Annons

Ok nu har vi nytt system!

Hej och hallå till er alla!

Anna och Ellie var här idag för att hjälpa mig installera mitt nya lösenord till min bloggportal. Allt gick bra och nu hoppas jag att vi är tillbaka som vanligt. Alla ni som funderar på att köpa boken som jag läser så säger jag bara ”köp den”!!!!!

Annons

Lilla Ellie hoppade upp i vår säng medans mamma satt vid datorn och fixade små problem. Hela vårt data system var på svenska och det har drivit Kamran vansinnig. Nu är allt tillbaka till engelska som tur är.

Annons

Vi var även ute i min lilla ört trädgård och vi plockade en liten röd jordgubbe. Jag fick äta upp den därför Ellie var lite osäker. Ni kan inte ana vad lång hon är. Hon kommer att bli så ståtlig när hon växer upp och jag hoppas att hon kommer att älska det. När man är ung så kan man ju ibland bli lite osäker.

 

Efter att Anna och Ellie sagt hejdå kommer Hanna och Rudy för att avsluta ett photoshoot jobb här i trädgården. De har ju startat Birdhouse Production som är deras eget företag. Hanna och Rudy har fått några jobb och dom har så roligt tillsammans. Titta vad gulligt när Rudy hjälper Hanna med att stänga hennes blixtlås. De gjorde ett jobb där Hanna gjorde 40 olika looks med kläder från företaget. Tänk vad jobbigt att göra 40 olika looks med 40 olika kläder. Man måste tänka på hår, smink, bakgrund, ljuset osv osv.

 

Annons

Jättestora pioner som står i min vas från Moments by MM.

Jag är så glad att Nicho har hjälpt mig att återställa min Apple Watch. We are back to normal och nu kan jag kolla allt från min Apple Watch ifall mobilen inte är tillgänglig. Jag har ju mitt Hermes armband.

Jag tror att jag avslutar här för ikväll. Jag ville så gärna visa er vad fint Sara har i sin lägenhet i Venice Beach. Ja inte bara fint utan organiserat.

Imorgon klockan 08.00 blir det photoshoot här hemma för ett svenskt företag. Det är Saras och Hannas jobb och dom är så himla peppad. Det kommer att bli så coolt och jag låter er veta senare vad dom pysslar med.

Ok nu till vårt nya system. När ni frågar mig en fråga på bloggen så har jag nu lärt mig efter 10 år att det kanske är bättre om jag ger er ett svar direkt istället för att gå igenom alla svar och ge dom i mitt blogginlägg. Hoppas att detta funkar med er alla. Jag svarade dig idag Kristina F fick du någon slags notis? Låt mig veta är du schysst 🤓

Annons

Kram till er alla Maria

Dela på:

22 kommentarer till “Ok nu har vi nytt system!”

 1. Nettan skriver: 28 maj, 2020

  Hej Fina Maria

  Vilken fin bild på dej och Ellie, helt underbar. Ja då hade Hanna o Rudy lite jobb kan man säga, puuhhh. Lycka till Sara o Hanna med photoshoot, det fixar de galant. Jag ser inga bilder från Sara lägenhet, eller menar du att de kommer i nästa inlägg kanske

  Ha en fin torsdag
  Kramisar Nettan


 2. Ammi Uppsala skriver: 28 maj, 2020

  Hej,
  skönt att bloggen fungerar igen! Ni ser ut att ha fint väder. Vi ska också få fint väder de kommande dagarna. Jag är så glad, jag sjunger ju i kör och vi har ju inte kunnat träffas och sjunga utan vi har använt Zoom, men det har inte varit så kul, vi har inte hört varandra utan bara vår körledare, men idag ska vi träffas! Utomhus och med 2 meters avstånd, det ska verkligen bli kul!
  Ha en bra dag!


 3. Camilla Wikström skriver: 28 maj, 2020

  Hej Maria!

  Vilken fin bild på Ellie i din säng men även på er två hon är så söt.
  Önskar lycka till för Hanna och Rudy och deras jobb spännande.
  Även ett lycka till för Hanna och Sara med sin photoshoot dom är ju så duktiga.
  Här har vi soligt och fint och ska vara det över helgen så då ska vi ut med båten en sväng som vi har på vårt ställe i Trosa.

  Ha en bra dag
  Kram från
  Camilla Wikström


 4. Anki skriver: 28 maj, 2020

  God morgon!
  Hon är så himla söt lilla Ellie 🙂 Klart man är lite skeptisk innan man vet vad en jordgubbe är och att den smakar så gott. Men det kommer, rätt var det är så är den i munnen.
  Jösses vilket jobb Hanna och Rudy har, många klädbyten med tillbehör. Men det går säkert väldigt bra eftersom dom tycker det är kul. Annars skulle dom väl inte hålla på 😉
  Ska bli spännande att få veta vad Hanna och Sara kommer göra för photoshoot.
  Tänk idag har jag jobbat hemma i elva veckor. Tiden har gått väldigt fort trots allt och jag tror att årstiden har gjort att det har gått lättare. Vi går ju mot ljusare och varmare tider. Vi kommer inte att gå tillbaka till arbetsplatsen förrän efter semestrarna.
  Läser om en som sjunger i kör och som ska sjunga ute idag. Jag dansar linedance och det gör vi numera ute. Det är så härligt och vi är också noga med avståndet.
  Nu är det dags för förmiddagskaffe på balkongen.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


  1. Maria Montazami skriver: 28 maj, 2020

   Kul med linedancing, SHF och jag fick ju prova på det i sista säsongen och det var väldigt roligt må jag säga. Det var Monica som skulle sjunga i kör, sjunger man ute får man nog ta i lite extra.


 5. Karin M skriver: 28 maj, 2020

  Hej Maria!
  Ellie är ju så otroligt söt 🥰
  Skönt att ni fick ordning både på bloggen och på datasystemet.
  Jag förstår om det är lättare för dig att skriva svaren direkt vid kommentaren, men det har varit roligt att läsa svaren till oss direkt i din blogg också 🤗
  Hanna och Sara är så duktiga och verkar jobba så hårt, jätteskoj att Hanna och Rudy har ett eget bolag ihop, håller mina tummar att det går bra för dem.
  Hur går det för Sara och Diego att hitta ett boende närmare er?
  Emmas nya boende, är det i närheten av där hon bor nu?
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


  1. Maria Montazami skriver: 28 maj, 2020

   Tjenix Karin
   Sara och Diego ska börja leta efter ett boende här i närheten i början av augusti. Emma ska flytta i början av juli till en ny lägenhet som ligger lite närmare hennes college. Lägenheten är också lite större vilket är bra. 🦋


 6. Sofia skriver: 28 maj, 2020

  Hej.. Vad mysiga bilder. Vad brun och fin du är.. det är skönt väder här med nästa vecka står det att ska bli gö varmt å skönt.. Hur blev pajen du gjorde i helgen.. kram


  1. Maria Montazami skriver: 28 maj, 2020

   Pajen blev kanon men jag hade lite för mycket rabarber och jordgubbar så det fick inte plats med så mycket smuldeg på toppen fast jag gjorde dubbelsats. Blev lite mer som inkokt rabarberkräm /jordgubbar 😬 så jag tog ingen bild haha fnys!


 7. Gunbritt skriver: 28 maj, 2020

  Hej Maria!
  Så skönt att ni fick ordning på din blogg. Det är ju inget vi vill missa att följa dig.
  Vilken underbar bild på dig och lilla Ellie.
  Fotoshoot med 40 olika kläder måste vara ganska jobbigt och som du säger ska ju även frisyr och makeup passa. Tur jag inte behöver tänka på det nu när jag är pensionär. 🙂
  Ha det gott och var rädda om varandra.
  Kram
  Gunbritt


 8. Kristina F skriver: 28 maj, 2020

  Jajamen visst fick jag din notis ! 😀
  Härligt att du är på banan igen och allt är som vanligt.
  Lilla Ellie är jättesöt.
  Jag önskar alla som växer upp bra självförtroende.
  Det är allt för många både barn och vuxna som har det jobbigt med just det. Vilka vackra pioner du har !
  Kramiz Kristina F


  1. Kristina F skriver: 28 maj, 2020

   Nu har jag beställt boken ! Ska bli spännande att läsa den.
   Kramiz Kristina F


   1. Maria Montazami skriver: 28 maj, 2020

    Ja nu hoppas jag att den är bra. Jag har bara läst något kapitel men jag har hört att den är spännande.


 9. Kristina Andersson skriver: 28 maj, 2020

  Hej Maria ! Vad bra att din blogg fungerar igen tur att Anna är så teknisk.Ellie är så himla söt jättefin bild på er två.Vilka duktiga döttrar du har det kommer gå bra för dom önskar även lycka till för Hannas och Rudys företag.Läste en intressant
  artikel om superblomning i Diamond valley lake i södra Kalifornien har du hört talas om det?Ha det så bra och ta hand om er/kram Kristina


  1. Maria Montazami skriver: 28 maj, 2020

   Nej jag har inte hört om superblomning eller förresten det har jag tror jag. Det händer varje år och massor av människor åker dit för att titta. Själv har jag aldrig varit där men det ska vara helt fantastiskt.


 10. Monica skriver: 28 maj, 2020

  Hej Maria!
  Va bra att allt ska fungera med din blogg igen.
  Vilken underbar bild på dig och Ellie.
  Pionerna var så vackra. Har själv olika pioner i trädgården och just nu är de ganska små. Det dröjer nog ett tag innan de bli stora.
  Igår träffades vår kör ute. Vi satt ute och njöt av att bara se varandra. Vi hade lite fika med och så sjöng vi lite faktiskt. Lite underligt att sjunga när man sitter så långt ifrån varandra bara.
  Idag fyller ett barnbarn år. Synd man inte kan vara där…
  Nu ska jag gå ut och rensa lite ogräs i trädgården. Det är bra väder för utejobb idag.
  Förresten ska nog köpa ”din” bok. Den verkar spännande.
  Kram Monica


 11. Tina skriver: 28 maj, 2020

  Du är såååå fin i håret, ser ut som en helt ny tjej – riktigt snyggt och fräscht :-D!


 12. Dalkullanannanykvist skriver: 28 maj, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Jag hoppas nu att bloggen ska funka 🌞
  Lilla Ellie är så söt och fin.. Så söt hon är när hon lagt sig i eran säng..
  Jag upplevde det lite jobbigt i en period när jag var yngre att vara lång.. Men det var mest i början när man själv växte så det knakade och de flesta andra var korta.. Men nu är det inget jag tänker på.. Alla är fina ❤️
  Wow vilket jobb Hanna och Rudy gör med sitt företag.. Så duktiga.. Lycka till Hanna och Sara på erat photo shoot.. Ja det blir toppen att du svarar direkt efter våra kommentarer 😍 Fin bild på dig och Ellie 🌺 Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ❤️


 13. Pettersson skriver: 28 maj, 2020

  Hej Maria!
  Då får du en fråga av mig:
  Svenska Hollywood fruarna. Det var många som inte bodde där (om jag inte minns fel). Vad heter det där du bor?


  1. Maria Montazami skriver: 28 maj, 2020

   Hej!
   Alla fruarna bor i LA området. Jag är den enda som bor i södra Kalifornien även kallad SO CAL. Min stad heter Laguna Niguel och den ligger ganska precis mitt emellan LA och San Diego. Så ca 1 1/2 från LA.


 14. Margareta skriver: 28 maj, 2020

  Hej på er over there
  Skönt att du fått igång bloggen, hoppas allt funkar som det ska. Finns inget värre än teknik som krånglar.
  Vad Ellie växer och blir stor, kan inte säga lilla Ellie längre. Hon är så himla söt och ser alltid så glad och nöjd ut.
  Hanna är verkligen super duktig, 40 ombyten. Vilken energi och vad proffsig hon är. Ja och så kommer Sara imorgon för plåtning. Blir ju med fin bakgrund.
  Bra att det är omställt till engelska nu då så Kamran kan hjälpa dig med tekniken om den krånglar.
  Nu är det snart helg igen då, härligt. Var rädd om er.
  Kram Margareta 💖


 15. Margareta skriver: 28 maj, 2020

  PS
  Glömde nämna dina fina pioner, de är en av mina favorit blommor. Du har dem i din fina vas. Mina föräldrar hade pioner i sin stuga som var så fina.
  Kram Margareta 💖


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar