Annons

Cinco de Mayo!

Hej!

Ni kan inte ana vad glad jag blev över er respons att vi alla vill träffas snart på någon slags bloggträff. Vi kommer alltid att hålla kontakten med varandra och jag kommer att planera en träff så fort jag kommer hem.

Annons

Emma, Sara och Hanna var hemma igår när vi firade lite mexikansk fiesta. Vi hade familjen plus min väninna Marie. Nicholas kunde inte komma han har finals i skolan, typ slutprov! Emma är bakexperten, Sara är guacamole experten och Hanna är vår drinkexpert.

Annons

Hanna rekommenderade att vi skulle göra watermelon margaritas! Jättegoda 😋

Det är så roligt när Penelope kommer och hälsar på. Hon styr liksom upp energin med Copper och Molly. Alla leker och har kul åtminstone i 5 min!

Sedan händer det absolut typiska kaliforniska misstaget! Någon ska alltid styla sig i poolen. Här gjorde Rudy ett klassiskt 3 volts hopp. Sedan slog han till och skulle visa hans svanhopp. Vad händer jo han knixade till nacken och nu har han legat i sängen och isat hela dagen.

Annons

Ta inte illa vid. Vi gör alla social distancing, ingen är i varandras space. Just detta foto var kanske lite nära 😬 Detta är min familj som jag träffar hela tiden. Kamran tog fotot! Det är Emmas pojkvän Mikey i gröna t-shirten och han är så kul. Ni kan inte ana vilken god och lyxig mat vi åt!

Jag vet inte om någon utav er gör work out live från Instagram???? Fyfasiken vad roligt, jag har gjort det i 3 dagar på raken kl 09.00 ute i trädgården med Sara och idag var Hanna också med. Jätteroligt och jag kan verkligen rekommendera denna stil av aktivitet. Ni kan ta precis vad som passar er, pilates, yoga, styrketräning  osv osv.

Vi gjorde rrayyme work out live på Instagram. Kolla så får ni se!

Annons

Köpte dessa plantor idag. Jordgubbar vad roligt! Kan någon utav er ge mig jordgubbstips. Typ vem snor dom förutom barnen?

Pettersson vet inte hur framtiden ser ut för SHF. Jag hoppas att vi kommer tillbaka större, bättre, smartare, snällare, roligare än sist!

Kristina F kan inte säga hur sotis jag är på din campingplats. Vilken dröm att sitta på dina fina stolar och äta en piggelin eller någon annan god GB glass!

Malin Th grattis till att fira 2 st 16-åringar. Låter som om ni hade trevligt speciellt med ballongerna!

Ok allihop ha en super bra torsdag! Maria

Annons
Dela på:

12 kommentarer till “Cinco de Mayo!”

 1. Nettan skriver: 7 maj, 2020

  Hej Fina Maria

  Vilken härlig dag vid poolen, men ojdå med Rudy, hur mår han nu? Det låter bra med work out utomhus genom en stor bild TV om man har egen trädgård. Jag kör lite olika utomhusträning när jag joggar. Vovvarna är så gulliga P, Molly o Copper

  Ha en fin dag
  Kramisar Nettan


 2. Anki skriver: 7 maj, 2020

  God morgon!
  Härlig dag vid poolen med massor av god mat och dryck. Klart killarna ska styla, det hör till. Tråkigt att det gick tok bara, hoppas Rudy repar sig.
  Dom som snor jordgubbar förutom barnen (och maken) är fåglarna.
  Gym framför TV´n har jag inte testat, jag tar mig till mitt gym och tränar. Det är väldigt få inomhus men dom har pass utomhus och då är det ganska många som är med.
  Idag skiner solen och jag satt ute på balkongen och åt frukost. Dock ingen riktig värme än, lite kyligt i vinden. Men det blir bättre. Nu är det så fint när allt är grönt och fräscht, fåglarna kvittar som sjutton. Det är så härligt att höra när man går sin morgonpromenad innan man sätter sig och jobbar. Idag är det åtta veckor sen vi började jobba hemma och vi får nog sitta hemma fram till semestern.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 3. Malin skriver: 7 maj, 2020

  Hej Maria !
  Vilken mysig och trevlig dag men åh vad läskigt med Rudy!! Kunde gått riktigt illa. Jag gör yoga nu när jag inte går på gymmet, önskar bara att vi hade lite större vardagsrum haha ibland slår jag i lite I möblerna. Har jordgubbar och ibland kommer dem där mördarsniglar och försöker sno dem före mig.
  Ha det fint/ kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 4. Karin M skriver: 7 maj, 2020

  Hej Maria!
  Vilken härlig dag ni har haft 🤗
  Vattenmelondrinken ser himla god ut.
  Men vilken otur med Rudy, hur mår han nu? Läskigt när det händer nåt med nacken 😔
  Jätteskoj med en bloggträff när du kommer hem, vi alla får hoppas att viruset ger med sig snart så vi kan träffas 🤗
  Jag håller med dig Maria, är också avis på Kristina F’s campingplats, det ser otroligt fint och mysigt ut där 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


  1. Karin M skriver: 7 maj, 2020

   Ang jordgubbarna, Hihihi det är nog jag som skulle norpa dom 😁
   Men jag vet att fåglarna också är väldigt sugna på de ☺️
   Kramar igen 💕


 5. Gunbrittdraktanten.blogg.se skriver: 7 maj, 2020

  Hej Maria!
  Vilken härlig dag vid poolen. Hoppas det går bra med Rudy. Inte så lämpligt att hoppa i poolen, det vet jag av egen erfarenhet. Gjorde det för några år sedan hemma hos min dotter Monica och spräckte skenbenet. Absolut inte roligt och skitjobbigt sitta med benet rakt i flera veckor. Nu ska jag inte klaga alltför mycket för jag överlevde ju 🙂 Var ju bara ett ben som skadades.
  Vattenmelondrinken såg supergod ut. Säkert väldigt läskande en varm sommardag.
  Vad det gäller jordgubbarna så är det nog jag som är den största tjuven. Hihihi. Älskar jordgubbar. Finns en del fåglar som också gillar dem.
  Vad duktiga ni är med träningen. Själv är jag en riktigt latkossa. Vet att jag behöver träna och jag vet vad som hjälper mig att få en bättre och starkare kropp men, men…..Nåja, våren är ju här nu och dagarna blir varmare och varmare så jag ska ta mig i kragen och komma igång med promenader och en och annan cykeltur.
  Trädgården behöver ansas också och det är ganska bra träning det också.
  Ha det gott och var rädda om varandra.
  Kram
  Gunbritt


 6. Kristina F skriver: 7 maj, 2020

  Hoppas innerligt att allt gick väl med Rudy.
  En olycka händer så lätt men när det gäller nacken blir man alltid orolig.
  Min man gjorde samma sak för 20 år sedan, han fick gå med nackkrage länge innan han blev bra. 😔

  Vad härligt att ni ändå kan ses och självklart måste man kunna vara nära sina allra närmaste om alla är friska. 😄
  Jag säger som Karin, är det nån som norpar jordgubbarna så är det jag.
  Kan äta litervis sommartid !😄
  Idag har jag 500 g med mig hem från torget.
  Söta och goda. 🍓

  Min träning består mestadels av promenader, just nu har jag Göta Kanal att gå längs med.
  Så fantastiskt vackert med vattnet som ringlar sig fram.
  Det kommer också många fina segelbåtar att se på.
  Kramiz Kristina F


 7. Kristina Andersson skriver: 7 maj, 2020

  Hej Maria ! Vad duktiga ni är som tränar jag ska ta en långpromenad med min son idag det är soligt och skönt ute äntligen……Copper och Molly ser ut att stortrivas. Hoppas att det gick bra för Rudy och att han mår bättre nu.Ett tips för att skydda jordgubbar fäst folie på pinnar och sätt ner i jordgubbsplantorna eller hönsnätsbur enkelt att göra då får jordgubbarna garanterat vara ifred. Min farmor gjorde så och det fungerade jättebra.Ha det så bra och ta hand om er./kram Kristina A


 8. Monica skriver: 7 maj, 2020

  Hej Maria!
  Njuter av att se dina bilder. Kul att ni tränar hemma. Ja jag tränar också hemma sen ett par månader. Vi har ganska stort kök så det blir köksträning. Mest styrka med hantlar. Kör också med yoga nästan varje dag (ett kortare pass).
  Nu sitter jag på verandan och njuter. Det är lite kylig vind men ska nog gå ut strax och ta bort skräp i trädgården.
  Hoppas att Rudy blir bra i nacken. Inget vidare…
  Kram Monica


 9. Dalkullanannanykvist skriver: 7 maj, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Så fin dag ni hade.. Så kul att tjejerna är hemma.. Oj då hur gick d med Rudy? Så söta vovvarna är.. Förstår att d blir fart när lilla P kommer dit.. Hon är väl snabb som en raket kan jag tänka 😂 Nej har aldrig tränat via insta, men blev lite sugen på att testa.. Får försöka imorgon.. Åh jag älskar också jordgubbar, så jag skulle nog hinna ta dem innan ni hann blinka hihi.. Tack och ha en fin torsdag du med kraam AnnaN ❤️


 10. Klaudija Martinovich skriver: 7 maj, 2020

  Hej kära Maria,

  Vovvarna är ju så söta allihop. Jag brukar dansa Zumba hemma genom att kolla på videos på YouTube. Det finns ganska bra sådana. Har du kollat in Dubai International All Stars, dom har jättebra videos? Vet du, jag undrar en sak. Du är ju en ganska upptagen person, har du typ en kalender där du fyller i vad du ska göra under dagen? Typ möten, läkarbesök mm? Jag använder Filofax och Traveler´s Notebooks. Visa gärna några bilder på vad du använder. Jag är en riktig planner girl, jag älskar planners av alla de slag. Gillar och dekorera i dom också, finns ganska bra videos på YouTube om det också.

  Kram till dig och familjen.


 11. Margareta skriver: 10 maj, 2020

  Vilken härlig dag ni hade med familjen och all den goda maten. Ser verkligen läckert ut. Soligt och somrigt. Bättre kan det knappast vara.
  Vad vovvarna är söta, härligt med lilla P som är så lekfull och sätter fart på Molly och Copper. Vad kul de ska ha då de leker.
  Jag odlade smultron i balkong lådorna tidigare. Var härligt att sitta därute och äta solvarma bär. Hoppas du får har jordgubbarna i fred. Man kan lägga nät över dem så får man ha dem ifred för fåglarna, skyddar ganska bra.
  Kram Margareta 💖


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar