Annons

Ni är helt underbara!

Hej och hallå!

Skrattade gott till dig Klaudija som inte vunnit någon utav mina tävlingar, ugh mycket tråkigt och dåligt av oss. Hade jag fått välja så skulle ni alla få vinna.

Tack för era kommentarer ni är helt klart bäst. Vet inte hur vi, ja ni som vill kan hålla kontakten. Ja typ någon slags grupp text kanske. Min syster Catharina skapade en grupp text på Whats Up som heter Glädjespridarna den innehåller mamma, min syster och jag. Sedan har vi en grupp text som heter Familjen och i den är Christian min bror inkluderad i.

Annons

Vi kanske skulle kunna skapa en grupp som heter bloggvänner där vi typ skickar in en fin bild på en solnedgång, en ny familjemedlem, en blomma, ett djur och bara skriva en liten hälsning från tex Karin L från Dalarna. Vi kan önska varandra god jul, glad påsk, glad våffeldag osv. Alla behöver inte svara men att vi har en bas ifall vi behöver meddela något viktigt. Vad sägs? Det kanske bara blir jobbigt om det plingar för mycket i era mobiler. Vi tänker på saken?

Annons

Jag skulle hjälpa Kamran idag med att sortera all vår staging material eftersom hans kontor flyttar till ett coolare ställe. Massor av ljusstakar, brickor, toalett dekorationer, köks dekorationer, blommor och växter i massor. Han var så busy så jag åkte hem och vi ska göra allt på tisdag istället.

På vägen hem så stannade jag på Whole Foods för att köpa lite extra god mat och lite mer urval av lyxiga matmärken, typ fler urval av yoghurts, frukter, kött osv.

Innan jag går in i matbutiken så ringer Pamela och jag går omkring på trottoaren och småpratar. Helt plötsligt så ser jag en liten butik med kläder som är öppen. Jag blev så glad och avslutade mitt samtal och gick in. Köpte 3 klänningar, en kjol och ett par super vida byxor i mjukt material.

Annons

Kan ni förstå att jag köpte 3 korta klänningar så himla härligt! Ja detta är klänningar jag kommer att ha i trädgården när jag fixar eller kanske på båten om det bara är Kamran och jag och då kan jag ha en bikini under 🙂

Ni har ju för tusan varmare hemma i Sverige än vad vi har här i SoCal. Står ni ut eller blir det lite för mycket ibland? Karin M jag vet att du njuter för fulla muggar haha.

Nu ska jag fixa lite middag till både hundarna och Kamran.

Annons

Miljoner kramar till er alla och vi hörs imorgon. Maria

Dela på:

31 kommentarer till “Ni är helt underbara!”

 1. Maria Montazami skriver: 26 juni, 2020

  Glömde att skriva att ni kan följa mig på Instagram. Jag heter @mariamontazamioriginal
  Ni som inte har det så är det en lätt app att ladda ner. Instagram är gratis och man kan följa sina vänner och se bilder på vad dom sysslar med 😬
  Kram Maria


 2. Carina skriver: 26 juni, 2020

  Jag är ingen tjatmoster, utan jag är värre än en tjatmoster 😅.
  Men jag skriver som jag skrev till dig igår.
  Istället för att sluta och blogga helt. Kan du inte blogga 1 gång per vecka?

  Om du slutar helt o hållet att blogga, det kommer kännas som om du skulle dött då 😭


 3. Kristina F skriver: 26 juni, 2020

  Jag tror att vi bara får gilla läget kring ditt beslut. 😄
  Är rädd att det bli lite si så där om det är väldigt många i en whats app grupp.
  En del av er bloggvännerna känner man ju ”väl” medans andra inte.
  Jag och du håller kontakt ändå hoppas jag.😘

  Kul att du fick köpt dig lite nya kläder !

  Vi firade Alina igår ,hon fyllde 4 år. Det såg du nog på Insta.
  På kvällen var vi på Pinchos, jag drack en god Aperol Spritz.
  Det är galet varmt, i natt har inte gått att sova, innetemperaturen har varit 29 grader. 😔
  Jag älskar solen men gillar inte när man inte kan sova.
  Just nu är vi hemma och det är jag glad för, i husvagnen hade det varit olidligt.
  Idag ska min man gjuta några plintar, vi ska bygga ut vårt staket på framsidan.
  Ska försöka bada hundarna utomhus idag, det är tokjobbigt för dem nu i värmen.

  Kramiz Kristina F


  1. Kristina F skriver: 26 juni, 2020

   En mindre whats app grupp dock funkar bra… 😉
   Kramiz Kristina F


  2. Wenche skriver: 26 juni, 2020

   Hei Kristina 😊
   Hvordan finner jeg deg på Instagram?
   Håper vi ikke mister kontakten helt 😘
   Klem


 4. Nettan skriver: 26 juni, 2020

  Hej Fina Maria

  Jag är så ledsen att du ska sluta blogga, även att jag har dej på insta så är det inte samma sak, på blogg får man mer utav dej och familjen
  Jag förstår dej ändå , hoppas du förstår mej rätt

  Härligt med lite shopping för dej och klänningen är fin

  Ha en fin helg
  Kramisar Nettan


 5. Ammi Uppsala skriver: 26 juni, 2020

  Halloj,

  vad kul med nya kläder! Jag har inte shoppat på länge.
  Har fortfarande inte hämtat mig från chocken att du ska sluta blogga :-), som många har skrivit innan, det har varit det första man kollat på när man vaknat i 10 års tid nu 🙂
  Ha en bra dag!


 6. Camilla Wikström skriver: 26 juni, 2020

  Hej Maria!

  Försöker vänja mig vid att du inte kommer blogga mer, men förstår dig.

  Låter kul med en liten grupp på Wath up som heter bloggvänner, så jag är på om det blir aktuellt :). Men vi har ju varann fortfarande på Instagram också :).

  Kul att du hittade en affär som var öppen och förstår att du gick in och handla väldigt söt klänning.
  Själv har jag shoppat en del över nätet men när man jobbat hemifrån i 3 månader så hänger bara kläderna där har oftast bara mjukisbyxor och shorts. Får ta igen det i höst när vi får komma tillbaks till arbetsplatsen.

  I helgen ska vi ut med båten igen på öarna i Trosa, skärgården är väldigt fin.

  Ha en skön helg.

  Kram från
  Camilla Wikström


 7. Wenche skriver: 26 juni, 2020

  Kjære Maria ❤️
  Jeg er også fortsatt i sjokk over at du skal slutte å blogge 😢
  Jeg er gjerne med hvis du finner ut av en måte å holde kontakten på.
  Superfin kjole du har kjøpt!!! Jeg elsker korte kjoler, de er jo så lette og deilige å ha på i sommervarmen ☀️
  Ønsker deg og dine en fin helg.
  Klem 💕


 8. Jeanette Nyman skriver: 26 juni, 2020

  Hej Maria

  Vad trist att du ska sluta att blogga är det bara tillfälligt eller helt slut?

  Jag är inte med i Instagram jag vill gärna finnas med även där för att hålla kontakten.

  Annars vilken underbar sommarbölja vi har här i Sverige nu helt underbart skönt.

  Ha en härlig helg.
  Sommarhälsningar
  Jeanette N


 9. Angelica.B skriver: 26 juni, 2020

  Hej Maria! 🙂

  En sån grupp låter som en fantastiskt bra idé tycker jag! Hoppas det är genomförbart ❤️
  Härligt med en snabb shoppingrunda där man kan göra lite fynd 😊 jättesöt klänning!
  Ja här är det hett vill jag lova 😄 men jag gillar sommaren så jag klagar inte. Hatar att frysa!

  Ha en fin dag ❤️

  Kram kram Angelica 🌸


 10. Karin M skriver: 26 juni, 2020

  Hej Maria!
  Ja det känns fortfarande tomt inom en, kommer sakna bloggen 😔
  Nu vet jag ju att vi kommer fortsätta ha kontakt ändå, och tur är ju det 🤗
  Ja men en sån grupp skulle kanske vara kul, vet dock inte hur det funkar, men jag får lära mig.
  Åhhhh vilken snygg klänning du har köpt, jag fullkomligt älskar den 🤗
  Precis såna som jag gillar, så har jag knäkorta vita leggings till 😊
  Japp Maria, du har helt rätt jag njuter av varenda sekund av värmeböljan, jag kan aldrig få nog 😁
  Massor med kramar tillbaka från mig 💕💕💕


  1. Wenche skriver: 26 juni, 2020

   Hei Karin
   Jeg vil også gjerne komme i kontakt med deg på instagram om det er mulig?
   Føler jeg «kjenner» deg og Kristina F. litt 😉
   Jeg har ingen innlegg selv på insta, men må kanskje begynne med det nå da….
   Det er bare så trist at Maria slutter å blogge, hun er den eneste jeg følger i bloggverdenen 💞
   God helg til deg 🥰
   Klem 💕


 11. Marika skriver: 26 juni, 2020

  Fy så tråkigt att du ska sluta blogga, det är sällan jag skriver något men jag är lika trogen följare som morgonkaffet är viktigt.
  Givetvis förstår jag o respekterar dina beslut, men du kommer bli saknad ❤️


 12. Birgitta Tour skriver: 26 juni, 2020

  🌻Hej Maria! Har just börjat läsa din blogg, tycker den är både trevlig & bra! Så synd att du nu slutar blogga, kan du inte blogga en eller två ggr per vecka? Vore jättetrevligt om det gick att ordna! Fina hälsningar Git🌻


 13. RoseMarie skriver: 26 juni, 2020

  Hej Maria! Fick en chock när jag läste att du ska sluta blogga. Så tråkigt. Har följt dig sedan du började blogga och vi har träffats på dom flesta bloggträffarna. Kommer ihåg våran första träff på Make up Store (långt långt innan bloggträffarna) då vi gick mot varandra och sa Äntligen. Kommer du ihåg det ?? Har under alla år varit så kul att följa dig och din familj och dina vänner och förstås fått träffa Sara och mamma Anita några gånger och även Malin Mallan. Har alltid varit så trevligt. Har vunnit några gånger av dina fina vinster och har alla dina julkort kvar. Du och din familj är så fina . Kommer absolut att sakna dig och din fina familj och lilla Copper och Molly. Önskade att du ändå kunde blogga en gång i veckan. Så du inte släpper oss helt efter så många år. Nu har jag firat klart. Fick bl.a en ny telefon av senaste modell från Mats. Vet ej om jag skrivit att jag klippt mig från jättelångt hår till din längd nu. Känns lite konstigt. Men är så nöjd och jag trivs i längden. Ha det nu så bra. Många kramar från din vän Rose-Marie.


 14. Dalkullanannanykvist skriver: 26 juni, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Ja fy jag vill inte ens tänka på att du ska sluta blogga.. Att du inte kommer att finnas här mer 💔 Och jag hoppas att jag kommer få vara med i nån grupp och fortsätta följa dig 😔Annars kommer det bli så tomt.. Kommer sakna bloggen så..

  Så fin klänning du köpt.. Den ser väldigt skön ut 🌺
  Jag gillar sommaren, men nu är det alldeles för varmt.. Jag har en stor fläkt härinne.. Men så trist när man inte orkar göra så mkt.. Man vill ju promenera mm.. Försöker fixa det ändå, men så jobbigt.. Klarar inte av värmen..
  Hoppas du har en fin dag kraam AnnaN ❤️


 15. Linda skriver: 26 juni, 2020

  Hej
  Vilka fina klänningar! Roligt att köpa lite nytt ibland, själv väntar jag på paket från H&M med två klänningar. Värmen har verkligen parkerat över min stad och jag njuter! Två dagar i rad har har varit ute i skärgården och igår hetsade jag min man att sjösätta vår båt. Det blir att packa sallad och alkoholfri öl inför kvällens åktur när mannen kommer hem från arbetet. Härligt att du kan tänka dig att fortsätta hålla kontakten med oss:)
  Ha en avkopplande helg
  Linda


 16. Anki skriver: 26 juni, 2020

  Halloj!
  En grupp på Whats Up låter som en bra ide.
  Härlig klänning du köpte. Ser skön ut.
  Ha en bra dag!
  Kran Anki


  1. Anki skriver: 26 juni, 2020

   Hej igen!
   Det blev lite kort för jag hade inte så mycket tid när jag skrev förra gången.
   Ett annat media är Insta men då behöver jag fixa det. Facebook är inget för mig, det tänker jag inte skaffa. På något sätt borde det kunna lösa sig.
   Klänningarna är ju smarta att ha när man jobbar i trädgården. Inget som sitter åt.
   Nu är vi i Oskarshamn och i morgon ska vi åka till några glasbruk och kolla när konstnärerna blåser. Ska bli väldigt skoj.
   Ha en bra dag!
   Kram Anki


 17. Monica skriver: 26 juni, 2020

  Hej Maria!
  Ja det är bara att acceptera att du slutar men det har varit så roligt och underhållande att följa dig. Du verkar vara en så snäll, rolig och generös person. Jag har ju inte träffat varken dig eller någon annan som skriver här på bloggen men det känns ändå som om man ”känner” alla.
  Fint med sommarklänningen. Jag fick faktiskt hem ett paket igår med en klänning samt baddräkt och bikini. Det sistnämnda är lite svårt ifall det passar eller inte. Men det gjorde det!
  Kram och ha det bra alla!
  Monica


 18. Jeanette i Norrland skriver: 26 juni, 2020

  Hej Maria
  Jag kan förstå att du har mycket runt dig, och att det tar tid att skriva bloggen. Jag unnar dig verkligen tid för dig och din familj. Men samtidigt känns det så sorgligt. Det blir som att tappa en vän.
  Jag har ju träffat dig några gånger och följt dig i flera år och det kommer kännas tomt nu.
  Men jag lovar att höra av mig igen nästa gång vi kommer till USA. Om det passar för dig då.
  Nu till sommaren hade vi planerat att åka på ett bröllop i Grekland. Jag hade verkligen sett fram emot det. Det kändes så snopet när det blev inställt.
  Men det är nu framflyttat till nästa sommar.
  Vi får hoppas att världen mår bättre då.
  Jag ser fram emot att fortsätta följa dig på Instagram som jag gjort ett tag.
  Mitt konto heter: Jmelinidé.
  Du får gärna följa mig tillbaka.
  Hoppas din utbildning går bra och att sommaren blir härlig med din familj.
  Så hörs vi sedan.
  Kram
  Jeanette Melin


 19. Klaudija Martinovich skriver: 26 juni, 2020

  Hej Maria,

  Kan du inte göra någon grupp på Facebook. Det har ju nästan alla. Jag är inte så avancerad att jag har moderna mobiler eller fattar instagram och sådan grejer. Facebook är ju enkelt så alla fattar hur man kan lägga in bilder och sådana grejer. Det skulle ju vara kul om du fick se hur vi dina fans ser ut också menar jag.

  Kram


 20. Charlotte skriver: 26 juni, 2020

  Hej Maria!
  Det är tråkigt att höra att du ska sluta blogga, men samtidigt förstår jag att man måste prioritera när man vill fokusera på annat. Utbildningen du nämnde verkar spännande…när börjar den?
  Jag håller gärna kontakten, tyvärr har jag inte Facebook längre men WhatsApp har jag däremot. Personligen har jag inget emot plingandet i mobilen. Det löser sig till det bästa…vilket det nu än blir.
  Jättefin klänning! Ser lös och ledig ut. Jag hämtade ett paket med en ny uppsättning svarta plagg…nu ska jag bara köpa smycken att bryta av med ☺.
  Göteborg har haft runt 30 C idag…lite väl maffigt…

  Ha det bra!


 21. Solveig Nieminen skriver: 26 juni, 2020

  Oj vad jag kommer att sakna din blogg Maria! Jag älskar att läsa vad du och din familj håller på med. Men samtidigt förstår jag att du har så mycket annat på gång att din tid inte räcker att blogga! Tack för att jag har fått följa med ditt liv i så många år och ha det så bra !


 22. Kristina Andersson skriver: 26 juni, 2020

  Hej Maria ! Oj vad många är ledsna att du ska sluta blogga så även jag som jag skrev tidigare förstår jag att du vill stötta din familj självklart all respekt för det.
  Men tänkte ge att förslag varför inte ha på whats up och som rubrik skriva så här
  Svenska bloggvänner á la Maria låter det tokigt eller…….är jag helt ute och cyklar? Vill så gärna kunna vara delaktig om hur det går för de som varit och är med i din blogg.Eller som några andra skrivit om du har tid att blogga en gång i veckan? Hoppas att det går bra med din utbildning där måste man också ha fokus har erfarenhet av det då min son är inne på fjärde terminen som sjuksköterska.Ha det så bra och vi håller tummarna att det löser sig med bloggandet/kram Kristina A


 23. Mia skriver: 26 juni, 2020

  Hej Maria
  Så tråkigt att läsa att du ska sluta blogga. Jag har följt dig på bloggen under alla år och det har varit härligt att få ta del av ert liv.
  Det kommer kännas som att förlora kontakten med en god vän, även om vi aldrig träffats personligen.
  Hoppas det kan bli någon fortsättning på något vis 🙂.
  Tack för att du delat med dig av ditt liv till oss under alla dessa år
  Kram 🤗


 24. Sofia skriver: 26 juni, 2020

  Hej det hade varit roligt vara med den gruppen om man får.. idag har man grillat och haft det skönt.. Hoppas att du får bra helg kram


 25. Margareta skriver: 26 juni, 2020

  Hej
  Har sett några föreslå en grupp på Facebook, vore ju det bästa att göra för då verkar alla kunna hänga med till gruppen och så kan vi göra lite inlägg om stort o smått. Då tappar vi inte kontakten. Tänk på det fina Maria 💖.
  Grattis till de nya inköpen, jättefina och så somriga.
  Önskar er en fin och trevlig helg.
  Kram Margareta 💖


 26. Ewa skriver: 26 juni, 2020

  Bilda en sluten Facebook grupp till alla som vill följa dig. Det är ju det enklaste och smidigaste. Där kan alla skriva inlägg och alla kan svara varandra.
  Tror WhatsApp blir krångligt, blir för många


 27. Malin skriver: 26 juni, 2020

  Hej Maria !
  Åh vad är det jag läser …
  Jättetråkigt att du slutar bloggar och det kommer att kännas tomt utan dina glada ord. Förstår dig och det känns ju inte rätt om du inte tycker det är roligt eller har tiden. Har ju varit här från början och det känns som att du är min vän, har ju varit hemma hos dig med hela familjen vilket var en av mina roligaste minnen. Nu blir jag sentimental också men kan inte låta bli. Jag hoppas att vi kan hålla kontakt på något sätt fina Maria !
  Önskar dig all lycka och välgång . Stor kram mallan ❤️❤️❤️


Annons

Laddar