Annons

Glad Midsommar 💐

Hej!

Får jag en kommentar på detta inlägg så blir jag förvånad. Det verkar som om ni alla har haft en sådan fin Midsommar med fint väder, god mat och trevligt sällskap. Jag sa till min syster, bror Christian och mamma att jag är super sotis att jag inte kan vara hemma i Sverige och fira. Tungan for ut ur munnen när jag såg osten som mamma hade dukat upp. Tänk om jag hade fått hyvlat den 😋

Annons

Är det något jag tycker om på midsommarbordet så är det en god ost. Ser ni den? Jag tyckte mamma gjorde ett fint bord med saker som hon tycker mest om. Det verkar som om många hade smörgåstårta på bordet också. Väldigt mycket lax och goda tårtor till efterrätt.

Annons

 

Jag fick besök av Anna och Ellie och jag bjöd Ellie på en glasspinne. Den blev mycket uppskattad. Ellie har två väldigt goda vänner när hon äter något. De surrar omkring och utnyttjar verkligen situationen.

Annons

Haha titta vad gulligt Ellie är verkligen inte snål med sin fika som innehåller små kex och lite frukt. Ellie och Copper har varit goda vänner en lång tid men om ni tittar på Ellies mun när hon ger Molly ett litet kex så ser ni kanske att hon är lite avvaktande. Molly har skrämt henne några gånger.


Har inte sett Anna på några veckor så det är alltid roligt att catcha upp. Mycket roligt händer också i hennes liv just nu.

Kamran och jag sitter hundvakt till lilla P hela helgen. Jag tog alla tre ut på promenader idag och det blev en massa trasslande med alla koppel så det slutade med att Molly fick gå hem utan koppel och jag bar P i famnen.

 

Annons

Molly ska få ett bad imorgon så hon blir fin till fars dag. Vilken stor skillnad att ha tre hundar istället för två. Vissa utav er här inne har ju haft flera hundar och Maria Jansson föder ju upp chihuahuas. Det blir lite stressigt och svårt tyckte jag idag att promenera alla samtidigt. Vad är trixet att få alla att gå framåt och vänta på varandra om någon behöver ”gå”?

Jag vill önska alla en super midsommarhelg och njut av det goda.
Kram Maria

Dela på:

16 kommentarer till “Glad Midsommar 💐”

 1. Nettan skriver: 20 juni, 2020

  Hej Fina Maria

  Vad mysigt att ni är hundvakt, då fick alla hundarna leka lite. Skoj att Anna och Ellie kom på besök förstår att Copper o Molly hoppas Ellie ska tappa något eller ge dom något gott haha
  Ha en fin fars dag
  Kramisar Nettan


 2. Yvonne skriver: 20 juni, 2020

  Glad Midsommar till er! Jag har firat ensam med min lilla chihuahua, Prins Charles. Bägge mina döttrar firar på olika ställen i skärgården. Det har varit magiskt väder, underbart. Jag har aldrig upplevt sådant väder i Sverige en Midsommar. Jag har bott utomlands i många år men varit hemma i Sverige då och då.
  Du är såååå snygg i ditt kortare hår. Jag äter likadana hårvitaminer som du Sugarbearhair. De är toppen. Jag undrar om du fortfarande dricker sellerijuice på morgonen. Jag gjorde det varje morgon i åtta månader men har nu gjort ett uppehåll. Det är ju lite bökigt. Jag läser din blogg varje dag som jag alltid gjort men inte kommenterat så ofta. Kram kram 🥰🌼🌻🌿


 3. Malin skriver: 20 juni, 2020

  Hej Maria !
  Fin helg ni har med härligt sällskap och härligt väder. Vi hade det lugnt med familjen , åt gott och njöt av det vackra vädret . Ha det fint. Kram Malin mallan ❤️❤️❤️


 4. Karin M skriver: 20 juni, 2020

  Hej Maria!
  Jag förstår att saknaden efter att vara med din mamma och dina syskon blir större vid såna här tillfällen 😔 Jättefint bord som din mamma dukat upp 🤗
  Mysigt att träffa Anna och Ellie 🥰
  Hihi, ja jag förstår att det var svårt att gå ut med tre hundar samtidigt 😊 Jag beundrar alla som fixar att göra det 🤗
  Här fortsätter det helt otroliga vädret, och vi kommer njuta ännu en dag med bad i vår lilla pool 😊
  Veckan som kommer ska vi få strålande sol och 30 grader i skuggan, jag tycker det är helt underbart och njuter av det varenda sekund 🥰
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 5. Kristina Andersson skriver: 20 juni, 2020

  Hej Maria! Vad fint din mamma hade dukat osten ser verkligen god ut Förstår din saknad men det kommer en ny midsommar 😃. Vi får hoppas att allt återgått till det normala då. Det är så fint väder i Uppsala 30 grader ☀️ det är så härligt. Ja det är inte lätt med att gå ut med flera hundar men har du hört talas dubbel koppel och multikoppel det kan underlätta promenaden.🐾🐾🐾.Ha det så bra /kram Kristina 😃


 6. Kristina F skriver: 20 juni, 2020

  Vi har haft en underbar midsommar med tryckande hetta.
  Idag är det lite skönare men ändå varmt. 😀 Några av våra gäster har åkt hem och några stannar tills imorgon.
  Anitas midsommarmat såg god ut och visst ska man ha ost !🤗
  Ja du trixet att gå med 3 hundar eller fler än nåt man lär sig.
  Man får ha lite pondus och stå på sig att nu går vi . 😉😀
  Men det är helt klart enklare med en eller två.

  Kramiz Kristina F


  1. Kristina F skriver: 20 juni, 2020

   Maria , kolla min snapchatvideo. Min vän är ute med mina två hundar och 4 av sina egna. 😄🤭
   Kramiz Kristina F


 7. Maria skriver: 20 juni, 2020

  Men jag är avis på stränderna nu har. Bästa jag vet havet och stranden. Jo visst har vi toppenväder. Men Corona gör ju att många inte träffas. Alltid lika kul att se dina fina bilder du tar. Kram.


 8. Monica skriver: 20 juni, 2020

  Hej Maria!
  Din mammas midsommarmat såg jättegod ut.
  Kul att träffa Anna och Ellie. Gulliga bilder på Ellie och hundarna. Ja hundar är alltid sugna på något.
  Igår firade vi midsommar på två ställen. Jag och min man åt sillunch själva, senare på eftermiddagen gick vi till ett ställe här och firade ute med några grannar. Det blev jorgubbar och bubbel för min del samt lite snacks. Sen på kvällen gick vi till vänner på grillknytis. Det var rekordvärme och det var ju bra när man helst ska umgås ute. På det viset var det toppen i år. Vi hade en väldigt trevlig midsommarafton.
  Idag har vi inte gjort mycket. Bara slappat på verandan. Just nu är min man ute med hunden. Jag planerar lite mat…
  Kram Monica


 9. Dalkullanannanykvist skriver: 20 juni, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Trevlig midsommar 🎉🎂🌞🌺
  Förstår du längtar efter mam och syskonen ☹️ Så fint gulle mamma har gjort iaf.. Så kul att ha Anna och lilla Ellie är på besök.. Hihi och vovvarna är glada över att få smaka lite godis.. Mysigt att lilla P är hos er.. Förstår att det är knepigt att gå med tre vovvar.. Tar nog lite tid innan man lär sig ❤️ Ha en fin dag, här är så varmt, men sån tur att d blåser lite.. Jag såg att jag inte kommenterat på förra inlägget, trodde jag gjort det.. Hanna och Sara är så fina och kul att de fick ett litet jobb i tv rutan ha det fint Kraam AnnaN ❤️


 10. Kristina Andersson skriver: 20 juni, 2020

  Hej igen Maria! här är en länk https://virvelkoppel.se/products/virvelkoppel-for-2-sma-hundar-1 kanske kan va nåt ? de har fått många bra omdömen. Kristina A


 11. Margareta skriver: 20 juni, 2020

  Halloj
  Var bara läckerheter på din mammas midsommar bord. Mums för osten, den ser verkligen läcker ut. Älskar ost. Det är pricken över i på ett fest ord.
  Ser att Ellie har två små vänner omkring sig som oxå älskar glass. Syns att Ellie är lite avvaktande med Molly.
  Inte lätt att gå med två hundar, ännu värre med tre. Puh. Kan se hur de trasslade med dig igår.
  Midsommar blev en lugn kväll med bästa kompisen Lisbeth och traditionell midsommar mat. Suck över maken som fortfarande sitter fast i Cairo pga corona. Snart så.
  Kram Margareta 💖


 12. Camilla skriver: 20 juni, 2020

  Hej Maria!

  Glad Midsommar!
  Var ute i parken och åt sill potatis och kex och ost!
  Såna ostar som din mamma har dukat upp med håller med om att det är gott.
  Jätte fint väder ute hela dagen så jag brände mig lite på ryggen i solen fast vi satt i skuggan. Har långärmat på jobbet och är sällan i solen.
  Läste att du har skickat paket hem till Sverige kan berätta att i corona tider så tar det tid. Har väntat i 3 månader på klädpaket sedan början av mars inget har kommit i lådan ännu. Tror att de skickar med båt i dessa tider.
  Hoppas att de dyker upp snart.
  Kram
  Camilla


 13. Sofia skriver: 21 juni, 2020

  Hej! Jätte roligt ha ellie och Anna på besök.. Det är verkligen mysigt med djur.. hoppas att du haft en bra midsommar.. kram


 14. Malin Th skriver: 21 juni, 2020

  Hej Maria
  Det har verkligen varit en fantastisk midsommar med härligt väder. Vi är på ön utanför Strömstad och har haft det härligt. Jag o Måns firade 10 årig bröllopsdag den 19/6 vilket var så mysigt.
  Anitas bord såg härligt ut, vi har ätit mycket skaldjur och sill, men också grillat mycket gott.
  Vovvarna är så söta! Förstår att det blir lite trassligt att gå ut med alla.
  Ha en fin fars dag söndag och hälsa Kamran
  Kram Malin Th


 15. Anki skriver: 22 juni, 2020

  Halloj!
  Midsommarhelgen blev fantastisk. Fint väder hela helgen. Vi firade med yngsta sonen och hans familj.
  Din mammas lilla smörgåsbord ser gott ut.
  Nu är det arbetsvecka igen men det är bara två veckor kvar till semestern Hurra!!
  Kram Anki


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar