Annons

Pedikyr!

Hej och hallå!

Tänk att idag efter att barnen lämnat sitt gamla bo så stack jag till matbutiken för att fylla på mitt kylskåp och bar för att sedan hämta och lämna ny kemtvätt. Just när jag skulle hoppa in i min bil så ser jag att en nagelsalong har öppnat. Jag tittade in och såg två människor i vardera hörn av salongen. Kan man kanske komma in på en pedikyr sa jag. Till min dröm så sa hon kom tillbaka om en timme. Jag som går och gör pedikyr en gång i veckan och har nu inte gjort det på 2 månader blev så glad. Jag for hem och tog fram fotfilen och började fila på hälarna. Efter det på med lite fotkräm för att få in lite mjukhet. Jag tog med mig min nya bok som jag fick ärva efter både Hanna och Sara och den ska vara jättebra.

Annons

Annons

Här är boken som jag nu har börjat läsa. Kan ni försöka lista ut vad den kan heta på svenska jag har försökt att leta efter någon översättning men inte lyckats. Jag har läst några kapitel och den verkar vara kanonbra!

 

Annons

Det var så kul att se alla mina barn fylla upp deras bilar med vatten, matrester av allt gott vi har ätit denna helg. Ja de tog några vinflaskor också. Holly är Nicholas flickvän och de har varit tillsammans från och till mest till såklart i 3 år. Nicholas är 21 år och vi låter Holly sova över i Nicholas rum. Kamran och jag som var så hårda med Sara, Hanna och Emma (remember out open door policy)
Om ni kollar in på Nichos fina bil så ser ni att någon människa har dragit sina nycklar på båda sidorna av bilen av ilska.

Idag när jag kom hem så satt jag mig ner och kollade lite på nyheterna innan jag började att blogga. Önskar att jag inte hade gjort det för jag fattar inte hur folk beter sig i kristider 🤨

Nu till något festligt en liten titt in i Saras lägenhet. Vad har jag egentligen lärt mina barn?

Annons

(Marias blogg funkar inte efter detta foto så hon får fortsätta bloggen imorgon och hoppas den funkar då!! / Anna Assistent)

 

Dela på:

14 kommentarer till “Pedikyr!”

 1. Malin Th skriver: 27 maj, 2020

  Hej Maria
  Hoppas du fick en skön pedikyr! Vad roligt att du filade lite själv, förstår dig precis.
  Boken heter nog bakom stängda dörrar, berätta sen vad du tyckte.
  Jag och Måns var ute och åt igår, vi satt på säkert avstånd från andra. Jag åt en supergod pizza med gorgonzola och vitlök, ett glas rött till det.
  Himla människor som repat Nichos bil, vad är det för fel på sådana människor, är det avundsjuka?
  Ha en bra onsdag, happy humpday!
  Kram Malin Th


 2. Ingegerd Persson skriver: 27 maj, 2020

  Hej Maria! Du skrev att Du har börjat att läsa boken Behind closed doors med B.A. Paris den heter Bakom stängda dörrar med samma författare. Jag sökte på nätet och fann den på svenska. Den verkar vara en bra och spännande bok. Jag funderar på att beställa den. Tack för tipset. Har en fortsatt trevlig Dag och Vecka. Kram Ingegerd


 3. Anki skriver: 27 maj, 2020

  Halloj!
  Va skönt med pedikyr. Jag ska boka medicinsk fotvård, var alldeles för länge sedan jag gjorde det.
  Boken heter ”Bakom stängda dörrar” som fler har skrivit. Det finns flera böcker på svenska av samma författare, har dock inte läst någon själv, än.
  Tänk att folk ska vara så elaka som att rispa på bilar. Dom gillar förmodligen inte det bilmärket som Nicho har. Jag har fått mina bildäck knivskurna en gång och det berodde på det bilmärket jag har, avundsjuka.
  Nu ska jag till tandläkaren, bara årlig undersökning. Hoppas han inte hittar något.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 4. Karin M skriver: 27 maj, 2020

  Hej Maria!
  Kan tänka mig huset blev tomt när alla åkte hem, förstår också att det behövdes fyllas på i skåpen 🤗
  Fy så tråkigt med Nichos bil, säkert någon avundsjuk en som har gjort det, så himla onödigt 🤬
  Åhh så härligt att gå på salong och fixa till händerna och fötterna, jag tycker det var bra av dem att inte ta emot fler åt gången 👍🏼
  Jag saknar att ha fina naglar, den jag går till har salongen hemma och så är hon mammaledig också, så det dröjer nog tills jag kan gå dit igen.
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 5. Gunbritt skriver: 27 maj, 2020

  Hej Maria!
  Kan tänka mig att det blev tyst och tomt i huset när barnen åkt. Förstår att skåpen behövde fyllas på om de tog med sig resterna. 🙂
  Så elakt att rista på Nichos bil. Förmodligen av avundsjuka och det är så tråkigt.
  Så härligt med lite pedikyr. Skulle behöva det jag också men det får vänta ett tag.
  Ha det så gott nu och var rädda om varandra.
  Kram
  Gunbritt


 6. Ammi Uppsala skriver: 27 maj, 2020

  Hej,
  den boken lät verkligen spännande, verkar finnas lite överallt att köpa på svenska.
  Tack för boktipset! Själv läser jag Roger Moores memoarer för tillfället. Ha en bra dag!


 7. Monica skriver: 27 maj, 2020

  Hej Maria!
  Så skönt att få sina fötter ompysslade. Just nu längtar jag efter både massage och fotvård.
  Synd på Nicholas bil. Så väldigt onödigt. Vi blev också tillsammans med några andra bilägare drabbade av att någon repade bilar. Denna någon blev faktiskt gripen.
  Ikväll ska vi träffas de som är med i vår kör. Vi ska ses ute på ett lämpligt ställe. Det ska bli så kul.
  Roligt att du hittat en bra bok. Har en på gång som jag faktiskt läst förut. Det finns böcker som man kan läsa om…
  Ha det bra! Kram Monica


 8. Kristina Andersson skriver: 27 maj, 2020

  Hej Maria ! Boken kan översättas på två sätt på svenska ”bakom stängda dörrar”
  eller” bakom lyckta dörrar” Tråkigt med Nicholas bil denna ständiga avundsjuka så hände med min mans bil när han var inne och handlade på City gross förra året så onödigt.Håller med dig jag fattar inte heller hur människor beter sig runt om i världen just nu.Tror tyvärr att egoism tar överhand istället för empati , försiktighet ,förnuft och medmänsklighet.Jag har fått sagt till människor att hålla avstånd flera gånger på affärer då de inte tagit hänsyn till äldre.Vid ett tillfälle fick jag springa efter en gammal man som glömt sina varor tack o lov har jag alltid skyddshandskar med mig.Han blev så glad när jag gav honom kassen med matvarorna.Han tittade på mig med så tacksam blick och jag sa man måste hjälpas åt i dessa tider.Ha det så bra och ta hand om er/kram Kristina


 9. ingmarie skriver: 27 maj, 2020

  Ja! Boken finns på svenska och heter som någon ovan nämnde Bakom Stängda Dörrar. En superspännande bok- tror jag sträckläste den. En sak kan jag avslöja: En kvinnas list rår ingen man på! Härligt med pedikyr och när man får skicka godsaker med barnen. Njut av livet alla och var tacksamma att vi just lever.


 10. Dalkullanannanykvist skriver: 27 maj, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Så skönt att äntligen kunna fixa fötterna.. Allt blir ju så annorlunda när allt är stängt.. Men kul att du hittade en salong som har öppet..
  Nice att hittat en bra bok.. Jag läser också men nu var det några dagar sen.. Tiden räcker inte alltid till ☹️
  Men så tråkigt med Nichos bil.. Så elakt 😡 Finns det inte kameror på skolans område? Så man kan få fast den eller de som gjorde det.. Fy..
  Ja fy det är svårt att förstå hur människor tänker i kris.. Så tråkigt att bloggen krånglar.. Hoppas det går bättre imorgon.. Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 11. Margareta skriver: 27 maj, 2020

  Hej då har du fina tassar nu då, så härligt att bli omskött så och sitta och koppla av, ja särskilt i sällskap av en bra bok.
  Blev säkert tomt och tyst hemma hos er när barnen åkt. Vad glada de skulle vara att få med sig lite gott.
  Alltid finns det folk som är avundsjuka och bär sig illa åt. Synd på Nichos fina bil.
  Ska kolla in boktipset, tack så mycket.
  Kram Margareta 💖


 12. Kristina F skriver: 27 maj, 2020

  Det är sån härlig lyx att få händena ompysslade. Jag var och fixade mina naglar idag, äntligen !
  Jag var helt ensam inne på salongen och med plexiglas emellan oss så satt vi där och konverserade .
  Det där ser inte kul ut på Nichos bil, man blir så besviken. Så himla onödigt . Fattar inte att folk kan bete sig så !
  Oj vad händer med din blogg, inte kul när det strular !
  Idag har det varit en både rolig och ledsam dag.
  Ibland väger inte det skojiga upp det tunga men man gör så gott man kan ändå.
  Vår nya bil får vi i veckan. Längtar så ! Denna gång blir det en Volvo V 90.
  Fälgarna är så snygga ! Gillar såna detaljer.
  Kramiz Kristina F


  1. Maria Montazami skriver: 28 maj, 2020

   Fasiken vd kul med en ny bil! Grattis 🥳 Kamran har också beställt en ny bil det är en Range Rover som är utav den gamla looken. Ja du får se snart på bloggen. Fälgar är viktigt jag håller med.


 13. Kristina Andersson skriver: 27 maj, 2020

  Hej igen Maria! En rättelse Bakom stängda dörrar finns översatt på svenska på Adlibris bokhandel jag blandade ihop den med Bakom lyckta dörrar av Caitlin Crews som jag brukar läsa.Tack för tipset om boken du läser ska köpa den.


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar