Annons

I am back!

Hej igen!

Det blev så stirrigt och stressigt de två sista dagarna. Helt plötsligt säger Kamran att han vill ge mig en cykel till morsdag. Han tänkte även köpa en till sig själv, men han hade tänkt gå och köpa något billigt och se om det var något vi gillade. Herre jisses sa jag man går väl inte och köper två cyklar för att se om man gillar det! Jag sa köp inga just nu för att bara ge en gåva utan låt oss hitta två bra cyklar som vi kan behålla resten av livet och som vi gillar och använder. Vi har ganska många bra cykel filer här på vägarna men Kamran sa att han kommer att köra på trottoaren där folk promenerar. Nej sa jag det kan du inte och då svarade han att han inte litar på när folk kör bil och sms:ar. Så igår skulle vi ändå ut och kolla på cyklar innan vi åkte till båten haha. Butiken var stängd och idag när jag åkte dit med Sara och Hanna så var butiken öppen men man fick bara titta in utifrån. Aldrig att jag köper en cykel på detta sätt. Jag vill prova och titta noga precis som man gjorde när man var liten och skulle få sin stora cykel. Kommer ni ihåg vad kul det var? Sedan cyklade man så glatt till skolan på cykelvägen. Jag antar att många utav er cyklar säkert dagligen. Susar genom stan ❤️

Annons

Sara och Kamran gör en workout. Jag tog en break och badade Molly och Copper. Molly blev så vit och fin med det nya hund schampot! Kristina F superbra rekommendation. Thank you!

Annons

Vi har nu tränat 6 dagar live från Instagram. Det är så kul och härligt när man kan träna i sin egen trädgård. Mycket bättre än gymmet just nu.

Emma satt hundvakt medans vi tvättade båten. Som ni ser så var vädret inte supersoligt men solen kom fram senare på eftermiddagen. Emma och Nicholas hade köpt en present till mig tillsammans. Den kommer på posten den 15 maj då ska ni få se vad de tyckte jag behövde haha!

Annons

Vi har en propeller som åker runt på båttaket. Den hade fastnat på något sätt och vi hade så mycket fågel äckel på taket så Kamran fick hoppa upp och torka rent. Det var så äckligt och det luktade surt.

Åh det där blir ett bra foto sa jag till Kamran och genast flexade han musklerna. Hamburgarna blev så saftiga och goda. Lotta med familj kom och sa hej.

Den här veckan måste vi sätta våra plantor i jorden. Rudy ska hjälpa oss att snickra ihop två stora lådor. Sedan sätter vi det andra plantorna typ vattenmelon, morötter och majskolvarna.

Ha en fin vecka allihop.

Idag kom Lupita och jag kan inte annat än att vara så tacksam. Hon var också så glad och tackade för att hon fått betalt hela denna karantäntid.

Annons

Camilla som undrade om Mc Donalds så vet jag faktiskt inte the scoop. Vi har en här i Laguna Niguel men jag har inte lagt märke till något stängning.

Kram Maria

Dela på:

14 kommentarer till “I am back!”

 1. Karin M skriver: 11 maj, 2020

  Hej Maria!
  Jag tycker absolut ni ska titta runt och prova olika cyklar innan ni bestämmer vilka ni ska köpa.
  Jag har en sån ”kärringpirra”, som man liksom sitter rak i ryggen på, jag älskar den. P köpte en ny åt sig förra året, också en som man sitter rak i ryggen på, tidigare har han haft såna som man liksom hänger mer framåt på när man cyklar, då fick han så ont i handlederna när han cyklade. Han är supernöjd med sin nya cykel 🤗
  Jag kan cykla kortare sträckor, och det gillar jag verkligen att göra. Det är sån frihetskänsla att susa fram, och då känner jag mig som en ”vanlig” människa ☺️
  Du vet när jag går, hänger ju inte riktigt min fot med så jag haltar ju lite, och går jag lite längre ja då är ju min rosa rullis med, så då är jag ju liksom inte ”vanlig”, så som jag var förr. Men när jag cyklar, ja då syns det ju inte att jag inte längre kan gå helt ”normalt” så då känner jag mig som alla andra ☺️
  Så mysig mors dag ni hade på båten, blir spännande att se sen vad de köpt till dig i present.
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 2. RoseMarie skriver: 12 maj, 2020

  Hej Maria! Så härligt att ni ska köpa cyklar. Det finns så många märken, så man måste verkligen prova sig fram vilken som blir bäst. Sedan är det färgen. Så härligt med träning ute och lilla Copper är med. Jag tränar hemma nu + promenader. Det går bra men visst saknar jag mitt gym och vännerna där. Så fin bild på Emma, så långt och tjockt hår hon har. Hundarna är så söta. Kapten Kamran visar verkligen musklerna. Så fin bild på dig och Kamran. Är det en ny klänning och glasögon? Så snyggt. Ha en fortsatt fin dag. Kram från din vän Rose-Marie.


 3. Dalkullanannanykvist skriver: 12 maj, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Ja klart man vill prova alla cyklar innan man bestämmer sig.. Man kan ju inte stå och låtsas cykla och titta in genom ett fönster hihi.. Jag har tyvärr ingen här.. Men kommer att köpa en när jag kan.. Har en riktigt gammal i Dalarna däremot.. Tror min mormor haft den.. En utan växlar och stora hjul.. Älskar den och känns nästan som man flyger fram på den 😂
  Jag kommer ihåg att jag lärde mig cykla, eller tog bort stödhjulen när vi hälsade på släktingar i Umeå.. Men låg väl mest i diken till en början 😂
  Så duktiga ni är att träna.. Kul att de lägger ut träningspass på insta.. Fint foto på Emma och vovvarna 💞Mysigt med mors dag på båten.. Spännande med present.. Skönt att Lupita är tbx.. Ha en fin vecka du med kraam AnnaN ❤️


 4. Jennie skriver: 12 maj, 2020

  Kul med cykel! Min dröm är att köpa en elcykel med låda fram. Har du sett en sådan? Det finns sittplats för barn och säkerhetsbälte. Kanske vore perfekt för Molly och Chopper att sitta i på er cyleltunda 😊 elcykel är smidigt, man får hjälp i uppförsbackar. Har man lite lass, tex barn med sig, så blir det inte lika jobbigt att köra runt på dem! Lycka till med cykel letandet 😊


 5. Nettan skriver: 12 maj, 2020

  Hej Fina Maria

  Vad synd att ni inte fick provköra cyklarna, men snart kanske ni får chansen igen. Så fina Vovvarna är P , Copper och Molly. Härligt med ett bad för dom
  Förstår att det är skönt att Lupita är åter hos er
  Jag var flex ledig igår, så skönt…Latade mej så
  Ha nu en fin vecka
  Kramisar Nettan


 6. Camilla Wikström skriver: 12 maj, 2020

  Hej fina Maria!

  Spännande med nya cyklar synd det var stängt men tycker not att ni ska prova lite olika när dom öppnar, ett tips är att man väljer däck för underlaget man tänkt cykla på också tex asfalt eller terräng då det krävs tjockare däck på det sista. Lycka till :).
  Själv har jag en man sitter rakt på med cykelkorg och det funkar till det jag cyklar.

  Härligt att Lupita fick komma tillbaka igen så skönt för er. Vovarna är så fina och söta.
  Kul med hemma träning själv så tar jag lång promenad på lunchen och på helgen blir det 1 mil. Har börjat på Paleo diet (stenåldersmat) och det funkar perkfekt för oss som är eller har varit i klimakteriet har gått ner 3 kg på 5 dagar.
  Härligt att ni är på båten så mycket och Kamran visar sina muskler 🙂 fin bild på er bägge. Hoppas det går bra att sätta plantorna på plats i dom ny snickrade lådorna som Rudy hjälper till med.
  Ha det fortsatt bra.

  Kramisar från din vän

  Camilla Wikström


 7. Anki skriver: 12 maj, 2020

  Halloj!
  Klart man måste prova sig fram så man får en cykel som passar. Annars kommer cykeln bara stå i garaget. Själv har jag ingen cykel och tänker inte skaffa heller. Är det några som är helt galna i den här stan så är det cyklister, dom cyklar precis var som helst och gärna ut framför bilar och framför fötterna på oss gångtrafikanter. Sällan att dom använder cykelbanorna, gärna trottoarerna. Jag går hellre.
  Fågelbajs på båten är inte kul. Det är ganska svårt att få bort också.
  Tränar gör jag på gymmet då det inte så många som är inomhus. Dom har pass utomhus och då är det många som hänger på. Bra att det finns på Insta också så kan fler få möjlighet att träna med inspiration.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki
  Kram Anki


 8. Malin skriver: 12 maj, 2020

  Hej Maria !
  Vad roligt med cykel !! Min första nya cykel var en ”minicykel” en gul . Jag fyller ju i december och fick den då och åhhh vad jag längtade att få cykla med den . Jag fyllde 9 år då. Självklar vill man testa cykel , blir ett senare projekt då.
  Mysigt att du hade en fin dag och det var så många fina bilder på dig och familjerna . Mycket kärlek .
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 9. Monica skriver: 12 maj, 2020

  Hej Maria!
  Kul med cykel. Det gäller att prova sig fram så man får rätt sort efter sina behov. Själv har jag en ”tantcykel” med korg fram. Min man däremot har tre cyklar. Ibland kör han i terräng.
  Igår var vi till veterinären med vovven. Han hade en knöl på tassen. Det visade sig vara en tumör troligen av lindrigt slag. Det blev operation så nu är det lite synd om honom. Lite bättre mår han dock idag.
  Ja det är lite pyssel med båt. Minns hur det var. Men det uppväger oftast det roliga i att ha båt.
  Tro det eller ej…nu snöar det ute!
  Kram Monica


 10. Malin Th skriver: 12 maj, 2020

  Hej Maria
  Helt rätt, gäller att provcykla och känna att den passar, det går inte att göra genom ett fönster. Vilka fina bilder Sara och Hanna lagt upp på sina insta till mors dag, så gulligt!
  Härligt att få planerat i trädgården! Vi har ju balkong så det blir lite i några krukor. Vi har fått kallare väder så det är för tidigt med sommarblommor.
  Jättebra med hemmaträning, det finns en tjej på tv varje vardag som kör träning, bra för de i karantän.
  Skulle vara så kul med bloggträff! Min dotter Linn är så sugen på att komma med, hon kunde inte senaste gången. När jag sa att du skrivit om bloggträff så sa hon att hon ville följa med, hon vill så gärna att du ska följa henne på instagram och då sa jag att det brukar du göra efter en bloggträff.
  Ha nu en fin tisdag.
  Kram Malin Th


 11. Sofia skriver: 12 maj, 2020

  Hej.. så klart man ska testacykel innan man köper.. min mamma har vunnit den cykel jag har.. den är kanon bra.. nyfiken på va du ska få utav dina barn.. synd att du inte har blogg träff nära Gbg. Ta kort efter ni har planterat.. kram


 12. Margareta skriver: 12 maj, 2020

  Halloj fina Maria 💖
  Du har verkligen ett hjärta av guld. Blir alldeles varm i själen av hur snäll och fin du är med Lupita.
  Klart man ska provcykla, som vi alltid gjort då vi köpt eller fått en ny cykel. Jag älskar att cykla, är en så härlig frihetskänsla att sväva fram där. Ja när man inte har motvind då. Cyklar varje dag i Sverige, när det inte är snö. Bra tänkt att du vill ha en cykel med kvalité och som du kan ha i många år.
  Inte så kul väder, men ni fick fejat och städat på båten.
  Kram Margareta 💖


 13. Lillemor Johansson skriver: 12 maj, 2020

  Hej Maria!
  Jag tycker det är jätteskönt att cykla och vi har bra cykelvägar, men jag vågar inte längre köra i full fart, är rädd att ramla. Gled iväg i grus förra året, ingen skada men nu tar jag det väldigt försiktigt.
  Inte lätt att köpa cykel om mam inte får testa den😀
  Det är så bra ide med träningsvidos o dyl hemma.
  Här spöregnar det och är dax att säga God Natt!
  Kram Lillemor


 14. Kristina F skriver: 13 maj, 2020

  En cykel är ju toppen, en härlig motionsform och dessutom så skönt att känna vinden i håret när man trampar. 😀
  Jag klarar bara av kortare rundor men bättre än inget.
  Bra att få bort fågelskit och annat äckligt från båten. Etsar ju sig fast så himla lätt.
  Igår hade jag en jättejobbig undersökning i flera ändar där dem konstaterade ännu mer fel.
  Så ledsamt att det aldrig får vara bra. Vet inte hur mycket man ska orka. 😔
  Kramiz Kristina F


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar