Annons

Tack för denna tid ❤️

Hej käraste bloggvänner!

Tack för att ni hade tåligheten att hänga med ett tag idag under min första premiär LIVE på Instagram. Ja fasiken vad fort det gick med kommentarerna haha och jag som redan är så stirrig med att hålla mig till ett ämne. Oftast så hoppar jag all over the place med mina utlägg. Jag ser framemot nästa gång och kom ihåg att ni kommer få en liten notering på er mobil när jag börjar nästa live sändning.

Annons

OBS OBS!
Jag vet ju inte om jag följer alla här inne så ni som ser att jag inte följer er kan ni lägga ut ert Instagram namn här i en kommentar så följer jag er gärna 🥳

Jag ber om ursäkt att jag blev så röd i ansiktet det var ju väldigt onödigt nu när jag gjort mig fin. Jag ska arbeta på det problemet. Mamma tyckte att det var så roligt och jag tror att jag ska ha en gäst lite då och då som kan komma in och säga hej precis som Sara gjorde idag.

Annons

Idag har jag varit på Kamrans nya kontor där jag redan storm trivs. Jag var där i 5 timmar och hjälpte till att packa upp och betala våra husräkningar så kunde han signera checkarna där medans jag arbetade och dammsög upp lite pappersfnas som låg på golvet.

Jag älskar min nya grill av Caroline Svedboms fantastiska armband. Vilken bra kvalitet och jag kan variera olika färger tillsammans. Jag har även så många fina lyxiga örhängen och ringar. Kolla in hennes sida och se vad mycket vackert som bjuds på för ögonen.

Dags att säga tack till Er alla som har följt mig i så många år. Ni är helt underbara och visst är det normalt att folk kommer och går, vissa är inte mycket för att kommentera men fasiken vad jag är tacksam för er alla. Av allting som har varit viktigt för mig under dessa roliga 10 år som Svensk Hollywood Fru så är det Ni som har betytt så mycket för mig och min familj. Tänk vad många foton vi har tagit tillsammans. Nu slutar jag med en selfie eftersom ingen är hemma och lika bra det.

Annons

Jag måste säga att Allas.se min bloggportal har varit helt underbar. Hjälpsam och positiv och jag vill tacka med blommor och blader alla som har jobbat med min blogg 💘

Även mest av allt vill jag också tacka finaste, härligaste Anna Wesselink. Du har varit en lifesaver i både vått och torrt. Utan dig hade det verkligen inte gått så galant! Det är så tråkigt att vi alla är separerade nu. Hoppas att detta virus dör engång för alltid! 🦠

Wow inte roligt men hej då allihop 👋

Vi syns på sociala medier och kanske i tv rutan när allt börjar gå tillbaka till en mer social livstil.

Kram Maria

Annons

 

Dela på:

71 kommentarer till “Tack för denna tid ❤️”

 1. Malin Th skriver: 1 juli, 2020

  Hej Maria.
  Tusen tack för alla dessa år av trevlig läsning och fina bilder. Det har varit jättekul att få ta del av ditt liv på detta sätt. För mig började det med att jag hade varit i Californien, Del Mar, under 1988 och tyckte det var så kul att se södra Ca igen, men sen blev du och ditt liv så roligt att vara en del av.
  Jag var med en stund igår men hade så dåligt internet från den lilla stugan jag och Linn är i på semester, så nästa gång ska jag förhoppningsvis kunna se hela.
  Stort lycka till med allt du ska göra framöver, jag kommer verkligen sakna din blogg ❤️
  Hälsa familjen.
  Kram Malin Th


 2. Kristina F skriver: 1 juli, 2020

  Tack för underbara år då vi följts åt !
  Alla gånger vi träffats har betytt så mycket. Kommer sakna dig . 😘
  Smyckerna är jättefina och du bär upp dem snyggt !
  Härligt att du nu kan vara Kamran behjälplig !
  Ja tack och hej då ! Ses på Insta.

  Massor med kärlek från mig !

  Kramiz Kristina F


 3. Jeanette skriver: 1 juli, 2020

  Tack för du bjussat så på dig! Har följt dig sen du började och kommer sakna att läsa om dina dagar, stort som smått. ❤

  ❤❤❤
  @chilivippensmatte


 4. Nettan skriver: 1 juli, 2020

  Hej Fina Maria

  Ja jag har likadant armband från Caroline S , de som är närmast handen, men med svart sten

  Tusen T A C K Maria för allt, jag minns den första gången vi sågs på Åhlens City jag var en av de första som hade köpt din MMC väska, sedan har vi setts både på stan ensamma och på bloggträffar och på LD
  Nu fäller jag tårar för att det är sista gången jag får se många bilder med fina texter i blogg format, visst vi ses på intsa
  Jag hoppas att kanske längre i framtiden skaffar du en blogg igen
  Lycka till med studier och allt annat du tar för dej
  Kramisar Nettan


 5. Anki skriver: 1 juli, 2020

  Godmorgon!
  Jag kunde tyvärr inte vara med igår men hoppas på nästa gång.
  Tack för alla år med härliga bilder och inlägg. Tack för att du bjuder på dig själv och delar med dig. Du har ett hjärta av guld 🧡
  Ta nu hand om dig och dina nära och kära så hörs vi på Insta.
  Kram Anki

  ankimansson53 är adressen på Insta.


 6. Linda skriver: 1 juli, 2020

  [email protected]
  Tack för alla fina inlägg du gjort under åren! Jag har följt dig genom åren på bloggen men sällan kommenterat. Roligt att du fortsätter att vara en del av vår vardag fast i en ny form. Kram Linda


 7. Désirée Andersson skriver: 1 juli, 2020

  Maria💗
  Tack för att fått följa dig på bloggen så himla kul😊.
  Lycka till🍀🤍med dina studier,
  låter spännande.
  & allt var livet hör till. En ny fas i livet. Följer dig redan på Instagram & live igår super trevligt.
  Allt gott till dig Maria & din fina familj. Även Allt gott till Anna Wesselink & hennes fina familj.
  Take care of you and your
  fine family❤️🇸🇪🇺🇸.
  Kram Désirée 🤍.


 8. Karin Json skriver: 1 juli, 2020

  Hej Maria!
  Det har varit roligt att få följa dig i ditt vardagsliv.
  Jag är också på instagram, men vet inte hur man
  skriver sin adress, men jag heter perlemorsan där.
  Jag följer dig där men missade dej i går.
  //kram..


 9. Lillemor Johansson skriver: 1 juli, 2020

  Hej Maria!
  Tack för alla år här på bloggen och alla träffar med läppstift på Åhlens, vin i Kungsan, väskor, kläder,boksigneringar… Bloggträffar med dig o din familj. Mycket bilder har det oxå blivit genom åren.
  Din fina servis.
  Du är alltid positiv, snäll och omtänksam.
  Tack för allt och lycka till med studier o allt i livet.
  Hälsningar till hela din familj.
  Stor kram från Lillemor


 10. Eva skriver: 1 juli, 2020

  Tack Maria, kommer sakna din blogg och livet i Laguna. Semestrar i Cali varje år och då alltid i Laguna Beach och Palm Springs. Träffade dig på en fest i LA också för några år sedan. Hoppas som många andra att du börjar blogga i framtiden igen! Kram!


 11. Klaudija Martinovich skriver: 1 juli, 2020

  Hej Maria,

  Du får gärna följa mig på Instagram, men jag är inte så bra på detta. Har inte några bilder och så där, men gillar gärna och chatta med folk och så. Föredrar Facebook. I alla fall, mitt instagram namn är kladde72, så följ mig gärna.


 12. Karin M skriver: 1 juli, 2020

  Hej Maria!
  Det är med stort vemod och sorg som jag skriver denna sista bloggkommentar 😔
  Tack för allt Maria ❤️
  Tack för alla fina peppande och uppmuntrande ord när man har känt sig nere.
  Tack för alla grattisar när jag har berättat nåt vi firar.
  Tack för alla tävlingar och vinster, Tack för att vi har fått vara en del i ditt liv under så många år.
  Tack för att vi har fått träffas, den vänskap vi har hoppas jag kommer bestå ❤️
  Skulle kunna fortsätta tacka i evighet, för jag är verkligen så tacksam över alla år vi har haft tillsammans 🙏🏼
  Nu vill jag önska dig Lycka Till med nästa steg i livet, jag förstår att du vill göra något annat också.
  Ha det så gott och så hörs vi 🤗
  Massor med kramar och kärlek från mig, din vän för alltid 💕💕💕💕💕
  *********************
  Tack också till alla fina och underbara bloggvänner, det har varit så roligt att ”lära känna” er genom åren, och en del av er har jag ju också träffat 🤗
  Var rädd om er och ta hand om er.
  Kram från mig 💕


 13. Tusse skriver: 1 juli, 2020

  Lycka till fina Maria!
  Jag kanske ser dig någon dag i CA. då min son bor där.
  Då tänker jag banne mig säga hej till dig!

  Kram och tack för en rolig och underhållande blogg!


 14. Veronika M skriver: 1 juli, 2020

  Hej Maria
  Tack själv!! Din blogg har varit jätte bra. Tackar även för blogg träffen som du hade här i Stockholm som jag var med på. Jag fortsätter följa dig på instagram. Önskar dig och din familj en fortsatt trevlig sommar.
  Många kramar från Veronika M


 15. Ammi Uppsala skriver: 1 juli, 2020

  Tack själv! Ha en trevlig sommar och så ”ses” vi på Insta.
  Kom ihåg att du kan spara dina live så de som inte var med kan se efteråt. Tror man kan spara 24 timmar.
  Ha det så bra!


 16. Maria skriver: 1 juli, 2020

  Jag heter mariasfamilj följ mig gärna 😊☀️


 17. Wenche skriver: 1 juli, 2020

  Hei Maria ❤️
  Min instagram er : wencheb.hauglum
  Skal forsøke å legge ut litt bilder etterhvert 😊
  Takk for alt du har gitt meg, Maria ❤️ Du er en fantastisk person som jeg gjerne skulle blitt kjent med, også i det virkelige liv 🥰 håper vi kan treffes en gang jeg er i Sacramento.
  Ønsker deg lykke til videre i livet, men håper vi får se deg på TV i fremtiden, i svenske Hollywoodfruer eller kanskje i et eget program 💕
  Tusen, tusen takk ❤️
  Klem


 18. Christel skriver: 1 juli, 2020

  Hej Maria!
  Lite sorg att du lämnar bloggandet men instagram är ju tack o lov kvar. Du får jätte gärna följa min:chris.nilsson73
  Var rädd om dig
  Kram Christel


 19. Angelica.B skriver: 1 juli, 2020

  Hej Maria! ❤️

  Tack för din tid, tips, råd och kärlek som du ned glädje har delat ut! Kommer dom sagt sakna ditt bloggande men jag hoppas att vi ändå kommer att ses! 😊

  Msangelica86 heter jag på Instagram, följ mig gärna! 🌹

  Hade varit fint att få se dig i TV rutan eller hemma hos mig i soffan med ett glas i handen 😄
  Jag har några resmål som jag vill göra i livet och ett av dom är just USA. Får se när det kan slå in!

  Va rädd om sig och ta hand om familjen! 💕

  Ta hand om er alla här inne på bloggen! 😊 Fantastiska människor!!

  Kram kram Angelica 🌸


 20. Ann-Sofie skriver: 1 juli, 2020

  Hej!
  Kommer sakna din blogg och ditt liv i laguna. Behövs lite glamour ibland.
  Följ mig gärna,heter fiasmith på ig.
  Ha det så bra!


 21. Monica skriver: 1 juli, 2020

  Hej Maria!
  Tack än en gång för möjligheten att få läsa din blogg! Så givande och roligt! Kommer att sakna det.
  Lycka till med allt!
  Kram Monica


 22. Camilla skriver: 1 juli, 2020

  Hej!
  Tack för alla år på bloggen har varit jätte kul att se livet från Cali!
  Tack för allt kul i Stockholm med väskor läppstift och bloggträffar.
  Det var väldigt vad fort det gick igår på insta!
  Har lyckats med att skaffa en! Så jag får titta in där.
  Heter purplecamilla7 på insta.

  Synd att det inte blev hela sverige bakar i år för dig och mamma! Kanske ett annat år.

  Ha det fint nu Maria och alla andra här inne på bloggen!
  Vi hörs på insta.
  Kram
  Camilla


 23. Dalkullanannanykvist skriver: 1 juli, 2020

  HejBästaMaria 🙂
  Detta är en sorglig dag, som sagt.. Har inte sett fram emot ditt sista blogginlägg😔Det har varit en trevlig tid och även fina bloggvänner man fått.. Det känns konstigt och kommer att bli så tomt.. Men det är klart att du ska prova på annat också.. Jag kommer sakna dig och din blogg så mycket 🌹
  Tack för att du bloggat så länge.. Din blogg har alltid gjort en så glad.. Att man fått följa dig och din fina familj och söt vovvarna genom så många år i livet och alla underbart fina foton..
  Tack för alla bloggträffar och andra gånger som man har fått träffa dig.. Hoppas verkligen vi ses igen och att vi inte tappar kontakten 😍
  Tack även för att jag fått träffa nästan hela fam. Montazami.. Har inte träffat Molly och Copper tyvärr.. Din mam, din bror och din syster.. Så fina allihopa💖 Önskar jag var en släkting till er..
  Tack för tävlingar och fina priser.. Och jättetack för att du kommer att ha Live på Insta nu istället, så att man får se dig ändå ibland ❤️ Hoppas ju att du kommer att dyka upp på tv nån gång framöver igen..
  Hoppas jag inte glömt något nu..
  Men TUSEN TACK för allting 💓🎉😘😍💖💓
  Jag önskar dig all lycka med allt du ska göra i framtiden.. Skulle vara kul att nån gång åka och hälsa på dig.. Skickar en liten hälsning till Anna och hennes familj också.. Har varit kul att träffa dig också och även läsa dina gästinlägg här då och då om lilla söta Ellie och missarna 💞Stor kram och trevlig sommar till er 🌞
  Ja nu blev detta inlägg lite långt, men det är så mkt man vill skriva..

  Kram fina vän och vi hörs på Insta 💖


 24. Camilla Wikström skriver: 1 juli, 2020

  Hej Maria!

  Tack för de 10 år som jag läst din blogg och tack för de underbara bloggträffarna jag varit på där hela familjen varit med några gånger. 🙂 Mycket trevligt igår med Instagram live och att det inte var lätt att hänga med på allas frågor, men du klarade det galant kul att Sara också tittade in. 🙂

  Du kommer lyckas med dina studier och det passar dig perfekt. En ny milstolpe.

  Då vi inte kunde resa över till CA i år pga Corona så blir det förhoppningsvis nästa år och då hör jag av mig.

  Fram till dess så har vi ju Instagram och följs åt.

  När saknanden blir för stor efter dig och ditt härliga Glamour liv i Laguna så tar jag fram ditt vin då jag sparat några flaskor så blir det toppen.

  Ha det så himla bra.

  Kram från

  Camilla Wikström


 25. Anne- Britt skriver: 1 juli, 2020

  Hei, Maria.
  Takk for hyggelig blogg! Har vært fint å følge deg.
  Jeg er ikke på Instagram eller andre sosiale medier, så for meg slutter det her.
  Så lekre armbånd du har kjøpt deg, de passet veldig fint til deg 😊.
  Ønsker deg en fin sommer!
  Takk for følget!
  Klem fra Anne Britt 😊🌷


 26. Kristina Andersson skriver: 1 juli, 2020

  Hej Maria !Först och främst vill jag tacka dig för att jag fått tagit del av din fina familj och allt annat som varit med på din blogg.Jag instämmer med vad alla andra skrivit på din blogg du är en fantastiskt fin människa med allt du gjort och gör.Hittade ett citat som jag vill dela med mig till dig som Oprah Winfrey skrivit ”Successful women still have their feet on the ground they just have better shoes”.Det är så jag tolkat dig du har nått framgång du har kämpat du har lyckats men du står fortfarande med båda fötterna på jorden och det tycker jag är en väldigt fin egenskap hos dig och det tror jag många andra håller med om. Iallfall så kommer jag att se fram emot dina livesändningar ska bli kul att följa.
  Mitt instagram är: kristina.andersson1313 …. Jag hoppas att du och din familj din mamma Anita Catharina Christian Anna lilla Ellie Copper och Molly får ha det riktigt bra och att ni tar hand om varandra.Jag önskar även alla som bloggat
  en härlig sommar och mycket fint att se fram emot. Kram till er alla/ Kristina A


  1. Kristina Andersson skriver: 2 juli, 2020

   på instagram heter jag kristina.andersson1313


 27. Lena M skriver: 1 juli, 2020

  Tusan tusan Tack för alla år och och lycka till med allt du tar dig för och framförallt, njut av din underbara familj och livet

  Kramar till dig från mig
  Lena M L


 28. Ulla Nordström skriver: 1 juli, 2020

  Hej Maria!
  Tusen tack för allt du har inspirerat mig med, jag har följt dig ända sen början. Jag är så glad och tacksam för denna tiden 🙏🏻🥰. Lycka till i fortsättningen till dig och familjen.
  Mitt instagramkonto heter: ullamnordstrom


 29. Louise skriver: 1 juli, 2020

  Tack för alla år, har varit så kul att följa dig och din fina familj🥰

  Kram
  Louise

  louiseh999


 30. Therese skriver: 1 juli, 2020

  Tack Maria för alla fantastiska år här på bloggen. Har sällan kommenterat men jag har varit en trogen bloggläsare :).
  Igår skaffade jag instagram i panik 18:55 för att hinna se dig live och jag hann :). thereseberggren84 heter jag där och du får jättegärna följa mig.
  Ha det så bra!
  Kram
  Therese


 31. Anita skriver: 1 juli, 2020

  Tusen tack för alla trevliga blogg inlägg och för att vi fått följa dig och familjen här. Såklart hoppas jag som flera andra att du börjar blogga igen, men respekterar och förstår ditt beslut! Jag har inte kommenterat så ofta men läst varje dag !
  Önskar dig och familjen allt gott! Ha det bra och tusen tack än en gång både för detta och julkort! Min mamma hälsar ochså!
  Ha det bra!
  Kram
  Anita


 32. Sofia skriver: 1 juli, 2020

  Hej jag heter på Instagram rockabillyungen flöj mig där gärna kram


 33. Maggda skriver: 1 juli, 2020

  Hej Maria!
  Hade varit så kul om du ville följa mig på instagram, jag heter där maggda_nilsson


 34. Åsa B skriver: 1 juli, 2020

  Hej!
  Jag heter buris_60 på instagram ifall du vill följa mig. Hade tyvärr inte möjlighet att va med på din första livesändning.
  Ha det bra och hoppas vi ses/hörs igen.
  // Åsa


 35. Jeanette i Norrland skriver: 1 juli, 2020

  Hej och hej då Maria
  Jag trodde inte att det skulle kännas så här sorgligt att du slutar.
  Men det är bara att acceptera.
  Det är ju inte bara dig jag kommer sakna, det är ju också de dina som du visar vad de gör på dagarna. Hundarna, din vackra trädgård! Och ditt nya bloggrum. Det var ju spännande att få se hur du började bygga upp ett helt nytt rum. Jag önskar att jag hade ett extra rum så där plötsligt 🙂
  Men nu är det som det är och det var i alla fall så roligt i går med livesändningen. Framöver behöver du ju inte känna att du måste hinna läsa allt som skrivs. Dels kan du titta i efterhand och dels så kan du ha ett tema per gång och bara fokusera på det.
  Hälsa också till Anna och hennes familj. Jag förstår att hon varit en perfekt assisten och vän till dig. Hon var så trevlig när vi träffades i Kalifornien.
  Ja, vi säger väl hejdå här på bloggen men vi kommer att ses på olika sätt även framöver.
  Ha det toppenbra nu!
  Må gott med familjen och ditt nya projekt 🙂
  Många kramar från Jeanette i Norrland. J melinidé.


 36. RoseMarie skriver: 1 juli, 2020

  Hej Maria! Så sorgligt att du ska sluta blogga, måste bara säga det. Har följt dig sedan starten. På bloggen och Instagram. Har missat några bloggträffar. Har fått träffat din fina mamma Anita några gånger. Du får hälsa till henne så gott från mig. Sedan har jag även fått träffa fina Sara, så kul. Jag var med under livesändningar igår, skrev flera gånger. Kommer att sakna dig så mycket och din fina familj också sötnosarna lilla Copper och Molly. Tack för att du delat med dig och visat ditt underbart vackra hem och trädgård och era båtutflykter. Hoppas på att kunna träffa dig någon gång efter covid 19. Mats och jag är i Stockholm sedan i måndags. Reser hem nu i helgen. Det var jag som handlade på Chanel. Just nu sitter vi på Grand Cafe och Vinbar i Kungsträdgården och vi ser nu ett 10 – tal Polibilar här i ”trädgården” dom spärrar av ett stort område nu och Ambulansen är här. Ett helt gäng med killar är i inhägnaden där också Polisen och Ambulansen är. Usch otäckt. Sänder dig bamsekramar från din vän Rose-Marie och Mats. Vi kommer aldrig att glömma dig 🤗❤


  1. RoseMarie skriver: 1 juli, 2020

   På Instagram heter jag divadiamant


 37. Susanne b skriver: 1 juli, 2020

  Hej Maria ! Tack för all härlig tid med bloggen och de två träffar jag varit med på 🙋‍♀️ hann precis hem igår för att se din live och skaffa ett konto, vore jätteroligt om du vill följa mig där. kontot heter
  prinsessa.pa.vift 🌸🌸
  skall försöka lära mig mer och bli aktiv där 🤗
  kram Susanne b


 38. Malin skriver: 1 juli, 2020

  Hej Maria !
  Tack för allt roligt jag har fått tagit del av. Det har varit så roligt att få lära känna dig fina Maria. Hela din familj, mamma Anita, din syster och även Anna. Så mycket skratt och glädje. Lycka till med ditt nya äventyr och utmaningar som livet bjuder på. Härligt att du hoppar på det tåget. Våra vägar möts säkert igen och vi ses på insta. Du skötte dig bra och allt är knepigt första gången.
  Kram och tack/Malin mallan ❤️❤️❤️
  Heter Frökenms på insta


 39. Anna skriver: 1 juli, 2020

  Hej Maria ! Tack för alla dessa fina år man fått följa dig o din underbara familj !
  Och måste säga Tack tack tack , då jag blev den lyckliga vinnaren i en tävling som du hade om din mammas födelsedag för många år sen , då var vinsten ett valfritt virkat klädesplagg från svenska Emma Östergren tror jag hon heter. Har fått otroligt många kommentarer om hur vacker den är , använder fortfarande den <3 .
  Jag är helt ny på Instagram , vet knappt hur det funkar men ska försöka lära mig. Följ mig gärna där , där heter jag : theokillen2010
  Önskar dig allt gott i livet!
  Stor Kram
  Anna från Malmö


 40. Maria skriver: 1 juli, 2020

  Ånej vad trist. Har följt din blogg men inte kommenterar så ofta. Tack för din härliga blogg. Älskar att se din inredning och bilder på hundarna. Vilket bakslag i vädret nu. Verkar bara bli runt 18 grader och mycket regn i juli. Så är det att leva i norden. Trist och så många har ju semester nu. Ha det nu jättebra och ta hand om dej och stor kram och tack. 😊😇😘


 41. Charlotte skriver: 2 juli, 2020

  Tack Maria! Kommer sakna bloggen. Lycka till med allt! 💗💗💗


 42. Suss skriver: 2 juli, 2020

  Hej Maria!
  Det har varit så roligt att följa dig i din blogg speciellt som jag bodde i Los Angeles under ett år för snart 40 år sedan.
  Min pojkvän ville att vi skulle gifta oss men så blev det inte, men det är kul att tänka på att även jag hade kunnat ha ett liv i Kalifornien, och hur det är där nu.
  Jag följer dig gärna på instagram, mitt namn där är sussangit.
  Tack och kram!


 43. Karin M skriver: 2 juli, 2020

  Hej igen Maria!
  Min vana trogen så kikar jag ändå in här ☺️
  Ja lite nya kommentarer fanns att läsa, saknar dock dina blogginlägg redan 🙄
  Massor med kramar från mig 💕💕💕


 44. Gunbritt skriver: 2 juli, 2020

  Hej Maria!
  Tack för alla härliga år du gett oss. Så härligt följa dig och din familj. Du bjuder så underbart på dig själv och den livsstil du har påverkar inte dig till att bli stor på dig, om du förstår vad jag menar. Du står med båda fötterna på jorden och oavsett vilken bakgrund vi som följer dig har så är du ett med oss. Tack så hjärtligt för att du är du. Helt enkel underbar. Love you.
  Jag följer dig på instagram och mitt namn där är 52draken08
  Ha det gott och massor av kramar
  Gunbritt


 45. Annelie Grönlind skriver: 2 juli, 2020

  Tack för de här åren på din blogg . Jag har alltid gått upp extra tidigt för att kunna hinna läsa din blogg varje morgon innan jobbet . Jag har även träffat dig i Stockholm på en bloggträff med amelia tror ja det var.
  Ha det så bra så ses vi på instagram ist
  Min adress är @anneliegronlind


 46. Lena skriver: 2 juli, 2020

  Hej Maria ! Tack för alla dessa år på bloggen , kommer att sakna dej och alla fina bilder du lagt ut . Ta väl hand om dej och familjen . Kram Lena .


 47. AnnaH skriver: 2 juli, 2020

  Hejsan Maria!
  Så synd att bloggen försvinner. Men förstår dett det är dags att dra vidare på nya äventyr.
  Det har varit roligt att följa din blogg här på nätet. Ser fram emot Instagram. Där heter jag leonyorrik fälj gärna om du vill.
  Kram Anna


 48. Margareta skriver: 2 juli, 2020

  Tack finaste Maria för alla dessa underbara blogginlägg, helt fantastisk att läsa och alla fina bilder. Så glad och tacksam för att jag kunnat följa dig. Men nu ses vi igen på Instagram. Mitt konto där är
  Strandsweden1.
  Kram Margareta 💖


 49. Jeanette Nyman skriver: 2 juli, 2020

  Hej Maria

  Ja det blir verkligen tomt att inte läsa om dig och din fina familj framöver jag har följt dig sen vi träffades första gången på din läppstiftlansering på Åhlens 2011.

  Tack för allt trevligt jag har fått vara med om dessa år och alla trevliga bloggträffar det var verkligen kul och alla vinster och tips du har delat med dig av det har varit inspirerande och trevligt.

  Hoppas det går fint för dig när du ska börja studera till hösten det ska jag med göra kan jag tillägga men det blir inriktning reception.

  Vad bra för Kamran att du nu har mera tid att hjälpa honom.

  Ha en fortsatt fin sommar och jag var också med på Instagram LIVE det är ett trevligt sätt att fortsätta att höra ifrån dig.

  Härlig sommar till dig och familjen

  Min instagram namn är jeali45.

  Kram 0ch sommarhälsningar
  Jeanette Nyman


 50. Kristina Andersson skriver: 2 juli, 2020

  Hej Maria! Som Karin M skrev saknar dina inlägg men vi ses ju på Instagram 🤗


 51. Karin skriver: 3 juli, 2020

  Tack för att vi fått följa dig o din familj! Kommer sakna din blogg!! Följ gärna min insta karinaminpay


 52. Maria Jansson skriver: 3 juli, 2020

  Hej Maria
  Så sorgligt ändå att du inte ska blogga mer men tur vi har insta.
  Och super kul med lite live sändningar ju 🙂
  Vi va precis på väg ut för lite middag så hann inte va med så länge.
  Tack för alla år på bloggen.
  Kram kram
  Vi ses på insta
  Maria J ❤️


 53. Malin Törnkvist skriver: 3 juli, 2020

  Hej Maria ❤️
  Det har varit så roligt att fått följa dig i din blogg. Tyvärr missade jag din livesändning men hoppas jag är med nästa gång 🥰.
  Jag minns när jag såg dig för första gången i SHF, alltså jag tänkte direkt att vilken underbar människa 😁! Sen dess har jag varit med. Ha det nu så bra det går i dessa tider 💕💖. Vi ses i sociala medier.
  Många kramar från Malin T 🌸😍
  @smallan69


 54. Marielle Karlsson skriver: 3 juli, 2020

  Hej Maria!! Jag har dig som en stor förebild, jag gillar dig på så många plan. Jag hade gärna bott som du. Du har ett så fint hem och inredningsstil bla. Jag försöker hänga med i dina inlägg men ibland så kommer annat imellan. Du får jättegärna följa mig på instagram. Mitt alias är @mariellekarlsson1
  Ha det bäst!! Kramar från Marielle


 55. Maria skriver: 3 juli, 2020

  Tack för alla år, har varit så kul att följa dig och din fina familj.
  Jag heter mariaa651 på instagram, följ mig gärna.

  Ha det så gott!
  Kram Maria


 56. Ceci skriver: 3 juli, 2020

  Hej Maria!
  Tack för en fin och inspirerande blogg som jag följt av och till sen starten.
  Önskar dig stort lycka till med det du nu ska ta dig för.
  Allt gott till dig och din familj!
  Kram Cecilia


 57. Maria Fredriksson skriver: 3 juli, 2020

  Hej fina Maria ❤️
  Tack för allt, har varit så kul att följa dig och din fina familj.
  Missade tyvärr dig igår.😢

  Skulle betyda så mycket om du vill följa mig på Instagram🙏🏻 Där heter jag mariafreedriksson.
  Kommer sakna din blogg. Men önskar dig stort lycka till med dina
  nya projekt.

  Stor kram från mig till dig❤️
  Maria Fredriksson


 58. Jenny skriver: 10 juli, 2020

  Fina Maria <3 Tack för all glädje du spridit genom åren. Jag kan inte nog tacka dig för allt fint du har delat med dig av. All lycka. Min Instagram är @jenny.friden
  Kramar
  Jenny


 59. Liselott Saxin skriver: 12 juli, 2020

  Tack för allt finaste Maria 💖 det skulle vara jätteroligt om du ville följa mig på instagram LA_69 heter jag 😍
  Var rädd om dig och din familj 💖 Kramar 🥰


 60. Dalkullanannanykvist skriver: 14 juli, 2020

  😢😔❤️


 61. Eva Larsson skriver: 23 juli, 2020

  Jag hör till dem som inte är jätteaktiv med att läsa bloggar, läser istället mycket på en gång. Nu när jag gick in för att läsa ser jag att du slutar med din! Förstår att det inte går att hinna med allt och jag tror att du kommer att göra ett jättebra arbete tillsammans med Kamran! Inredning är ett intresse som vi delar! Jag fortsätter att följa dig på Instagram, det är roligt att följa hur livet där ser ut! Lycka till med allt!
  Eva Larsson, @eva.yvo.larsson


 62. Sandra skriver: 24 juli, 2020

  Fina Maria ❤
  Så tråkigt att höra att du slutar blogga men följer dig såklart på Insta 💕
  Många kramar från Sandra @myeverydaypics


 63. Karin M skriver: 20 augusti, 2020

  Jag saknar bloggen 😢
  Jag saknar också att läsa om vad alla fina bloggvänner har gjort och hur ni mår.
  Det blev ett stort tomrum i min vardag 😔
  Kramar från mig 💕💕💕


 64. Kristina Andersson skriver: 21 augusti, 2020

  Hej Karin M Jag saknar också bloggen Jag har haft lite kontakt med msangelica86
  och ankimansson53 även Maria ibland svarar hon men hon har nog mycket att göra som jag förstår saknar att se hennes glada ansikte och fina bilder och mycket annat men det är nog inte lätt i Los Angeles just nu men ha det så bra Karin och ta hand om dig Kram Kristina A


  1. Karin M skriver: 21 augusti, 2020

   Tack Kristina A 🤗
   Ha det så gott du med och var rädd om dig.
   Kram från mig


  2. Karin M skriver: 21 augusti, 2020

   Tack Kristina A 🤗
   Ha det så gott du med och var rädd om dig.
   Kram från mig


 65. Kristina Andersson skriver: 21 augusti, 2020

  Hej Karin M Jag saknar också bloggen Jag har haft lite kontakt med msangelica86
  och ankimansson53 även Maria ibland svarar hon men hon har nog mycket att göra som jag förstår saknar att se hennes glada ansikte och fina bilder och mycket annat men det är nog inte lätt i Los Angeles just nu men ha det så bra Karin och ta hand om dig Kram Kristina A


 66. Angelica.B skriver: 1 november, 2020

  Saknar bloggen massor! ❤️


 67. Frida claesson skriver: 14 november, 2020

  Tack Maria för alla år!! Du är en grym förebild för många! Jag antar att det då inte blir några julkort i år, vilket är tråkigt då vi har från alla år ni skickat ❤️ Ha det underbart Maria med familj! Mitt namn på instagram är Fridalia och du får grann följa mig och min familj 🙂
  Många kramar/Frida


Annons
Annons
Annons
Annons

Laddar