Annons

Happy Friday 🙃

God morgon på er allihop!

Ok då tänker vi på Kristina F och hoppas allt går bra idag med hennes operation.

Fick en liten hälsning från Nicholas idag och hans nyklippta hår. Det är hans flickvän Holly som har klippt honom eller ska vi säga rakat hans huvud. Jag tycker att han är så fin ändå. Han kommer att flytta in till Sara och Diego första juni och bo där i 2 månader. Sedan tillbaka till skolan för en sista termin.

Annons

Annons

Sedan slängde han in en liten throw back! Jag och Nicho är på väg till LA och han skulle börja andra året på college tror jag.

Jag fick detta meddelande av Emma imorse och hon var så glad för att hon fick 96% på sin finance final. Fantastiskt!

Här är Emmas nya floorplan av hennes lägenhet som hon ska flytta till i juli. Det är två våningar med ett loft. Hon har ett stort kök som leder in till matsal som sedan leder in till vardagsrum. Så alltså inga väggar mellan dessa rum. Nu ska vi dekorera men affärerna är stängda så jag har ingen aning hur vi ska få till det. Hon behöver matsalsbord och en ny soffa. Jag ska hjälpa henne att flytta in och hoppas att vi har hittat det mesta vi behöver tills dess. Spännande med en ny lägenhet, den är bara 1 år gammal.

Annons

Livet går vidare men oj vad det börjar bli tråkigt! Jag gjorde en körsbärs ansiktsmask imorse och det var körsbärsbitar i masken haha. Jag vet inte om jag blev så mycket fräschare.

Imorgon blir det workout i trädgården sedan långpromenad med hundarna. Efter det kommer jag att koppla av och köpa ett litet plagg online. En liten bonus som jag ger migsjälv haha.

Här har ni något ni kan visa era män. Om någon av dem kan parkera så här nära med två bilar så låt mig veta? Herre jisses hur kan man ta en sådan chans? Ska bli spännande att se hur han backar ut ur garaget imorgon.

Ammi jag har inte sett några harar hoppa omkring här men vi har gulliga kaniner med en liten vit rund bomullstuss i baken.

Kamrans garderob är inte så roligt han har skjortor överallt och skor men det är ordning och reda iallafall.

Annons

Kram till er alla och jag hoppas att det blir en bra helg och inte en massa covid-19 oro.

Maria

 

Dela på:

22 kommentarer till “Happy Friday 🙃”

 1. Karin Json skriver: 15 maj, 2020

  Hej o god morgon Maria!
  Önskar Kristina F lycka till med operationen.
  Blev själv opererad i måndag för njursten i båda njurarna.
  Så nu har jag katetrar från båda njurarna, lite jobbigt,
  som jag blir av med på tisdag.
  Tur att min man kan gå ut med hunden alla turerna,
  ja han har cancer o mår inte helt 100..
  så nu tillbringar jag tiden i soffan.
  Du skrev inte vad du tyckte om din sons nya frisyr 😀
  Kul med flytt till ny lägenhet o nya möbler.
  //kram..


 2. Nettan skriver: 15 maj, 2020

  Hej Fina Maria

  Vad skoj att Nicho flyttar till Sara o Diego, ville han ej bo hemma hos mamsen o papsen ? hihi
  Grattis till Emma, bra kämpat. Vad härligt med en ny lya och 2 våningar.
  Wow vilken snygg bild på Sara
  Hur har det gått med din knöl på rumpan ? Har läkaren tagit bort den ?

  Trevlig helg
  Kramisar Nettan
  Ja tänker på dej Kristina, allt kommer gå bra


 3. Anki skriver: 15 maj, 2020

  God morgon!
  Ha ha, ja han blev ordentligt korthårig Nicko 🙂 Det kommer ju växa ut igen, det vet man säkert.
  Oj vilket bra resultat på provet Emma hade. Skönt att ha det i ryggen inför nästa prov.
  Du är duktig på att sköta din hy med masker mm. Själv är jag urdålig på det. Borde kunna bättre tycker jag själv.
  Undrar om Kamran riktigt hade koll på var den andra bilen stod. Jag är inte så säker på det.
  Idag har vi jobbat hemma i nio veckor och vi kommer inte tillbaka till kontoret förrän efter sommaren. Nu är alla våra planerade resor inställda men det kommer nya tillfällen. Det är bara att hålla ut.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 4. Gunbritt skriver: 15 maj, 2020

  Hej Maria!
  Jisses så mycket jag missat de senaste dagarna. Har nu läst igenom dina inlägg och vill först gratulera Emma till den fina lägenheten.
  Skickar också en lycka till hälsning till Kristina F. Operationen kommer säkert gå bra.
  Vad parkeringen gäller skulle det vara roligt se hur han tar sig ur garaget. Jag skulle aldrig klara det utan att det blir någon repa.
  Din garderob är så härlig att se. Önskar jag hade en också men det är kanske på gång. Vi har lite funderingar i den vägen.
  Ja du den här veckan har verkligen varit emotionell. Har ju hjälpt mågens mamma att rensa och städa ur huset hon har ägt i 48 år. Det är nu sålt och ett ungt par har köpt det. Dessa är dessutom vänner med ett av mina barnbarn.
  Är så glad att jag har kunnat vara behjälplig och jag kan bara ana vad som går runt i hennes hjärna. 48 år i samma hus och dessutom en som gillar brahagrejor. Puh vilken pärs att behöva rensa och skiljas från många saker. Hon flyttar till ett mindre hus och kan absolut inte ta med sig allt.
  Detta fick mig att tänka på att min man och jag skulle verkligen behöva rensa också. Min man är en som gillar brahagrejor, något som jag tycker är så onödigt. Har man inte använt eller saknat en sak på 6 månader kan man lika gärna skänka/sälja eller kasta det.
  Du får ursäkta att det blev en lång kommentar men behövde skriva av mig.
  Önskar dig och din familj en härlig hel.
  Ta hand om varandra.
  Kram
  Gunbritt


 5. Malin skriver: 15 maj, 2020

  Hej Maria !
  Vad roligt för Emma och hennes lägenhet. Kommer bli jättefint !! Nya äventyr . Wow ja inte skulle jag parkera sådär nära och dessutom med era fina bilar. Kram Kristina . Ha en fin fredag Maria och Kamran. Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 6. Wenche skriver: 15 maj, 2020

  Hei Maria!
  Gratulerer til Emma med strålende karakter og ny leilighet 🌹 Det blir spennende å innrede, du må vise oss masse bilder når dere er ferdige!
  Jeg kjente ikke igjen Nicholas på bildet, men han ble superfin på håret 😊
  Da jeg kom hjem fra jobb i går, var min lille puddel blitt syk, hun kastet opp og hadde diare og smakte ikke mat hele dagen 😢 ringte dyrlegen og hun trodde det var en tarminfeksjon så vi skal dit i dag. Trasig når dyrene våre blir syke , de kan jo ikke fortelle oss hva som er galt 🤔😢 God bedring til Copper også 🥰
  Håper det går bra med operasjonen til Kristina F i dag, tenker på deg…
  Ønsker alle her inne på bloggen en fin helg, i Norge feirer vi nasjonaldagen på søndag 🇳🇴 Blir lite feiring i disse corona tider, men vi får kose oss hjemme.
  Klem ❤️


 7. Karin M skriver: 15 maj, 2020

  Hej Maria!
  Grattis till Emma, både till fint resultat och till nya lägenheten 🤗
  Är den i närheten där hon bor nu?
  Oj så olik sig Nicho var, men kan tänka mig det är skönt också med så kort hår 🤗
  Ahh han flyttar inte hem till er då i sommar 😊
  Vilken precisions parkering 😮
  Jag hade inte klarat det, jag ska visa P när han kommer hem från jobbet 😁
  Ja idag är vår fina vän Kristina F, extra mycket med i mina tankar 💞
  Trevlig helg till er alla 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 8. Camilla Wikström skriver: 15 maj, 2020

  Hej fina Maria!

  Vilken fin lägenhet för Emma kan tänka mig att hon blir glad och få fixa och möblera som man vill när affärerna väl öppnar och med din hjälp om tips och ideér så kanon 🙂
  Lite annorlunda att se Nicho i den frisyren men han klär i den.
  Att parkera så skulle jag aldrig våga göra och särskilt inte med så fina bilar som ni har. Min man skulle nog klara det men skulle nog undvika om det gick.
  Ha en skön och härlig helg.

  Kram från
  Camilla Wikström


 9. Angelica.B skriver: 15 maj, 2020

  Hej Maria! ❤️
  Happy friday! 😊
  Ber om ursäkt för min frånvaro. Det händer en del i livet just nu.
  Arbetar inom sjukvården och vi har inte många lugna stunder.
  I måndags fick jag 4 st ankungar som mamman ruvar fram själv.
  Som ett brev på posten kom en jätte foglossning och igår blev katten akut sjuk vilket resulterade i en avlivning 😢 baksidan av att vara djurägare. Fy sjutton säger jag! Det är så tomt utan henne. En natt med dålig sömn och det första jag reagera på i morse var att ingen snarkade i soffan!
  Men jag kommer tillbaka! 💪

  Håller tummarna för Kristina! 🙏

  Ingen dålig parkering om man säger så 😂 min sambo ställer sig aldrig så men ibland när man kommer ut från maxi med massa varor så har andra parkerat så nära mig🤦‍♀️
  Va duktig Emma är! Grattis till henne! 🙂 härligt när det går så bra!
  Lägenheten ser jättefin ut. Jag gillar öppen planlösning när det inte är så många väggar.
  I helgen är det jobb som står på menyn.

  Trevlig helg!

  Kram kram Angelica 🌸


 10. Kristina Andersson skriver: 15 maj, 2020

  Hej Maria ! Ja vi håller tummarna för Kristina F det kommer garanterat gå bra.
  Vad roligt för Emma att det gick så bra för henne Grattis… och lägenheten kommer bli jättefin när allt är klart.Min son har precis haft en videoföreläsning om neurologiska sjukdomar han pluggar så mycket just nu och det går jättebra.
  Jättefin bild på Sara hon är verkligen vacker och ser så himla snäll ut.Härligt för Nicho att få en ny frisyr han ser ut att trivas i den.Hoppas det går bra med bilarna.Din laxbowl såg så god ut ska visa ett recept på en som jag brukar göra och som är jättegod jag försöker äta så nyttigt som möjligt.Ha det så bra och önskar en fin helg till er alla./kram Kristina A


 11. Christina Fletcher skriver: 15 maj, 2020

  Hej Maria!
  Grattis till Emma – vad roligt att hon fick så bra poäng🌟! Och vilken fin lägenhet!
  Ja här går livet sin gilla gång. Ska åka och hälsa på mina gamla föräldrar på söndag och hjälpa dom. Har inhandlat visir och munskydd. Tråkigt att inte kunna umgås och kramas som man vill❤️. Men du har det ju ännu tuffare med din mamma i Sverige så jag ska inte klaga.
  Håller tummarna för Kristina F❤️
  Kram
  Christina


 12. Dalkullanannanykvist skriver: 16 maj, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Jag har tänkt på Kristina hela tiden, men så såg jag på insta tidigare att d gått bra och då blir man så glad ❤️ Stor kram Kristina ❤️
  Oj kände inte igen Nicho.. Men så fin han blev i håret.. Och stort Grattis till Emma för så bra poäng 🎉👍Så duktig hon är 😍 Så kul för henne att få flytta till nytt.. Kanske man kan beställa lite inredning på nätet? Fast kanske svårt.. Tråkigt att allt har stängt.. Så fint foto på Sara.. Idag har det varit fram och tillbaka väder här.. Regn och sen solsken hela tiden.. Jag såg en fin regnbåge iaf 🙂 Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 13. Kristina Andersson skriver: 16 maj, 2020

  Hej Maria och god morgon! En god kopp te med lite mandelmjölk kardemumma och honung är uppfriskande.Vad spelar det för roll vi har inget att oroa oss för det som är viktigast just nu är att bara vara och ta det lugnt….Varje morgon när jag vaknar så tänker jag vad underbart livet är trots alla bekymmer som finns….. ”det är lycka”Och den lyckan önskar jag er alla vem du än är och vad du en befinner dig i världen /kram Kristina A


 14. RoseMarie skriver: 16 maj, 2020

  Hej Maria! Tänkt på Kristina, såg nu på instagram att det gott bra. Så skönt. Stor kram till dig Kristina. Grattis till Emma för att hon fick så höga poäng och till bytet av lägenhet. Den ser så fin ut på planritningen. Kände knappt igen Nicho i den korta frisyren. Kul att han ska bo hos Sara och Diego i sommar. Din walk in closet är helt underbar. Vem skulle inte vilja ha en sådan…..ja. Jag har en men inte lika stor och inte riktigt med samma skåp eller belysning. Imorgon ska vi plantera rabarber och så grönsaker i trädgården. Ska bli så kul och gott att få skörda eget sedan. Önskar dig en fin kväll. Kram från din vän Rose-Marie.


 15. Erika skriver: 16 maj, 2020

  Wow bra jobbat Emma! Och Nicho var riktigt snygg i den frisyren. Klart han vill bo hos dem över sommaren, vilket äventyr!
  Ha en fin helg, här är det hård blåst och det haglar men snart blommar det i naturen!


 16. . Karin Lagergren skriver: 16 maj, 2020

  Hej Maria!
  Grattis till Emma för bra poäng och till den nya lägenheten. Kände inte igen Nicho med sin nya frisyr. Jag hade aldrig vågat parkera på detta viset och om så skulle Tony bli skogstokig. Såg på Instagram att Kristinas operation hade gått bra. Här hemma skiner solen för tillfället men det är kallt i luften och ibland kommer det lite snö. I dag ska jag börja dagen med en morgonpromenad sedan blir det att måla lite. Ha det gött!
  Många kramar Karin Lagergren ❤️


 17. Monica skriver: 16 maj, 2020

  Hej Maria!
  Vad kul för Emma både med provet och lägenheten.
  Idag är det fint men kyligt fortfarande. Jag är hemma med vovven. Vill inte lämna honom om det inte behövs för då blir det tratt på. Inte kul…
  Nästa vecka ska jag i alla fall köpa mer plantjord och växter till trädgården. Det blev ju så kallt igen så man kom av sig lite. Det vänder nog snart förhoppningsvis.
  Igår träffade vi några vänner ute en kort stund. Alla har det likadant och längtar efter att man kan ses som vanligt igen.
  Kram Monica


 18. Kristina F skriver: 16 maj, 2020

  Tack för alla varma fina hälsningar på olika kanaler ! 💕
  Det värmer verkligen och gav mig styrka.
  Operationen gick bra och jag är på benen, nu får jag vänta ca 5 veckor på provsvaret huruvida det är skarpt läge eller ej. Blir en lugn helg då jag ordinerades vila.
  Skrämmande ändå, det fanns 4 operationssalar , 1 enbart för Covid patienter.
  Igår var det bara 2 öppna och i en av dem var jag.
  Jaja, nog om det . Nu får jag blicka framåt o se vad framtiden visar och sen vänta på operation nummer 2 .

  Oj så nära Kamran parkerat. 😄Han grejar de såklart galant att ta sig ut.
  Så står alltid vår husvagn parkerad vintertid. Alltid beundrat mannen som kör in alla hundra ekipage och alla står lika tätt. Jag hade inte vågat.

  Vilken fin bild på Nicho, klart han dka skoja till det lite med morsan. 😄


  1. Karin M skriver: 16 maj, 2020

   ❤️❤️❤️


 19. Kristina Andersson skriver: 16 maj, 2020

  Hej igen Maria ! Skickade en kommentar igår men den försvann så jag skickar en ny.Va skönt att operationen gick bra för Kristina F vila och lugn och ro är det det som är viktigt efter en operation. Grattis till Emma för sina resultat och sin nya lägenhet blir säkert jättefint när allt är klart.Sara är verkligen vacker och hon ser så snäll ut.Fin frisyr Nicholas fått av sin flickvän.Hoppas det gick bra med bilarna.Här har vädret varit helt upp och nervänt det började hagla nåt alldeles förskräckligt idag men det blir nog bättre snart.Ha det så bra/kram Kristina A


 20. Margareta skriver: 16 maj, 2020

  Halloj
  Tänker på er och hoppas ni har en fin lördag kväll och håller er friska.
  Det var verkligen duktigt gjort av Emma att lyckas så bra, waow vilken tjej. Grattis till henne med för den jättefina lägenheten. Hoppas hon vill visa hur det blev när hon flyttat in och fått till det.
  Nicho blev fin så med kort hår. Jättefin kille.
  Hur gick det för Kamran att backa ut ur garaget. Jösses det blev trångt.
  Kram Margareta 💖


 21. Sofia skriver: 16 maj, 2020

  Hej.. vilken fin lägenhet din dotter ska flytta till. Hoppas att du haft en bra dag.. Jag hade jätte bra födelsedag.. kram


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar