Annons

Oj nu blir det mycket flyttande!

Hej, tjenix och hallå!

Tack för era kommentarer och det är roligt att läsa att ni är ute och rör på er med försiktighet såklart.
Vi är också fortfarande väldigt försiktiga när vi är ute och uträttar ärenden. Tvättar händerna så fort man kommer hem osv.

Annons

Tro det eller ej men nu flyttar alla till en ny bostad inom kort. Sara och Diego var och tittade igen på det fina huset som jag visade er kort på. Diego var inte så förtjust i läget och det har nu slutat med att de kommer att hyra ett jättecharmigt hus mitt i Laguna Beach i ett år. De kan promenera till restauranger och beachen. De flyttar in den 7 July.
Nicholas kommer nu att flytta hem i en månad och bo här med mig och Kamran haha. Det ska bli väldigt intressant.

Emma och jag var och tittade på hennes nya lägenhet som ligger ca 10 min från hennes college. Hon kommer att bo på andra våningen och har utsikt över poolen. Vi var på en möbelaffär och köpte ett nytt fint köksbord och en stor byrå som hon ska ha lite utav hennes kläder i.

Annons

Visst ser det härligt ut och kolla in den stora tvn vid poolen. Allting är nytt och fint.

Sedan hade vi lunch i Oceanside där hon bor nu. Emma hade någon god bbq chicken sandwich medans jag åt en låg kalori sallad haha.

 

Annons

Idag var inte solen ute på förmiddagen så Hanna och jag bestämde för att gå på en Beach Walk. Jag blev så förvånad att folk var redan uppe och surfade, läste en bok, promenerade eller bara satt på stranden och tittade ut över havet. Vi promenerade på en Beach som heter Salt Creek och ligger vid Ritz Carlton.

Vi kom över ett problem och det var att vi var tvungna att hoppa över denna lilla vattenfors. Han for som en skottspole men jag doppade ena foten lite i vattnet.

 

Annons

När vi skulle gå tillbaka så fick vi panik därför att den lilla forsen hade blivit större så vi tog en annan väg. Hanna hoppade bäst hon kunde och snälla tänk er hur jag såg ut när jag hoppade. Herre jisses vad har hänt med mig och min spänst?

 

Efter att vi promenerat så gick vi hem till Hanna därför hon skulle ge mig någon slags yoghurt som hon hade fått i något samarbete. Jag gick in i hennes kontor och tittar omkring.
Här går det undan med Hannas solisar. Detta är väl några av hennes favoriter men jag lovar att hon har säkert massor mer!

Annons

Några av hennes favorit skor har fått en lyxigare plats än hennes garderob.

 

Hanna visade mig deras gurkplanta. Igår åt de upp en och denna är också redo att bli äten. Har ni gurkor än? Vi väntar fortfarande på våra persian cucumber.

Så ni har midsommar till helgen och vi har fars dag. Vi kommer att vara på båten och vad kommer ni att göra tro förutom att äta sill och potatis med en liten nubbe.

Kram till er alla Maria

Annons
Dela på:

18 kommentarer till “Oj nu blir det mycket flyttande!”

 1. Nettan skriver: 18 juni, 2020

  Hej Fina Maria

  Vad skoj att Sara o Diego kommer bo nära er nu och sedan kanske de hittar ett eget, det blir mysigt och kommer gå bra att Nicho kommer hem o bor hos er
  Ja Emmas ställe verkar var så mysigt
  Skönt att ta pw på beachen, ni fick lite balansövning ser jag, jag tror du lyckades bra oxå

  Trevlig helg
  Kramisar Nettan


 2. Anki skriver: 18 juni, 2020

  God morgon!
  Skönt att Sara och Diego hittade något som dom båda gillar. Nära till mat och bad är inte fel.
  Emma kommer bo fint med utsikt över poolen.
  Det är lite spännande när barnen flyttar hem igen efter att ha bott borta ett tag. Viktigt att inte behandla dom som småbarn igen 🙂
  Hur i hela friden hinner man använda alla solisar när man har så många? Jag har beställt ett par nya med samma styrka som jag har i mina vanliga glasögon och jag hoppas så att jag ska få ett sms om att jag kan hämta dom idag så jag har dom till Midsommar.
  Eleganta hopp av Hanna och säkert precis lika eleganta av dig 🙂
  Nu ska jag fixa fika och sätta mig på balkongen och mysa en stund. Jag jobbar ju trots allt så det får inte bli för länge 😉
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 3. Gunbritt skriver: 18 juni, 2020

  Hej Maria!
  Ja du vilket flyttande av barnen men det blir säkert hur bra som helst. Att ha dem nära är ju underbart.
  Undrar lite när man använder så många solisar. 🙂 Jag klarar mig med två par, ett i bilen och ett hemma. 🙂
  Vi kommer fira midsommar med min syster Pia och hennes man Kenth. Vi längtar otroligt och det ska bli så härligt få träffas. Vet inte vad vi ska äta riktigt men jag ska göra en jordgubbsmoussetårta och ta med mig.
  Ha det gott nu och var rädda om varandra.
  Kram
  Gunbritt


 4. Karin M skriver: 18 juni, 2020

  Hej Maria!
  Vad roligt att Sara och Diego har hittat ett hus närmare er 🤗
  Roligt också att Nicho kommer hem, men skulle han inte bo hos Hanna, eller var det Sara? 🤔
  Ser mysigt ut där Emma ska bo 🤗
  Vilka fantastiskt underbara miljöer ni bor i 🥰
  Jag saknar havet, det har jag gjort sen dag 1 när jag flyttade hit 😢
  Igår hade vi bröllopsdag, 31-årig, men det blev inte mkt till firande för P jobbade eftermiddag.
  Likaså gör han på midsommarafton 😔
  Firar ni midsommarafton på något vis, äter ni något speciellt då?
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 5. Monica skriver: 18 juni, 2020

  Hej Maria!
  Ja jag minns när barnen flyttade hit och dit och hem ibland innan de hittade sin plats. Kul att ni har barnen så nära. Det har inte vi…
  Det är bra med ”balansträning”. Ni såg ut att ha haft en fin promenad ändå…
  Här är strålande solsken och i morgon ska det bli sommarvärme för ovanlighetens skull en midsommarafton. Det kanske t.o.m. blir klänning…
  Vi ska på knytis med goda vänner och det är ju toppen med bra väder när man bör vara ute.
  Ha det bra alla och ha en fin midsommar! Kram Monica


 6. Dalkullanannanykvist skriver: 18 juni, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Skönt att det ordnade sig med bostad.. Men får man bara hyra ett år där Sara och Diego ska bo? Eller vill de fortsätta söka annat i lugn och ro? Skönt att de kommer närmare iaf 🌞Emmas nya ställe ser nice ut 🙂 Kul att Nicho kommer att bo hos er 👍Skönt att ta prommis.. Hihi ja det blev ett litet hopp.. Tror du klarade det bra 👍 Så fint Hanna har fixat det för sina glasögon och skor.. Det ser fint ut.. Så gott med gurka.. Här händer inte mycket på midsommar.. Jag tar det försiktigt.. Vågar inte vara i stora folkgrupper just nu.. Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 7. Kristina Andersson skriver: 18 juni, 2020

  Hej Maria ! Det går verkligen undan med flytt hos er.Emma ser ut att vara lycklig för sin nya bostad jättefint.Snygga solglasögon Hanna har kul att kunna variera.Härlig promenad på stranden ni hade du klär jättebra i uppsatt hår.
  Vi kommer att ta det lugnt på midsommarafton äta sill och lite annat smått o gott och givetvis sjunga en snapsvisa.Har du gjort det nån gång med din familj? Skulle vara kul att veta. Finns så många olika men den här tycker jag är lite rolig.
  Jag äter inte klockor
  men dricker gärna ur Skål.
  Ha en riktigt fin midsommar till er och till alla andra på bloggen/kram Kristina


  1. Karin M skriver: 18 juni, 2020

   Här kommer tips på en till, känner du till den 🤗
   I Bottenhavet simmar ål, Skål (ta snapsen och ha den kvar i munnen, fortsätt sen sjunga)
   I skogen springer älg, svälj (svälj först då snapsen)
   😁😁😁
   Ha en fin midsommar!


   1. Kristina Andersson skriver: 18 juni, 2020

    Hej Karin M Den har jag inte hört talas om men ska testa den imorgon 😂 ha en riktigt fin midsommar Kristina A😁😁🍓🍓🌸


 8. Mark skriver: 18 juni, 2020

  Hej Maria!

  Det är första gången jag skriver här. Jag älskar dig och din familj, och din blogg hjälper mig mycket med att träna svenska!

  Jag älskar hur du skriver och din attytid om livet. Hoppas att ni alla mår bra. Ha en glad midsommar!

  Hälsningar,
  Mark


 9. Désirée Andersson skriver: 18 juni, 2020

  Hej Maria💕
  Så trevligt att få följa dig & din fina familj😊. Så härligt att se din & Hannas Beach promenad och de andra fina bilderna. Emma får verkligen en trevlig pool vy 👍🏻💗.
  Sara & Diego hoppas de kommer att trivas med sin nya bostad💗.
  Så fint där i Laguna Beach.
  Jag har bott i Huntington Beach.
  Så längtar tillbaka förstås🌴🌊🤍.
  Trevligt med att Nicho flyttar hem så kvalitets tid blir det nog för er💙.
  Ha det gott nu Maria & njut av familj & vänner och vad allt hör till.
  Glad midsommar &
  trevlig farsdag🇸🇪🎂🇺🇸.
  Kram Désirée 🤗💗.


 10. Margareta skriver: 18 juni, 2020

  Hej och glad midsommar.
  Det var med livet som insats som ni hade fors-hoppning. Härlig promenad utmed havet hade ni.
  Då håller vi tummarna att Sara och Diego ska trivas i huset de hyrt. Underbart att få bo så nära havet.
  Emma verkar ha hittat ett bra boende med med härlig pool. Kul att det är så nytt och fräscht samt med lite nya möbler.
  Ja det blir nog intressant för er allihopa när Nicho ska bo hemma igen en månad. När man bott själv ett tag skaffar man sig både vanor och ovanor.
  Vad smart Hanna hängt upp sina solglasögon. Har jag aldrig tänkt på.
  Det var en fin gurka. Här i Sverige kan vi köpa svensk gurka, odlar inget själv.
  Midsommar firas med bästa vännen Lisbeth. Blir sill och färsk potatis samt ansjovis rulle. Ostbricka. Till kaffet jordgubbstårta. Finns det något svenskare. Aly sitter fortfarande i Cairo men det blir en telefon date.
  Önskar er en riktigt fin midsommar.
  Kram Margareta 💖


 11. Sofia skriver: 18 juni, 2020

  Hej.. Det verkar trevligt att barnen kollar på hus och lägenhet.. trevligt att Nico flyttar hem en månad. Men det kommer kännas konstigt.. vad fina kort du lägger ut.. vill så gärna åka till usa kolla hur det ser ut det är min största dröm. Har ni fars dag i helgen.. firar ni oxå när det är här i Sverige farsdag och morsdag? denna helgen blir en trevlig lugn helg.. kram trevlig helg


 12. Malin Th skriver: 18 juni, 2020

  Hej Maria
  Glad midsommar!
  Vi är på västkusten på en ö utanför Strömstad, så fint väder!
  Kul att Sara och Diego kommer närmare. Hoppas de hittar något eget sen i närheten av er.
  Kommer Emma närmare er nu? Oceanside var inte så långt från Del Mar där jag bodde.
  Imorgon blir det sill till lunch och grillning på kvällen. Jag och Måns firar 10 årig bröllopsdag i morgon, vi gifte oss samma dag som kronprinsessan Victoria och Daniel.
  Ha en fin helg!
  Kram Malin Th


  1. Karin M skriver: 19 juni, 2020

   Grattis på bröllopsdagen 🥂🍾🎉
   Kram från mig 💕


 13. RoseMarie skriver: 19 juni, 2020

  Hej Maria! Glad midsommar ! Tänk att jag fick se Sara och Hanna på tv kanal 11 (tror jag). Anna hade spelat in från tv. Klänningarna var så fina. Dom är ju så vackra och så proffsiga systrar. Roligt för Emma att få lite nya möbler till sin nya lägenhet. Är det ett stort hus som Sara och Diego ska hyra? Vi ska få soligt väder i midsommar, så skönt. Bra så kan man vara utomhus och fira. Önskar dig en fin helg. Kram från din vän Rose-Marie.


 14. Kristina F skriver: 20 juni, 2020

  Åhh vilken lycka att få de närmre er.
  Vilken imponerande samling med solglasögon hon har.
  Jag kan inte säga att jag har jättemånga, har fastnat så för Maui Jim.
  Deras modeller sitter som gjutna på mig och funkar bra när jag har styrka i .

  Kramiz Kristina F


 15. Catherine Snöbohm skriver: 22 juni, 2020

  Hej Maria
  Roligt att se dig här. Det var ett tag sedan vi var i Sverige och såg dig på TV. Vi hade en fin midsommarhelg med våra 2 döttrar (den 3dje i Sverige). Vi ”sillade” med picknick i parken vid havet i Manly Queensland, Australien. Vinter här nu och ca 25 grader på dagarna, så inga bad just nu. I dessa Corona tider är vi fast här, då det inte går några plan till Europa. Det låter kanske konstigt, men jag är faktiskt glad över att jag är här och inte i Sverige just nu. Så jag får fortsätta att måla mina tavlor. Kram o trevlig sommar från Catherine. http://www.snobohm.com


Annons

Laddar