Annons

Bli inte besviken nu!

Kära, bästa,finaste, coolaste,vänligaste, försvarare, omtänksammaste, lojalaste bloggvänner!

Jag kommer att sluta blogga. Jag har bloggat i snart över 10 år. Jag kan inte förstå att så många utav er har hängt med från början och knappt missat en kommentar. Tack för all vänlighet och support speciellt när det har varit tråkiga tider som uppbrottet med min bff Mindy och allt som pågick under Lets Dance. Fasiken vad ni har supportrat mig. Tack för alla fina bloggträffar, tips, recept och annat kul. I love you all!

Annons

Mamma är också lite besviken att jag slutar blogga. Jag tycker att mitt liv har ändrats så mycket de sista 3 månaderna. Barnen har mycket nya saker i sina liv. Jag vill hjälpa och supportra dom så mycket som jag kan.
Jag kommer även att hjälpa Kamran och gå min Interior Design skola online.

Annons

Haha tänk att jag körde detta monster från Laguna Niguel till LA. Vi lastade upp all Nicholas ballast och sedan hämtade vi lite från Saras och Diegos hus, allt är nu avlastat i vårt garage. Nicholas åker tillbaka till college i augusti och Sara hämtar upp sina saker i början av juli. No big deal!

 

Kamran gjorde frukost åt mig, en scooped Everything bagel med cream cheese, gurka, tomat, persilja (från trädgården) och sellerikrydda. Vet inte om ni någonsin har ätit denna combo haha!

 

Annons

Malin bra attityd har avbokat er semester, mycket bättre att vara på den säkra sidan. Vi kommer inte heller att åka någonstans detta år. Det blir båten och trädgården 🌴

Carina oftast så tar Kamran aldrig semester för längre än 1 vecka. Jag tror att hans anställda får 2 till 3 betalda veckor över sommaren. Karin M du har rätt att bunn är ungefär som en tofs.

Jag kommer att göra ett antal videos under veckan så att vi kan kommunicera.
Mitt sista blogginlägg kommer att bli nästa tisdag. Inte roligt och jag känner mig så skyldig men vi kommer såklart att ha kontakt på insta story och Instagram. Barnen har lovat att lära mig det viktigaste. Då kan jag tex smyga upp på Kamran och filma honom lite candid!!! Småbus med vänner och barn 😃😃😃😃😃😃

 

Kram och vi hörs imorgon! Maria

Annons
Dela på:

44 kommentarer till “Bli inte besviken nu!”

 1. Anita skriver: 25 juni, 2020

  Gomorron Maria !
  Såklart, det är trist att du slutar blogga men man ska göra som man känner. Jag kommer att sakna dig och ångrar att jag inte kommenterat mer. Men du ska veta att bloggen är / har varit mycket uppskattad. Så även era fina julkort ! Tack!
  Jag har själv inte instagram eller något annat sådant så vill passa på att säga tack för dessa 10 åren och önskar dig och familjen allt gott !
  Var rädd om dig och de dina!
  Kram Anita


 2. Nettan skriver: 25 juni, 2020

  Hej Fina Maria

  Onej så trist, så ledsen jag blir. Jag önskar dej lycka till med allt och tack för allt du gett mej och delat med dej
  Kramisar Nettan


 3. Carina skriver: 25 juni, 2020

  Näääää Maria!
  DU FÅR INTE SLUTA BLOGGA 😭.
  Din blogg är ju BÄST ❤️
  Snälla fortsätt och blogga 🙏

  Kan du inte göra som så Maria. Att du bloggar 1 gång per vecka? Snälla 🙏

  Har du någon instagram? Om ja. Vad heter den?


 4. Carina skriver: 25 juni, 2020

  Snälla, snälla, snälla Maria ❤️ 🙏
  Kan du inte blogga 1 gång per vecka? 🙏


 5. Camilla Wikström skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria!

  Vad ledsen jag blir att du slutar blogga du är ju bäst men samtidigt förstår jag dig du har gett mig mycket glädje och inspiration i alla år även om jag kanske inte kommenterat varje inlägg. Du kanske plötsligt känner för att göra det 1 gång i månaden eller något? 🙂 Hoppas vi kan ta en meet and greats nästa år när vi kommer över.
  Men vi följer ju varann på Instagram så jag ser fram emot dina inlägg och eventuella bilder där.
  Om det blir bloggträff någon gång kommer du att lägga ut det på Instagram då så man inte missar?
  Förstår att det inte är lätt att köra den bilen men du klarade det ju galant. 🙂
  Ha det så bra.

  Kram från
  Camilla Wiktröm


 6. Sandra E skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria
  Men det här var tråkiga nyheter …blir uppriktigt ledsen för att du slutar.Har varit så roligt att få följa dig och din familj och ta del av ert liv ..kommer verkligen att sakna dig.Jag har följt dig sen ditt första blogginlägg och har väl inte varit så flitig på att kommentera alltid men det finns inte en dag under denna tid du bloggat som jag inte kikat in och läst..alltid roligt att höra vad du gjort.Så tomt det kommer att bli utan dig.Men självklart ska man lyssna på sitt inre och göra det man känner för.Så jag önskar dig och din familj allt gott i framtiden och en underbar sommar.
  Tyvärr så har jag inte instagram och kan följa dig där.Kommer verkligen att sakna att kika in varje morgon på din blogg.
  Många stora varma kramar till dig
  Sandra E😊


 7. Monica skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria!
  Väldigt synd att du slutar blogga men man ska göra det som känns rätt. Det har varit så roligt och givande att läsa din blogg samt se alla bilder. Kul även att läsa alla kommentarer. Jag har ju inte varit med från början men ändå…
  Kram Monica


 8. Anki skriver: 25 juni, 2020

  God morgon!
  Åh va´ tråkigt 🙁 Samtidigt förstår jag dig till 100%. Självklart vill man stötta sina barn och make, inget konstigt med det. Man hinner inte med allt så ditt beslut att sluta blogga respekterar jag.
  Då får jag installera Instagram i stället och jag får göra som du, ta barnen till hjälp 🙂 Hur får jag tag i ditt Instagram?
  I morgon ska vi åka till Småland och gå på några glasbruk. Det är den årliga glasblåsarhelgen som normalt brukar vara i april men nu är flyttad till helgen som kommer. Konstnärerna visar hur dom gör när dom blåser sina konstverk. Det kommer vara mycket begränsat med folk, man har fått anmäla sig till vissa hytter.
  Nu har vi fått riktig värme här. Väldigt skönt.
  Nu ska jag fortsätta jobba 🙂
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 9. Ammi Uppsala skriver: 25 juni, 2020

  Oj vilken chock! Trodde först det var ett aprilskämt men det är ju den 25 juni idag 🙂
  Förstår dig och det kan ju vara skönt med lite omväxling ibland. Och man kan ju alltid börja igen om lusten skulle falla på.
  Här sitter jag och svettas i värmen , det ska bli 30-31 grader idag…
  Ha en bra dag!


 10. Klaudija Martinovich skriver: 25 juni, 2020

  Oj, vilken chock att du ska sluta blogga, Maria! Jag har alltid sett fram emot dina trevliga bloggar och dina fina tävlingar (även om jag aldrig vunnit något). Hur blir det då med julkorten som man brukade få? Slutar du med det också? Kommer du inte att ha någon hemsida heller då?

  Kram


 11. Klaudija Martinovich skriver: 25 juni, 2020

  Glömde att fråga. Har du någon instagram förresten?


 12. Kristina F skriver: 25 juni, 2020

  Det är med stor sorg jag läser detta ! 😔
  Vilken resa vi haft tillsammans under dessa år. Tackar dig för allt du gett, inspiration,fina bilder,recept,underbara kommentarer,kärlek, all din omtanke om mig mm mm. Listan kan göras så lång.
  Jag kommer sakna allt och lite till men som jag alltid skriver, du gör helt rätt. Vad är väl viktigare än livet självt, än om barnen/familjen och vännerna ?
  Ta hand om dig finaste vännen och hoppas vi kan ha kontakt ändå.
  Träffas gärna på en fika när du är över här nån gång.

  ❤❤❤❤❤❤❤

  Kramiz Kristina F


 13. Wenche skriver: 25 juni, 2020

  Kjære gode, snille Maria ❤️
  Det var triste nyheter du ga oss i dag, men jeg forstår det også. Bloggen tar nok mye av din tid…..ser jo det med meg selv at det er ikke alltid jeg har tid til å kommentere…
  Kommer til å savne deg veldig, det første jeg gjør før jeg står opp, er å lese hva du skriver 💞
  Jeg følger deg på instagram, men er ikke aktiv selv, har foreløbig ingen innlegg der 🙈 kanskje jeg skal legge ut noen bilder, så kan du se hvordan jeg bor? Da må jeg nok ha hjelp av barna 😉
  Her har vi fortsatt syden-varme ☀️ Vi har også avbestilt våre 2 turer til Skopelos i sommer/høst, trasig men sånn er det bare 😢
  Ha en fin dag, Maria 💗
  Klem💕


 14. Karin M skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria!
  Åh nej vilket tråkigt besked 😢
  Jag kommer sakna dig dagligen min vän, kommer också sakna alla mina fina bloggvänner här, kommer sakna läsa både vad du har gjort Maria och vad mina bloggvänner har gjort 😢
  Samtidigt vill jag tacka dig Maria, tack för allt du har delat med dig av, tack för att vi har fått följa dig och din familj, tack för alla tävlingar, tack för alla skratt och trevlig läsning, tack för bloggträffarna, och Tack för att jag har träffat min bästa vän Kristina F tack vara dig och din blogg 🤗
  Ja jag kommer verkligen sakna din blogg, jag har varit med från början och läst och kommenterat flitigt, ja nästan alla inlägg du skrivit under åren.
  Maria, jag hoppas vi kommer fortsätta hålla kontakten, och jag hoppas du vill ses när du kommer till Sverige 🤗
  Tack för allt ❤️
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


  1. Karin M skriver: 25 juni, 2020

   Så tom känsla det blev i kroppen, den känns lite som när nån gjorde slut med en 😔
   Kram igen 💕💕


 15. Lisbeth skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria!
  Oj ,de är ju lite trist att Du slutar med att blogga, men förstår dig.
  Fick Morsdagsbrev från LB igår , de var stämplat den 23 maj från USA, så de har tagit nästan 5 veckor, i vanliga fall går de på ca 5 dagar, men allt är ju annorlunda just nu.
  Hoppas att de du sände till din mor har kommit fram. KRAM Lisbeth


 16. Karin Json skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria..
  10 års bloggande är mycket, förstår dig,
  har själv bloggat mycket genom åren,
  fast i år har det inte blivit så mycket,
  har tröttnat + att min man har cancer som det
  inte går att göra något åt längre.
  kram o lycka till med allt


 17. Helena Gustafsson skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria!
  Så tråkigt att du slutar blogga men förstår dig oxå, det tar ju mycket av ens tid. Jag har följt dig sen dag 1 men sällan jag kommenterar men börjar alltid morgonen med att titta in på din blogg, så mysigt att läsa vad ni hittar på och se alla härliga kort från over there😃.

  Nu får du ha de så bra och mysigt med din familj och jag kommer följa dig på instagram.

  Tack för allt som du delat med dig av!
  Kramar Helena G


 18. Lena skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria !! Va tråkigt att du slutar med bloggen ,jag har läst den varje dag ,men varit dålig på att kommentera. Men man ska göra det man känner för .Och tack för alla dessa år .Ta väl hand om dej och din familj. 🥰❤❤Kram Lena .


 19. Désirée Andersson skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria💗
  Önskar dig en fin framtid med vad allt trevligt livet ger. Med vuxna barn blir livet i en annan fas. Jag har en son och det blev så tomt när han flyttade och började högskolan för 3 år sedan. Så jag vet hur det känns. Tiden går så fort. Vill Tacka dig Maria för att fått läst din fina blogg & följt din fina familj. Och Tusen Tack igen för den himla fina servis som jag vann förra året. Som min son fick och har glädje av nu när han har bott själv ett tag.
  Jag följer dig redan på Instagram.
  Allt gott till dig Maria & din fina familj🇸🇪🇺🇸🤍🍀. Kram Désirée 🤗💗


 20. Christel skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria!
  Så tråkigt att du slutar blogga, men man ska följa sitt hjärta. Kommer att fortsätta följa dig på insta som tidigare.
  Lycka till med nya projekt.
  Stor kram


 21. Malin Th skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria
  Sällar mig till de som tycker att det var ett ledsamt besked men jag förstår dig, måste ibland kännas som ett måste för att vi härinne vill veta vad you have been up to 😊
  Du får lägga upp lite fler bilder på insta och storys så kommer det kännas som vi har kontakt.
  Hoppas hoppas vi kan ses på någon träff i Sverige ändå, vi får kalla det instaträff 🌸
  Jag har precis kommit hem från ön på västkusten och tvättar och fixar.
  Vi har så varmt här, men jag klagar inte, älskar sommaren.
  Stor kram till dig och din familj
  Malin Th


 22. Kristina Andersson skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria ! Jag sett alla SHF i tio år och alltid tyckt att du är den mest jordnära
  och ödmjukaste av alla fruarna.När man hade möjlighet att få prata med dig på radio P4 så ringde jag men kom inte fram.Det jag ville säga då var att du har verkligen betytt mycket för många kvinnor och det har jag även förstått när jag följt din blogg.Jag har inte varit med så länge som många andra men på nåt sätt känns det som jag känner dig fast vi aldrig träffats vilket jag hoppas att kunna få göra nån gång.Som jag skrivit till dig tidigare så har jag en son som läser till
  sjuksköterska min dröm är att få åka till Kalifornien med honom nån gång kanske då träffa dig och din familj.Jag kommer att logga in på insta har inte varit med där tidigare och om du kommer ha en träff i Sverige i framtiden så skulle jag gärna vilja vara med.Jag förstår att du har mycket att göra och att du måste ha fokus på din familj men som många andra skrivit kommer verkligen att sakna din blogg och att läsa det andra skrivit jag har både skrattat och ibland har tårar fallit på min kind när jag läst alla bloggvänners kommentarer.Nu vill jag önska att alla på bloggen och din familj Maria att ha det så bra som möjligt och ta hand om er alla/Kram Kristin A


 23. Ingrid Christiansen skriver: 25 juni, 2020

  Det kan du inte mena. Jag har följd dig i alla år och jag kommer att sakna dig jättemycket och hur skall vi nu få julkort från är? Jag förstår att du kan tröttna men kan du inte bara ta en paus ex på ett halvår och sedan komma tillbaka igen. I vilket fall som helst så hoppas jag på fler bilder och dina roliga kommentarer på instagram och önskar dig allt gott. Ta hand om dig
  varma hälsningar
  Ingrid C


 24. Nina skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria,
  Jag är en så’n där doldis-läsare som inte kommenterar utan bara läser och läser av glädje 😊
  Jättesynd att du slutar blogga. Får försöka ta del av dina tänkvärdheter och din humor via instagram istället. Tyvärr är inte det lika informativt.
  Önskar dig en härlig sommar ☀️


 25. Carita skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria!
  Vad tråkigt att du skall sluta blogga jag läser din blogg varje dag 😊men är väldigt dålig på att kommentera jag hoppas att jag kan se dina fina bilder och kommentarer på Instagram.
  Trevlig sommar önskar jag Er


 26. Anne- Britt skriver: 25 juni, 2020

  Hei, Maria.
  Så synd at du slutter med å blogge, det har vært hyggelig å følge deg. Men, det er en tid for alt. Og du må selvfølgelig gjøre det som er rett for deg!
  Takk for at du har delt med oss!
  Ønsker deg og dine alt godt!
  Klem fra Anne Britt 😊🌷


 27. Dalkullanannanykvist skriver: 25 juni, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Men vilken stor sorg och chock det nu blev 😢 Så hemskt tråkigt att du ska sluta blogga.. Man kommer ju sakna dig och dina fina inlägg.. Och även de andra blogg vännerna man fått, även fast man ser alla på insta, men d är inte samma sak.. Tur att insta finns.. Men hoppas ändå att du kommer ha så att man får träffa dig nån mer gång.. Tack för allt Maria.. Alla bloggträff ar, fina tävlingar, fina foton och underbar blogg och för fina hälsningar och att du brytt dig om oss.. Ja listan kan göras lång.. ❤️🌺❤️🌺💖💖Det kommer verkligen bli tomt, men förstår ju dig. samtidigt.. Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️


 28. Veronika M skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria.
  Jätte tråkigt att du ska sluta blogga. Jag älskade att läsa din blogg jag läste den varje dag. Jag kommer sakna bloggen. Önskar dig lycka till med din utbildning. Jag förstår att du vill göra annat nu. Hälsning till dig och din familj. Trevlig sommar.
  Kram Veronika M


 29. Angelica.B skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria!

  Åh, vilken rysning jag fick genom hela kroppen nu! 🙁 Så otroligt ledsen över att du ska sluta blogga! Hur ska man nu få dina goda råd, tips och höra om dig och din fina familj? 🙁 Samtidigt så förstår jag att familjen måste komma först! I alla lägen! Kommer sakna ditt bloggande som tusan! Blev ganska tom på ord så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.. 🙁
  Önskar dig och din familj allt gott och en fantastisk sommar!

  Idag har vi haft det väldigt varmt. Dock har jag sovit bort den värsta värmen då jag jobbat natten. Ganska tacksamt att jobba natt faktiskt då det är mycket svalare. När jag kommer hem och ska sova så blir det AC på!
  Den 22 augusti går jag hem i väntan på babyn. Längtar som tusan!

  Va rädd om dig och familjen så hörs vi! 🙂

  Kramkram Angelica


 30. Annelie Grönlind skriver: 25 juni, 2020

  Åh nej vad tråkigt att du ska sluta blogga😢 kommer sakna bloggen ❤️


 31. Margareta skriver: 25 juni, 2020

  Hej fina Maria 💖
  Vad jag kommer att sakna din blogg, har varit så roligt att följa dig. Ärligt talat så känns det trist för oss dina bloggvänner, men ibland kan man behöva göra andra val i livet. Följer dig på Instagram. Lycka till med allt.
  Kram Margareta 💖


 32. Karin Lagergren skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria!
  Så ledsamt att du ska sluta blogga .😞 Jag kommer att sakna din härliga humor och all din omtanke 💖men jag förstår ditt beslut. Önskar dig och din fina familj all lycka och skulle du ha vägarna förbi Dalarna så är du alltid välkommen att knack på😀
  Många kramar din vän Karin ❤


 33. Sofia skriver: 25 juni, 2020

  Hej.. vad tråkigt att du ska sluta blogga.. som visa säger blogga en gång i veckan.. kram


 34. Tusse skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria,
  Tråkigt att höra, men förstår att det tar tid och kraft nu när du skall börja plugga.
  Var sak har sin tid och vem vet du kanske kommer tillbaka med bloggen?
  Önskar dig lycka till framöver med nya projekt. Vi får följa dig på insta så länge.

  Ha det gott alla och trevlig sommar!


 35. Linda skriver: 25 juni, 2020

  Hej Maria
  Så tråkigt att du slutar blogga! Jag älskar att följa ditt liv i USA. Det är så mysigt att få en liten glimt av din vardag, hoppas att du ångar dig…
  tack för åren jag har följt dig både på tv och här på bloggen.
  Med vänlig hälsning, Linda


 36. charlotte wallin skriver: 25 juni, 2020

  Din blogg är fantastisk, den får mig att må bra och jag blir så glad när jag tittar in här. Lycka till framöver. Kramar


 37. Tinnie skriver: 26 juni, 2020

  Nej, vad tråkigt! Jag återkommer alltid till din blogg när jag vill ha flärd och inspiration, jag kommer sakna den! Men det är grymt jobbat av dig att du ska satsa på en utbildning och jobba mer för Kamran, good for you! (Och vad fin du är utan extensions!)


 38. Maria skriver: 26 juni, 2020

  Blev så ledsen att jag gick fick ont i hjärtat. Kommer sakna din blogg så mycket. Men du ska göra som du känner. Men det blir tomt utan dej. Kram.


 39. Annie skriver: 26 juni, 2020

  Hej vackra Maria,

  Jag brukar sällan kommentera men har följt din blogg några år och jag tycker det är så mysigt att följa ert liv i soliga Kalifornien, speciellt när vi har som mörkast i Sverige🌷🐶Du och din familj kanske borde starta en youtube-kanal, den skulle nog bli väldigt populär 😉 Men man ska följa sitt hjärta. Stor varm kram 🥰 🍓 💖


 40. Therese skriver: 26 juni, 2020

  Å vad tråkigt att du ska sluta blogga, men jag förstår dig. Jag har läst din blogg sedan du började och du har verkligen varit en inspiration för mig. Som många andra redan skrivit så hoppas jag såklart att du kan blogga någon gång ibland. Ta hand om dig och din familj nu och njut av den härliga sommaren!
  Kram


 41. Therése skriver: 26 juni, 2020

  Men vad tråkigt!
  Jag har följt din blogg under hela resan, aldrig kommenterat. (Försökte en gång, när barnen hade gjort den där roliga videon till dig på Mors dag, fast det kom inte med.) Tror att vi är många som aldrig kommenterat men ändå tyckt att det varit superkul att få följa ditt liv. Det är så långt ifrån det svenska liv vi lever här och det har varit jättekul att få se hur du lever i SoCal.
  Kommer så klart att fortsätta följa dina varma, härliga, roliga och spännande inlägg på Insta.
  Din blogg är den enda jag följer, får hitta på nåt annat att göra nu ;o)
  Kram!


 42. Sandra skriver: 27 juni, 2020

  Varför slutar du att blogga egenligen? Är det bättre pengar via instagram? Men med 40 kommentarer kan jag lite förstå just varför. Tack för denna tid.


 43. Malin Hedlund skriver: 27 juni, 2020

  Meeenååååååh Maria!!! Ska du sluta blogga!!! NU blev jag verkligen ledsen!
  Du är supersnygg i din nya frilla😍👌🏻
  Vi ses snart 😘


Annons

Laddar