vilka fina omgivningar som ni promenerade i. Superhärlig dag för en promenad.
  Lite fixat fick ni hemma med. Blir gott med hemodlat när det växt upp.
  Var rädd om er och kom ihåg handtvätten.
  Kram Margareta 💖


Annons

Laddar