Annons

Slut på det roliga!

Hej och hallå!

Ok nu är helgen slut för oss här i USA och imorgon är det dags för många människor att sätta sig framför sina datorer igen och jobba hemifrån. Jag kan ju verkligen förstå vilken härlig känsla det måste ha varit att få komma ut denna helg och andas frisk luft.
Det var ganska många ställen som öppnade denna helg, många restauranger och butiker. Jag är osäker och kommer nog att vänta några veckor till innan jag börjar med mina butikbesök.

Annons

Corona, Covid-19 är fortfarande runt oss!

Annons

Alla samlade hemma hos Hanna och Rudy i lördags för en väldigt annorlunda middag. De blev bjudna på färsk fisk bakad i bananblad med kokosnöt ris. Det ska ha varit en superb middag. De spelade charader och hade kul.

Kamran tog med våra nya pool leksaker och vi blåste upp dom och slängde dom bakom båten. Blev mycket populärt!

 

Annons

Det var verkligen en varm härlig sommardag när de flesta bekymren var som helt bortblåsta. Vi grillade och tog strandpromenader.

Kamran och jag får tillfälle att krama om varandra.

Annons

Nicholas och Holly ser så avkopplade ut och är glad att sommarlovet är äntligen här.

Vi grillade sliders och det var så himla gott. Emma och Michael var också med på båten fast de inte syns på bild. Emma är ingen linslus som vi andra är 🙄

Sara, Diego och Rudy tog sig ett dopp i havet. De sa att det var ganska kallt. Detta är ju Pacific Ocean och den är oftast alltid kallt. Ni har Emerald Bay i bakgrunden.

Annons

Inget bra ljus på detta foto jag tror att jag tog det mot solen. Det var massor av båtar som guppade omkring. Alla spelade musik och badade och hade kul.

Min blogg strular lite med foton och text så jag ska se om min bloggportal kan fixa det. Ha det bra och vi hörs imorgon.
Kram Maria

Dela på:

12 kommentarer till “Slut på det roliga!”

 1. Camilla Wikström skriver: 26 maj, 2020

  Hej Maria!

  Vilka härliga bilder och det syns verkligen att ni har kul och trevligt. Känner igen miljön då vi åkte båt där när vi var över vilket vi kommer göra igen när det öppnas upp och vi får resa igen.
  Härligt med middagar precis som Hanna och Rudy fixat.
  Uppblåsbara pool leksaker är kul särskilt när man får åka efter båten eller bara sitta och chilla, strand promenaden ser mysig ut. Ja det är mycket jag saknar från USA och Californien.
  I Sthlm är resturangerna öppna men dom får inspketioner med jämna mellanrum då dom inte håller avstånd på borden, men folk verkar inte bry sig då det som oftast ändå är mycket folk som vilken solig dag som helst.

  Ha en härlig dag

  Kram från
  Camilla Wikström


 2. Karin M skriver: 26 maj, 2020

  Hej Maria!
  Du gör helt rätt tycker jag som fortsätter vara försiktigt med att besöka butiker, viruset finns ju trots allt fortfarande kvar 😔
  Vilken härlig helg ni har haft med nära och kära, så mycket glädje och kärlek 🤗 Så härliga foton du visar, jag älskar, och saknar havet 😊
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 3. Kristina F skriver: 26 maj, 2020

  Ja bättre att ta det säkra före det osäkra som man säger.
  Även om det är svårt för en av de största riskerna finns nog i mataffären där det cirkulerar så mycket folk hela tiden.
  Vilka underbara kort som visar på så mycket glädje och kärlek i er familj.
  Härligt att ni har båten och havet, blir en bra tillflyktsort i dessa tider.
  Solen skiner här och jag och hundarna har fått en härlig morgonpromenad.
  Kanske kan jag sitta ute och bara njuta av alla underbara dofter.
  Mellan hägg och syren luktar det ju galet gott utomhus.
  Kramiz Kristina F


 4. Gunbritt skriver: 26 maj, 2020

  Hej Maria!
  Vilka härliga bilder. Syns verkligen att ni njuter för fulla muggar.
  Förstår att du är försiktig när det gäller shopping. Bara för att restriktionerna blivit bättre/lättare bör vi nog vara försiktiga ett bra tag till.
  Här hemma behöver vi inte gå med munskydd eller så. Jag är försiktig när jag handlar och jag kommer hädanefter ta med mig handsprit. Vill gärna sprita kundvagnen för det är inget som affärerna gör tyvärr.
  Solen skiner här och det är redan 14 +, så härligt. Funderar om jag ska ta och putsa fönstren. Gruvar mig alltid varje gång då jag har gamla fönster som går utåt så jag får hänga som en apa. Nu har jag skaffat mig förlängning till min Kärscher fönstertvätt så tror det kommer bli lättare.
  Ha det så gott och vara rädda om varandra.
  Kram
  Gunbritt


 5. Kajsa skriver: 26 maj, 2020

  Ni är för underbara! Gillar verkligen er.
  Här blir det fler å fler fall i min lilla stad i Värmland och man får ju hålla sig hemma och begränsa umgänget. Jag storhandlar inte utan beställer upphämtning på ica. Skanjag handla är det snabbt in å snabbt ut.
  Jobbar på sjukhuset så oron finns med hela tiden.. värst är material bristen.
  Idag kommer värmen men hoppas folk fattar att coronan inte försvinner bara för att det är varmt å sol.


 6. Anki skriver: 26 maj, 2020

  Halloj!
  Vilka härliga bilder. Skönt att komma ut på havet och få andas frisk luft.
  Bada? Är inte det litet väl kallt? Brrr. Inget för mig.
  Här skiner solen men det är fortfarande lite kallt på nätterna. Men det blir sakta varmare och det är skönt.
  Jag märker att fler och fler är ute och rör på sig. Ganska många på mornarna när jag tar min promenad innan jag sätter mig framför datorn. Det verkar som om fler och fler har tröttnat på att vara inne nu när det har blivit varmare ute. Dock tycker jag att dom flesta håller avstånd fortfarande och det är bra. Vi är inte klara med det här viruset än även om kurvorna börjar gå ner sakta men säkert.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 7. Nettan skriver: 26 maj, 2020

  Hej Fina Maria

  Vilka fina bilder och jag ser att ni har haft det mycket bra. Va inte alla 3 vovvarna med?
  Kramisar Nettan


 8. Monica skriver: 26 maj, 2020

  Hej Maria!
  Vad skönt ni har haft det. Alltid härligt att vara vid havet…
  Det är nog rätt att vara lite försiktig ett tag till. Jag undviker mycket affärsbesök. Min man får gå men det får heller inte bli för ofta. Han kan ju dra hem smitta till mig. Jag vet dock att han är försiktig.
  Idag har vi en varm dag igen. Det är bara att njuta. Igår planterade jag sparris. Har aldrig haft det. Ska bli intressant att se om det funkar.
  Kram Monica


 9. Pettersson skriver: 26 maj, 2020

  Holly är det Nicholas tjej?

  Kommer jag ihåg rätt att inte kom alla från Hollywood som var med i ”Svenska Hollywood fruarna”?
  Var någonstans bor ni Maria?


 10. Sofia skriver: 26 maj, 2020

  Hej ser mysigt ut med familjen.. kram


 11. Margareta skriver: 26 maj, 2020

  Halloj på er
  Vilken helmysig dag ni hade i båten. Härligt väder och era gulliga barn omkring. God grillad mat. Ni är en så fin familj så jag blir glad bara av att se er. Det var ett härligt firande ni hade av långhelgen, som det ska vara.
  Vad festligt med fisk i banan blad. Bra serveringside.
  Du och Kamran är så fina ihop. Vad härligt brun du blivit.
  Här rullar dagarna på. Vågade mig på att träffa bästisen Lisbeth i helgen som bjöd på jättegod mat. Vi höll avstånd och skötte oss som man ska.
  Kram Margareta 💖


 12. Dalkullanannanykvist skriver: 27 maj, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Vilken toppen dag 😍Jag har sett många fina foton på insta ifrån eran dag 🌞
  Tycker det är läskigt att de öppnar affärer mm nu på olika ställen.. Tycker det är för tidigt.. Jag fortsätter också vara försiktig.. Vet inte hur folk vågar vara i stora folkgrupper nu, tex uteserveringar ☹️
  Här är det rätt mkt folk ute nu, det har ju varit lite soliga dagar..Men håller avstånd när promenerar.. Har idag fixat lite i köket.. Fortsätter imorgon hoppas jag 😘 Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar