Annons

Fina klänningar!

Hej på er allihop!

Jag har suttit på mitt kontor hela morgonen och gäspat! Varför gäspar man alltid på ett kontor, är det kanske alla papper som gör att man blir slummrig plus alla räkningar som ska skrivas och postas. Ja ni kommer väl ihåg att Kamran och jag är ganska stenålder när det gäller att betala våra räkningar. Vi betalar fortfarande 70% av våra räkningar med check. Kontrollfreaks!

Annons

Sara och Hanna har varit uppe sedan 07 imorse och makeup/hår tjejerna kom vid 08. Fotograferna är från Frankrike och pratar franska med varandra och det låter väldigt vackert. Jag tror att dom båda bor här i LA.

Annons

Förresten så pratade jag med Leila (Kamrans dotter, 39 år) och hon bor ju nu i Nice, Frankrike och även hon pratar flytande franska. Jag är sotis.

Sara är lika söt på insidan som på utsidan. Hon är en bra rolemodel för  hela familjen. Alla tillför vi något såklart och det är ju det som gör oss unika men sedan finns det de människor som alltid går det där extra steget för att hjälpa och kräver aldrig något tillbaka.

 

Annons

Jag snodde åt mig detta foto och visar er. Ni kommer att få se hela grejen nästa vecka och deras kollaboratör. Detta är bara en liten titt.

 

Ok nu har jag beställt två burkar av dessa hårvitaminer. Min frisörska rekommenderade dom och sa att de var kanon. De hon rekommenderade var de som var lite sura typ som en godisbit. Jag mitt nötskal kollade inte och beställer vegetariska gummies haha fnys!

När jag läste era kommentarer så verkar det som vi har några härinne som kan sjunga och dansa. Goda kvaliteter och förresten så har vi konstnär Karin L och några trädgårdsmästare plus sjuksköterskor med mera.

Annons

Jag visar några bilder från Saras apartment imorgon istället. Ha en fin dag och så hörs vi. Kram Maria

Dela på:

12 kommentarer till “Fina klänningar!”

 1. Kristina Andersson skriver: 29 maj, 2020

  God morgon Maria ! Förstår att du gäspar det gör även jag hoppas att du känner dig piggare i morgon. /kram Kristina A


 2. Ammi Uppsala skriver: 29 maj, 2020

  God morgon! Det gick jättebra att sjunga utomhus igår! Vi stod på ett tak! och sjöng. Det var 11 st från kören som hade vågat sig ut. Körledaren hade en keyboard med sig och en lång förlängningssladd för att få el. Det var så kul, vi hade inte sjungit låtarna ihop förut utan bara övat i hemmet. Undrar om någon hörde oss? Jag tror inte vi syntes uppe på taket.😁 Ha en bra dag!


 3. Anki skriver: 29 maj, 2020

  God morgon!
  Det är nog pappersdammet som gör dig gäspig 🙂 🙂
  Jag har en kollega som pratar franska flytande och det är en njutning att lyssna på henne när hon pratar med sina franska kompisar i telefon. Jag fattar ingenting men det gör inget 🙂 Har funderat om jag ska lära mig franska när jag blir pensionär, får se, har inte bestämt mig ännu.
  Idag är det fredag och ikväll beger jag mig ut till skärgården och sommarstugan. Nu har det blivit så pass varmt på nätterna att mina blomkrukor kan stå ute dygnet runt och innanfönstren kan plockas ut.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 4. Karin M skriver: 29 maj, 2020

  Hej Maria!
  Först vill jag kolla med mina bloggvänner här, får ni en notis till er mail när Maria har skrivit ett svar på era kommentarer? 🤗
  🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
  Så fin bild på Sara och Hanna, skoj att de fotar så mkt hemma hos er 🤗
  Skönt att få iväg månadens räkningar, det finns olika sätt att betala på, och tur är ju det 🤗 Huvudsaken är ju att de blir betalda 👍🏼
  Igår hade jag bilen hemma när P var på jobbet, det hör inte till vanligheten, så jag passade på bl.a att åka och köpa jordgubbar 🥰
  Massor med kramar från mig 💕💕💕
  PS. Maria, jag provar nu att skriva min andra mailadress.


  1. Anki skriver: 29 maj, 2020

   Hej Karin M.
   Nej, jag fick ingen notis.
   Kram Anki


   1. Kristina Andersson skriver: 29 maj, 2020

    Hej Bloggvänner och Maria ! Karin M Sofia Anki och Karin F om ni går tillbaka
    där Maria skrev Ok nu har vi ett nytt system ! så har hon svarat på era frågor.kram/ Kristina A


  2. Kristina F skriver: 29 maj, 2020

   Nix får inget mail.
   Kramiz Kristina F


  3. Monica skriver: 29 maj, 2020

   Kommentaren kommer direkt efter inlägget. Inte på mail.
   Monica


  4. Karin M skriver: 29 maj, 2020

   Jag kanske skrev lite otydligt ☺️
   Jag menade inte att svaret skulle komma på mailen, bara en undran om ni andra får en notis på mailen att det nu finns ett svar på kommentarerna 🤗
   Men då vet jag att ni andra inte heller får nån notis till mailen ang detta.
   Önskar er alla en fin helg 🌸🌸🌸


 5. Monica skriver: 29 maj, 2020

  Hej Maria!
  Kul att dina döttrar kan hålla på med sitt trots alla restriktioner. Allt som är som vanligt är ju skönt.
  Har nyss gått en hundpromenad och sitter nu med en god kopp te. Tror det blir ett ryck i trädgården sen. I eftermiddag ska vi träffa några goda vänner ute. Det har blivit en fredagsvana om vädret tillåter.
  Ha det bra alla.
  Kram Monica


 6. Margareta skriver: 29 maj, 2020

  Trevlig helg till er
  Vissa vanor vill man bara behålla, då är det bara att köra på med dem. Jag kan också vara gammaldags med vissa saker.
  Dina döttrar är så duktiga, upp tidigt och fotas och bli så vackra. Håller med dig om Sara, det syns att hon är lika vacker på insidan som på utsidan. Ska bli kul att se bilder från hennes lägenhet.
  Idag är det 11 år sedan Mammas begravning, så det blev en tur på cykel till kyrkogården och tända ett ljus.
  Önskar er en riktigt fin helg.
  Kram Margareta 💖


 7. Dalkullanannanykvist skriver: 29 maj, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Hihi tycker man alltid börjar gäspa när man har pappers arbete att göra 🙂
  Tycker att Sara och Hanna är så duktiga som jobbar och håller igång.. De är så fina 🌺 Oj då.. Men jag tror säkert att de vegetariska hår vitaminerna är lika bra.. Jag har inte haft vitaminer till håret på nån månad nu, men ska försöka köpa nån dag.. Har kollat lite på nätet och oj så mkt nytt det kommer hela tiden.. Vet att apoteket och hälsokost butiker har också.. Så svårt att välja.. Får kolla i centrum nästa vecka 🙂 Jag vill gärna se Saras lägenhet.. Ha det fint kraam AnnaN ❤️


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar