Annons

Jag tänker inte ge upp!

Hej alla vänner!

Först och främst så är jag väldigt sotis på min syster som nu är en lycklig ägare av en Svensk Tenn kudde. Jag har inte sett den ännu men mamma berättade för mig idag att den kommit på posten och det var den finaste kudde min syster någonsin sett. Jag ska fråga efter ett foto eftersom hon fick kudden av oss i födelsedagspresent. Inredning och design är så roligt och det är så kul när man kan ändra några småsaker, typ ta bort eller lägga till. Det behöver inte alltid bli så dyrt och förresten tar man bort så blir det ju väldigt billigt haha!

Annons

 

Annons

Ja detta är en Ford Mustang 1965 som Sara och Hanna hyrde idag för ett photoshoot för ett svenskt märke. De var i Newport Beach, Corona Del Mar och Laguna Beach Vilket är tre vackra beach cities.

 

Medans dom har kul så lever jag och hundarna ett ganska stillsamt liv. Kamran jobbar och försöker ta igen förlorad tid, vilket jag förstår. Jag håller med dig Gunbritt att gå omkring i trädgården och dra upp ett och annat ogräs är livet och ska jag vara riktigt ärlig så har jag knappt några ogräs utan jag plockar upp en och annan vissnad blomma som fallit ner på marken.
Jag är dock inte nöjd med hur min kropp har förändrats, nej jag vill inte acceptera det. Lönnfet är ordet och jag hoppas att det kommer att passera inom kort tid.

Kan ni säga välkomna till det senaste tillskottet i vår lilla fågelvärld. Det är två fågelungar som börjar titta ut från sitt bo. Tryggt förvarat och byggt under vårt tak. Jag känner en sådan frid när jag tittar på dom medans jag gör min workout klockan 9 am ute i trädgården. Pappan och mamman flyger in med jämna mellanrum.

Annons

 

 

Hallå där inte illa om du frågar mig. Kamran och jag är inte så duktiga med att grönsaksskörda men jag måste säga att det växer åt rätt håll eller hur? Snart har vi en sallad för hela familjen.

Annons

 

 

Nej att sitta i karantän är inget för mig. Jag rör mig inte lika mycket som förut och jag ser att det har satt sina spår. Jag är frisk och glad men hur länge kommer det att hålla. Jisses hur ska det gå? Vad säger ni finns det hopp?

 

Annons

Inget kul att visa men titta vad hemskt för alla att se. Armé utanför Saras fönster i Venice Beach.

Nettan vad bra att paketen kommit fram till din systerdotter (om jag har rätt) och hund. Jag har skickat 3 paket till mamma i början av maj och inget har kommit fram ännu.
Anna du skulle vara så fin i en klänning. Kanske något att önska sig till din födelsedag. När är den förresten?

 

Kram till er alla från er goda vän Maria

Dela på:

16 kommentarer till “Jag tänker inte ge upp!”

 1. Nettan skriver: 4 juni, 2020

  Hej Fina Maria

  Vilken cool bil, fick du köra runt i den och mysa. Maria du är alltid lika fin, glöm inte de. Vad skoj att salladen mm börjat komma upp det är så gott med eget, minns själv när jag bodde hemma hur gott det var
  Näe inte systerdotter, utan min syster sons dotter Wilma fyller 2 år, till henne är jag gammelmoster
  Oj undra vad ditt paket tagit vägen, hoppas det kommer snart till din mam

  Kramisar


 2. Anki skriver: 4 juni, 2020

  God morgon!
  Den där bilen, det är en riktigt gammal goding 🙂 Såna kunde man se cruisa på Kungsgatan på 60-talet.
  Nu börjar ni få riktigt mycket i lådorna, dags att börja skörda.

  Igår hade vi på avdelningen ett event, Food Challange. Alla jobbar hemma så var och en fick en påse levererad hem innehållande ingredienser till en tre-rätters middag för två och en flaska vin. Sen körde vi matlagning via Skype med ledning av en kock. Det var riktigt roligt och framförallt var det gott. Eftersom min man är ute i sommarstugan så kommer jag att äta en tre-rätters lunch idag 🙂

  Jag går promenader tre gånger varje dag och jag går även till gymmet ett par gånger i veckan. Det är inte så många inne så vi kan hålla stora avstånd. Dom flesta är med på olika pass utomhus.
  Det kommer att ta slut det här, frågan är bara när. Nu gäller det att hålla ut så länge som möjligt.

  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 3. Camilla Wikström skriver: 4 juni, 2020

  Hej!

  Vilken cool bil att få prova verkligen fin. Du är alltid fin Maria och jag förstår ditt tänk och du är nog inte ensam. Vad duktiga du och Kamran är på odling ser bra ut tycker jag :).
  Vad kul att ni har fågelbo igen, en liten fågel flög in till oss igår men som tur var hittade den ut igen. Vi har även ett duvbo utanför fönstret där jag sitter och jobbar hemifrån.
  I morgon ska jag vara katt vakt åt dotterns lilla Skrållan (Ragdoll) så kul det ska bli, dom blir lite som en hund lugna och lättlärda.

  Inte kul bild att se utanför sitt fönster som den Sara ser i Venice Beach men man vet ju varför om än det är tråkigt.

  Har läst någostans att paketen tar lång tid då det oftast är långa köer och väntetider vid gränsern mm för dom som levererar paket hoppas din mamma får sitt snart.

  Ha en skön dag.

  Kram från
  Camilla Wikström


 4. Birgitta Elgbacka skriver: 4 juni, 2020

  Hej Maria. Det där med kroppen är inte kul. Har själv varit med i VV och lyckades gå ner men kilona smyger sig på. Gillar inte det jag ser. Mannen säger acceptera att du blir äldre🤔🙄. Ska försöka men det är svårt.


 5. Monica skriver: 4 juni, 2020

  Hej Maria!
  Vad kul att det börjar växa i era odlingar! Hade just tänkt fråga hur det gick.
  Jag förstår att det känns hopplöst ibland med vissa saker. Jag tycker att det också gör det ibland. Men visst finns det hopp.
  Snygg bil! Kul jobb för Sara och Hanna.
  Otäckt med militärer utanför Saras hus.
  Förresten så har jag läst ut ”Bakom stängda dörrar”. En väldigt välskriven och otäckt spännande bok. Jag blev väldigt tagen och hade svårt att lägga ifrån mig den. Vad tycker du?
  Nu är det hundpromenad som gäller. Han väntar tåligt på mig.
  Kram Monica


 6. Kristina F skriver: 4 juni, 2020

  Den kudden tittar vi gärna på. 😃
  Så mycket fint hos Svenskt tenn.
  Vilken gammal goding, dem är snygga att cruisa i och ta kort med men skulle inte vilja ha en sån att köra jämt i.
  Då är jag mer för de modernare bilarna.
  Äsch ingen fara med dig Maria !
  När du sätter igång ordentligt med din träning sen igen så blir du nog så som du önskar i kroppen.
  Jag promenerar ca 5 km till 1 mil om dagen men det hjälper inte ett skvatt för vikten. 😂
  Men utan de så hade kondisen varit katastrofal.
  Soligt idag med och jag ska få besök av mor och far.
  Vi kommer avnjuta en lunch i solen.
  Jag har fått ännu en tuff diagnos. 😔
  Suck !
  En ovanlig sådan.
  När ska kroppen börja jobba med mig och inte mot mig ?
  Jaja,jag lever i vart fall.
  I morse passerade jag en andmamma och hennes 5 små ungar.
  Gissa om mina hundar blev alldeles upphetsade ?
  Dem är ju fågelhundar. Tur kanalenvar emellan oss.
  Så sött att ni återigen fått fåglar som byggt bo hos er. Dem måste trivas bra där.

  Kramiz Kristina F


 7. Karin M skriver: 4 juni, 2020

  Hej Maria!
  Du är lika fin oavsett vad du väger, glöm aldrig det ❤️
  Men visst är det lätt att lägga på sig, jag har gått upp en hel del igen under det senaste året. Jag misstänker att det till stor del beror på en medicin jag har ätit 😔
  Så mysig med ännu ett litet fågelbo hos er, är det också kolibrier?
  Men wow alltså vilken läcker Mustang 😍 Kul att cruisa runt i 🤗
  Vad skoj att se resultatet när ni odlar, skoj när det tar sig 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 8. Gunbritt skriver: 4 juni, 2020

  Hej Maria!
  Wow! Vilken cool bil. Jag gillar amerikanare/raggarbilar med det härliga V8 ljudet och någon härlig rocklåt i skivspelaren.
  Nä men nu får du ta och skärpa till dig. Du är hur fin som helst och absolut inte lönnfet. Du är ju frisk och glad och enligt mig ser du förbannat snygg ut. Sluta gnäll och inse hur vacker du är både på utsidan och insidan.
  Så roligt att er odling tar sig. Blir nog en härlig familjesallad så småningom.
  Är det colibrifåglar? Dom är ju så söta och jag kan tänka mig att det är en del kvittrande också.
  Återigen var snäll mot dig själv och inse din skönhet.
  Kram
  Gunbritt


 9. Helen Andersson skriver: 4 juni, 2020

  Åh vilken underbar klänning. Vart kan man hitta den? Åh du passar så bra i lite kortare hår. Mycket finare tycker jag kram


 10. Kristina Andersson skriver: 4 juni, 2020

  Hej Maria ! Vad roligt att grönsaksodlingen lyckats så bra kul för er.Vilken häftig bil måste vara härligt att åka omkring i den.Jag tycker inte du ska se ner på dig själv och din kropp men jag förstår hur du känner dig har själv pendlat i vikt det kan bli så ibland.Det som är viktigast är att få vara frisk och ha hälsan i behåll.Din kropp är en gåva till dig själv så se på dig själv med ömhet och beundran för att du är just du.Tänk att du fått fyra jättefina barn födda ifrån dig bara det är ett mirakel.Maria du är jättefin både på utsidan och insidan njut av det goda livet ger och se varje ny dag till glädje för kropp och själ.Jag kan rekommendera en bok av Maria Scherer som heter Du är inte ensam hon har skrivit många fina tänkvärda böcker. Ha det så bra och ta hand om er./kram Kristina


 11. Klaudija Martinovich skriver: 4 juni, 2020

  Hej Kära Maria,

  Jag tycker inte att du ser tjock ut. Du är jättevacker för din ålder tycker jag. Själv är jag 47 år och ser väl ganska normal ut tycker jag. Gillar inte folk, speciellt killar, hur jag ser ut, så är det their loss som man brukar säga. Har flera kompisar på Facebook som är från USA, både killar och tjejer, som tycker jag är jättevacker, vilket jag inte tycker själv. Jag har lite dålig självkänsla pga av mobbning under hela min skoltid och det har ju satt sina spår. Vet inte om du blev mobbad i skolan, men det är verkligen inte kul. Dom som mobbar fattar inte vad det gör med folk.

  Kramar till dig och familjen.


 12. Margareta skriver: 4 juni, 2020

  Hej fina Maria 💖
  Det var en fin gammal bil, något alldeles speciellt med dem.
  Du får be om ett foto på kudden. Ja tänk vad man kan fixa till det med några små nya detaljer. Så kul att förnya lite.
  Fågel ungarna vilar tryggt där uppe. Lite kul för dig att titta på dem.
  Ser bilden på armé fordonen och hoppas verkligen det lugnar ned sig och man hittar en fredlig lösning. Minns hur det var i Egypten under revolutionen för cirka 10 år sedan, då såg det ut så i Cairo på många ställen. Kändes kymigt och tyvärr många människor som dog, så sorgligt.
  Vad ska man göra i denna pandemi tid. Bara hålla i och hålla ut. Jag tillhör riskgruppen och håller mig i karantän så mycket som möjligt. Ute och cyklar varje dag för att få röra på mig. När det känns som mest hopplöst brukar jag försöka tänka på att jag är frisk, har mat att äta, ett hem att bo i. Önskar bara att allt blev som vanligt igen.
  Kram Margareta 💖


 13. Dalkullanannanykvist skriver: 4 juni, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Oj vilken bil… Den skulle man ju gärna åka runt i.. Så bra att Hanna och Sara kunde hyra den till sitt foto jobb 🌞 Så mysigt med flera fågelungar på eran gård.. Är de söta eller sötast 😍
  Nej Maria du är inte ett dugg fet.. Du är ju alltid så fin.. Men det är svårt.. Man vill alltid ändra nåt med sig själv.. Jag brukar tänka att det finns de som har det värre, så då tänker man på det istället.. Så duktiga ni är med era odlingar.. Det ser ju riktigt bra ut det där 👍
  Tack för din kommentar.. Så snäll du är 😘 Min födelsedag är inte förens den 10 Oktober, och då är d väl dags för varmare klädsel tyvärr.. Det kanske får bli nästa sommar annars 👍 Idag har det varit 16 grader varmt här.. Jag satt nere vid hamnen en liten stund.. Det är så skönt och fint att sitta där.. Nu håller jag snart på att somna här haha så jag säger hej då ha det så bra kraam AnnaN ❤️


 14. RoseMarie skriver: 5 juni, 2020

  Hej Maria! Vilken underbar bil. Har alltid tyckt om Ford Mustang. Min bror har alltid haft olika Amerikanska bilar. Som jag fått åka med i. Just nu har han en Cadillac cab guldfärgad. Är så härligt att åka i den. Du är så fin Maria, tänk inte tanken på att du är tjock. Idag var jag till min frissa. Kom dit med midjelångt hår och nu har jag kortare hår än dig. Så skönt. Här har vi haft fina sommardagar, så härligt. Våran pallkrage där vi planterade och sådde frön, växer riktigt bra. Så roligt att få äta sedan från egen skörd. Ha det så bra. Kram från din vän Rose-Marie.


 15. Malin Th skriver: 5 juni, 2020

  Hej Maria
  Cool bil, roligt att tjejerna får så många kul uppdrag!
  Jag förstår dig precis hur det känns med några extrakilon. Det har inte med utseendet att göra eller att man ser tjock ut, utan att se kläder man har inte riktigt sitter så bra. Det där fixar du lätt sen.
  Vad det har vuxit i era odlingar 👏🏼 Jag har lite kryddor på balkongen och det är roligt att hämta lite mynta till en mojito.
  Ha en fin helg, här regnar det just nu.
  Kram Malin Th


 16. Elisabeth Wilkinson skriver: 10 juni, 2020

  ciao Maria & alla

  Men vilken bil
  Vilka Fina Vita Boots
  Vilken klänning

  Vilka prunkande växter

  Jag berättade för Dig om »guldvatten »
  Det är tredje dagen mina växter
  Massvis Massvis med
  Murgröna & Lavendel & Basilika

  I år blir det inte kryddor utan där
  kryddorna alltid är blir det en
  ” daisy “
  Efter sett ” You got mail ”
  för minst hundrade gången blev jag
  så förförd – främst av filmen- men också av alla fräscha prästkragar-
  Daisy – flowers

  Så det blir det

  Härlig dag/kväll till alla 🌼

  // Elisabeth 💋


Annons

Laddar