Annons

En titt in i Saras kök :)

Hej på er alla!

Hoppas att helgen har börjat bra. Här har det varit lite stirrigt. Det har varit så mycket tråkigheter med George Floyd och hans död i Minneapolis som ligger i staten Minnesota. Nu har polisen blivit häktad och anklagad för mord. Nyheterna har säkert kommit till er i Sverige. Jag läste om det i Aftonbladet. Det har varit en massa demonstrationer runt om i USA även i Los Angeles.

Annons

När Sara var här förra omgången så gav jag henne några plantor och hon blev så glad. Jag tror inte jag skulle vara så sugen på att damma dessa hyllor. Tycker ändå att det är bättre med plantor än en massa alkohol flaskor och vinglas som står där och dammar för detta är ju faktiskt en wetbar.

Annons

 

Vi var även ute och handlade lite mat och här ser ni lite av vad Sara och Diego har i sitt kylskåp. Ser ganska nyttigt ut.

Ja det här kortet är kanske inte så kul det är ju ett vanligt skafferi men innehållet kanske kan vara roligt att titta på. Se vad vi har för produkter här.

Annons

Jamen det här var väl trevligt en liten bricka på kaffebordet med lite festlig stämning med ljus. Sara längtar tills hon ska flytta närmare oss så kan vi handla och dekorera tillsammans i hennes nya bostad. Ja Diego får ju också vara med och bestämma. Här i beach städerna ser man väldigt sällan att man dekorerar med dukar som vi gör hemma i Sverige. Jag älskar personligen dukar men på något sätt så blir det alltid för mycket, kanske bara för att allting (assesoarerna) redan är så stora. Har ni dukar?

 

 

Annons

Något som är väldigt populärt här nu är diffusers som doftar gott och renar luften i ditt hem. Ser ni den beiga som står på den lilla barvagnen? Vi har också en sådan i vårt vardagsrum och alla säger alltid att det doftar så gott i vårt hem.

Så här kommer Sara att vara klädd för hennes morgon workout. Jag tycker om hennes sovrum, det är modernt och ungdomligt.

Imorgon blir det live workout i trädgården sedan ska jag pyssla lite i trädgården hela dagen. Det bästa av allt är att jag ska sola lite och läsa min bok. Är det någon utav er som har börjat läsa er bok, isåfall vad tycks?

Kamran jobbar denna helg så detta blir lite som en spa helg. Lägga ansiktsmask, hårmask och dricka nyttiga juicer.

Annons

Nu hoppar vi isäng. Kamran har haft min padda hela dagen så det blev en sen bloggning. Ha det så bra och vi hörs snart.
Kram Maria

Dela på:

10 kommentarer till “En titt in i Saras kök :)”

 1. Nettan skriver: 30 maj, 2020

  Hej fina Maria

  Vad fint Sara o Diego har de, skoj att de kommer flytta närmare er. Ja jag använder dukar
  Det är bra att pyssla i trädgården då tar solen bäst o jämt på kroppen, vilken mysig dag du ska ha de
  Trevlig Pingsthelg
  Kramisar Nettan


 2. Malin Th skriver: 30 maj, 2020

  Hej Maria
  Kul att få titta in hos Sara och Diego, verkar vara ordning och reda.
  Idag ska jag åka till min mamma och hjälpa henne plantera blommor utomhus. Det är jättefint väder och det ska fortsätta så i flera dagar.
  Ha en riktigt fin helg.
  Kram Malin Th


 3. Anki skriver: 30 maj, 2020

  Halloj!
  Det är verkligen hemskt det som den där polisen har gjort. Hoppas han blir dömd utan en massa förmildrande omständigheter.
  Det är så fint hemma hos Sara. Mycket nyttigt i kylen och skafferiet 👍 Tack för att vi fick titta in 😄
  Idag ska jag sätta ut mina krukväxter. Nu är det inte så kallt längre på nätterna.
  Solen är på väg fram, det har varit molnigt nu på morgonen.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 4. Kristina F skriver: 30 maj, 2020

  Det är ännu en tragedi, ett liv till spillo.
  Så fasansfullt. 😪

  Vad fint dem har hemma. 😀
  Är det nåt jag älskar så är det att se hur folk har det i sitt kylskåp och i sina köksskåp.
  Det säger så mycket om dig som människa. 😉
  Här ser man att det är ordning och reda och var sak på sin plats. Fenomenalt. 😄
  Så mycket gott det fanns där. 😁

  Gillar deras sängstomme , fint material som ger en härlig känsla.
  Håller dock med dig om att jag hade heller inte velat damma de där hyllorna. 😂
  Men snyggt är det ! 😀

  Vi är på campingen, tog första långturen i nya bilen hit igår kväll.
  Just avnjutit en räkmacka och ska strax dricka Cava.
  Solen skiner .

  Hämtat så söta Mors Dags grisar som jag ska dekorera tårtan med imorgon.
  Du får se på insta sen.
  Min bok har inte kommit än, hoppas på att få den på måndag. 😃

  Kramiz Kristina F


 5. Karin M skriver: 30 maj, 2020

  Hej Maria!
  Ja det är fruktansvärt det som polisen har gjort, fy fasen vilket maktmissbruk, jag hoppas han får ett kännbart straff.
  Sara och Diego har så fint hemma, men jag förstår att ni längtar tills de flyttar närmare.
  Jodå, jag har dukar här hemma, dock inte lika många som jag hade förr. Då hade jag små virkade dukar lite överallt 🤗
  Nix, jag har inte köpt den boken ☺️
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 6. Monica skriver: 30 maj, 2020

  Hej Maria!
  Va fint Sara och Diego har det. Kul att du kunde visa lite bilder.
  Ja det är hemskt det som hänt men tydligen är det tyvärr inga nyheter bara det att man nu har bildbevis…om jag förstått rätt.
  Idag har jag hunnit med en hel del. Varit på kyrkogården och satt en blomma. Planterat en växt på baksidan av huset, sått frön i trädgårdslandet. Pysslat om hunden med lite pälsvård. Han har ett specialschampo till tassarna. Han är bara så tålig den godingen. Nu ligger han under bordet och slöar. Vi har äntligen fått lite värme.
  Ja jag använder dukar fast färre än förr. Då hade man små virkade dukar under varenda prydnadssak…
  Kram Monica


 7. Ammi Uppsala skriver: 30 maj, 2020

  Hej,
  Jag följer allt som händer i Minneapolis, Minnesota p.g.a att mina släktingar bor där. Som tur är utanför city. En släkting jobbar downtown men han jobbar hemma nu som tur är. Det som hände är så hemskt, kan inte ens se videon.😢 Imorgon är det Mors dag i Sverige, vi ska vinka åt mamma på håll och överlämna presenter på håll.😢


 8. Margareta skriver: 30 maj, 2020

  Hej
  Ja det var en tragedi det som hände hos er med mannen som dog. Oroligt med alla demonstrationer oxå, man vet ju aldrig var det tar vägen. Hoppas allt lugnar ned sig snart.
  Vad fint Sara har det hemma, så mysigt, men säger som du, jag vill inte damma alla dessa hyllor. Jag tänder ofta rökelse som jag köper med från Cairo. Små dukar har jag bara på ett och annat ställe, t ex under en fotogen lampa på ett bord min pappa gjorde då han var 17 år. Bordet är så fint med trämosaik, intarsia.
  Ska spana in boken, men läser just nu 2117 av Jussi Adler Olsson som är så bra och spännande.
  Annars rullar livet på som vanligt.
  Kram Margareta 💖


 9. Kristina Andersson skriver: 30 maj, 2020

  Hej Maria ! Ja det är fruktansvärt läste också i Aftonbladet och följt alla upplopp
  hoppas verkligen att det lugnar ner sig .Jag har beställt boken men den har inte kommit än.Vad mysigt Sara och Diego har hon har säkerligen fått mycket inspiration ifrån dig.Bilden med kaffebrickan tyckte jag var väldigt fin….den inger harmoni och lugn precis som jag tror att Sara är.Imorgon är det morsdag.Anna Jarvis anses har startat firandet av morsdag i USA som spred sig vidare till Europa och Sverige.Jag önskar alla mammor och blivande mammor och dig Maria och din mamma Anita en riktigt fin morsdag/kram till er alla och ta hand om er./kram Kristina A


 10. Dalkullanannanykvist skriver: 30 maj, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Ja det är så hemskt det som hände George.. Att polisen kunde vara så vidrig 😢
  Sara och Diego har det jättefint.. Så fint med mkt växter.. Så kul att de ska flytta närmare er.. Jag har haft dukar, men har inga just nu.. Men tycker det är så fint, men tycker tyvärr d blir så dammigt när man bor så här litet som jag gör.. Men får se kanske kan ta fram nån liten duk ändå 🙂
  Vilken liten bra luftrenare med doft dessutom.. Jag har en större renare och tycker luften blir så bra.. Vilket fint sovrum 🙂

  Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


Annons

Laddar