Annons

Taco Tuesday!

Ok idag är det tisdag och den bästa matdagen i veckan. Därför att du kör mexikanskt!! Så idag blir det tacos med köttfärs!

Inte illa eller hur? Köttfärs, isbergssallad, cilantro, riven ost och salsa. Det var jättegott!

Annons

Idag har Hanna och jag handlat lite nya plantor till trädgården. Jag har fixat med det hela dagen.
Vi hörs imorgon istället.
Kamran håller på med alla skatt papper så det är en ganska stressig tid just nu 🤓

Annons

Kram Maria

Dela på:

13 kommentarer till “Taco Tuesday!”

 1. Nettan skriver: 10 juni, 2020

  Hej Fina Maria

  Ohh taco är så mumsigt, vad fint upplagt på talltiken, lite skillnad när jag har det på min talrik haha
  Skoj att Nicho kom hem till dej och ni fick mysa ihop

  Ohh idag fyller Wilma 2 år som jag är gammelmoster till, jag har fått så fina bilder imorse när hon öppnar mina paket, mina tårar rinner av saknad att ej kunna vara där, tur att ingen kommit till jobbet än och ser mej så här

  Kramisar Nettan


 2. Karin M skriver: 10 juni, 2020

  Hej Maria!
  Mums så god din tacotallrik ser ut 🤗 Gör du egen salsa eller köper du färdig? Här blir det både och, P vill ha den från affärn, men jag gör egen till mig 😊
  Idag blir det barnbarnmys här 🥰
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 3. Malin skriver: 10 juni, 2020

  Hej Maria !
  Ja ibland fylla dagarna snabbt med andra saker. Jag åt taco fish på jobbet, jättegott.
  Ha det fint !
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 4. Gunbritt skriver: 10 juni, 2020

  Hej Maria!
  Ja du, tacos är verkligen gott.
  Jisses vilket fint glas du har dukat med.
  Idag ska jag hjälpa en vän med att installera instagram. Undrar hur det går då jag anser mig vara en teknisk idiot. 🙂
  Sedan ska jag fortsätta fota alla mina virkade alster. Har bestämt mig för att göra en webshop så jag kanske får sälja något av allt jag gjort. Kan ju inte bara lagra det i skåpet. 🙂 Älskar att virka så det har blivit en del.
  Sedan tror jag att jag ska ta och besöka min dotters svärmor som inte mår så bra. Vet inte om jag nämnt det men hon sålde sitt hus som hon bott i 48 år så det är en del separationsångest samt att hon sedan tidigare inte är särskilt pigg pga dåligt hjärta. Tänkte jag skulle muntra upp henne med en sjal som jag virkat.
  Ha det så gott och var rädda om varandra.
  Kram
  Gunbritt


  1. Kristina F skriver: 10 juni, 2020

   Vad virkar du för nåt ? Blir jättenyfiken. Kan inte själv men har beställt kakor och bakverk till barnbarnet bla.
   Kramiz Kristina F


 5. Anki skriver: 10 juni, 2020

  God förmiddag!
  Taco är så himla gott. Här är det Taco-dag på fredagarna, i alla fall för barnfamiljerna. Fredagsmys 🙂
  Idag ska jag först gå till optikern och kolla synen men det bästa ska jag göra i kväll. Jag ska gå och få fotvård. Man svävar fram när man går därifrån 🙂
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 6. Kristina F skriver: 10 juni, 2020

  Taco är yummie och passar jämt.
  Jag älskar att ha kyckling emellanåt i. Ett måste är jordnötter också. 😄
  Solen skiner idag med och jag passar på att få lite färg.
  Kramiz Kristina F


 7. Monica skriver: 10 juni, 2020

  Hej Maria!
  Det såg gott ut och så fint upplagt och ett så vackert glas!
  Idag har jag haft egen träning hemma i köket. Jag hade faktiskt lite uppvärmning ute. Vi har en rätt stor tomt med inga grannar åt ett håll. Där höll jag till…
  Det blev ett bra pass.
  Nu ska jag sätta mig och ta det lugnt ett tag…
  Kram Monica


 8. Margareta skriver: 10 juni, 2020

  Hej. Ser så gott ut med tacos, något som jag nästan aldrig lagar. Däremot köttfärssås och även moussaka. Några av favisrätterna här.
  Vad roligt med nya fina blommor i trädgården, hoppas få se det på ett litet foto.
  Önskar er en fortsatt fin vecka.
  Kram Margareta 💖


 9. Kristina Andersson skriver: 10 juni, 2020

  Hej Maria ! Oj vad gott det ser ut det ska jag prova på fredag vilket vackert glas. Ha det så bra och ta hand om er./kram Kristina🌻😃🌷


 10. Dalkullanannanykvist skriver: 10 juni, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Så gott med tacos, längesen jag åt det nu, men brukar äta något annat som påminner om tacos.. När man gör en rulle istället, men det är typ samma ingredienser.. Man kan beställa det ute också, på pizzerior bla, men då kan man välja med falafel eller kebab kött och nåt mer, har inte riktigt koll på vad man mer kan ha i.. Men iaf nästan godast att göra hemma 😘
  Nice att pyssla i eran fina trädgård 🌞 Igår kom ju syrran förbi snabbt, innan resa till Gotland.. Så mysigt att få åka dit, men jag skulle nog inte våga just nu.. Men iaf idag när vi smsade så skulle de åka till Visby och äta glass 🌞 Blev så överlycklig att jag fick träffa nån hemifrån iaf 😍💞
  Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 11. Maria skriver: 10 juni, 2020

  Vad gott. Och glaset är nog det finaste jag sett. Oj vad jag njuter av värmen. Stockholm har 22 grader och det kommer hålla i sig. Är så glad för det. Kram. Älskar när du tar kort på dina fina hundar. 😊


 12. Angelica.B skriver: 10 juni, 2020

  Hej Maria! 🙂

  Tacos kan man äta alla dagar i veckan! 😀 Men för mig så vill jag ha något sött till. Tex ananas eller vindruvor! 🙂
  Idag har det inte blivit så många knop. Lite promenader i trädgården bara. Det har varit så härligt väder så jag har inte kunnat med att bara ligga inne på soffan. Skönt med altanhäng! 🙂

  Kram kram Angelica


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar