Annons

Det finns alltid en lösning 💘

Hej och hallå!

Jag har läste era kommentarer och det var väldigt sorgligt. Snälla ni var inte ledsna för att jag slutar blogga. Jag ringde precis till Anna och hon kom på den absolut bästa lösningen.

Snälla ni kan ni skaffa Instagram, det är en gratis app och där kan ni följa era vänner, familj och mig. Om ni är osäkra på att ladda ner den så be en yngre familjemedlem så kan dom hjälpa er. Kom på ett kul namn eller kör på ert eget. Eftersom jag blev hackad för några år sedan så fick ju jag börja om från början så mitt namn på Instagram är

Annons

@mariamontazamioriginal

 

Annons

Nu till det roliga…

(detta foto fick jag ta från en video jag gjorde imorse, screenshoot)

Ser ni vad snabbt mitt hår har skärpt till sig?

Det finns någonting som heter LIVE på Instagram och det är en ring som lyser upp runt mitt foto högst upp där man kan kolla på insta stories.

Då kommer jag att skriva på mitt Instagram att imorgon klockan 10.00 kommer jag att gå LIVE. Då tjuter ni kanske av glädje och trycker på ringen med mitt foto som har en ring där det står LIVE. Jag tror att även ni som redan följer mig kommer att få en notifikation att nu har mariamontazamioriginal gått LIVE.

Annons

Då kan ni se mig men jag kan inte se er men jag kan läsa era kommentarer och ni kan läsa varandras. Så tex om Karin M säger ”hur är vädret hos dig” då svarar jag tex soligt ☀️ Sedan ser vi Anna Nykvist som kanske säger att hon är på besök i Dalarna och då kanske Rose-Marie säger ”åh vad roligt Anna” Sedan kommer Wenche och säger något kul på Norska och Malin (mallan) frågar mig en fråga. Jag kan ta er runt huset och visa om jag har skaffat något nytt eller vill visa något speciellt. Kamran och barnen kan medverka ibland och säga hej 👋 Mamma kommer inte att missa ett enda LIVE så ni kan säga hej till henne också. Vaaaa vad säger ni? Roligt 🥰 eller hur?

 

Jag tror att det var någon som frågade om jag tjänar mer pengar på Instagram och jag tjänar noll stålar på Instagram 🤓 Nu går jag tillbaka till att vara en enkel hemmafru men fasiken vilket självförtroende ni alla har gett mig. Ni har gjort mig till en bättre människa och ni har lärt mig att jag är ok kul 😇

 

Så snälla ni skaffa Instagram så kan vi fortfarande hålla kontakten ❤️

Vi kan göra en test på Instagram innan sista bloggdagen på tisdag.

Annons

Stor kram till er och låt mig veta vad nu tycker. Maria

Dela på:

31 kommentarer till “Det finns alltid en lösning 💘”

 1. Anki skriver: 27 juni, 2020

  Godmorgon!
  Ligger i sängen på hotellet och jag har precis laddat ner Insta. Plättlätt 👍😀 Nu kan jag följa dig där. Tacka Anna för ett bra tips.
  Idag ska vi åka och titta på glasblåsare när dom gör sina alster. Ska bli kul.
  Vädret börjar gå tillbaka till vanlig svenskt sommar, svalt och regn.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki


 2. Nettan skriver: 27 juni, 2020

  Hej Fina Maria

  Ja ditt hår har blivit fin och vuxit

  Trevlig lördag
  Kramisar Nettan


 3. Britt skriver: 27 juni, 2020

  Godmorgon Maria💞
  Ditt hår är jättefint😍 nu.
  Instagram blir perfekt. Här är fortfarande varmt o skönt 😅
  Det har varit superkul att följa din blogg. Du ger inspiration till så många människor och det har blivit en gemenskap på bloggen.
  På återhörande🥰
  Kram Britt o Malte🐶


 4. Kristina F skriver: 27 juni, 2020

  Ja där på Insta följs vi ju redan åt vännen ! 😉
  Tycker det är den bästa ide’n.
  Jag kikar alltid på det du lägger ut.😄
  Jag önskar dig verkligen all lycka framöver, både med utbildning och hemmafrulivet igen.
  Det är nog skönt att komma ifrån rampljuset ett tag.
  Idag ska vi ha kalas för barnbarnet igen, nu är det hennes farmor och fastrar som kommer.
  Sen ikväll åker vi till husvagnen igen och blir där i 14 dagar.
  Igår kväll tog vi ett dopp i sjön, det var alldeles ljummet och underbart.

  Kramiz Kristina F


 5. Malin skriver: 27 juni, 2020

  Hej Maria !
  Jag följer dig på insta och kommer att göra det fortfarande såklart. Livet ändras och jag blir glad att det fortfarande finns en öppenhet från dig att dela med dig av dig själv och familjen. Vi ses på insta och förhoppningsvis i Sverige någon gång ❤️
  Stor kram / malin mallan ❤️❤️❤️


 6. Klaudija Martinovich skriver: 27 juni, 2020

  Hej Maria,

  Superbra! Då ska jag gå in och lägga till dig i min följa-lista på instagram direkt.

  Kramar


 7. Carina skriver: 27 juni, 2020

  Jag kommer be någon hjälpa mig att skaffa instagram.
  Men Maria skriver du på svenska där? 🇸🇪
  Engelska 🇬🇧 är jag kass på.


 8. carina skriver: 27 juni, 2020

  En sak till Maria!
  Du raderar väl inte bort din bloggsida? 😱
  Det kan vara/bli kul att kunna gå tillbaka i tiden och läsa 😊


 9. Karin M skriver: 27 juni, 2020

  Hej Maria!
  Jätteskoj att du sänder live på insta, toppenbra idé av Anna 👍🏼 Då ses vi där istället 🤗
  Det kommer bli bra det också 🤗
  Inget solande och badande för mig idag, istället blir det kalas hos yngsta sonen som fyllde år igår. Kommer också träffa alla 6 barnbarnen på samma gång 🥰
  P jobbar hela helgen så han missar kalaset, vår dotter hämtar mig så åker jag med henne dit och hem 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 10. Camilla Wikström skriver: 27 juni, 2020

  Hej Maria!

  Vad kul att du fortsätter på Insta där vi följer varann. Du är jättefin i håret.
  Här är det varmt och jag sitter ute på vårt ställe i Trosa o väntar på Melodikrysset.
  Ha det bra.

  Kram från
  Camilla Wikström


 11. Wenche skriver: 27 juni, 2020

  Hei !
  Jeg følger deg på insta, men kommer til å savne deg her uansett 😢😢
  Du er superfin på håret, sikkert mye enklere for deg og slippe å styre med extensions.
  Ønsker deg lykke til i ditt»nye» liv 💝
  Det har vært inspirerende å følge deg og din familie her på bloggen, og du er alltid så glad, positiv og morsom 🥰
  Jeg får gjøre et forsøk på å skrive noen kule kommentarer på norsk 😂😂
  Ligger i sengen men min mann har stått opp og lager frokost, så da blir det mat og kaffe i hagen 💕
  Stor klem ❤️


 12. Lillemor Johansson skriver: 27 juni, 2020

  Hej Maria!
  Förstår ditt beslut ang bloggen och är glad att vi fortfarande ses på instagram, det betyder jättemycket.
  Din blogg har varit fantastisk.
  Hoppas det blir någon träff även i framtiden.
  Bästa, bästa Maria vi ses på instagram.
  Kram från mig/Lillemor


 13. Ammi Uppsala skriver: 27 juni, 2020

  Halloj!
  Jättebra idé med Insta! Jag har haft Instagram sedan 2013 och det är en app som är lätt att installera och använda!
  Här blir det 30 grader igen idag, ser fram emot en iskall öl snart!😁🍺
  Ha en bra dag!


 14. Sandra E skriver: 27 juni, 2020

  Hej Maria
  Får nog försöka skaffa instagram …för inte vill man ju släppa kontakten med dig😊. Det har ju varit ett nöje att få ta del av ditt liv under så lång tid…så roligt att få se bilder och höra vad ni gjort.Såklart kommer man att sakna det..har ju varit en del av ens vardag att kika in.Men självklart förstår jag dig …brukar säga att allt har sin tid här i livet..att det sker förändringar. Du har låtit oss ta del av ditt liv och även skämt bort oss med fina tävlingar.Du har ett varmt och generöst hjärta Maria 💕.
  Det som jag tycker är tråkigt är att jag tyvärr inte haft möjlighet att träffa dig i verkligheten när du varit i Sverige..så roligt det hade varit att träffas.Hade också så gärna velat få böckerna som du gjort som jag har signerade..har ibland tänkt att om det hade varit en möjlighet att du hade kunnat skriva ett kort och på det sättet få dom signerade som jag kunde ha inne i böckerna ..(men har aldrig vågat fråga)
  Nu blir det fika i trädgården …solen skiner men svalare idag …vi har ju haft drygt 30 grader ett bra tag så det känns skönt med lite svalka..men det har varit ett fantastiskt väder under en tid så man ska inte klaga.
  Önskar dig och din familj all lycka och tack Maria att jag fått vara din vän här ..och det har varit en så fin och trevlig stämning här på din blogg…så fina och trevliga personer som kommenterat.
  Stor varm kram och Trevlig Sommar till alla
  Sandra E


 15. Wenche skriver: 27 juni, 2020

  Hei igjen 😊
  Jeg er så enig med Margareta i at du kan starte en lukket facebook gruppe 🥰 Da kan vi alle dele litt av våre liv og du kan skrive når du har tid/lyst 💕
  Håper du vil vurdere det.
  Jeg synst det blir litt «feil» med Instagram, føler man må legge ut så kule bilder….. i tillegg har du jo tusenvis av følgere der 😉
  Håper du finner den beste løsningen gode, snille Maria 💖
  Klem


 16. Kikki skriver: 27 juni, 2020

  Tack Maria för att du delat med dig av ditt liv i både bilder och text.
  Förstår att du vill gå vidare. Hoppas på en uppföljning så småningom av Svenska Hollywood fruar, och att du, Gunilla, Elena och Britt E är deltagarna.
  Allt gott till dig och din familj!


 17. Helena Gustafsson skriver: 27 juni, 2020

  Halloj!
  Det blir kanon med Instagram, följer dig redan så ser fram mot att se mer av dig där nu!
  Ha de så bra!
  Kram Helena G


 18. RoseMarie skriver: 27 juni, 2020

  Hej Maria! Du är så fin i ditt hår, passar så bra i den frisyren. Måste kännas skönt och inte så varmt med bara ditt eget hår. Men vacker som du är så passar du ju i allt. Här har vi haft så varmt 30-33° i skuggan i en vecka, även idag men vi har haft lite blåst och det har varit så skönt. Jättebra förslag från Anna att vi ska följa dig på Instagram och Story, är enklast. Nu har ju jag följt dig på Instagram sedan länge. Ha en fin dag. Kram från din vän Rose-Marie.


 19. Sandra skriver: 27 juni, 2020

  Stort tack för all tid du lagt på ditt bloggande Maria, såklart tråkigt att du slutar blogga men följer dig på Instagram och det kommer säkerligen bli kanon detta. Wish you all the best🤗


 20. Dalkullanannanykvist skriver: 27 juni, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Instagram blir toppen.. Det funkar absolut 👍🌞Vad som helst, bara man inte tappar kontakten 💖
  Kul med Live.. Det ska bli kul.. Har ju ifs redan insta och följer dig där 😘 Kul om mammi är med och andra i din familj 😍
  Men jag hoppas ändå att du kommer att ha någon träff nån gång när du kommer till Sverige?
  Ditt hår är så fint.. Är det av vitaminerna du visade?
  Jag önskar dig även jag lycka till med allt du ska göra framöver 🎉🌞
  Hoppas dagen är fin, här har det varit så varmt.. Jag har varit så trött av värmen.. Ha det fint kraam AnnaN ❤️


 21. Kristina Andersson skriver: 27 juni, 2020

  Hej Maria! Jag ska verkligen gå in på Instagram så roligt att kunna fortsätta ha kontakt även se hur det går för andra som bloggat.Vi har haft 33 grader i Uppsala underbart 🌞. Du har också givit så mycket fint från dig själv vill man något så kan man verkligen lyckas allt är möjligt det är bara att kämpa på. Maria du har nog också bidragit till bättre självförtroende för många och att man är ok och duger som man är 👍. Ha det så bra och ta hand om er/kram Kristina A 😄


 22. Jeanette i Norrland skriver: 27 juni, 2020

  Hej Maria
  Vad roligt att du kommer att sända live på Instagram.
  Du vet väl att du också kan spara dessa livesändningar så att de som inte är med just då kan se det i efterhand. Om inte så vet nog Anna hur du ska göra.
  Jo ditt hår ser fint ut. Det tar på krafterna att göra en så stor förändring. Och det blev ett lyckat resultat.
  I går var det 29 grader här långt in på natten. I kväll är det bara 13 grader. Kan du fatta vilken skillnad. Jag hoppas ändå att det finns mer värme kvar.
  Vi är ju bara i juni månad.
  Ha det bra
  Jeanette


 23. . Karin Lagergren skriver: 28 juni, 2020

  Hej Maria!
  Jag följer dig på Insta och så klart ska jag fortsätta med det. Kul att hålla kontakten och ser alltid fram emot att få se och läsa om vad du har för dig. Lycka till med allt du gör.
  Många kramar Karin Lagergren ❤️❤️


 24. Mari-Anne skriver: 28 juni, 2020

  Hej du ståtliga kvinna! Först vill jag säga att du är superfin i lite kortare hår. Vi alla som har följt dej genom åren kommer att sakna dej😘. Ska fixa Instagram – absolut. Lycka till! 🥀♥️🥀


 25. Carina skriver: 28 juni, 2020

  Maria
  Innan du slutar att blogga helt och hållet så måste jag ställa sex frågor till dig.
  1. Vilket år är du född?
  2. Vilket år är Kamran född?
  3. Vilket år är dina fyra barn födda?

  4. Jag kommer ihåg att det stod förut vilken religion Kamran hade. Det var inte den islamiska religionen, den hade en annat konstigt namn. Vad hette den? 🤔
  ( Jag tycker om historia så jag tänkte nämligen läsa om den)


 26. Sofia skriver: 28 juni, 2020

  Hej.. Jag följer dig på insta.. Det är roligt följa dig.. kram


 27. Angelica.B skriver: 28 juni, 2020

  Hej Vackra Maria! 🙂

  Det blir hur bra som helst! 😀 Har följt dig på instagram länge men av någon anledning så har jag ”avföljt” dig. Jätteskumt! Följer dig nu igen iallafall.
  Ditt hår och din frisyr är verkligen jättefint! 🙂 Du passar väldigt bra i både kort och långt hår. Jag kan sakna min hårförlängning men inte jobbet som var med det! 🙂 Jag har visserligen bara haft med microringar. Aldrig testat någon annan metod. Finns ju en uppsjö med olika sätt man kan göra idag 🙂

  Idag har vi haft åska som bare den! Och massa massa regn! 🙂 Det var välbehövligt om man säger så. Det var väldigt torrt i backen.

  Kram kram Angelica

  Jag gick av mitt pass kl 7 i morse och jag var så trött så jag kunde inte vara med i liven! 🙁 Hoppas på att du gör en ny snart som jag kan joina! 🙂


  1. Angelica.B skriver: 28 juni, 2020

   Oj! Skumt mitt inlägg blev! 😀


 28. Margareta skriver: 28 juni, 2020

  Halloj
  Vad fint ditt hår blivit, har växt och ser friskt och fint ut.
  Var en jättebra idé med Instagram, så roligt att vi fortfarande kan följa dig på något sätt.
  Jag är så glad och tacksam för alla dessa år jag kunnat följa dig via bloggen, tack fina Maria för det. Har verkligen varit en källa till inspiration och glädje.
  Har Instagram, strandsweden1.
  Kram Margareta 💖


 29. Camilla skriver: 28 juni, 2020

  Hej Maria!
  Har jobbat det är fullt upp.
  Tråkigt att du slutar att blogga men förstår att det tar tid att göra det.
  Har varit så kul att följa dig under åren.
  Laddade ner insta men förstår inte riktigt hur det funkar ännu.
  Undrar hur jag skriver min adress där då Maria?
  Om ni oxå pratar om nån grupp eller så?
  30 c ute Cali väder med andra ord. Trevligt.
  Kram
  Camilla


 30. Gunbritt skriver: 29 juni, 2020

  Hej Maria!
  Har pysslat med en massa annat i veckan så jag har helt missat inlägget om att du ska sluta blogga. Så tråkigt men skönt att vi kan följa dig på instagram istället. Vill absolut inte mista kontakten med dig. Du är så härlig att följa och jag älskar att läsa om dig och din familj och vad ni hittar på.
  Här har vi haft tropisk värme nästan en vecka så idag när jag vaknade och såg att det regnade blev jag överlycklig. Naturen behöver det verkligen och jag slipper vattna mina växter idag. 🙂
  Idag blir det jobb på kontoret som verkligen behöver en uppfräschning. Har fått ta ned en bordsfläkt då det är enormt varmt här. Jag har kontoret intill pannrummet så då kanske du kan tänka dig vilken värme det blir.
  Ha det så gott och var rädda om varandra. Och du, håret ser toppen ut.
  Kram
  Gunbritt


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar