Om Maria Montazami


Namn: Maria Montazami 

E-post: [email protected]

Om mig:

Jag heter Maria Montazami och är en enkel människa med glimten i ögat. Född i Västerås och levde ett vanligt ungdomsliv med min familj. Vi bodde i Västerås men också några år nere i Skåne.

Jag började min resa till Kalifornien för att hälsa på min syster Catharina som pluggade ett år på highschool. Hon hjälpte mig att få ett aupair jobb som jag tyckte var roligt men jag ville ju så gärna bli rik och jag tänkte att jag får nog göra något annat. Det var då jag träffade Kamran min man som jag nu har varit tillsammans med i över 32 år. Vi var två omogna ungdomar som gick igenom alla steg i ett förhållande innan vi kom till lugn och ro för att sedan se vår fina familj växa och blomstra.

Jag lever för min familj och kärlek. Jag var en stolt hemmafru under barnens uppväxt. Jag gjorde allt för dom, vet inte hur många sena nätter jag satt och monterade ihop någon möbel eller leksak.

Inredning är även något annat jag brinner för, det har blivit som ett gift. Min nya dröm är nu att Kamran och jag ska öppna vår egen lilla homestylingfirma. Vi har börjat prata om det, vi har planterat en idé.

För 10 år sedan så ändrades våra liv totalt eftersom vi började filma för Svenska Hollywoodfruar. Det sa bara pang och massor har hänt sedan dess. Vilken grej helt enkelt! Jag är alla evigt tacksam som har gett mig och min familj alla dessa möjligheter att få visa hur vi bor och lever.

Barnen Sara, 28, Hanna, 25, Emma, 22, och Nicholas, 20, är nu stora och har flyttat ut ur huset. Emma och Nicho har båda ett år kvar på college. Emma vill gärna jobba med djur och Nicho läser biologi och vill göra något i det fältet. Sara och Hanna är båda modeller, bloggar och är influenser. Sara bor med sin pojkvän Diego i Venice och Hanna bor med sin pojkvän Rudy 4 min från vårt hus.

Kamran och jag har många goda vänner som vi umgås med på helgerna. Vi har ju köpt en båt och där hänger vi varje söndag i solens strålar. Vi dricker champagne och äter gott.

Tro nu inte att jag bara går omkring och dricker champagne hela dagarna haha, nej jag jobbar även i trädgården, lagar god mat, går ut med hundarna, arbetar med Anna, min assistent sedan 6 år tillbaka och mycket mer.

Välkomna ombord mina vänner. Nu tar vi skutan i en helt ny riktning!

Kontakt för samarbeten: 
Ida Antebro – [email protected]